88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Szerintem már az egész szervert átfésülték, várni kell estig, és ha a GM bemondja hogy meg kell állítani a gólemeket a akkor jönnek elő újra (ez olyan este 11-éjfél körül volt) -szerintem a tegnap estieket már felesleges keresgélni 
Amúgy 2 helyen találtam -az egyik csapat pont Dion alatt volt ott a ruins of nemtommi környékén -a másik meg a másik ruins mellett -de elméletileg bárhol lehetnek, gondolom ma este nem pont ugyanott lesznek -aztán a franc se tudja
-
Hat igen. Ebben teljesen igazad is van, de barmennyire is szeretne az ember sajna előfordulnak bakik... Velem is előfordul, hogy egy party fel tud duhiteni, ez teljesen emberi :) -
Hol volt ez a csunya golem? Mert én unom már a keresgélést kb 2órája rohangálok gludin, gludio, dion között (körül) de sehol semmi!
-
Rorgosh #62605 Szia! :)
Nekem egy IRL ismerősöm mesélte, hogy WoW-ban visszafogták a botokat, persze lehet, hogy azóta újra leromlott a helyzet. Ettől függetlenül a Lineage-ben túlságosan komoly problémát jelentenek a botok és az ebay-es adena.
Giran környékén egyébbként itt is tele van spammelve a chat, csak nem adena arusítással, hanem trade ajánlatokkal - pedig még trade chat is van...
A full, de inkább a 2 full party 40 alatt is mindenképp kell a bossoláshoz. Főleg ha tényleg betartjátok a 3 szintes szabályt... De nem olyan nehéz összeszedni azt a 15-18 embert... -
Rorgosh #62604 Szia! :)
Nem veletek volt a gond, csak már TOI-ban felcseszték az agyamat. És igen, tényleg létező hibám, hogy komolyanveszem adolgomat, de mint healer engem mindíg elkeserít, ha valaki meghal a partyban.
Emellett a rosszul működó partykban én még a chatet se tudom olvasni, annyira folyamatosan kell dolgozni a party életbentartásán. Szóval én az összes poénról lemaradok, és fogalmam sincs, hogy a chaten miről van szó... :( És emellett úgy érzem, hogy csak rohanok az események után... Hidd el, egy idő után nagyon nem szórakoztató... -
Amiket én találtam azok olyan 20 körül lehettek... legalábbis a boss 20as volt. 

Szinttől független a droppjuk -nem mindegyik dob, de amelyik igen, az bőségesen
-
bocs laggoltam és 2x nyomtam rá :( -
Hát hogy az l2-ben több bot lenne ? Hááát azért ez vitattható 2 évet wowztam eredti srv-n és mindent elértem amit lehetett legjobb ruha stb stb, de azért jöttem vissza l2-zni mert sokkal jobb játék mint a wow, mert itt akár nagyon vért izzadva de egyedül is elérhetsz mindent (csak max több kari kell hozzá) ott meg bármit csinálsz ha megfeszülsz se mindig rá leszel szorulva a többiekre, egyébként ott annyi botvan hogy alig lehet tőlük farmolni jah és állandóan privát üzeneteket nyomatnak hogy vegyél aranyat itt meg ott és 4 - 5 percenként spammolják tele a chatett és a városban is üvöltöznek és az adminok semmit nem tudnak tenni, szal sztem nem kell általánosítani hogy az l2ben több bot van. Nekem anno amikor l2ről áttértem wowra add 1 a társaság fogott meg meg a szabad wasd irányíthatóság.
Egyébként Rogosh a kis bossoknál is ugyan úgy full party kell meg tank meg minden csöcsöm :D ? Azért kérdeztem mert olyan elérhetettlennek tűnik akár egy top D-s fegyo is hogy gondoltam érdemesebb inkább ki bossolni, mert boltban nagyon drága és össze craftolni háát az se egyszerű de ha a bossolás nem jön össze úgyis az lesz :S. -
Ez nem igaz, szerintem csak neha tul komolyan veszed a dolgokat :)
Amugy nem tom mi volt Toi-ban, mert oda nem mentem, szal az elozmenyeket nem ismerem. Amugy panasz nem lehet tegnap altalaban megvaruk mig vegzel :) -
Rorgosh #62598 Szia! :)
Hát ez az... :( Erősen gondolkodom is emiatt Bie félrerakásán egy időre...
Kicsit elegem van már belőle, hogy senki nincs tekintettel a healerre... Meg abból, hogy ezzel sikeresen felcseszik az agyamat. Mert elvégre szórakozásból tolnám a játékot...
De úgynéz ki, Lineageben a healerek ki vannak zárva a mókából... -
Rorgosh #62597 Szia! :)
A két klienses védelmet szerintem üzleti okokból nem csinálják: nagyon sok játékosnak van 2 accountja vagy piacozásra, vagy utánfutó buffernek (hála a bufferek állandó nerfelésének).
