88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    AION? Gyerekek ez ez ez....

NO COMMENT

MÉGNOB COMMENT

APA KEZDŐŐŐDDÍÍÍKKKKK!!!
  • Sanca
    Nice!:) Csinaltok majd vmikor eventet? Elmennek megnezni:)
  • Gordis2k
    C!től van hero de c5 ben kaptak skilleket!!! C4 free pts alapu ami ott van az a valodi c4.
  • xt198
    hát ahol vagyok most free-n, ott c4be nincs hero fear, és van re-use time a cp-nek. 1, 1.5 sec kb.
  • PhoenixKnight
    Ha jol tudom mind a 2 c4ben jött ki :)
    DA a legjobb :D cp potival mindig visszatudod rakni a sebzesemet kivéve ha stunoltalak.
    1ébként meg a legnagyobb hükyeség ami valaha kijött az a cp potion reuse time nélkül... sztem kéne vagy 1-2 másodperc minimum. Közelharcosnak az esélyeit elég durván rontja
  • xt198
    de nyilvánvalóan a HERO -val baszták el legjobban a pvp-t. meg a hero fear-el. bár az még nincs c4-ben szerencsére
  • xt198
    elég csak megnézni a destro pvp videót... hát mi a faszom az hogy UD-s TANK-ra 4k crit? hát neee....
    meg 10.600damage SH-ra...

ja és akkor ugye ott vannak a varázslók... Hát ez a magic critical hit nem kéne... nagyon nem kéne...
    pl. pvp volt, és bishoppal voltam, 1950mdef-em volt, kaptam egy m.crit hitet, és hopp.... meghaltam (full hp cp-ről) gg. mintha sok esélyem lett volna kihealelni.

Aztán jönnek a th/aw/pw-k...
    leszedi a cp-det 0ra, bluffol, aztán backstab deadlyblow, esetleg egy mortal blow, és helo.

persze minden classnak megvan a mumusa... de kb. szart se ér, mert mass pvp arról szól, hogy kinek van több HE/NECRO/SPS/SH/OL-je.
  • Rorgosh
    Teljesen igazat kell, hogy adjak neked.. :( A C5 éás az Interlude csak a nerf-ről, és az amúgy is eléggé labilis pvp rendszer (pedig erről szólna a játék!!!) elcseszéséről szólt.
  • PhoenixKnight
    Off :
    Roahdt nagy vihar van :D
  • PhoenixKnight
    Franz messze alegstabilabb és a leglagmentesebb a heavy szerverek között.
    C4et azért szeretem nagyon mert akkor jött ki az olympiad a 3rd class change meg még sok más dolog és sztem akkor volt a legtöbb ujdonság . C5 az kb semmi ujat nem ad. Interlude az számomra semmit mivel alacsony szintü vagyok. Dino islanden rosszab xpt kapok mint VoS ben...
  • Rorgosh
    ^^ Erről beszélek...
    Bár a Franz eléggé stabilnak tűnik, csak a bug és a lag.. :(
  • Gordis2k
    Messze C4 volt a legjobb! Az interlude meg szerintem nem létezik az NC soft abahagyta és ez csak egy L2Js szerver... hányingrer egy free szerver stabilab...
  • Gordis2k
    Miért gyor a pvp? Azért mert a karik fele egy lövéssel varázslattal szurással vagy ütéssel megöl egy másiket? ÁÁÁÁÁÁ
    Alig van kari aki egy két skillel támadással öl:
    SPS
    SORCI
    SH
    NECRO
    TH
    AW
    PW
    Destro
    Tyrant
    Gladi
    HE
    MS
    PR
    DC
    DOMINATOR
    Szinte senki!
  • Rorgosh
    Szia! :)

Személyes véleményem szerint is a C4 volt a legjobb eleddig. Azt legalább kitesztelték rendesen, emellett a nerfbunkó még nem tette szinte kötelezően másodaccos karakterré a buffereket.
    A C5-el elkezdtek a dolgok félrecsúszni, de nagyon, és az Interlude egy katasztrófa. Persze vannak jó dolgok, de újra hihetetlenül bugossá vált a játék, és emellett nem jöttek be azok az ötletek, amelyek a játékostársadalmat újították volna meg.
    Tulajdonképpen épp az a játék baja, hogy három év után a fejlesztők mintha kifutottak volna az ötletekből. A pvp rendszer ráadaásul ma átgondolatlanabb mint valaha. A pvp gyorsítása egysíkúbbá tette a játékot, ahelyett hogy egyfajta "hősibb" csaták alakulnának ki...
  • Gordis2k
    MMORPG.com :) bejelentés closed beta szeptember in europ gendolom E3 után.
  • Akhi
    ohh bazd aszitem elerem wow ba a lvl70-t ahhh
  • PhoenixKnight
    Szoval év végére kijön a closed beta nálunk :D Ncsoftot ismerver nem lepne meg :S
  • Taptarap
    végre
  • Gordis2k
    Nabaz indul az AION is:
    At the media conference that took place yesterday evening in Korea, NCsoft unveiled the various stages of public beta they expect to launch.
    The first phase of Beta testing will be held for two days: June 28th and 29th. In this short period the game will be open to "Friends and Family", as well as a select few students from Yonsei Digital Game School. Sign-ups for a larger Closed Beta will take place later in July, and on July 31st a first wave of 2000 players will be chosen to enter the Aion experience. Unfortunately, NCsoft Europe has clarified that these dates pertain to the Korean community only. Closed beta dates for North America and Europe are not yet known
  • TruBy
    Nah és milyen a Szegedi efsztivál? :)
  • Tüskés
    Még Boszorkány-képző is van. Ahogy most már három másik helyen is Magyaroroszágon: Budapest, Debrecen, Pécs. De a debreceni és a pécsi még gyerekcipőben járnak ;)
  • TruBy
    Még azt mondják nincs boszorkány Szegeden
  • Chear
    Per pillanat 36 főnél tartunk a Teon-on, és szerencsére még jönnek. :)
  • Szekijoe
    Gordi mi a helyzet? Sikerült megoldani?
  • Gordis2k
    De jó lesz reggel 6 kor mindenki kidől én meg kocka vagyok:)
  • Gordis2k
    UGYE gyere velem koncertre!
  • GibboRamone
    30adjrára hallgatom a ket linket... Vmit elinditott bennem!
  • Taptarap
    ez milyen régi már hiányzott tényleg:D
  • xt198
    nemiiis :D
  • GibboRamone
    Ez kajakra ugyan az a dal amit gordi belinkelt!
    From Kazahstan
  • xt198
    /OFF
    nekem a japán/kínai
    gitáros csávó a kedvencem :D
    http://www.youtube.com/watch?v=QQWecSHMR7o&mode=related&search=

