88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• KisEmir
    plant...(mármint a hangman tree) és distrupt undeadal 45 fölött már elég nehezen fog menni az undead vadászat
  • L2Goku
    undead.....
  • KisEmir
    PP és SE-nek sztem nehéz 45 után ha nincs jó party
  • L2Goku
    a Buffer 52 ig Olyan mintegy Nuker . Csak tudnikell mit hol merre.
  • L2Goku
    www.gamershell.com itt mindent megtalalsz -.- sztem c1 tol intru ig
  • KisEmir
    " és 4 ora hangman tree ölés" eh király lehet az aki dristrupd undead-dal öli őket :P

Mailka.: Használj retri talentet(1-60 lvl-ig wow-ra Guide régi fajoknak )
  • Requuu
    eargh...fogyatekos kreten
  • Gordis2k
    Nagyon jól látod tudok. És nem szégyelem nekem bizony energi, hogy helyesn írjak, tudok ha odafigyelek de tényleg tehernek érzem.

De ezt már átrágtuk oly sokszor és 1000x megbeszéltük igazábol itt mindenki hibázik de ne kezdjük mér kielemezni pls.

Viszont kérdeznék még egy dolgot ki ismer engem annyira, hogy megitélje nem tehetem meg vagy nem vagyok zseni?. Persze nem ez az ok, hanem a fentebb leírt. Amúgy szivesen veszem ha az aki megszol érte kijavitva posztolja!
  • fsN
    Gordi lehet, hogy ők nem tudtak helyesen írni, lehetséges, csak kicsit régebben volt, és ők ahogy említetted zsenik voltak, megtehették. Engem nem nagyon izgat, ha nem írsz helyesen, csak egyszerűen bántja az ember szemét. A másik, hogy napjainkban 1 inteligens ember tud helyesen írni, nem kétlem, hogy te nem tudsz, de Einstein,Leonárdó egy teljesen másik világban élt.
  • Taptarap
    Ha ennyire idegesít mi a fa'cnak olvasod el? Engem is zavar de továbblépek rajta, mert egy topicban szvsz a tartalom számít.Akit meg érint és érdekel az így is el fogja olvasni mert ha akar tanul belőle.

Ui.:Nem vitatkozni akarok de Gordi már 20kkkkkk* elmondta, hogy szarik a helyesírásra minek kell ezt mindig hánytorgatni?
  • Gordis2k
    Van még remény! A végén még megkedvelek.
  • Gumbo
    Életemben elszívtam vagy fél szál cigit és az is arra volt jó, hogy rájöjjek mennyire egy felesleges dolog.
  • Gordis2k
    Tudom, hogy nem ért semmit amit írtam hisza helyesírás egyszerűen tönkretette, ha mégis akor bármilyen karakterre 0-78 ig könyedén levezetem a leggyorsab leg jobb utat.
  • Gordis2k
    Valóban ugy gondolod a helyesírás tökrözi az inteligenciát te szerencsétlen?

Ott a Google keres rá a következőkre: Leonárdó mikor tanult meg irni is mi a véleménye az irásról, Einsten szintén u.e.(és a tanulmányi eredményeit is vizsgáld meg jül) és több példát nem hozok pedig van zseni aki 30múlt mikor megtanult irni... és van aki a mai napig nem tud. Bárcsak tudnád mi is az az inteligencia...a helysírás tükrözi..lol

u.i: Nem adom meg akit megsértek ezzel arról meg is van a véleményem. Fogadjunk te is dohányos vagy...
  • Gumbo
    JA és add meg a többieknek a tiszteletet azzal, hogy odafigyelsz erre a kis apróságra.
  • Jo3y
    WAOH!
    Köszönöm, de hallod else hiszem hogy képesvoltál ennyit irni :D
    igazábol csak 2 éve l2özök de TANULTAM!! :D
    Még 1x köszi, nem csalodtam :D
  • Gumbo
    A fórumon igazából ez tükrözi az ember inteligenciáját. Mennyivel tart tovább helyesen írni?
  • Gordis2k
    Nem mailka:):) az tul táp nekem:):)

Minden kasztra tudok még szép lol:)

u.i.: Leszarom a helyesirást mert ez csak egy forum! És amugy meg nem volt időm.
  • Gumbo
    Helyesírás ftw
  • mAilkaEVO3
    Góóódiiii Blood Elf Paladinra is tucc ilyet ? plx plx :DDDDD <3 <3 <3 <3 :P
  • GamerAdams007
    wáó
    más kasztokra is tudsz ilyet? :D jöhetne az is ^^
  • Gordis2k
    Ugye viccelsz?

Még a Kiskölyök(nem sértés) is tudja hogy a bufferek(EE,SE,PPR) mind rendelkeznek Disrupt Undead amivel hajszálpontosan ugy ölnek mind a nukerek és még fegyoval is igen faszán kalapálnak!

