88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
látom vagyunk egy páran fennt :) -
Még 41 perc :P -
nah erre en is kivancsi vagyok , ugyhogy felnezek :) -
oks turelmesen varom koff 
-
KisEmir #65045 Szerintem csak 1 ember vette észre pedig már 2 hete ott van!
Bocs a dupla posztért! -
KisEmir #65044 Itt és most elkezdhetem? -
Ott a kis bigyo aláírásában is ja:) -
VÉGREEEEEE!!!! ELJŐTT A NAP!!!! VÉGREEEE KIMONDHATOK MINDENT!!!
PONTBAN 24 itt lesznek a lineage európai és amerikai készitői ezen a cheten!! És lehet osztani!!
MÉG 1:45 és MUUHHAHHAHHAHA*köh**köh* -
KisEmir #65041 Szinte kiszúrja a szemed! -
Letölthető az eredeti koreai kliens és van hozzá egy angol fordítás! Ha reggel hazaérek melóból elküldöm neked! Akkor kipróbálhatod. -
LineageII #65039 álmodtad? :ADSDASDADSADS ikszdé
én életembe 1x álmodtam pc játékkal akkor is a sims 2-vel XD
-
NA és nem arulod el hogy hol a rakba jatszotal te vele? -
Ja tényleg én nem is játszom elfelejtettem:) Akkor ezt csak álmodtam na:)
u.i.: Nehéz ám ezt a játékot abahagyni:) -
LineageII #65036 na én is erre a 2re gondoltam:D -
PhoenixKnight #65035 Szerintem kamael törtszerver :) -
gondolom koreai pts -
LineageII #65033 úgytudom Gordi h te már nem is játszol :D és hogy próbáétad ki a kamaelt? -
A piaci értéke 20k de szerintem a kutyának nem kell ahoz túl költséges, attól még 20k:) a reci piaci ára. Tudod az egyetlenek akik 20-40 közöt tartják a karit huzamosabb ideig azok a botok na most szerinted menyi sst használnak?
Kiprobáltam a kamaelt és el kel mondjam imádom. Szerintem a karinak egyfajta egyénisége van, nem buzis mint ahogy kondoltam gonoszságot erőt sugal mint a Dark elf. És az, hogy a kétkezes kardot egykézel lobája embertelen erővel ruházza fel! Nagyon jó a mozgása és a skillek is kiváloak. A fegyverek nem lettek erősebbek a jelenlegieknél ill nem fontos amivel erősebbek. A lények hogy mindegyik fegyo pontosan ugyan akora speedel és p ataccal rendelkezik mint az edigiek pl: a grade crosbow=soulbow stat kivéve egy feltünő külömbséget!! Minden kamael használ ilyen olyan mágiát ezért a p atacok ugyan azok de az M atacok jelentősen nagyobbak!
PL: s grade Heaven Divider p atac 342 M atac 132 weight 1380
s grade Kamel 2H p atac 342 m atac 162 weight 1890
szóval az új fegyok abban erősebbek, hogy segitenek a kamaelnek varázsolni ennyi.
Ami szerintem egy helyen elég gáz: A grade DLE p atac 232 m atac 114
A grade Kamael Ripper p atac 232 m atac 152 Ez szerintem nagyon gáz
ugyanis ha nem kamael használja 10% penalyti minden fegyo statra tehát csak a kamelnek lehet olyan fegyoja ami erősen üt mint a DLE és Mégis SOM matacot ad... Szerintem minden SK és DA a tökét adná érte... Soval ez van. Minden fegyó jóval nehezebb mint régi elődje.
Na a másik a vidámpark/mokaparadicsom. hát szerintem esszméletlen jópofa rengeteg nagyon jó játék remélem, hogy valóban igaz a hír miszerint buff scrolokat meg potikat lehet nyerni:) A házaségkötő terem meg szerintem eszméletlen klasz és nagyon jó a jegyesek skillje amivel egymáshoz teleportálhatnak oriási a bufferedet elveni:):).
Más most nem jut eszembe egyenlőre ennyi, ill még a grafika szerintem pazar lett a kicsi apró részletek mint az élő arc és az ujak és felületek domborzata remek. Az inventori és skill ablak átlátható ezek csudajók. A petek meg beszarás menyire vicesek. A 80 as farkas erősebb mint a necrom top sumonja:) és nem cryt eszik. Szoval nagyon baró a dolog. Várom de nagyon nagyon.
