88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• VipJoco
    Ez a kép közepén lévő elf kiscsaj tutira! Amúgy tényleg szép lesz csak egyszer érjen ide
  • Gordis2k
    [IMG][/IMG]

Na ilyen csini lesz:):)

Hozátenném ez egy íjász de em a camael mert nem nyilpuskás vagy tudja használni a simma íjat is vagy uj ikonok lesznek az íjász skilekhez!

Fent a minimap brutál! Beépítet walker:) És a kis kalapács a sarokban??

Szóval csúúúúcs.
  • Gordis2k
    Nyugodjál le!

A cancel bőven jó mert ugyan kevesebb buffot vesz le de azt gyorsabban és töbször ergo nem gyengit akkorát, de több enemyt oszt le! A sleep értelmetlen egy komolyabb pvpben és ami a legfontosabb a surrend to water és az ice vortex gyengítő ereje összeadódik így a hydroblast 140 es powert kap:) tesék élvezni:). Brutálisan odabaszos legerősseb pvp kari maradsz ha ügyes vagy és jók a bufjaid. Figyelmeztetlek, hogy c5 az ijjászok és a törösök királysága de nyugi rövid életű, fejlődj kritikáloz és várd az interludeban a Fear és a targetlevevőterületalázófélmásodperckasztidejű Aura Flesht!! ÓÓÓÓ JEEE!
  • Gordis2k
    NNENENEENEEEEE OKÉÉ leestem a székről!!

Szerintem vidd el vacsorázni és bár lerágot csont, de a következő modszer beválhat:

Kedvesem tudod te voltál nekema minen(fontos, hogy jól halja a voltál kifelyezést!) és évekig(ha gyors buli volt hónapokig) joban roszban mindent átéltünk. Néha mégis változtatni kell nem miattad, hisz te tökéletes vagy és minden vágyam telyesíted. Én visszont semmit nem érek neked nem tudok igazán sokat adni, nem tudom megadni azt amit megérdemelsz. Ennek a súlya régota nomja a szerelmes szívemet. Nem tudok úgy élni, hogy arra gondoljak mindig egy ilyen ember mellet kell élned aki egyszerüen nem elég jó neked. Kérlek értsd meg milliószor átgondoltam de nem tudok már mit kitalálni ez így nem lehet jó. Nem lehet jó neked és ezért nemlehet jó nekem sem. Tudom nem könnyű, először probáljuk meg kicsit lazábra veni a dolgot hátha valami ösztön felébreszt engem és ha úgy sem leszek érdemes rád hát örök barátságban is boldogok lehetünk.

Ez 100pontos abszulut tuti a végeredmény vagy rádborul a leves vagy síros szeretkezéses búcsú de a cél az meglesz! Eljegyzés bontva!
  • LaWMaN
    Asszem a legegyszerűbb, ha megmondod neki, hogy vége. Az eljegyzés még nem jár olyan kötelezettségekkel, mint a házasság, ott már jó ügyvéd kell hozzá .
  • Rousty
    hm?
  • Tüskés
    Hogy lehet generálni?
  • Rousty
    :) na az eljegyzést nem vágom hogy kell fel bontani :)
  • Cobra.
    Izé, nyelvből. Meleg van.
  • Cobra.
    Először kérj segítéget magyar nyelvben valakitől, utána meg írd le itt, hogy mire van szükséged
  • Rousty
    Csá valaki tudna nekem egy kicsit helpelni nem tudok ket parancs szót
  • Cobra.
    Sleepet pvp-ben nincs értelme használni, de azért C5-ben az íjászok könnyebben leszedik a varázslókat.
  • ErrOrHUN
    nagy valószínűség szerint holnap spawnol baium, mindenki készítse a lelkét a raidre, infokat adjátok ki annak akiben megbíztok, ha esetleg hajnalban kéne menni
  • ErrOrHUN
    mennyire érezhető? AZ A KÖCSÖG 9K-t CRITEL AZ EMBEREKRE!!!!!4444!!!4444
    kb ennyire :D
  • athlay
    Sziasztok! A következő kérdésem lenne: a free szerveren ahol most játszogatok, állítólag be akarják tenni a C5ös skilleket. Elolvastam, hogy mik változhatnak és lényegében arra jutottam, hogy mindezek után az SPS-em gyakorlatilag egy nagy 0 lesz mindenki más ellen.

