88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Másik módszer amit töröttlábbal való biciklizés közben súgott meg egy szőke nőci?
-
Sajna változik az ember :) De Semoh rajotem jobb itt minthogy freen szarakogyak es na mikor lesz c4 bol c5 vagy talan c6 nanana :D igy legalabb tok jatszani es 10 evig megvan a karim :) -
Nem hittem volna,hogy az off-on fogsz játszani -
Hát nemtudom en egy masik modszert probalok ha osszejon nekem akkor nagyot szakitok :) -
tobb mint 3 evig freeztem tudom mien a free style :) -
Nagyon nagy az agrosuk harcos hamar összeesik és nem topos cucban nehez:( probáltam és még prophet em is volt de ugy sem:(
+8 esok és a lándzsások 1 lövéssel oltek meg a buferem 3mal engem. Nukerek esetleg menyenek oda mert talán 1 lovés. -
:PP Tudod, hogy nem ugy ertettem :P
-bar egyetertek- -
asztalra ? izlések és pofonok de az asztalra a sör, egér, bill való :P -
Vagy a gg mappat tegyetek ki az asztalra ideiglenesen de nehogy toroljetek! -
Én 35körül inkább Ogrekat ölnék :) azok is potidobálók és exp dobálók :) de mindenki maga dönti el :D -
Vagy a host filébe irjátok be!
213.177.119.18 nprotect.lineage2.com -
Nemm tudom mindenkinek de biztos töbeknek megoldotam a problémáját!!
Elinditod a játékot tölt tölt ötl nyomsz egy alt+f4 et és voala elindul az esetekk töbségében hiba nélkül:)
"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta." -
untaged MM nooble LF clan -
Uniqum Klán tagfelvételt hirdet Sighardon lvl1 utan, lvl20 utan, lvl40 utan is varunk minden AKTIV játékost! pm be keressétek:Towanda-t,Eloim-ot,Beb0-t,Akhi-t, hajrá hajrá!!! Cél: A Hatalom:P -
Az aláírésom foglalt ott a bagosokat szidom:) nem vagyok megsértődve csak utálok magyarázkodni igy nem kell többet ennyi!
-
A nevem DividedByZero es 20 rouge :)
Gordi, elolvastam a leirast es nagyon hazsnos, koszi :)Viszont irok egy PMet olvasd majd el legyszives. -
mi a neved jatekba? kasztod? -
mikuc #65518 Hát már azt hittem nálam romlott el valami mert én sem tudok belépni. -
Meddig leszel még /emo megsértődve Kunbóra? Sztem rakd bele az aláírásodba, egyszerűbb. -
hát azt nem nevezném javításnak ha elbaszodik vmi :D -
KisEmir #65515 nyugi csak az NCsoft megint javítgatott:P -
Ugyan semiség:) ma regéket irtam biztos megijesztet:P
Nagyon saknálom ami most jön:
Mi a böd.....véreres.....tetv....ku....roh....pusztu....az atap....kurv...pics.... mi a fa..... van a Game guardal nem tudok logolni.......... -
Gordis bocsi nem akartalak felhuzni :) Es visszaolvasn iis szoktam de midnenkinek van olyan pillanata hogy ez most sok :P :) -
Ez most komoly?
De tényleg ?
Na tök rendes vagy nem szekálak, de könyörgöm ne várd el, hogy mégegyszer leirjam.... NINCS '% KOMMENT TÁVOLSÁGBAN AZ ESSZÉM!!!
Na tényleg kedves voltál nem is csesztetlek de azért enyit olvashatnál lefelé ha segitség kell... csak ma adtam kb 20 jótanácsot kezdőknek.
Üdv az SH-N
"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
-
Sziasztok!
Most lesz 17.en vege a trialomnak SH-n jatszom az ICAban de csak 40 ig utana szuksegem lenne egy jo klanra :) (nem feltetlenul kell full magyar legyen, sot ne is legyen az) viszont elobb nem tudom, hogy hogyan aktivaljam a trial accot :( penz van egy rakat hozza csak nem szeretnek ossze vissza vasarolni semmit azert kellene valami pontos segitseg.
Koszonom! -
Officialon most egy olyan event van amin miliárdos leszel! Ha meg magas raten játszul nem jöhetsz ki nullára ork harcossal. Ha az eventet csinálod milliomos vagy ha nem akkor meg :
a.)Ha Blountod van Grim Grizzly crypt of Disgrace alat találhato(titok) eszméletlen jo esélyel dobja a d-fegyot és gold++ blount weak és anyi matit dob hogy megéri a sulyának 2xesét aranyban! És persze herbes mob.
b.)Ha swordod van akkor tudlak sajnálni :) fuss és cseréld le:):) de azzal is jo -10% a blounthoz képest de jo:)
c.) csak, hogy ma se maradjanak sokan meglepetés nélkül. Egy olyan dolog amire szine senki nem gondol és pamlagon heverő zseton!
Nem is tudom azok is megtudják akik nem szeretnek:( mindegy:
Treasure Chest: na most mit is gondoltok "Az a szar nem dob semmit és még szar xp is, néha meg majdnem megol!"
Igen de vajon ez véletlen?
Nem nem az.
