88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Tufa
    benne vagy
  • ErrOrHUN
    hát orkor baromi jó az afk gankekben pl, de ketráknál szekivel nemegyszer bsoéztattuk, mert nyílt terepen meg halandó. valamelyik múviban én is benne vagyok(3-at nem láttam, lehet abban is) ahogy paganban nekem esik, esélytelen volt a dolog...
  • Gordis2k
    EZ IGY VAN!!! Félreértetél ha ugy értetted jó a srác..épp elenkezőleg milliárdok(10+) vannak a kariba kölve ettől olyan durva meg vagy 24istenbuf+heroszarságok.

IGEN!! Itt egy példa miért lehet megtévesztő a hejtelen mondatszerkezet!!:):)) Ijat ne használj!:)

Gumbo ha látná, hogy örülne:)
  • Enosh Chan
    Most, hogy ujra elolvastam, igazad van es megnyugodtam ^^'
  • Tufa
    ha ő az unpro akkor az a jelenleg 2k+ pvp pont kikből jött?
  • KisEmir
    valszeg nem tett vesszőt a tőr után
  • Enosh Chan
    Hehe, koszi nekem nem is volt szuksegem kis regenyre, ez is emgteszi, viszont a tort miert felejtsem el? :S vagy egy sword breakerem es nem telik masikra :S THnak keszulok mert aztmodnjak a HE nagyon koltseges elsokarinak...
  • KisEmir
    nem is Bowwal golemeket (az a jo bennuk lassuak!)
    Jaj és még nem volt szerencsém elolvasni a szerződést az NCsoftal :P miből is esik???
  • daemonervosa
    orkort mindaddig nagy játékosnak tartottam amig nemrakta fel az Orkor_first es Orkor_second nevu videoit, gondoltam most egy nagyon durva muvit fogok latni, letoltottem es vegigsirtam az egeszet, almomban sem gondoltam volna ,hogy ennyire unskilled a srac, teljesen lehangolt, sőt még azt a szinvonalt sem érte el a video ,hogy berkajam a tobbi koze.
  • Gordis2k
    Nincs herb mert kurva lassan hal és anyagilag iszony ráfizetés ha lová van szarásig akor Golem +ij de jo éxerrel!
  • Gordis2k
    HOHOHOO!

A rouge az mindenhol röhögve! Ő a király!

Tör és a bowot felejtsd is el 48 ig.

20-26ig gludio baloldalt lizardok gigaxp finomn befelé haladva(észak) akár 30ig

ezután átvágtatsz kruma mocsár köré és megütöd a 40 et....

A törös/ijásznak nem kell tanács 0-80 2hónap..
  • KisEmir
    Bowwal golemeket
  • L2Goku
    "End"
  • Enosh Chan
    Gordi tudnal irni egy Rouge fejlodes utmutatot is? :) Jol jonne ^^'
  • semo1
    mivel játszol mostanában?
  • BEAST #65560
    koszonom :)
  • Nethyrrea
    http://files.filefront.com/Orkors+Secondavi/;8228280;;/fileinfo.html
  • persil
    Gordi utánajárok a mackónak és köszi szépen!;)
  • BEAST #65557
    gief link plx :D
  • Nethyrrea
    egyszer nyerné el tőle valaki a hero státuszt, sztem "mágikus" módon abban a hónapban szabadságra menne épp, vagy kitalálna más indokot miért nem lépett ki a városból :D
  • ZsuzS
    de lassan nem lesz ilyen jó élete orkornak sem. bár lehet nála az sem fog számitani semmit hogy 30% hp fölött elmegy a frenzy :D max nem 13embert öl le hanem csak 8at
  • Nethyrrea
    skilled player? a tapasztalata 90%-ban a hero udből hero zerkből/frenzyből/zealotból áll. amikor ezek épp nincsenek rajta, akkor igenis elég gyakran elég gyatrán szerepel még ilyen cuccokkal is.

amúgy a drac bowja 7-es.
  • Nethyrrea
    én akkor néztem nagyot amikor a kettes videójában épp üldöz valakit, groquell (másik destro drac setben) jön vele szembe, megcsapja, 12k-s oneshot, groquell hanyattesik. na ott nagyot néztem.
  • bobbii
    hi!
    van :) elszorva de van:) mi az 1ksons-ba vagyunk jelenleg... phoenixkngoht meg az invnicible allyba v hol... egyebkent tobb magyar is ijen elszorva klanokba megtalalhato... van vmi magyar klan is asszem...
  • Gordis2k
    Természetesen van mind a 2 nagy klának van kb. 30már...
  • LineageII
    frintezza nyaklánca van legalább helyette?:D
  • xt198
    orkorra tényleg lehet mondani hogy skilled player :P
  • Gordis2k
    JA tök égés:) bár az nuker cuc inkább:)
  • Sirch
    Ezek után elvárható lenne, hogy legyen Valakas ékszere is. Milyen dolog ez? Igazán összeszedhetné magát végre. :P
  • Gordis2k
    Tudjátok ki a nagyon nagy arc?

Orkor az SH server Titan heroja még sosem volt más hero lasan másfél éve ő az! Külön topik van nyitva. Hogy öljk meg orkort? cimen...

Hihetetlen lvl81 es lol(igen tudom..80 100% on) Minden skilje +10 es
    A létező összes bosséxere megvan valakason kivül. +8 as draconic set +8 as Ic set... +8as s-grade kard és +6 os dracbow... ő az akit sorbon videoján egy egész alli ut és nem hal meg az istenért sem... nemrég nyert 1 vs 13! ban fullos 78+ pluszos csapat elen volt olyan hero akit hero udban 4 ötéssel megölt... félelmetes egyszerűen, hogy ilyen létezhet 8 ütés 8 embert ölt meg akinek nem volt udja az 1 ütés volt....

Szoval döbbenet...

"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
  • Gordis2k
    Aki véletlen az ips cucot használta változtason egy kododt és virus elenőrizen pls....
  • Gordis2k
    ez a modszer lehet nem biztonságos felejtsétek el aki használta esetleg változtason jelszot. Egy biztonságos forrásból kaptam ugyan de az ördög nem alszik!
  • L2Goku
    Huh Baszus :) 30 Oras Project bol meg 15 ora hatravan :(
  • Tabi
    Franz-on van magyar érdekeltségű klán vagy elszórva kalandozik mindenki...esetleg RM-ben és Inv.-ben?
  • L2Goku
    2011 AMIG JON L3 :D
  • BEAST #65540
    dehogy, par ev mulva kiadjak a 3at, joval Aion utan ... es megint ulnek majd az uj jatekon jopar evig :D
  • xt198
    vagy 4 :D
  • BEAST #65538
    10 ev mulva majd Lineage3-mal fogsz jatszani :p
  • L2Goku
    Beast Soselehet tudni!:D nezd meg beta ota cszek es meg mindig jatszok :D Pedig az se mostani Jatek :D
  • BEAST #65536
    Enis attol felek hogy 10 evig fogsz jatszani, vagy esetleg 10 ev mulva jon rad a lajnedzsezhetnek :DDD