Viszont a botok elleni védelmet tényleg beletehetnék... Már nagyon elegem van a botokból, a szerverek szétcseszéséből és az adenavásárlás miatt elszállt piaci árakból. Ezek az árak igazából már bénítják a kereskedelmet, hiszen a tapasztaltabb legit játékosok ilyen viszonyok mellett nem adják el a fölösleges materialokat, hiszen később, amikor szükségük van rá, nem biztos, hogy meg tudnák venni...
Egyébbként van a free servereken egy pár jó ötlet, jó lenne, ha az NCSOFT végre átvenné őket..
-
Gumbo #62596 mondjuk az érdekes hogy a nagyobb free servereken meg tudták csinálni a teljes bot védelmet, sőt az 1 gépről 2 kliens futtatást is. Elég volt annyit megcsinálni, hogy a kliensbe beleírták azt, ha fut mellettte egy walker/hlapex/még egy l2/autocliker/stb, akkor egyszerűen bezárja magát a klines, el se indul. ennyi. Ezt az NCsoft is simán megcsinálhatná nem ilyen gagyi gameguardokkal szórakozna.
(jó, tudom hogy itt aki a free serverről beszél az le lesz ugatva. Most nem azt mondom hogy a freek jobbak, vagy valami, és nem kell elkezdeni flamelni. Köszönöm) -
Nem csodalkoztunk, mar megszoktuk :DDDDDD -
Rorgosh #62594 Szia! :)
Ez tulajdonképpen csak látszólag igaz. Ugyanis egy ideig a WoW is hasonló problémákkal küzdött, azonban ott a Blizzard rendet tett. Azóta a WoW-nak gyakorlatilag behozhatatlan az előnye a játékosok számában...
Mert az a baj, hogy a sok bot befixálja a játékosok számát. Egy csomó ember jön a free trialok idején kipróbálni a játékot, azonban körülöttük csak botokat látnak, partyzni nem tudnak. Így nagyobb részük végül nem fizet elő a játékra, hiszen egyedül eléggé unalmas tud lenni... És emellett a túlterhelt szerverek laggolnak, kifagynak, vagy lehal az npc szerver. Ez elrisztja az új játékosokat, és nem biztosak benne, hogy a trial végén jobb lesz-e...
Emellett elmegy Giranba, és szétnéz a piacon, és dob egy hátast az áraktól. Egy legit játékos - mint amilyen én is vagyok - gyakorlatilag vért izzad, mire összeszedi a cuccokat, és így is folyamatos lemaradásban lesz. Különösen ha kezdő, és még kísérleteznie is kell... Vagy folyamatos SS használatára kényszerül...
Szóval a botok tulajdonképpen nekik is ártanak, csak egyszerűen tesznek az egészre... -
Rorgosh #62593 Szia! :)
Tulajdonképpen megéri, ha találsz olyan csapatot, akik mindannyian a boss 3 szintjén belül vannak. Ugyanis az élmény és a potenciális drop mellett megtanulhatsz jobban együttműködni másokkal. Márpedig pvp-ben a puszta szinten túl ez a döntő...
Viszont csak akkor kezdj bele, ha van valami hely, ahol partyban vagy egyedül jól tudsz pénzt szerezni, mert egy bossolás nem olcsó mulatság, és nem biztos, hogy jut neked is a drop-ból. -
Rorgosh #62592 Szia! :)
Ne szívd mellre szerintem.. :) Csak egy kicsit csipkelődünk.. :) ^^
Abban viszont igazad van, hogy az RM-nél hatalmas előny a szervezettség... Nagyon sok klán egyzsreűen képtelen szervezetten harcolni - különösen pvp-ben. Más klánok már szervezettebbek, de az RM egyszerűen hatékony.
A szervezetlenségre jó példa, az ami tegnap volt, amíg TOI 14-re kísértünk fel egy SH-t a sub classos küldihez. Egyszerűen totállis káosz uralkodott. Volt olyan, hogy a teremben a csapat egyik fele erre, a másik arra ment. Mikor sztán egyesült a két csapat 4 ember meg is halt, annyi mob lett húzva ( a két teljes partyra 2 healer volt, a másik egy OL..). Emellett nem várták be a healer buffolását, vagy dueleztek közben...
