88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Tiger1111 #62968 Ja és ha van akkor tudnál ajálani ,valami magyar oldalt ahol leírják melyik kasztnak milyen skilleket érdemes fejleszteni. -
Kisebb mobokon még nem néztem -de mondjuk hogy pl a doom scout meg az a csonti íjász ami szintén ott van 2-3dik mob kb mindig ad (és úgy mellesleg ha már gyűjtögetés... ott az a grave lich ad blood medúzát és stolen inf orét, a csonti spirit bead+stolen inf, a doom scout a spirit beaden kívül ad még red gem-et is)
Van pár ilyen hely ahol szólóba meg lehet maradni (esnek herbák) és szinte minden mob ad valami küldi itemet -ha már úgyis monoton gyakás van legalább gyűljön vmi küldi cucc is
-
Tiger1111 #62966 És mit ajánlanál helyete harcos kasztba.Nekem más is jó de akkor az ütős legyen.
-
sétálóban :D -
Nekem márcsak annyi kérdésem lenne, hogy (hogyééé a bab?) milyen sűrűn esnek az itemek? -
Tomy Lee #62963 Mob-ok,Npc-k level szinteket hol tudok megnézni?Pl 1 játékostárs lvl szintet,class-t stb... -
Lemaradtam, Pharao már belinkelte -de 5 nyeréshez nem kell olyan nagy mák -eddig kb 4-5 játékból mindig sikerült addig eljutni -csak hát sokat akar a szarka -én eddig 8ra hajtottam... Na ahhoz már tényleg mák kell 
-
nubyy #62961 LoL, pont tegnap talaltam ezt a questet^^ Tenyleg egesz joonak tunik:) -
Dallie #62960 PTS nem mérvadó:) -
Sorbon #62959 Hát majdnem sikerült....! Szíved joga nemtetszésedet nyílvánítani ami ellen semmi kifogásom, sőt elolvastam és tudomásul vettem. De mielőtt kritizálsz vmit legalább arra vedd a fáradságot hogy jobban megnézd mi az amit kritizálsz.
1.Buffolatlan ijjász? Olyan nincs nálunk (NH,ICA,Catalyst,) aki kimerészkedik városból az a minimum hogy CH buff rajta van.
2.Többen rámentek egyre? Ha jobban megnézed Kimpin már halottan fekszik a földön + egy BD es SE is van velük.
3.Dev. castlenál 70+ HE? Nemszámit hogy csak 65 vagyok(jól látszik a viden). És előtte pmzett hogy ott tali pvp-re arról nem én tehetek hogy a láma kint buffoltatja magát botjaival.
És a legfontosabb, amint látod van az elején egy dátum, tehát ez a vid egy nap eseményeit mutatja be, sry ha ez nem derült ki egyértelműen. Az angol szövegbeli elírásokban egyértelműen igazotok van azt elszartam. Egyébként ellehet mondani a véleményt kulturált modón is ahogy te tetted, és ellehet úgyis ahogy darkmenx tette. Egy baráti jótanácsot azért adnék neki: az accountjai száma helyett inkább az IQ-ját növelje biztosan nem fog hátrányára válni. -
lehet, de ne várd hogy übertáp killer lesz belőle Drizzt Do'Urden után szabadon, a két kardos sötételfek l2-ben hátsó sorba kullogó support kasztok... -
Tiger1111 #62957 Koszi a segitseget ez fontos volt ugyan is nagy Drizzt do Urden rajongó vagyok ,még a karakter neve is az.
-
PhoenixKnight #62956 Vipjoco ellen olyan szépen kikaptam ptsen :D stun shoot ot folyamatosan nyomta és én meg mozdulni se tudtam ( Én DA és vipjoco HE ) bár leeht hogy amiattt volt emrt -4con tetko volt rajtam :) DA 77töl indenkit aláz :P -
PhoenixKnight #62955 JAT kapta meg Innadrilt ... Az 1 vicc volt :) odamentünk és senki nem védte a várat és még csak utána se támadott. Aztán Ryan odaadta IA nak mert hát szegényeknek nincs váruk ;) Valószinű azért támadtak titeket ( PN) mert segitették a Greenfiret .. és Lefapsnak GF az szinte allytárs
Vicces volt hogy szombaton a Dual cursed weapon vasárnap meg Zariche esett ki siege közben xD -
Igen lehet!!! Ha készítesz egy darkelf fightert, majd 20-asként Palus Knight-nak kasztosodsz, 40-esként pedig Blade dancer-ré. Nagyonjó karakter, csak ajánlani tudom. -
Dallie #62953 Ha jól emlékszem a hero UD kb. 4-5000 pdefet jelent, megnézem azt az íjászt aki ebből lelő 1 lövéssel.
Nem tudom, milyen tankra gondolsz átlagos alatt, de ha veszünk egy 76 íjászt és egy 76 tankot, az íjász dracoban és draco íjjal, a tank IC szettben, az íjásznak lesz mit dolgoznia rajta az tuti. Szerintem pont a DA az a kaszt, amely ha jól fel van szerelve és tud vele játszani az irányítója, egy íjásztól nem kell, hogy besz*rjon. -
Tiger1111 #62952 Hello mindenkinek csak most kezdtem játszani a játékal.És az lenne a kerdesem, lehet e olyan Sötet Elfet csinalni aki kettő kardal küzd. -
Itt megnézheted a questet! Ezt én is most látom először, nem lehet rossz quest, de ahhoz, hogy 5X nyerjek elég nagy mák kell! -
Azt ugy hívják lethal shot 1 lövés 1hp 1cp:)a tőrösnek van még ilyen hányadék skilje. -
Rorgosh #62949 Sziasztok! :)
A további probléma, hogy a játékegyensúly sem sokat javult a prelude óta... Egy nem hero íjász állítólag 1 azaz egyetlenegy lövéssel kilőtt egy herot a hero UD-ből...
