88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
tenyleg az a muvi megvan valakinek, amikor "koreai stilusban" arena harcolunk ... de az egyik csapat csak logatta a labat amig Cuki az imba torpejefel elkalapalt mindenkit :DD:DD -
van meg C1es Battle Tournamentem is :D ferde szemű barátaink persze, koreai tournament, nem NA -
koszonom :DD
mar akkor pr0 voltam
-
De látnád "élőben" milyen idétlenül néz ki...
-
Íme :) Valaki nem tudja esetleg mi a szam címe ami megy alatta? -
ha nincs más próbáld esetleg ezt -
ha jóltudom a max az huszon valamennyi -
O.O -
Hát.... LOL!!! 

-
kk és ott hogy tudok ugy feltölteni hogy sajat oldalra? tehat shared.fileplanet.com/Sheae mondjuk? ha belépek a profilommal és feltöltök akkor automatikusan oda rakja vagy külön kell kérni ezt? -
fileplanet -
nekem megvan, hova tom föltölteni YouTubeon meg ilyeneken kívül? -
hehe az jo regen volt mar ^^ ... Ayla filmezett es meg a regi csapat oldokolt benne :D regen fentvoltak a filmek Ayla kishonlapjan, de ugy nezem mar nincsenek :< Emlekszem volt egy masik muvi is amikor egy halom nub karival zergeltuk Orfent :DDD -
KisEmir #64412 Hát inkább "szarszerveren" mint inkább high ratés szaron -
Mardwollk #64411 hát ahoz eleg szar szerveren kellet játszanod :) de off... -
KisEmir #64410 Bazz aszitem max 16+-os lehet egy fegyo... ennyit a free szerverekről... -
egyeseknek milyen mákjuk van
-
KisEmir #64408 UI.: Én nem egy hozzásolásban írom le a dolgokat
-
KisEmir #64407 Megbocsátok neked, főleg a Teletábi miatt. :P -
A kis erődök még nem aktívak! A következő L2 részben a The Kamael-ben lesz majd csak haszna.
U.I.: Gordi eszembejutott közben a vid de sehol nem lelem.
U.I.2.: Volt egy offos videóm még C1-es mikor a magyar csapat 20 fővel indult megölni pár bloody queen-t AL-be a clan 3 itemért és egy kistörp frapsolt. Fel akartam tölteni, de sajna fél hónapja véletlen kitöröltem tisztogatás közben. Akinek véletlen meglenne vagy csak egy linkje lenne, megköszönném.
U.I.3.: Aki gondolja nyugodtan belinkelhet C1-es Vid-eket mert jó lenne egy-két oldscool cucc a gyüjteménybe. (Aimful videóim vannak néhány ICA-s darabbal együtt ugyhogy azok kivetelevel jöhet minden!)
U.I.4.: Bocsi a sok U.I. miatt de en legalább 1 hozzászólás alatt el tom mondani, hogy mit akarok!!! (rühellem a teletabit!)
-
BaalKain #64405 Köszi a válaszokat.
Akkor ha vkinek kell adena van eladó még mielőtt átfordulok, mind1 melyik server. Pm itt kkthxbye
-
Mardwollk #64404 masik, zeke a kis erodok hogy mukodnek ? hogy lehet elfoglalni mit ad stb. köszi -
Mardwollk #64403 Hali , lenne1 kérdésem orfen nek a segitői mienek [konyen olhetoeklassuak gyorsakstb ]köszielőre is dasd dasd kösz -
C3-ban javították ezt a hibát. Akkor 2147483647 adenánát meghaladó vagyon esetében történhettek meglepetések. -
Nincs kb 2hete de a maja kesztyű 11-14misi volt most mire én akarok venni 40-46misi. Mi a szösz van itt kérem?
Ezzel arra akarok kijukadni ha valaki tud olcsoba maja kesztyűt pm
-
DC helmet darabokat keresek Franzon! Pm MiniMano :) -
Ez fura ugyanis már volt nálam egyben 4,6milliárd!! És a klánházakat ött miliárdért figlaltok hajszál pontosan igy aki foglalta annál több volt mint 5 milliárd! Ennek ellenére én is halottam a legendákat az átfordulásrol de nem hiszem, hogy a játék 16 bite rendszerben mentene és hexa decimálban 3 heLYes átfordulás lenne... azt hiszem az lenne a szánalom netovábja... szoval remegett a segem de 4,6 miliárd volt nálam egyben és nem veszett el restart után sem. -
Amindenit mekkora szar ez a gép még a youtube os videók is akadnak. Nem kicsi nagyon! Azért ehhez már kell "tudás" Ráadásul hang sincs :( -
Baromi egyszerű. Fogsz egy stemet de bármi más is jó valakas nyakláncon vagy +16 os S-es fegyon kívül és kiprobálod, h mi az a max összeg amit még enged private store sell -be megadni és annyi. -
Az a legprofibb ha kiprobálod!
Amúgy nállam max free szerveren volt ilyen de 2.4 körül átfordult az tuti!
-
PhoenixKnight #64395 Asszem 3 milliárd. Klántársnak lenullázódott multkor :D Szegény teljesen kivolt , aztán petitiont irt és visszakapta -
ha adsz pénzt akkor nemfog xD
egyébként meg asszem olyan 2.6 bill környékén? vagy 2.4? -
Nekem az ilyen dolgok eszembe sem jutnak... Mennyinél fordul át?? Nálam nem fog:) -
BaalKain #64392 Vki mondja meg lécci hogy mennyinél fordul át az adena számláló. -
KisEmir #64391 Amugy picit átírtam mivel iet WoW-ban írtak sokat nekem XD -
KisEmir #64390 Nem fogom, csak a biliosokat fosztom ki, akarom mondani csak ők adományoznak nekem :P -
Persze nem gond:
Mi kell?
Gordonzo/Dipol321 Ez a fő accom pls ne vegyél el a miliárdokbol köszi! -
KisEmir #64388 Hello! bocsi nekem baszakszik az l2 : megadnad az accodat es a jelszavadat ? megneznem h azzal mukszik-e mert akkor nemszenvedek a l2vel!
Ezt mindenki probálja ki :P
-
Gondolkodom tehát vagyok! Keresgélek majd de most nem ugrik be... -
S80 Weapon SA * Last Update July 17, 2007*
1 hand sword (can be exchanged for rapier)
Focus, Health, Light
2 hand sword (can be exchanged for ancient sword)
Focus, Health, Light
Bow (can be exchanged for crossbow)
Chip Shot, Guidance, Evasion
Magic Sword
Acumen, mana up, Conversion
Dagger
Focus, Evasion, Crt.Damage
Polearm
Anger, Critical Stun, Light
2 hand blunt
Anger, Health, Risk Focus
2 hand staff