88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
hát az kurvanagy szerencse valóban :D -
Song of the Hunter a hunter guild master quest egyik része!!! És valszeg a
Let's Become a Royal Member é is aszem hunterben kezdüdik!
Lankas head.
Certificate proving that talk raider Lanka was killed. Collect heads of five raiders and take them to Hunter Guild Membe...
-
KisEmir #64925 Ha szerencséd van akkor csak az accod!
És minden illegális modosítás az eredeti kliensen bann-t von maga után ha rajta kapnak!Update benne van valyon?:D
Valaki feltöltenné valahová nekem azt a szysztem mappát amit linkeltem(Lehetőleg ne rapidshare-re)? -
Az ilyen moddolt system mappa is illegális programhasználatnak minősül, mintha botot használnál? (ha nem használsz botot, csak a mobok hp-ját figyelteted walkerrel, akkor az is bannt von maga után?)
És ha valamelyik karakteredet botozáson kapják, akkor csak a karaktert bannolják, vagy az egész accot? -
tudja valaki melyik questhez szükséges ez a mob?
-
DarkEmperoR #64922 nah igen... a lopott DP sem éppen előnyös.. :P -
KisEmir #64921 Nem a Donate rendszer miatt hanem a szerver datapackja miatt -
DarkEmperoR #64920 az nem rossz.. az utóbbi 1 évben összesen 3-4X voltam fenn.. szal nem nagyon vágom mi van mostanában ott.. azt tudom hogy elég sokáig be volt zárva a donte rendszer miatt.. :S -
Dragon - Network on hid el 50% aleka botter :D tudom mivel hogy enadtam majdnem mindenkinek a BOTOT :D es meg jolis kerestem a dragon-networkon edig :D siman megkerestem edig a 100-120k t a Dragon-Networkon :D Azon Gondolkozok hogy kajak 2. Melokent jatszok ott :D -
DarkEmperoR #64918 most látom hogy elírtam a neved :P ezt teszi 8 óra monitorbámulás :P :D
szal javítva:
RE: Gordi
:) bocs -
DarkEmperoR #64917 RE: Grodi
Valóban megtaláltam az összes infót szinte. Őszintén szólva már nemtom mit hol találtam. Mindent elolvasok a dologról amit lehet, és eddig ezek voltak. A kóreai nyelvtudásom meg sajnos csekély, hogy esetleg megértsem az eredeti fejlesztői interjút :(
Köszi a javítást, így legalább én is új dolgokat tudtam meg :)
Igen jáccom, bár nem az offon, ott nekem túl sok a bot :)
Dragon-networkson vagyok fellelhető időnként, bár mostanában egyre ritkábban. Saját szerveren dolgozom. Ugyan csak L2J, de a célnak hogy a haverokkal jáccunk rajta, esetleg 1-2 player, arra sztem megfelel. Valóban sok minden nem megy, de sok mindent egy kis leleményességel meg lehet csinálni. Pl skillek közül eddig csak a symbol-ok fogtak ki rajtam :) De remélem azt is sikerül megcsinálnom. -
NEM ADOM!!!:) Irigy vagyok naon. -
Add kölcsön az S-s fegyvered, megmutatom, hogy a D grade karakter inventoryjában is elfér, ÉS még penaltyt sem okoz
-
KisEmir #64914 figy a lvl1-es kari fel veheti a B-s BOP-ot leggfeljebb kap egy kis penalty-t -
Igen ez igy van és keltir dobja 1/13a köbön arányban+ számolja már most is sies és üsd ki!! -
KisEmir #64912 Én ugy tudtam s80 gradés fegyokat lvl1-es kari is vehet fel -
Nagyén szépen köszönjük kiváló összefoglaló volt!! Ha már igy nekiáltál néz vissza kb 5-6 oldalt és ezeket az infokat +még jópárat(képpel meg is találod). Egyetlen egy aproság amit hozzá tenék nem 2 féle új fegyver lesz ahnem 3 egy új 2kezes kard tipus is jön a kamaeleknek. Átváltozás nem csak zarizhével lesz és a fortress rendszert valamint az új peteket sem emlitetted. Nagyon jó, hogy egy új tájékozott L2ős csatlakozott a fórumhoz talán kevesebbet kell írnom:):).
u.i. : Az s80 at 76 tól lehet használni csak a speci sakat nem adja meg lvl 80 ig csak a basic SAt. Lejebb képekkel leirással ilusztrálva!
u.i.2.: A helyesírásod 100x jobb és te használsz ékezettet:)) és nyugottan ossz meg minden infót! Amugy játszol is valahol?