A fent emlitet medve körül vannak ládák és most jol figyelj a ládákat delux kulcsal kinyitva 1/15höz ad eadt és 1/35hoz ewd! Tehát minden 15dik ad egy scrolt! minimum! szar xp de 3x pénz ha nem nyilik!
Modszer szerez kulcsot delux 2 aszem már jo ha van egy ülj ki venni 200-300ba bedobják és nyitogas és élvezd! Iszonyat lóvé tőrősök boltban vehető kulcsal is tudnak nyitni vagy idézni!! Ez napi 200-900k azon a szinten ha nem vagy lusta! Nukerek ha egy lövéssel ölik olyan mintha nyitnák és esik a drop!
d.) Manor rendszer!!! iszonyat pénz csak résen kell lenni!
"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
-
Ja, eddig negyed órája megy, a total progress meg még sehol se tart ... -
Srácok, felraktam a 2.6 gigás telepítőt, mert a szomszéd itt nyaraló unokája ki akarja próbálni. Most meg megy az update... Mennyi ideig tart ez, vagy inkább hány megát szed le, mert nekem este másra kellene a net, amihez kell a jó ping.
-
Látom te tudós vagy akkor kérdezek én is:D
Ork raider 30 körül... mit kezdjek magammal, hogy jöjjön a pénz? A lóvés questeket megcsináltam már, próbáltam a cruma mocsarat is(régen szarásig dobtak D-s cuccot, most semmi) de valahogy mindíg 0-ra jövök ki, a shotok miatt.
ui: ha valakit zavar a helytelen írás, akkor az én vagyok, de ha gordit nem érdekni akkor meg hagyjátok békén... -
gordi küldtem egy üzenetet majd olvasd el -
DST #65505 LOL GG -
NA JÓ!:)
11-12
Zaken (60)
Roaring Skylancer (70)
Beast Lord Behemoth (70)
Meanas Anor (70)
Eilhalder von Hellmann (71)
Antharas Priest Cloe (74)
Baium (75)
Lilith (80)
Anakim (80)
13
Anakazel (78)
Antharas (79)
Ember (85)
Valakas (85)
Scarlet van Halisha (85)
Scarlet van Halisha (90)
-
dragster #65503 Gordi te drága ha ennyire segitőkész vagy áruld el nekem plz miken lehet 10+os krisót húzni Baium,Lilth,Anti,Ember,Hero Riftes raiden kivűl :)
Köszi -
kéne ilyen szerződés a free szervereken is :D -
LOL nem olvastad a szerződésedet mi? Nem aki valaha fizetet akár 1 hónapot is annak 10évig tárolva a karija (még akkor is ha bannolták!!) tehát aki 2 éve regelt egy honapot tolta annak is megvan a karija még 8 évig minimum! De ha 8 év mulva befizet egy hónapot!! Ujjab 10 évig meglesz a kari! Elmondom neked, hogy a lineage 1 a mai napig él és virul és ott is meglene a karid amit annó nyomatál! -
KisEmir #65500 akkor még a leggelső karikat semm törülték le?0.O? -
Nem ez az igazi baj szeritnem. Lag van jolvan nem mindig vannak egész türhető szerverek. De mikor a tetves rohadt................. meg az a......... be törlik a karaktered mert ez vagy az van gggrrrr....
Itt szerződésed van! Az utolsó befizetéstől 10 évig megvan a karid! Ez a nem mindegy! -
DST #65498 Kicsit már untam a lagot meg h semi nincs rendesen bealitva elhihetitek off4ever:DDD -
DST #65497 Geci na valami ilyesmire gondoltam köszi:):D -
Sanyiiii nagyon pompás válasza mellet szinte eltörpül az enyém:) de:
A www.Lineage2.com oldalra lépve találsz egy olyan funkciót , hogy My acount. Ez átdob egy másik oldalra a készítő oldalára NC soft.
Itt létrehozol egy nc soft accot! Most már NC klub tagvagy gratu:)
Ezután 3 lehetőség van én az elsőt ajánlom.
1. HA ezen az oldalon registrálsz kapsz ingyen 7 nap játékot amivel kiprobálhatod a játékot ennek előnye, hogy:
a.) Ingyenes
b.) Már lesz karid amit aktiválhatsz egyszerűbb gyorsabb
2. A reggelt accon belül a dombornyomot vagy webkártyáddal veszel egy lineage cd keyt 4500ft(30nap játékkal)
3. Elmész a legközelebi boltba vagy neten rendelsz egy Lineage játékot (cd galaxis, mediamarkt) és azzal regelsz. FONTOS! Ennél a megoldásnál a cd kolcs tartalmaz 30nap játékot de nem játszhatsz vele amig nem adsz meg egy bankártyát vagy nem veszel Time Cardot is. A legjobb olyan dobozos játékot veni aminek az ára tartalmaz 15 napos Time Cardot is!
Ezután letöltöd a download alat találhato linkekről a játékot install, update és már élvezed is!
Még egy tanács! Előbb töltsd le a játékot instaláld és uopdatold és csak utána regelj trial(porba/ingyenes)accot mert akkor nem telik az időd azzal is hanem 7 nap tisztán megmarad!
Egyébként havi 2700-3000ft/ho valutaárfolyam fügvényébe JÓ MULATÁST!
Üdv: Gordi