88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
stunshot még 1. alacsony szintá 2. ahogy gordi is irta magas con.. -
Naszovl, sikerült megtalálnom a gyereket megint, ugyan ott farmolt.
nem volt egyikünkön sem buff, mindketten önbuffban dueleztünk megint, az előznél is csak önbuff volt, és mindíg volt summonja mellette.
8 meccsből most 4-et nyertem, és rájöttem hogy lehet kivégezni.
-Egyszerően nem szabad ellene skillt használni!!!
ha skillt akarok használni, stunshot vagy doubleshot, azok nagyon lassúak, és beankoroz, mire ellőném őket. Simán csak rálőve gyorsabb vagyok, és fixen szakítom meg a varázslatait. Amint megprőbálok skillt haszhnálni, nem vagyok elég gyors, hogy megszakítsam és végem. ja és a stun 8 ből 8x nem jött be továbbra sem, még summon nélkül sem :(
skill nélkül 1 lövés és egy crit még summonnal is! :D
És Gordi kösz a tanácsokat, kipróbáltam párat, egész jók! :D -
A válasz nagyon egyszerű!
1. Egy necroval fullbuffban harcolj mert nagy mdef és mental shield nélkul ancor 80%os
2. Az hogy egy íjásszal egy nuker ellen mész 1 vs 1 ben low levelen igen nagy tapasztalatlanságról tesz tanubizonyságot! Amig nincs Focusos fegyod és nem ölsz 2-3 lövéssel csak kiröhögteted magad XPz.
3. Stratégia ha neki van bufja neked nincs akor akér le is ülhetsz halot vagy. Ha bufolás lehetősége fent ál magic bariel+mental shield+unholy resist nelkül kb 90% hogy vesztesz.
A stunolás kb esélytelen hisz a skilled alacsony és a necro conja magas +dye-al veszteség nélkül novelheti azt +4 el. Viszont kétlem hogy summo nélkül ált ki hisz ha ugy is legyözött akkor biza várnod kel 70+ig. Ha volt sumonja akkor nézünk csak.
Ha avazsit lövöd a varázslora 70% ot sebzel mert a summon megeszi a töbit(magasab szinten 50%ot) ez igen táp mivel arra nem lesz időd hogy megöd öket külön külön(talán ha kritelsz) ezért a stratégiáka következők:
1.) a summont lövöd p defje 1/4 de a casterénak ezért 1-2 lövés ezután stunolod a castert hisz igy nagyob a stun demage bonusod ergo 20-30% nagyobb land rate. Ez a modszer gyözelem ha az ancor nem jön be de erre buff nélkül nehéz alapozni.
2.) A legjobb stratégia amit tehetsz a menekülés. Lépésekben:
a.) duble shot a necronak(az estek 90% ban ancorral kezd ez buff nélkül szinte 100% ban beleszakitja.
b.) stunshot a petre, ha tuláli a pet akor is röhögve stunolod és oriási sebet ejtesz a nekro transfer painjen.
c.) lösz és hátrálsz mert a pet 300as rangétól csökent sebzést nyel be minél távolabb a pet anál kevesebbet mig nem 0-ra redukálodik.
d.) a necro ezen a szinten messze erősebb mint te a gyözelemhez szerencsés kritek kellenek és nagyon jó éxerszet!
e.) ha a necro nem jön utánad akkor nem lehetsz defenziv mert az ancor visszatölt vagy a pet felébred öld meg a petet.
Tehát a petet sebezve nem csak nem megosztot hpt kell sebezned de egy joval gyengéb p defre viszed be a dmg és a halálával a stun esélyed erősen megnő.
De tudnod kell 4-5 fős partykat ölök meg a necrommal nehézségek nélkül sajnos a kaszt főként alacsony szinten IMBA 70 ig szerintem 3x errősebb mint az őt követö kasztok utána sürüsödnek az ellene védő mágiák erősen. -
ErrOrHUN #65775 szerezz normális buffokat, és öld meg 3-4 lövésből :D -
Ehh ma dueleztem 12x egy 44-es nekróval a 41-es He-emmel, és nagyon kiakadtam!