Egy gyorstalpalo belefér egye fene:

Prophet(claric)

Elkészited a karit 16-22 perc a 7 es szint gremlineken és keltireken(ez azlrt kel mert igy lesz spd szinted 1varázslathoz tobre nem)
    itt még nuker a kari lvl10 ig mint a gép a potit dobo 6-7 orkokon! max 45perc! 10 en sejana kell időt szakitani egy questre ez c5 os nem fogom kinézni a nevét 2000bsps 100hp poti és egy mid non grade fegyo(mindenki lvl10 en kapja)! faszák vagyunk nuker viszonylag jo vegyo ss nélkul farmolunk potis mobokat 2-2,5 orát(Werewolf Hunter (10),Orc Fighter (10),Kaboo Orc Fighter (10))
    az utolsóhoz fel kell használni a noobe tokent mert az Elveneknél van csak azért fontos mert 1/123 ban dob 8000et érő ruhát és tuti esik min2 de van hogy 4. Az ork fighter helyben van és dobja a midgrade 15(7kbolt) fegyot 1/300ba 2,5 ora alat 93% esélyed van a dropra. Ok megvan a 15!!
    Tanulunk maxos wind atakot éésss talking északi részén pokfarmolás fix 1 lövés!! mese +ban van a lové 15-20 ra igy is a sok manaülés miatt 4-5 óra de drop lové van dögivel.(végig fullbufban toljuk ezt ne felejtsuk el ezért kellet a 15) oké laza sétagalop itt lehet aludni de nem kell ha kocka vagy.

Kasztválto 4-6k adena 20-25 perc. Csúcs. Nem is vacakolunk felkapjuk az isteni kurvajó high-mid d-s ajándék fegyoninkat és kirohanunk gludintol balra lizardozni! (Félhpsok ezért halnak mind a szar ez keveseb xpnek tunik de valojában 1,7x több xp/hit!!!) mi mégsem ezért vagyunk itt, hanem miért? Mert minden átkozot lövésünkbe belehael egy mob és ugyanakora esélyel dobja a potit igy hit/poti arány akkora, hogy fulbuff és ful mana 90%ban. Remek a nukunk alacsony de L" ben az alacsony varázslat % bonuszt kap zold kék mobon! Adig öljülk a 20-24 es lizardokat amig nem leszunk 26 osak nem vicc ez mindösze 6-7 ora!

Televagyunk zsetonnal hurrá mert a lizardok uye halnak mint a sz.... igy drop van szépen. Ok akkor dbsps amenyink van anyit veszunk meg ilyenkor van kb 8-10 d-s fegyverünk! Itt oriási előny ha szerzunk szponzort egy nagy klánnál cseréba a 250-400 repupontért de most nem teszuk nehogy megovjatok...)

27-34ig sétagalop eddig tart ki a fegyonk kb a d-s hihetetlen de ez nem tart tovább mint 10 ora tiszta játék lehet 2 nap 5 óra!
    A modszert sem titkolom el:):)
    első halotunk( a 25+ a holly weapon miat kellet ami 30%! +dmg varázslatra is huhuuu) Specter 26 os egy baj van agro de hát ez nem nagy baj vigyázunk mi! először is itt ő fixen 1 lövés az distruptorral vagy max 2-3 ss nélküli ütés hurrá! nem is kiméljuk 30 ig! 4-5 ora és kb 2000-2500 mob ami azért fontos mert ugye 1/2300ban dobja a ds vazsi fegyot(3 félét tehat 3xos esély számoljunk)!! nekem kidobta 2 hete mikor huztam tikimikit nem tudom mindenki bemákolja e... de 2 re is van esély. Amiket eddig ajánlotam mobokat szarják a matit! ez is fontos lesz!
    Oké 30on vagyunk tanultunk skileket hurrá izomvagyunk lásuk a janib mobokat.
    28-29 es neerek jonnek:) hurrá rafinált szarháziak de szorják a potit ezerrel! És bár nevetséges 1/20000 de 500k+ os d-s fegyo!
    5-6 ora farmolás ha alutál is még 3 nap se:) eddig. (de ugya rolam volt szó röhögve játszok 18-20orát akár) de mondjuk más aludt 3 nap.
    34 ig el tudunk meni itt már ülünk többet kicsit nyögvenyelős is de azért jó! Megvan a szint a 35 néha belefér de általában a sors nem kegyes és eltünik a 15 d-s fegyo nembaj! Kivéve ha nem lett lovénk mert über balfaszok voltunk és nem eset semmi... ajaj mi lesz itt. Semmi mert hála interludnak tudunk bérelni nem tul jo fegyot de 0 ra kijövünk és haladni lehet vele!!
    Innen tényleg a hányás rész jön sajan mert 8ora ghoul ölés... és 4 ora hangman tree ölés!

