88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ja a 2 kezes kard az egyetlen amit nem igzol hivatalos forrás lehet hogy kamu és sima fegyot(kétkezest) használ majd! -
Na én leírom aztán mindenki eldönti mit gondoljon, nem teszek megjegyzéseket.
Kamael 3 kaszt:
1.
1st Class change - Trooper
2nd class change - Berserker
Egy uj fegyver fajta forgatója a super kétkezes kardé Ez nagyobb mint az eddigi kétkezes és gyorsabb. (igértem nem füzök hozá)
A skiljei a distroyerhez hasonlóak de meghaladják azt és további képesége a roham támadás(ezt már látuk videóban is) 900 range semmivé válik egy pillanat alat +ütés.
Speciális támadása a dissarm kiuti a fegyot a kézből az az inventoriba kerül (nem füzök megjegyzést fura mind háromnak van ilyen speckoja a többi kasztnak is jol jönne)
2.
1st Class change - Warder
2nd Class change - Ardalester
Ő a kis lézer puskásunk:) amugy nyilpuskával lő ami gyengébb mint az ij de gyorsabb, tud simát is használni!(mellesleg senki más nem tud nyilpuskával lőni!)
Másik képesége a csapdaálítás ezek rengeteg féle efektet okoznak lasítás méreg gyengités aoe sebzés stb.
És a legspécib skilje(nem füzök hozzá mindt mondtammertakár béna is lehet) Klonoza önmagát és ketten támad.
3.
1st Class change - Trooper/Warder
2nd Class change – Soul Breaker
Na ez még ez fua lesz. Ez egy varázsló! Aki nagyon magas harci képeségekkel bír fegyvere a vivótőr! és képes mágus fegyot is használni!
Kegyetlen gyors rengeteg crit és elég magas p atac de nem olyan erős elvileg.
Skill:
(nem füzök nem nem) Blink Teleportálni képes egy adott területen bárhova.
Reaction of Divinity: Egy mágikus támadás ami hmm annál nagyobbat sebez minnél több a buff az enemyn érdekes.
Triple pierce: Egy sima skill mint a gladiátor tripla slashje szur gyorsan nagyot 3at
Special:
Steal Divinity: HMMM (igértem) ellopja a target buffjait akár az összeset!! Imátkozz hogy egy profet vagy wc jöjön elened olimpián skill lol:)
Sajna holnapig nincs uj info! Útána majd lehet.
Forrás: Warfare és ICA fórum és onnan a hivatalos koreai forditás. -
PhoenixKnight #64089 Bocs igazad van 13 alsó részén állt :) a lényeg az hogy nem volt a szobában és alul volt... Yabokasot rezzelte folymatason.
Ssky: ally rez az más dolog mvel aoe skill és nem is arra használtuk hanem arra hogy a halott embereket felélesszük a szobán belül és akkor láttuk hogy a kintiek is megkapták . A különbség az hogy mi véletlenül használtuk ien modon ally rezt mig RM direkt odaállitott 1 embert a külsö rez hez :)
1ébként hajnali 1ig vártam aztán bekomáztam és látom hajnali 4kor hogy már mindenki beteleportált xD -
Neked mekora estélyiben?): -
miért az jó a hüjének ha leugrik a hirdól? :P -
fr0z3n #64086 oke hogy spam csak ezt nem ertem ez mier jo annak aki irkalja?? -
biztos a gm írkált és valami titkos kód a botnak hogy csináljon valamit :D
btw... spam. -
fr0z3n #64084 mas is kapott ilyet? en egy idoben kaptam meg 2 karival egyszerre 
-
esküvői ruha ftw -
Gumbo #64082 elég kemény a pdefe :) -
Én úgy hallottam ti pedig ajtó mögül rezeltetek de mind1. -
Lol! Ezt már te se hiszed el! 12-es szintről éleszteni olyan embert aki a 14-esen van. Bakker free szerveren nem lehet megoldani ezt a dolgot! -
PhoenixKnight #64079 Mind1 ugy hallottam lehetséges de elég fura hogy 1 BD ien durva lehet .. . JO volt a Baium raid csak kár hogy RM csalt 1 kicsit :D 12 es szintről élesztette az emebreit akik a baium szobában voltak. -
PhoenixKnight #64078 Ma már fáradt vagyok hogy berakjama screenshotot :D majd holnap
UD ben voltam és Murad(BD subon) 338 dmget adott karddal... Azért ez 1 kicsit durván valótlan ... UD nélkül meg 700aakt kaptam tőle -
chellonál ez nemmüxik :( -
:D van egyszerőbb ip kérés.
