88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ciento #63771 Egy kérdés: a critical damage SA nüveli a blowok sebzését is? -
Chear #63770 OFF
Jelentem a Szegedi boszifeszt jól sikerült, mert a Kedves tanítványai péntek kivételével (évzáró jótékonysági gála) mindennap felléptek. :D
ON -
Chear #63769 Persze, gondolom a Teon-on is játszol rendszeresen, hogy ezt ilyen simán kijelenthesd. És gondolom a bot csordáitok miatt a Franz sosem tapasztalt lagg-ot.
Azt hiszem ezen helyzetekre alkalmazzák a LOL kifejezést. -
Chear #63768 Pénteken este volt már egy event, de gondolom az időpont miatt nem sokan jöttek össze. Sajnos Kedvesemmel nekünk is más elfoglaltságunk volt, így mi sem voltunk jelen.
Legközelebb szólunk Neked is. :)
Megjelensz és ösztönzően hatsz a klántársakra. :D -
loooooooooool :D -
Osszefoglalva:
Trial account period 1 : "Attack of the Clones"
Trial account period 2 : "NCSoft strikes back"
Coming soon, "Return of the Farmer, MUHAHAHAHA" -
LOL NCSoft > FARMERS :P -
xDxDxD xD Szegeny Baal! :( :DD:D -
BaalKain #63763 Hja, hogy rohadnának meg!
-
omg
mit vétettem -
NCSoft változtatott a 14 napos accountokon. Így asszem megszűnnek a trial accos piacos karik, meg farmerek...
Players using a trial account are not able to:
* Trade/Drop Adena or items
* Create/Buy from a Private Store
* Create/Use a Private Workshop (General or Dwarven Manufacture Shop)
* Use a clan warehouse
* Use the shout channel -
ErrOrHUN #63760 írj blogot :D -
Gumbo #63759 inkább nyiss egy új topicot neki -
JAJA jó ötlet de időről időre kiválasztok részeket és beirom ide! De maximum napi 10-15 bejegyzést. -
Azt nagyon jol tetted!!! Sztem par evig ne is oszd meg velunk, mert akkor fog nagyot utni... -
Ide akartam irni egy nagyon jót most. DE lejegyeztem az első bekezdésbe inkább!! -
-
Nem is rossz ötlet, Szössz.
Gordi, ezennel felkérünk rá, hogy a sok m.rh.s.g.t, amit ide akarsz írni, jegyzeteld inkább, és készíts belőle egy kötetet, majd a lektor kijavítja a helyesírási hibákat, te meg jól keresel a kiadáson ;) -
Anyám! Te miért ne mírsz könyvet? jah tudom... nincs ember aki kijavítaná ami írsz:D -
Ki mondtam, hogy dash tápos???? BLADE rush+GIGA LEOPOLD ATOM FTW...
A nyilpuskásnak meg lesz két új skilje amit 65 ön kap az egyik az Ultimate Rambo Destroy All Skill a másik a 75 ön bejövő nemes egyszerűséggel NUKLEAR STRIKE nevű skill ami elpusztit mindenkit a szektorban! Természetesen mindkető meg tudja idézni a Black Hawkot amivel 20 pecig rendelkezhet akár siege időben is. Később a 3rd váltó után Antaras és Valakas petként lesz irányitható nekik és lézeres célzást is kapnak..............
REMEK LESZ! -
Jelen pillanatban nincs trial lehetoseg tudtommal. Es kicsit meg is valtoztattak a trial accok jatekbeli lehetosegeit. Pl nincs shout, nem tud tradelni es kidobni itemet es adenat, klan WHt nem tud hasznalni es csak npctol tud vasarolni. NC kicsit beintett a sok trial botnak:P -
ha jol tudom már nem lehet 14naposat csinalni az már lejárt az az akció :P -
Erotikus #63749 HalihoO!!
Hol lehet a 14napos free acc-ot letrehozni?nekem nem jopt ossze :S
Szerintetek meik a legjobb polarmos kaszt?elore is koszi :D bye -
Gyere le hozzam, nalam jo a legkondi:P -
#63747 Még a 8 órás szenvedésem tart
, de 7-8 körül otthon leszek.
-
Bebo te meg ha otthon vagy gyere mar fel ventrire dumcsizni:) -
lol en nem si akkartam semmit elkezdenni egy jatekot hoztam fel amit ismerek tudom mit tartalmaz, csak szeretnem tudni hogy mi rejlik benne a csilli villi kulson belul,mert ugye az szamit egy jatekban hogy szorakoztason mert jatek:) szenvedni nincs kedvem szabad idomben >:) elegg az 8 oraban egy nap:P -
jó lesz ez .P -
Jah, gyere, de ha mégsem jönnél pls el ne kezdd ezt a vitát 5000jére!!! 

-
#63742 Akhi, tuti tartalmaz.
Lehet ebben is ugrálni, meg repülni, ja és még külön állatka meg léghajó sem kell hozzá, hanem képzeld saját szárnyad nő
.
Gyere vissza L2-ni
-
Na hat ez kivulrol szep meg pofas meg minden , de tartalmaz e belul olyan sok jo dolgot mint pl a wow 
-
sok helyen a videorol elf kezdö város,meg heine ugrik be:) -
végre lehet türkiz színű haj :) -
PhoenixKnight #63738 Remélem a Pet ek nem lesznek túl erősek mivel én nem használhatom öket Panther miatt. Ncsoftot ismerve van esély rá hogy egy farkas erösebb lesz mint a Pantherem -
Aion jo, de aze mert az L2 topic: uj infok a TFTrol -
Aion gameplay :p -
LaWMaN #63735 Erre reagálva... Van egy eladó L2 Acc létrehozására alkalmas kódom + a szokásos 1 hónap játék jár hozzá.
Nem, nem hagyom abba egyelőre, csak amit vettem azzal nem lehet updatelni az én accountomat, így feleslegessé vált. Ha valakit érdekelne, akkor pmben itt vagy a játékban megtalál. Az egész nem kerül többe, mint a havidíj. -
Dallie #63734 Előbbi mellément, Gordiéra akartam válaszolni, bocs Sanca :D -
Dallie #63733 Ez...ez...ez... -
bazzeg..... jöjjön már ki :S