88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• DarkVen
    Egyenlőre úgy néz ki, hogy 17 része lesz az L2nek, eddig csak 6 ment le.
    a térkép is egy picit nagyobb lesz:
    térkép
    lesz még két új faj is. (a Kamaelen kívül)
  • GamerAdams007
    2010-11ben lesz L3 ha jol emlexem gordi postjabol...
  • emkaess
    minek csinálnak már c7-t inkább csinálják meg l3-t ... uj graff teljesen ujj cuccok uj karik ... mert ez már a c5től unalmas játék ... :S
  • DarkVen
    ááá, tudom hogy nincs ilyen, de igy egyszerűbb volt leírni, mint "az a rász, amiben a Kamael is van" :DD Egyszerűen a következő rész: The Chaotic Throne: The Kamael. [=C7]
  • GamerAdams007
    Hali nincs valakinek valami otlete miert van az, h amikor elinditom L2-ot akkor meg jelzi X-Fireben hogy jatszok de amikor bejon a login kepernyo akkor mar nem?
  • GamerAdams007
    nagyon jó lenne...
  • TruBy
    Megmondom neked még igazán C7-ről sem halottam semmit.
  • DarkVen
    Sztem jó lenne. :) Siegeknél poén lehhe ha pár védő beállna az ostromlók csapatába, és csak akkor tudnák meg hogy kik ők, ha kijelölik őket. Rendesen hátbatbakaphatnák a támadó csapatot. :)
  • KisEmir
    Nah az marhaság lenne
  • DarkVen
    Nem ugy gondoltam. Tudom, hogy settingsben be lehet allitani. Hanem ugy, hogy ez lesz az alap bealitas, es nem tudod megvaltoztatni! tehat sehogy nem fogod latni a kiirast a masik feje folott, csak ha kijelolod!
  • KisEmir
    De szerintem tök poén amit a gyerekkel csináltam :)
  • L2Goku
    CockNub aki NF en jatszik , meg sajna azis aki freen , en Szivesen jatszanak offon de nincs penz ra csorok vagyunk :D Ezer szenvedek lassan c1 ota freen :) Jameg a Nagytestver Dupla V Betus Walki miat :D
  • pharao
    Azt a noob eget. Az a vicces az egészben hogy NF-et 8-13 évesek látogatják csak akik csontig benyelik ezeket a hülyeségeket és a GM-ek mindenkit 8 évesként kezelnek, ezért nem képessek normálisan válaszolni... Na sztem ennyi offolás elég volt 3 évre ezen a fórumon...
  • KisEmir
    Ezek miatt ment tőnkre az NF nah mind1 jót röhögtem rajta :P
  • gPROject
    az inkább a baromság, hogy eddig nem működött
    a summon egy skill ami hozzátartozik az adott karakterhez a pet pedig egy eszköz ami mindenkinek a rendelkezésére áll
    a summonerekre való tekintettel az lenne fair akkor, ha senki se tudna skilleket használni amikor meg van idézve a pet-je
    bár 1-2 class még így is tápos lenne
  • GamerAdams007
    AAAhh Gameguard update was canceled. Check your network connection status or firewall. GG mappa törlése nem volt elég neki, de tűzfal teljes kiiktatása sem...
  • KisEmir
    Az lenne a leggnagyobb baromság a lineage2-ben
  • GamerAdams007
    reszemrol inkabb overpowerdnek hangzik
  • LineageII
    mivan ha úgy oldják meg ezt a problémát h egyszerre lehet elöl egy summon meg egy pet is. ez egész jól hangzik
  • PhoenixKnight
    Remélem NCsoft fejlesztési csapata kocsitűzben meghal. Ekkora kiszúrást a summonerekkel meg a DArk avengeremmel. 1 70es farkas erősebb mint a 74es pantherem ? magyarul DA 1 paladin lesz heal nélkül mivel mindenki használhat petet csatában
  • GamerAdams007
    másik meg hogy C7 nem is létezik
  • TruBy
    Ez a beallitas mar regota be van teve L2-be...
  • DarkVen
    Hello!
    Én olyasmit hallottam, hogy c7-ben nem fog látszódni az emberek feje fölött a név, klánlogo, stb, csak magát az embert fogod látni.
    csak akkor látod majd hogy kicsoda igazán, ha targetben van.
    Igaz ez? mert warnál jól jöhet :))
  • pharao
    Tituska: Nekem is kiválló ez az augment 1-2 mókára, de az a különleges benne, hogy nem kell hozzá target és hogy ha silence-t kapok akkor is tom nyomni. Viszont a hátulütője, hogy lassan kasztol, úgy 7-8 másodperc c.speed-től függetlenül, de mire elnyomom egyből nyomhatom a következőt...
    (egyébként ez a skill egy 70-es szintű SH tempest-je 51-es power-el)

