88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• daemonervosa
    látom vagyunk egy páran fennt :)
  • pharao
    Még 41 perc :P
  • daemonervosa
    nah erre en is kivancsi vagyok , ugyhogy felnezek :)
  • Akhi
    oks turelmesen varom koff
  • KisEmir
    Szerintem csak 1 ember vette észre pedig már 2 hete ott van!

Bocs a dupla posztért!
  • KisEmir
    Itt és most elkezdhetem?
  • Gordis2k
    Ott a kis bigyo aláírásában is ja:)
  • Gordis2k
    VÉGREEEEEE!!!! ELJŐTT A NAP!!!! VÉGREEEE KIMONDHATOK MINDENT!!!

PONTBAN 24 itt lesznek a lineage európai és amerikai készitői ezen a cheten!! És lehet osztani!!

MÉG 1:45 és MUUHHAHHAHHAHA*köh**köh*
  • KisEmir
    Szinte kiszúrja a szemed!
  • Gordis2k
    Letölthető az eredeti koreai kliens és van hozzá egy angol fordítás! Ha reggel hazaérek melóból elküldöm neked! Akkor kipróbálhatod.
  • LineageII
    álmodtad? :ADSDASDADSADS ikszdé én életembe 1x álmodtam pc játékkal akkor is a sims 2-vel XD
  • Akhi
    NA és nem arulod el hogy hol a rakba jatszotal te vele?
  • Gordis2k
    Ja tényleg én nem is játszom elfelejtettem:) Akkor ezt csak álmodtam na:)

u.i.: Nehéz ám ezt a játékot abahagyni:)
  • LineageII
    na én is erre a 2re gondoltam:D
  • PhoenixKnight
    Szerintem kamael törtszerver :)
  • GamerAdams007
    gondolom koreai pts
  • LineageII
    úgytudom Gordi h te már nem is játszol :D és hogy próbáétad ki a kamaelt?
  • Gordis2k
    A piaci értéke 20k de szerintem a kutyának nem kell ahoz túl költséges, attól még 20k:) a reci piaci ára. Tudod az egyetlenek akik 20-40 közöt tartják a karit huzamosabb ideig azok a botok na most szerinted menyi sst használnak?

Kiprobáltam a kamaelt és el kel mondjam imádom. Szerintem a karinak egyfajta egyénisége van, nem buzis mint ahogy kondoltam gonoszságot erőt sugal mint a Dark elf. És az, hogy a kétkezes kardot egykézel lobája embertelen erővel ruházza fel! Nagyon jó a mozgása és a skillek is kiváloak. A fegyverek nem lettek erősebbek a jelenlegieknél ill nem fontos amivel erősebbek. A lények hogy mindegyik fegyo pontosan ugyan akora speedel és p ataccal rendelkezik mint az edigiek pl: a grade crosbow=soulbow stat kivéve egy feltünő külömbséget!! Minden kamael használ ilyen olyan mágiát ezért a p atacok ugyan azok de az M atacok jelentősen nagyobbak!
    PL: s grade Heaven Divider p atac 342 M atac 132 weight 1380
    s grade Kamel 2H p atac 342 m atac 162 weight 1890
    szóval az új fegyok abban erősebbek, hogy segitenek a kamaelnek varázsolni ennyi.

Ami szerintem egy helyen elég gáz: A grade DLE p atac 232 m atac 114
    A grade Kamael Ripper p atac 232 m atac 152 Ez szerintem nagyon gáz
    ugyanis ha nem kamael használja 10% penalyti minden fegyo statra tehát csak a kamelnek lehet olyan fegyoja ami erősen üt mint a DLE és Mégis SOM matacot ad... Szerintem minden SK és DA a tökét adná érte... Soval ez van. Minden fegyó jóval nehezebb mint régi elődje.

Na a másik a vidámpark/mokaparadicsom. hát szerintem esszméletlen jópofa rengeteg nagyon jó játék remélem, hogy valóban igaz a hír miszerint buff scrolokat meg potikat lehet nyerni:) A házaségkötő terem meg szerintem eszméletlen klasz és nagyon jó a jegyesek skillje amivel egymáshoz teleportálhatnak oriási a bufferedet elveni:):).