-
Hát nézd a GG könyvtár letörlése az segitet eddig mindenkinek szinte. Töröl update töröl update 4-5x ha utána nem megy én leirom neked, hogyan lehet kiirtani a GGt a játékból jópáran használják, hogy fusson a bot más játékok mellet, nem legális elvileg. Kérdés mennyire biztonságos mert utána a GG nem véd a kod és chat logolok ellen! -
Szerintem még offon se kell senkinek. -
Recipe: Greater Soulshot (D) Compressed package (100%), ezt mennyiért lehet elpasszolni? -
PhoenixKnight #65028 Jah és ha DAwn nyert volna akkor pont nem lenne BS szoval inkább örüljél -
PhoenixKnight #65027 Gnosis nyert mi a baj? mind a 3 seal nyert igy minden van :) BS merchant + nekünk még +10% cp xD -
Excal1bur GZ ismét geci volt az egész ally-d és ezt had ne írjam le miért! -
PhoenixKnight #65025 Ugyanazt csináltuk mint amit RM csinált ... És RM forumon látuk hogy megkérdezték minek számit az ally rez ajtón keresztül és azt irta a gm hogy nem exploit :) A bishop ott volt bennt baium szobában . RM meg azért nem mondhat erre semmit mert ők is ugyanugy használják ezeket a dolgokat
sőt ők még kívülről is buffolták baiumot amit mi sose tettünk. Nem is tudjuk hogy hol kell állni ahhoz :D -
UR ISTEN EZ NEKEM FAJ PEDIG EN CSAK NEZEM O M G !?!
Ez tenleg azthiszi hogy Ninja ?! a Ninjak nemtudnak ERPULNI!:D
O M F G -
nekem 2x indításnál eztcsinálta, nyomstam neki egy check filest utána jólett. gordi, szedj tanácsadási díjat :P -
Gordi tudsz valami tipet mondani hogy miert baszakszik velem a Game Guard? :) Akkarmit csinalok ki irja hogy gameguard blablabla firewall blablabla de nincs firewall ha meg berakom akkoris ?! valaki ? kellene egy GG Crack ?:D -
ErrOrHUN #65021 annyira nem lehet jó ez az RM, hogyha kinevetteti magát ilyen dolgokkal... -
Restore life alatt mit értessz? Tudtommal h felélesztették baiumot nem lehet bemenni, vagy már voltak benn karik ? Vagy nem tán EXPLOITOLTATOK ? -
vagy kraftolsz valami vele egyenértékű fegyót amit egyszerű összeszedni és ahogy gordi is mondta mammonnál becseréled -
PhoenixKnight #65018 10 orakor kezdtünk el várni 3 orakor spawn RM lepkzott mi meg mindig restore lifeot nyomtunk baiumnak :D a végén rm feladta ugy 10 ora körül ...:D Én se voltam ott végig , közbe bealudtam :D aztána végén 30-40perc alat megöltük baiumot , dobott 1 drac bowt :P -
Az fura ugyanis a kapu nyitásától 1-9 óra a beidéződés:) át lettetek verve:) -
ErrOrHUN #65016 és mi tart ennyi ideig? :) -
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA. Jó regelt. Bocsi :) de az SLS penge az egy vicc:) jobban esik a komplett SLS oel mohunékbol mint maga a penge! Egyetlen egy helyen lehet spoilozni Devil Islandon egy olyan mobbol amiből 5 darab van a játékban Zaken! hajoja alatt a vizben! Gyakorlatilag értelmetlen kraftolni 4x olcsobb megveni. Természetesen a mamonnál cserélik vagy upgradoljak a luxoris fagyot még ugy is 10-20x olcsóbb egyszerűbb. -
PhoenixKnight #65014 Jézusom milyen hosszu baium raid ...:D tegnap este 10 kor nyitott a spawn window és még mindig tart:D -
Thx! -
Chear #65012 Sheae!
Ez mekkora party. 32-en RB mennyetek. :)
Shien -
Van valakinek eladó, esetleg "felesleges" SLS pengéje? (SH-n) -
Adenben a kovacs craftolja, es meg 3 masik moldot is.