De az teljesen általános, hogy egy tank átlagosan 3 lövés egy vele egyszintű íjásznak.. :( -
Rorgosh #62948 Szia! :)
Bocsi, rólatok elfelejdkeztem... :(
Amúgy, ha warban vagytok a Sleepers-el (excal1bur klánja) akkor velünk biztos nem... :)
A mostani ostromhétvége után még a Patanegrával való viszonyunk is eléggé megromlott... A srácok onnan mintha elfeledték volna, hogy ki segítette őket egy hónapja (tényleg még csak ennyi ideje??!!) Rune-nél az NPC-k ellen... Remélem az Immortal ally (PN, Lefaps, Incontables) nem szerzett most várat... -
ezmiez? -
Harmadjára nem rossz... csak tudni kell kiszállni... 

-

-
az a baj a kvesztekkel hogy leginkább még mindig prelude szintű rewardok vannak. akkoriban emlékszem hűdemennyit ért az a párezer adena :D -
A készítők nagyívben sz..nak a questekre. Nem képessek valami értelmesset alkotni, csak a legszükségesebbeket rakják bele (kasztváltók pl.) . Az ok, hogy a játék nagyrészt pvp/pve orientált, de azért ne mindíg kockuljon az ember és ne mindíg zergelje az enemy-t. Mondjuk nincs olyan quest, amiért igen nagy reward-ot vagy XP-t kapna az ember (3. class quest-en kívül). A 2. chaotic throne-ra kitalálhatnának pár értelmeset, ami nemcsak az új helyekre meg persze nemcsak 78-as kariknak szól... De sztem felejtős a dolog. -
arni17 #62942 mert eddig WoW-oztam (törtön)De meguntam az életem non xar játék és ezt is kiprobálnám már megvan a játék is csak valakinek segíteni kéne hogy játszak törtön mert nem naon akarok fizetni és lehet nem is tetszik :( -
arni17 #62941 Hellosztok!!
Aki tudja hogy kell tört serveren játszani (ne keljen érte fizetni) nagyon nagyon kérem vegyen fel msn-re pls pls!!!!
msn címem:[email protected]
Előre is öszönök mindent -
frankó és izgalmas küldit akarsz akkor sztem menj wowozni :D l2-ben mindegyik küldi olyan hogy az életed elunod, vagy a készítők felmenői forognak tőle a sírjukban leginkább. -
van más megoldás is rá, van olyan npc ami leszedi, vlmi judge nevű, olvastam töltőképernyőnél :D -
vaze ez olyan hogy: ha mindenkinek csinálta a videót legalább írjon helyesen ha meg a magyaroknak akkor meg fszer írt angolul ? Meg : will be continued=folytatva, to be continued= folytatás következik... nemtudom miért a will-est használtad. Mellesleg nekem se tetszett a videó, elég rövid volt és semmi nagy cucc nem volt benne. -
Tomy Lee #62937 5e-be került a 2 scroll 
Viszont ez a megoldás DP orvoslására,köszönöm! -
Flymi #62936 Sry. nem "Erotikus" üzenetére akartam válaszolni hanem "Gumbo" üzenetére. :D
-
Flymi #62935 1.A pk a játék része és ettől lesz izgalmasabb a játék.
2.A cp poti azér van, hogy használd.
3.Nem az angol beszéd beli hibákat kell nézni, nem az a videó lényege :D
Szerintem egész jó videó lett. -
Gumbo #62934 Ja és a legjobb az a "Lets go in WoA" Az Lets go TO WoA -
Gumbo #62933 Hát sztem is unalmas és gagyi... Talán 1 rendesebb pvp volt benne. a többi mind olyan hogy buffolatlan íjász, meg többen rámentek 1re, meg devestated castle-nál a 70+ HE vel lelövöd a pihenőket (akik sztem nem voltak nagyobbak 65nél és buff nélkül is voltak)... Viszont nagyon ügyesen tudod spammolni a CP potit!
A legjobb dolog az a gladiator az elején -
Erotikus #62932 :)
Lvl 46-on vagyok :P
Az Wish potion questet felvetem de nem fejeztem be =) fe ara ruhatul kivancsi leszek :P
Most találtam aneten 1-2 l2 novelát franko tortenetete irnak le ajanlom :) pl megtudtam hogy crumaba van a regi elf fa ami kidölt :P meg sok mást is megtutam ^^ ajánlom, ajánlom! -
Sorbon nekem tetszettek a videoid, varom a folytatast:) -
még hasznos lehet a magic coin quest ha szeretsz mojolni.. Huntersben lehet felvenni a whban.
Nekem csak egy izgalmas questem volt, a clan lvl 5, mivel paran voltunk csak a klanban es en voltam egyedul 50+ hehe -
nubyy #62929 Ty:)