88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• barret
    Priest flauron ad valami kuldetest...
    Ot mar megtalaltam...
    Szal lv73 alatt nem lehet lejutni?
  • xt198
    nyilvan ha a vizben lenne, akkor ki lenne írva (lásd.: garden of eva)
    tehát nyilván teleportal mész oda és a föld alatt van.
  • barret
    Nem tudnal a terkep alapjan segiten?
    Korulneztem,de nemtudom hova kellene leugrani..
    Egy kiugro erkelyszerusegen leugrottam,de nemtom hova kene mennem:(
    En a piros korre gyanakszom,talan a fold alatt van a hely?
  • barret
    Hmm ebbol nem szurtem le a megoldast:P Semmi kuldi se gk?
  • Sámán
    Rune templom felső szintjén keresgélj, aztán ugorj fejest a semmibe és már ott is vagy
  • barret
    Hy Pagan temple hogy kozelitheto meg? PLS irja le valaki...
    Elore is koszi.
  • Facek
    winrar frissítés
  • mabbak
    Sziasztok!
    Nekem az a porblémám lenne, hogy nem tudom kicsomagolni a data2.cab fájlt. Minden program amivel próbáltam (RAR, TC) azt jelzi 99%-nál h sérült és crc-hiba található, ezért a kicsomagolás leáll. Nem csak egy verziót próbáltam, leszedtem fileplanet-ről, gamershell-ről (2-szer is), meg vmi 3-ik oldalról is. Ölete van vkinek? (Az interlude-klienssel próbálkozok.)
  • xt198
    köszi
  • xt198
    fasza.
  • pharao
    Azok dobják de nagyon sokat kell ölni az itemekért :(
  • xt198
    nah, azt szeretném megkérdezni, hogy a nobless quest végén (part 3) amikor a gyűrűt és a nyakláncot kell kiütni VoS-ban, akkor milyen mobokat kell ölni? az az igazság, 2 napja farmolok MINDEN mobot amit találok, megnéztem a quest leírást, megnéztem oldalakon is, azt irja pilgrim meg judge of splendor, de rohadtul nem dobja...
    szoval aki már csinálta, az pls tell me meik mob dobja :S
  • Erotikus
    http://www.youtube.com/watch?v=vAXmnjjolNc
    Nagyon jopofa video nezetek meg =]
  • bobbii
    Hi:) nem
  • ulrik
    üdv!

Ha enchantolva van mondjuk egy homu +6 -ra es rakok ra SA-t, akkor az enchant lemegy rola???
  • PhoenixKnight
    Jah van sok hazugság is persze. De ha tényleg csináljA vki akkor meg mind1 hogy mien buff .
    A Red EAgle team repült :) mi azt hittük csatlaoznak OGDhez hogy 2 jo klánt csináljatok
  • ViolAGyulA
    Bocsi G3ry. Hétvégén nem szoktunk nagyon lenni :(
    De lemegyünk veled, ha még szükséges, és segítünk.
  • pharao
    Na hétvégén kicsit gameltem és azt kel hogy mondjam elég mozgalmas volt a hétvége... IT-ben a szokáso zergelések zajlottak, mígnem vasárnap este történt valami vita RM-ben és DeRogue, Exploit, Cord és még sorolhatnám, 1X 78-as kari repült egy vita folytán RM-ből. Zasada volt a tettes bár az indíték még nem tiszta. Ezzel eléggé nagy mértékben gyengült az RM. A kidobott karik egy része IT-ben hadakodott, de zasada persze jött az agyonbuffol óvertáp partyával és az eredmény látható!itt
  • Chryst64
    G3ry lemegyek veled holnap, de csak este jovok meg. segitek, csak pm ezz ram!
  • Facek
    engem az kezd idegesíteni h lehet hogy valaki lőtt egy ilyen dmg-t, de már kezdenek hazudgálni ás áltaálnosítani, pl haverom állítólag ch buffokkal 14k-s dmg ket osztott ami alapból lehetetlen, és nem is lőtt ekkora dmg-t.
  • Cobra.
    Azért ez elég durva, hogy még C5-ben is lehet overbuffolni, holott elvileg C3-ra már kijavították.
  • PhoenixKnight
    De 1ébként kashejnél azon is ment a vita hogy csak 1szer misselt :D ugy hogy volt rajta 7signs átok
    (bocs a 2 hozzászolásért)
  • PhoenixKnight
    Azér mondom az csak simán durva . Kashej az jo arc neki hiszek hogy semmi nincs nála :P
  • FragStaR
    Abba nincs semmi az aw focus death je miatt van csak. Ami ha hátulról támadsz (mint ahogy ő is) akkor valami +60 % esélyt ad + ugye a buffok.
  • BEAST #63228
    AW vagy PR?
  • PhoenixKnight
    Nézd meg a kashej videot ... Azt a criticalosat :D na az pl elég durva bár sztem abba nincs semmi hax :)
  • FragStaR
    El bírom képzelni, h ezt csinalják és exploitolnak.