Az offon milyen tapasztalatok voltak erről? Mennyire érezhető meg a cancel meg a sleep elbaszarintása?
  • Gordis2k
    NE SZOLJÁ BE!!!

Amugy EMO lol divat kari:) engem idegesit hogy puncia lesz a karimnak ha ijászt játszok. Már ha játszanék ugye ugy értem.
  • Cobra.
    Kamael külön faj külön területtel (kb mint TI, csak gondolom nagyobb lesz).
    A férfi Kamael meg szerintem még az Elf férfinél is homobban néz ki :)
  • KisEmir
    Ez a kamael kulon frakcioban lesz?
  • MeoH #64033
    Gratul skacok!
  • Cucclee
    Mondtam tegnap: Marha sokba lesz ez nektek

Komolyra fordítva pedig a köszönet Szekibát illeti főleg a szervezésért, az infóért és persze az idézésért!

A bossokat nem én öltem le én csak a laggal küzdöttem de az kemény csata volt!
  • Gordis2k
    Aludjállll!!
  • Akhi
    mimimimi mimimimi mi mozog a zold leveles csipkebokorban:P hejjjjjjjjjj grat a raidekhez!!!!
  • SkandarGr
    Bebó: bekaphatod:P igazolatlan hiányzás? sorry hogy irl orkhoz méltóan épp beseggeltem mint az állatde tény hogy alapvetően nehezen tudom Cuccnak meghálálni hogy belogolt és elintézte nekem a dolgot
  • GibboRamone
    Jajj vegre! Orulok nektek! Grat mindenkinek!
    SZEKIBA ISTEN VAGY
    Végre megvannak a ToI raidek
    És külön köszönet illeti a clánfőnőkünket(Cuccoskának) is aki kibirta ezt a 2 órát wow nélkül és behozta az igazolatlanul hiányzókat
  • phalanx
    állítólag ICA még ma este le fogja ölni a toi bossokat, akinek kell az legyen készenlétben
  • Gumbo
    jobb katt, kép megjelenítése, frissítés
  • Gordis2k
    nagyon szép béka!
  • TruBy
  • pharao
    LAAAAAAGGGGGGGOOOOOOOOLLLLLLOOOOOKKKKKK a Franz szerveren! Globális probléma, mivel olvastam Blah-on hogy nem vagyok egyedül, mégis van akinek szintén voltak ilyen problémái de már elmúltak??? Kellene a help mert szét kellene rugni egy-két enemy segget ^^
  • Gordis2k
    A 13k hps kamael golem atom robotzsaru az is 2 krit lesz?:) Visszont érdekes mert nem tunik lasúnak akor csak gyenge lehet tuti ez a Kamael tank amugy a skillek alapján a kétkezeskardos Kamael.

Jónak jó de a lézer nyílpuska kicsit erős minden rosszindulat nélkül.
  • FragStaR
    frozen linkje csak nem olyan gagyi youtube os minőségbe ^^
  • FragStaR
    Jó lesz akárki akármit mond
    Ingame video
  • xt198
    hu.... ez komoly lesz :o
  • Tüskés
    Kamael = emo?
  • Gordis2k
    Erre meg nem mondok semmit!! Valszeg ugyis csak tévednék! Az meg hogy a ropotcsaru is szerepet kapot hát nem is tudom mindenki döntse el a lézer nyilpuska tlán erős kicsit de ezt sem komentálom biztos gyenge lesz. Szép is meg jó is egyszerüen várom mit mondanak 11.-én.
  • Gordis2k
    ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Nagyon csini a sok új dolog ÉS BEHOZTÁK AZ INSTÁKAT!!! OMGW

MÉG MÉG INFO.
  • MeoH #64014
    Most mar igen. Kamael srac eleg gay... A lenyeg lehet, szamolgatni: STR39 CON29 Dex36 INT28 MEN27 WIT11. Nagyot es gyorsan ut, de hamar borul... ErrOr ennek eleg lesz 2 critical:P
  • fr0z3n
    >EZT< lattatok mar?
  • mAilkaEVO3
    és azt tudtad, hogy a proci füstel müködik? és ha kijön a füst elromlik :(( :DDD