Más most nem jut eszembe egyenlőre ennyi, ill még a grafika szerintem pazar lett a kicsi apró részletek mint az élő arc és az ujak és felületek domborzata remek. Az inventori és skill ablak átlátható ezek csudajók. A petek meg beszarás menyire vicesek. A 80 as farkas erősebb mint a necrom top sumonja:) és nem cryt eszik. Szoval nagyon baró a dolog. Várom de nagyon nagyon.
  • Gordis2k
    Hát nézd a GG könyvtár letörlése az segitet eddig mindenkinek szinte. Töröl update töröl update 4-5x ha utána nem megy én leirom neked, hogyan lehet kiirtani a GGt a játékból jópáran használják, hogy fusson a bot más játékok mellet, nem legális elvileg. Kérdés mennyire biztonságos mert utána a GG nem véd a kod és chat logolok ellen!
  • Cobra.
    Szerintem még offon se kell senkinek.
  • macleod2005
    Recipe: Greater Soulshot (D) Compressed package (100%), ezt mennyiért lehet elpasszolni?
  • PhoenixKnight
    Jah és ha DAwn nyert volna akkor pont nem lenne BS szoval inkább örüljél
  • PhoenixKnight
    Gnosis nyert mi a baj? mind a 3 seal nyert igy minden van :) BS merchant + nekünk még +10% cp xD
  • VipJoco
    Excal1bur GZ ismét geci volt az egész ally-d és ezt had ne írjam le miért!
  • PhoenixKnight
    Ugyanazt csináltuk mint amit RM csinált ... És RM forumon látuk hogy megkérdezték minek számit az ally rez ajtón keresztül és azt irta a gm hogy nem exploit :) A bishop ott volt bennt baium szobában . RM meg azért nem mondhat erre semmit mert ők is ugyanugy használják ezeket a dolgokat
    sőt ők még kívülről is buffolták baiumot amit mi sose tettünk. Nem is tudjuk hogy hol kell állni ahhoz :D
  • L2Goku
    UR ISTEN EZ NEKEM FAJ PEDIG EN CSAK NEZEM O M G !?!

Ez tenleg azthiszi hogy Ninja ?! a Ninjak nemtudnak ERPULNI!:D

O M F G
  • Nethyrrea
    nekem 2x indításnál eztcsinálta, nyomstam neki egy check filest utána jólett. gordi, szedj tanácsadási díjat :P
  • L2Goku
    Gordi tudsz valami tipet mondani hogy miert baszakszik velem a Game Guard? :) Akkarmit csinalok ki irja hogy gameguard blablabla firewall blablabla de nincs firewall ha meg berakom akkoris ?! valaki ? kellene egy GG Crack ?:D
  • ErrOrHUN
    annyira nem lehet jó ez az RM, hogyha kinevetteti magát ilyen dolgokkal...
  • Facek
    Restore life alatt mit értessz? Tudtommal h felélesztették baiumot nem lehet bemenni, vagy már voltak benn karik ? Vagy nem tán EXPLOITOLTATOK ?
  • Nethyrrea
    vagy kraftolsz valami vele egyenértékű fegyót amit egyszerű összeszedni és ahogy gordi is mondta mammonnál becseréled
  • PhoenixKnight
    10 orakor kezdtünk el várni 3 orakor spawn RM lepkzott mi meg mindig restore lifeot nyomtunk baiumnak :D a végén rm feladta ugy 10 ora körül ...:D Én se voltam ott végig , közbe bealudtam :D aztána végén 30-40perc alat megöltük baiumot , dobott 1 drac bowt :P
  • Gordis2k
    Az fura ugyanis a kapu nyitásától 1-9 óra a beidéződés:) át lettetek verve:)
  • ErrOrHUN
    és mi tart ennyi ideig? :)
  • Gordis2k
    HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA. Jó regelt. Bocsi :) de az SLS penge az egy vicc:) jobban esik a komplett SLS oel mohunékbol mint maga a penge! Egyetlen egy helyen lehet spoilozni Devil Islandon egy olyan mobbol amiből 5 darab van a játékban Zaken! hajoja alatt a vizben! Gyakorlatilag értelmetlen kraftolni 4x olcsobb megveni. Természetesen a mamonnál cserélik vagy upgradoljak a luxoris fagyot még ugy is 10-20x olcsóbb egyszerűbb.
  • PhoenixKnight
    Jézusom milyen hosszu baium raid ...:D tegnap este 10 kor nyitott a spawn window és még mindig tart:D
  • barret
    Thx!
  • Chear
    Sheae!
    Ez mekkora party. 32-en RB mennyetek. :)
    Shien
  • ViolAGyulA
    Van valakinek eladó, esetleg "felesleges" SLS pengéje? (SH-n)
  • MeoH #65010
    Adenben a kovacs craftolja, es meg 3 masik moldot is.