/on
  • xt198
    ha már így itt tartunk... nemtom valahogy én lemaradtam a "fejlődésben", ez alatt azt értem, hogy ugy amblock c5-el _NEM_ játszottam, interluda-el meg annyit játszottam, hogy beléptem haver karijával huztam rajtam egy szintet 19ről 20ra. ennyi.
    valahogy nem jön át. C4-nél leragadtam, és nem, nem csak azért mert a free szervereken csak ez van (ami aránylag normális, pts alapú) hanem mert eddig ez a rész jött be a legjobban, és nagyon tetszik. és elég sok ismerősöm van. persze off-on is.
    ahhoz meg nem tudok hozzászolni hogy mennyire kihaltak a szerverek, mert nem tolom most offon.
    és gordinak igaza van, tényleg kibaszott unalmas (vagy ha nem is unalmas, fárasztó) egy idő után XP-zni, meg akár pvp-zni is, mert már lehet nem nyujt ujat, és beleun. én is most nemtudom talán 1évet wowoztam, vagy talán picit többet, de meguntam, mert már nem tudott lekötni, meguntam, ennyi. nem is játszok már vele.
  • Rorgosh
    Jó hír emberek! Visszatért a topic a TOP 10-es listára! :) CSAK ÍGY TOVÁBB! :)
  • Rorgosh
    Alighanem jót tenne a játéknak, ha néhány szervert áthoznának európába, hiszen az észak amerikai szerverek az európai játékosok átköltözése miatt lettek kihaltak, és a veszteséget az észak amerikai piac úgy látszik, nem tudja pótolni...
  • Rorgosh
    Mindig ezt hallom a free szerverekről, de akárhányszor csak egy ismerősnél megnézek egyet...
    Farmolós botok talán valóban nincsenek, viszont a hangulatot, közösséget, mi, a játékosok teremtjük meg. Van aki a free szervereken, van aki fizetni is hajlandó érte...
  • Gordis2k
    LOLKA nem tudok megölni senkit!!! Mert az a 2 ember akit 5 ora alatt megtalálok walker rangebol el BSOEzik vagy kilogol amint megjelenik a nevem UNALMAS!
    kb 50!! aktiv játékos van aki folyamatosan tényleg játszik! 50!
    OFF
    MÉG tovább nem leszek sajnos mert az Ő konzertjére is el kell mennem!!
    ON
  • Rorgosh

Igazad van, én nem hoztam össze egyetlen klánt sem. Nem vagyok egy nagy szervező. Azt, hogy nincs kivel játszani: miért, nincsen egyetlen játékos sem a Siegehardton a te szinted környezetében?
    Egyébbként egy jól szervezett karaktertransfer tényleg jót tenne a játéknak. Az is, ha a készítők egy pár dolgot újragondolnának, és a botcsordák létezésének alapvető kiváltó okát, az örökös pénz/felszerelés hiányt megszűntetnék.
  • ooorrrsss
    "Napi 4-5 komolyabb játokos hagya abba": de nagyreszuk megtalalhato free servereken, igaz szetszova... ez tortent velem is. most ahol free-n jatszom 1500 player kozul mind hardcore gamer, iszonyat nagy csatak vannak ! nincsenek farmolos botok es egy-egy siegen hatalmas seregek csak ossze, eszmeletlen feelinges! ilyen sajnos off csak nagyon regen nyujthatott!
  • Gordis2k
    Tényleg utoljára irom nem untam meg csak nincs kivel játszani! Az , hogy van élet hát igen gondolod nálunk nem volt? Majd szoljj ha te is összehoztál egy 120+ fős klánt CSAK MAGYAROKBÓL mint anno mailka és én!

Nem fontos tovább vitázni értelek én örülök, hogy élvezed bár lenne szervertransver hidd el ott lenék én is! Hidd el....
  • GibboRamone
    Borat utan egy uj Kazah csillag!