u.i.3: Honnan veszed a januári kezdést E3 interjúban novembert mondtak. -
DarkEmperoR #64910 Sziasztok! Még új vagyok itt, és ne haragudjatok hogy beleszólok. Tegnap beszélgettetek a The Kamaelről, én akkor regeltem és akkor még nem engedett írni, de ez ahhoz kapcsolódik. Lineage III publikus tesztelése 2011-re várható, a The Kamael (CT1) pedig 2008 január végére. A grafika, valóban sokat változik, a városokra sokhelyen új textúrákat húztak, kicserélték a talajt. Bekerült egy új faj, a Kamael, két új fegyverfajta, a Rapier és a Crossbow. Mindkettő elsősorban a Kamael fajnak lesz előnyös. Rengeteg új skill is készül, bár nagyrészt az új fajnak. Bekerültek még az S80 fegyverek és páncélok, rendes nevük Dynusty Weapons és Dynusty Armors. A lényege annyi, hogy S grade ugyan, de csak a lvl 80-as karik tudják felvenni ezeket. Várható néhány új terület is ilyen pl a Soul Island, Hellbound Island, Island of God's Wish és egy teljesen új rész, hasonló mint az Adeni és az Elmore rész, ez lesz Graciaezenkívül várható még néhány terület, víz alatti részek, várak... Az átváltozásról annyit hogy amennyiben hozzádkerül a Zari vagy az Aka, valóban eltünik a neved és a kard eredeti tulajdonosává, démonává válsz. Ha lehetnre rendesen képeket feltölteni tennék be nektek párat, szinte mindenről van képem, amiről írtam. Magáról a Lineage II új elnevezéséről annyit hogy Eddig volt a Lineage II saga 1: Chronicle stb.. most pedig az Interlude-al átléptünk a Lineage II saga 2: The Chaotic Throne stb, azaz a saga 2-re. Elviekben saga 3 is vár majd még ránk. Remélem segítettem valamennyit a dolog megértésében. -
Te olyan kis vicces vagy!! Aszem le is pklak ha meglátlak humorzsák:)
How to Use:
Patch days delete system folder, full check and wait for new zoom.
-Download which version you like,
-Delete ?:\LineageII\System folder,
-Extract zoom to ?:\LineageII,
Mindig varj egy kicsit szöszi tudod berakom csak kell a tuti nehogy baj legyen szúúúúzzáááá:)
NESZE mindig várd meg amig berakom te!!!:) -
KisEmir #64908 Uh! Bocs a dupla posztért ! Keressek egy törpit Franzon aki tőrne nekem D-set!PM EmirKehAhr -
KisEmir #64907 Jaj és elfelejtetem mondani valamit ezt offon ne használjátok mert a GG kiszúrja rögtön és megy a report titokban!!!!!!!! Az original szysztem mappát mentsétek el!!!!!! -
A zoom nemigen megy... ehh :( -
a rapid shot 20 perces? -
Melyik az a file amelyiket vissza kell mindig masolni? -
zoom-hackes vagy csak poenbol raktad fel? :D -
KisEmir #64902 Tessék itt egy szysztem mappa -
Akoor remélem holnap kievezel hozzánk, mert lehet hogy akad valami a számodra... -
ehhe
kellene zoom
valaki tudna linkelni systemet? koffike -
Pilutika #64899 cső kockák:D -
LineageII #64898 és hh abbahagytad?:D -
LineageII #64897 jól mondod gordi, én is utálom a horgászokat XD meg az evezősöket is mert ha hátulról jönnek nem látjuk egymást... 1x már elgázolt egy xD -
dragster #64896 Közbe megtaláltam :) -
Hát apám konkrátan országos bajnok volt(töbszörös) én 3 évig nyomtam. Imádom a mai napig:) Kajak 4ever és persze minden horgászidióta:) És a kenusok sem normálisak:) ki kényszeriti őket térdre?:) -
dragster #64894 Valaki plz írja le Varka/Ketra allynál melyik lvl milyen csomagot ad be,és melyik csomagból miket lehet kinyerni. Előre is köszi. -
ErrOrHUN #64893 ez annyira jó :D
-
Az egy nagyon jo sport,3 honapig en is elveztem:)
Siman nyomtam K1-ben ules nelkul :D -
LineageII #64891 hát igen, én kajakozok és mondhatom tényleg nagyon jó a víz grafikája XD -
2-3 kronikaként 1-2 szint szerintem 85-90 a max/sub -
level 200? -
Hah kicsit betegeskedem de válaszolgatok hirtelen:
Valoban nem c7 és az uj neve sem bonyolult CT1 jegyezd meg mert meglepő modon a következő CT2 lesz és igen 17 kronika lesz összesen.
Amit a névkiirásról halottatok az is igaz részben:) Valóban nem irja ki a player nevét még akkor sem ha kijelölöd, de ez csak akor van igy ha nála van valamelyik elátkozott fegyver:) ugyanis Zariche mostmár átváltoztat egy böszmenagy harcossá és nem lesz neved mikor ebben a formában vagy. Alapban mindig lesz neved.
És szokd meg a grafikát(ami egyébként folyamat fejlődik) A ruhák és a fegyok is folyamatosan javulnak, nem is beszélve arról milyen gyönyörű és modern lesz az új részben az UI (skill,hp, inventori) szoval lineage3 legkorábban 2011 addig még sok viz lefolyik a dunán(bármi is az a duna, biztos valami az ajton kivűl). Egyszer multkor kimentem az udvarra hát gyerekek GYÖNYÖRŰ A GRAFIKÁJA!