Ha a leges leges legroszab aligdropos hányás nehéz esetet nézük akkor ennyi ha ismersz minden tükköt! És nem vettem figyelembe, hogy rohogve szponzorálnak, és hogy milliok esnek az eventből egy kis kari 3 ora alatt 350itemet ut ki/nap és 5-8k ért veszik mindenhol 3 ora eventezés=minimum top d-grade!

A kasztválto kb 50k mert szarásig adja a scrolokat ajándékba még marad is!

Remélem segítettem! És ez a legroszabb eshetőség! Valójában 5x könnyebb föleg egy miliárdokat hozo event alatt röhögve top c grade!

JA a prophet a legnehezebb! Mert az EE hollyweapon+1,5 jobb manareg az SE meg self mpower és iszonyat (itn m atac)
  • xt198
    eleg durvan tolod :D
  • GamerAdams007
    jaja foleg ha talal joh helyet tele undeadekkel, akkor kb ugy fejlodik mint 1 nuker
  • Cobra.
    A második kasztváltóig a buffer is tud jól lövöldözni, szóval odáig viszonylag könnyen halad (tanknál mindenképpen).
  • GamerAdams007
    lol

edit: jah értem már mér kedden alszol leesett :D resi alatt alszol egyet, mi? :DD
  • Jo3y
    Hijnye, képes lennél 1 buffert is feltolni 5 nap alatt? :D
    Else képzelem hogy hogy csinálhatod, csak questelés?
    Vagy tényleg csak 2 nap alszol 1 héten..gondolom akkoriscsak 1-2 orát :D
    Szakmai trükköket elfogadok ^^
  • Gordis2k
    Én is minden kedden és néha csütörtökön is.
  • GamerAdams007
    najó de én aludni is szoktam :))
  • Gordis2k
    Aha hát nekem sétáló nélkül 0ról 5 nap(kb mindegy mivel!) sétáló nélkül cuccokkal 3,5-4nap. sétáloval 3nap. Sétáló+buffer+cuc 38ora+quest.

Ha részegvagyok minden nap és hátrakötik a két kezem és 2 naponta le scammelnek és nyaralok egy hétig akor talán 2 hét de talán kevesebb:)
  • GamerAdams007
    jah és megnézem, 24-éig aktív az acc, azaz júli 24-én lett befizetve, tehát tegnap volt 3 hete... de mér ez sok? o.O (amúgy ebből 4 napot balatonon voltam, 3 napot meg csak piacozással és eventezéssel töltöttem, tehát igazából 2 hét alatt is megvan a kari.) Az is igaz, hogy SR bazi gyorsan fejlődik szolóba (40 alatt legalábbis), és nekem előző kariból volt top Ng (armor+wep) és bolti top D +4es bowom, meg klan armorom. Jah meg reggel 9-10től este 10-11ig nyomtam azt a 2-3 hetet, és ez se mindegy.
  • xt198
    :_DDDDDDDD
  • GamerAdams007
    há nemtom de ki szoktam szedni, amugy csak a piacos shoutok voltak
  • Gordis2k
    És tényleg miért takartad ki?? Csak és kizárolag shoutokat és egy tradét látok:):)::P Titkos fekete buzi-nes?
  • GamerAdams007
    nem, ezt photoshoppal bluroztem szét
  • Cobra.
    Ja igen, ez persze már az Interlude klienst szedi le, szóval ha esetleg mégse az official szerveren akarnál játszani, akkor a választott szervered fórumán kell körülnézned, honnan tudnál régebbi klienst leszedni
  • Cobra.
    Nagyon nehéz megtalálni, szóval jól figyelj:
    www.lineage2.com -on megkeresed bal oldalt a Downloads gombot, miután arra ráklikkeltél, a lenyíló ablakban ráklikkelsz a Game Download feliratra. Ezután lemész az oldal végére és megnyomod az Agree feliratú gombot (a képernyőn az egérrel). Ezután az oldal közepén ráklikklesz a Gamershell.com feliratra és az új ablakban megnyomod az egyik zöld csíkkal jelölt szerver Download gombját. Utána kijön egy újabb oldal, ahol a piros keret fölött pár másodperc múlva megjelenik a "Your download is ready. Please click here to download the file" szöveg, erre kell klikkelni. A letöltéshez kell valami letöltésvezérlő (lehet a Firefox sajátja is), mert az IE saját letöltője nem fogja tudni jól leszedni.
    Ja és olyankor indítsd el, amikor mehet megszakítás nélkül 2-3 órát a letöltés, mert sokáig fog tartani.
  • markszabi2001

hello hol lehet letolteni a jatekot mert nem tudom.Kösz eloreis.
  • GAthersw
    Grat, de hál' istennek kitakartad a chatet :D Vagy ez már alap feature, ha screenshotot csinálsz?
  • KisEmir
    nekem 1 honap volt mire fel vittem a palát 40-re :P ( de most is 39-es)