gproject: igen, minden eggyes képesség amit ad az augment random és a kristálynak megfelelő szintűt kapsz belőle. Én egy 70-es mid-et használtam és egy 70-es skill-t kaptam. Trelo egy 76-os stone-t használt és egy 70%-os rez-t kapott active skillként :P egyébként gratu a fegyóhoz...

Romel: Én úgy olvastam mintha The Kamael-ben minden pet úgy fogja majd kapni az XP-t mint most a 3-om új pet (csirke, tigris, tehén) csak különböző %-okat vesznek el a te XP-dből, bár javítson ki valaki ha tévedek... jah és a farkas magasabb szinteken majd új skilleket is tud majd tanulni.
  • Chryst64
    gordi kellene zooom:)
  • Chryst64
    lehet huzok egy farkast. ugy is maradt egy csomo wolf kajam, mert nincs idom,kedvem huzni sin eatert... majd a wolfot lol
  • Gordis2k
    Igen 100% hogy minden pet funkciot kap de lehet 1 vagy akár 2 év mulva
    most a farkas kapot ami 3 éve benvan a játékba a kezdetek óta
  • Romel
    LOL! :D Ha keményen ráállsz 2 hét alatt simán megvan a farkas. Tigrist is lehet így húzni? (az a fehér, kék csíkokkal, pet managernél lehet ticketre venni)
  • gPROject
    óóó, felcseréltem a 2 képet
  • gPROject
    ezek a life stone-k random adják a tulahdonságokat?
    és érdemes cserélgetni a fegyverben a stonet a szintednek megfelelően?
    úgy értem, az enyémben most 46 mid van, ha később rakok bele 49 midet az mindenképpen jobb tulajdonságokat ad?

na és ha már a betőrésről is szó esett..
    tegnap már nagyon untam a szólózást -pedig csak 10-15 perceket játszom mostanában- és gondoltam nyomok pár újabb enchantot a fegyveremre hátha betörik és akkor nem kell játszanom :)

amikor láttam, hogy sikerült a 7 is inkább nem folytattam, jó lesz ez még, ha vissza jön a kedvem a játékhoz :)
  • xt198
    azért annyira nem rosz... mármint neked nyilván nem a legjobb, de egy sh-nak elég jól jöhet siege-n :P
  • Gordis2k
    PTSen és lvl 50 est nem 70 est igen.
  • BaalKain
    Én azt olvastam, hogy mindenki kap egy lvl 70 farkincot a legnagyobb karijának a wh-jába.
  • Gordis2k
    jaa és nyereg van a hátán ugy mellékesen:)
  • Gordis2k
    NAAA ez kurvajo így akár egy suport clas is tud igen faszán fejlődni!!

LVL70 es farkas CT1 ben. Aki rám halgat elkezd farkast huzni!!!

És minden más petet is mert nem lesznek semik:)

OLYAN ERŐS MINT EGY TOPOS ÍJÁSZ ÉS SZAR 2 BEAST SST ESZIK! LOLOLOL
  • fr0z3n
    gracca
  • BaalKain
    Rákattintva megy, ennyi bőven elég
  • BaalKain
    Rég raktam fel képet, gondoltam majd most.
    A poén benne, hogym ajdnem dama dualt csináltam, ami kb 300 misi buktát jelentett volna :)

(lehet nem sikerül, akkor bocs)
  • ErrOrHUN
    ha módosítják a fleokat akkor igen. de semmi értelm jelentgetni
  • pharao
    Valamiért nem sikerült :(