Lényeg valami olyasmi lehet, h egy buffot többször felraknak a képen látható esetben pl empowert ami ugye így brutalisan összeszorzódik. Íjjásznál ugye pl dw vagy mightal érdemes.

Ez elvileg egy tag Teon ról igaz nem mostani kép már (név kitakarva)

Szintén teon ról egy kép

És a kérdéses kép franz ról

Ezt akárhogy nézzük képtelenség egy soul bows majestic os ijjasztól
    L2 cals on érdems utánnaszámolni hogy az összes létező debuffal illetve az összes buffal az íjjász részéről (ant+ baium is) 18000 et kaphatott volna max.

Most írhatnék még bármit de tényleg olvassátok végig a topicot mert van benne pár tényleg érdeks dolog.
    De a legdurvább akkor is az a ártáblázat amit belinkelt a gyerek az mindent visz...
  • FragStaR
    WIT Bonus al ez egy 90 % os rez lol
  • PhoenixKnight
    Srác a ventrillon monta ... Csak azért irtam mert mostanába elég durva lövéseket szoktunk kapni az ellenségtől. 1ébként meg srác felnyomta zasadat buffstuck miatt (elvileg csinált ss t is) . Az a srác engem is lött már 1,4k dmgre UD be. Másik klántársa meg 28k dmget lő 1 soul guardos OL nek .
    Blahn van topic is Buffstuckos RM témában :)
  • Flymi
    Csak az a baj, hogy napok óta nincsfent olyan akit ismerek és kb velem egy szinten van
    És végre már túl akarok lenni a küldin..
  • Tüskés
    Hát, oda bizony kell segítség... Múltkor segítettem a BD kasztváltóban ott, hidd el, könnyebb egy kis segítséggel lejutni
  • Flymi
    A swordsinger kasztvaltó utolsó részénél ahol Ant Nestbe kell Noble Ant Leader-eket kell ölni, ott csak legbelül van ez a mob?? Mert mire beérek kinyírnak a hangyák, képtelenség bejutni odáig mer a 3/4-ük agró és végig televan ilyen szar hangyákkal
    Ma 3x haltam meg ott
  • xt198
    :D
  • Gordis2k
    JA baz hadjad már ekkora baromságot már... nem akarlak megbántani szinfolt vagy a fórumon, de ilyen idióta dolgokat ne higyél már el... hero udben 9k p defje van a DAnak meg ud nélkül sem lő senki reflect arrows DA ra 2,5kt (s gradesre,)az uj interlüde nerfel én is 3,5-4k kat kapok az istenbuffos 80 as archerektől egy nukerrel... Elhiszem, hogy a csávó legenda de számolgasd már akkor ud nélkől cirka 17k dmg lett volna?? VALóóSSZZÍÍNNŰŰŰ
  • Erotikus
    Nekem vistam van és frankona megy az l2!söt miota vistam van nem xp-m nem kapok olyan sok DC-t
  • Nethyrrea
    én nem vista alatt használom. azt a szarkupacot majd kipróbálom ha kevésbé bugos lesz-kicsit. semmi bajom nincs vele, bár eddig l2 alatt nem használtam csak fps-ekkel
  • Chryst64
    nem kérdztél meg, hogy megjelenítheted-e a fotómat:P személyiségi jogsértés seste forog fenn! 10 mill adéna és megbocsátok..
  • Sorbon
    Neked is van Nethy? És műkődik rendesen vagy ugyanaz a baja mint G15-nek?
  • Nethyrrea
    be kéne már lőnöm a nostromómat már :D
  • Sorbon
    Soul Bow-ra kellett volna ahhhhhhhh!!!!