Giruék azt hiszem csodálkoztak is, hogy mennyire ki voltam akadva, amikor végül elmentem velük AL-be... -
Lvl hányas szintűek ezek ? -
Azért érdemes ilyen event gólemeket keresgélni, s az sem árt ha tök üres inventoryval megy az ember... -csak a kupac közepén a boss-t nem kell piszkálni 
-
zOMG 1 max 2 commentbe PLS kkthx ;> -
O.o Bishop? -
Kis szinten érdemes raid bossolni egyébként ? -
Napi 3 szintett farmolok ki eddig :D állítom hamarabb leszek C-grades mint hogy D-grades fegyom legyen :D -
Istenem én még csak most craftolgatom a d-grades cuccomat és farmolom hozzá a matit gondoltam megnézem mennyi lenne ha össze vásárolnék pár cuccot aztán besírtam amikor megláttam hogy fél giran soulbow-t árul :D wazeee :S -
Letöltöttem nem rossz video :D mondjuk a zene kicsit fura volt :D én valami fenköltett raktam volna alá, de így legalább nem aludtam el :D -
Kamael küldi végén ez a képsor jelenik meg! (kb 1nap mulva törlödik, szerintem)
Első elkészült videom nem nagyon kell leoltani érte
-
Bameg
Sosem csipaztam azt a tagot
Szeki reszvetem ezt te nem erdemelted meg:(((((((((((((((((((((((((((((((
-
biztos hogy nem igaz, mert a Lineage 1 ben nézett ki haszonlóan az Aden terület (maga a teljes map igy nézett ki) és hozzá rajzolta a az ujdonságoat amit fantáziált -
PhoenixKnight #62580 target esszkáj high lvl bishop xD 1ébként vicces volt a server leállás 5 percel siege elött.... -
jah téélleg eccer megvolt :D -
Sztem biztosak voltak a dolgukban mivel az inmortal duo eggyikét Runébe a másikat Aden várához küldték... Sztem csak azért sikerült bevenni runét, mert meglehet, hogy ssky időközben kifagyott !!!! ÁÁÁÁÁÁ Sky jeletsd fel a netszolgáltatóid!!!! 

-
PhoenixKnight #62577 "Azért lássuk be az 1edül voltunk szépen hangzik" ..hát számomra ez kötözködésnek tünik ez van .... -
Asszom kicsit paranoid vagy. En csak megjegyeztem, hogy az egyedult inkabb az RM mondhatna. Teny, hogy az hogy hogyan vegi az RM a varat az o dolga, senki se beszelt ilyesmirol. Ha kötözködni akarnék az nem igy nezne ki, meg vigyorokat is rajzoltam... Szerintem te élvezed célontnak kepzelni magadat. Lehet ezert lettel tank? :D (na mostmar nyugodtan ird hogy mostmar sertegetlek is! KB az jon) -
csak siege előtti képet tudnék mutatni de volt egy kis segítőnk is (avagy gátlónk) Bernon rúne hős védője :D -
PhoenixKnight #62574 Igen szépen hangzik és kész lol ... gondoltam hogy vmibe belekötsz ...
AZ hogy RM hogy védi az nem az én gondom xD én csak annyit montam hogy 1edül voltunk ott mint ally (szoval 2 clan) nemtom ebbe mért kellett belekötni mivel sztem még igy is kevesebben voltunk mint aden mert ott gondoloom behappy +IA volt
ssky 1ébként azért tudtatok olyan kevés partyval védeni mert jol szervezettek vagytok (én azt hittem többen voltatok :) ) -
a bot accountok havidíja többet hoz a konyhára mint az a "pár" ember aki emiatt abbahagyja a játékot, ilyen egyszerű -
Rorgosh #62572 Sziasztok! :)
Sajnos a L2 két leggyengébb pontja épp a gm support és a botszűrés. :( Egyszerűen siralmas a helyzet. Pedig épp ezeken veszítik el szerintem a potenciális előfizetők felét - kétharmadát, nem is számolva a játékot abbahagyó előfizetőket...
De a NCSOFT nem , nem és akkor sem tanul a WoW tapasztalataiból... -
ja kb. -
bakker, olvasom blahot.....hát ez már nemkispálya. és persze a GM petícióknál ottvan hogy jószándékkal odaadott itemek miatti scamet el se kezdenek vizsgálni. hiába nyúltak le mennyi? lassan már kéttucat boss éxert? -
Rorgosh #62569 Szlasztok!
Új faj és egyébb változások: mint már említettem én örülök, hogy lesznek változások, bővítések. És egyúttal remélem, hogy a folyamatos nerfelési hullám is egyszer végeszakad... Mert már egy kicsit unalmas minden egyes újabb krónikánál megtapasztalni, hogy már megint a buffert nerfelik.... -
Rorgosh #62568 Szia! :)
És abban az 1-1,5 órában támadott egyáltalán valaki?
És azért azt se feledd, hogy az RM köré szerveződött szövetségi rendszer széthullásával erősen felétek billent a mérleg nyelve... De azt se, hogy a mostani helyzet messze nem egyensúlyi, így lehet számítani még egy-két meglepetésre