nyitsz egy command ablakot (dos ablak, start menü --> cmd)
majd beírod:
ipconfig release
vársz picit, majd beírod
ipconfig renew
ez kér új ip-t a DHCP-től vagyis a kiszolgálódtól. -
Nekem 2 nap lagg után megsikerült oldani a problémát... Mondta néhány Görög srác, hogy reset-eljem a modemem. Ezt vagy 1,5 napon keresztül fél óra/óránként 1X megtettem de semmi. Le kértem az IP-m mert azt mondták hogy az IP címmel lehet a bibi, aztán észleltem hogy a modem resetelésével nem változott az IP-m úgyhogy lelöttem az emeleten az áramot egy fél órára, és mire visszakapcsoltam kaptam egy új IP-t és egy laggmentes L2-őt... Lehetőleg mások ne noob-oskodják el ennyire mint én >< -
Gondolom másnak is feltünt hogy a karma pvp/pk eval score és rec mellet még igen sok uj stat van ami 0 ás:):):):) Akis disznó balra alul ugye na berakok egy nagyobb képet pill!!
TÁRÁÁÁÁÁ -
Igen mint említettem nem a szerverrel van a baj szóval most azért ne legyetek annyira büszkék magatokra, h nektek jó csak örüljetek neki ^^ -
Ha játszanék nekem is menne 2 kliens simán lag nélkül. Vége a melonak végre pihi 4 nap:) -
Mondom en, hogy boviteni kell a gepparkot... Amugy nincs 5letem. Nekem 2 kliens minden gond nelkul megy. -
Ha bárkinek mondanak ezek a szavak valamit, hogy : Proxy , Socksproxy , Socksifying és ért is valamit hozzá valamint tudna segíteni az plz help mert kezd elég idegesítő lenni, hogy nem lehet lag miatt franzon játszani. És mivel ez nem nc softos probléma így nem is fogják megoldani szal pls halp ! Eddig csak a ie nek tudtam proxyt megadni de ugye az édeskevés :( -
ne irigykedj ^^ -
ha azt leírták, hogy mennyit költ havonta a gépek fentartására, ill. a játékhavidíjakra, azt miert nem írták le, hogy mennyit keres ezzel?
-
BaalKain #64067 Kispályás!
-
LOL:DDDDD
Baiumhoz meg gratz akinek meglett :PP -
FRAG meg van mire koltjuk a fizud!!! ERRE!! kicsit L2ositjuk az azt hajra... -
SkandarGr #64064 Ok mindegy már megböktük:) -
SkandarGr #64063 Vagy Bebo ha olvasod jer msn
-
SkandarGr #64062 Fenn van és kéne egy ember aki felébreszti nekünk hogy véreztethessük a bökönket
-
Huh most nézem a allyfórumon, hogy baium up valaki leellenőrizné? -
eBay m0re !%/!% -
szia
k, jöhet a pm :) -
LaWMaN #64058 Van egy eladó serialom accountot még nem regisztráltam vele, ha érdekel a részleteket pmben megbeszéljük. -
na erre már tudom is választ(a dvd-hez +14napos gamecard jár), csak jobban szét kellett volna néznem
-
még 1 kérdés:
A rendelhető dvd verzió 30 euro 45 nap játékkal, a letölthető szintén ennyi, de nem írják mennyi játéknap jár érte
Nem tudjátok az szintén 45 vagy azért csak 30 nap jár? -
esetleg, ha van érdekelne eladó franz adena(nem túl nagy tételben:)
pm -
Üdv!
Érdeklődnék, van e valakinek olcsó felesleges használható l2 accja? Kari nem érdekes, nem számít mi van rajta. -
DOGOZZA!!!MUHAHAHA -
Jóól néz ki^^
Viszont unatkozóóóóm :( Banyek de messze van még a du 4 óra :(
Na mind1 majd irogatok ide meg nézem blah ot:)