Az egy dolog, hogy a nekro gyorsabban kasztol, mint ahogy én lövök, de az hogy 12-ből 12x berjött neki elsőre az anchor az már disznóság, ráadásul utánna 6x próbáltam stunnolni, és egyszer sem ment!!! Mi a fenét csináltak azzal a karakterrel, ráadásul d-s klánarmor robe-ban d-s fegyverrel alázott be!!! Mit tudok csinálni a nekró ellen, hogy ez ne forduljon többet elő!!!??? ÁÁÁÁáááá
ui.: Drake full light settben topC-s ékszerekben voltam!!! -
LineageII #65773 off: http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama láma dal ownage! :D -
Mire beirtam lett válasz:) lassan ment naon igy éjszakás műszak után:) -
Ha jól tévedek:) (bár a láda otlétét én sem értem)
A láda az elvileg a sujkapacitás ikonja de a DC light szerintem nem ad igy fura de lehet minden set bonusz igy jelenik meg, hogy sorbi megnövelte az inventoria kapacitását hogy jol töb cuc férjen bele(méret és nem suly)az szerintem más ikon de az is lehet. Mellesleg a spoill párjának a sweepnek is ez az ikonja ami c1es skill:)
A két kéz meg a Buff bővitő skill. Bővebben mindkető:) :
1.) a horgászásból jövő hal tiketeket nálunk offon(valszeg pár helyen freen is) be lehet váltani inventori bővítésre vagy wh bővítésre söt az eladási és vételi szlotodat is növelheted(egyszere kiülhetsz 5-6 vagy akár több itemmel) ezenkívül a törpe bővitheti még a RECEPT könyvét is!
2.) Alapban 20buff fér rád ami a mai komyol pvp/raid/über xpben már nem elég
Ezért kitalálták , hogy lehesen bőviteni! Ez a következő képpen müködik:
21 buffslot könyv a blackmarketir of mammonal vehető olcso könyv sac/kb 52+ töol tanilhato a mesterednél.
22 buffslot raidbosokbol esik 60+ osokbol 61+ tol tanulhato kb
23 buffslot a nagy és okos raidbossokból esik (baium, anti,fritenza)75+ on már tanulható is
24 Buffslot olympiai shopban vásárolható 400k tiketért(ez kb egy heróság max 2) 76+/75/noobles kéretik hozzá.
Kb. ennyi. -
Sorbon #65770 A "két kéz ami vmi tart" azzal a feltehető buff slotjaid számát tudod növelni (első könyvet mammonnál, másodikat rift bossból, harmadikat raid bossból tudod megszerezni......). A "láda" pedig akkor jelenik meg ha ruha set van rajtad a melette lévő ikonnal eggyütt. -
DarkEmperoR #65769 Sorbon! Amit feltettél képet, van rajta 2 skill ami nekem új :) Meg tudnád mondani a nevüket? soha nem láttam még őket.. :S Ebből is láccik hogy vissza kéne mennem offra :)
Utolsó sorban van, a LÁDA és az a 2KÉZ, ami valamit tart..
Köszi -
KisEmir #65768 2106 7777 8888 de elvileg ezek szabadok automatán még valami tűzfallal is enged ki őket -
Jó, de melyikeket engedje? :)
Egyébként mintha olvastam volna az l2.com-on a FAQ-ban a portokat, de hagy ne én nézzem most meg. -
KisEmir #65766 Portokat enged ki -
Valaki tudna segíteni abban milyen porton kommunikál a LA2, router beüzemelés után nem tudok felcsatlakozni a szervere. -
És megint a SORBIMÁK!! én már csak igy hivom:) Grat mester. -
ROFLMAO -
Sorbon #65762 Atya világ kicsit fél az egértől. Sky commentjében találtam hátha nem látta még valaki:
Hülye Picsa -
OL = overlord, igen.
Bufferféle, valóban, harcos buffer, CP töltő és életszívó skillekkel... -
OL Overlord és igaz, hogy tud buffolni, de elég komoly curse-ei vannak, plusz sok HP. -
OL az overlord? Bar az inkabb valami bufferfele vagy mi...
Ezek a roviditesek neha kifognak rajtam... -
Sorbon #65758 Erre van az event, jól megszedni magad belőle. A skillbarral kapcsolatban igazad van de egyszerű a magyarázat:
Nostromo MM-re van belőve és még lusta voltam átállitani.Csak behuzgáltam nagyjából skilleket, elvégre grindnél még tökmind1.
-
Grat latom van penzed az ilyenekre :D Most elnezve kicsit keszekusza a skillbarod :S (no offense csak mejegyeztem)
Tenyleg kellene lin ka SlickFiftyhez ha nincs szoljatok es akkor nem varom :) -
Sorbon #65756 Lol mákos vagyok!
Pdef +12,4
Critical +13,8
+Passive skill
-
Gyors munka előti info:
A necro alapbol kap egy skillt ami blokolja a tőrös szurásait(minden skillt) és fear és ancor és mass fear lol már és stunol a petje és akorát nukol mint egy barom lol... hát..
OL és WC az ami aprit még szerintem. De a nukerek nagyon tápok lesznek az tuti. -
Eladó egy 59-es Shilien Elder Ava Robe Set, Crystal Staff, Black Ore Set - és továbbra is sok sok Adena ! PM itt -
Speciel a necrora gondoltam:) -
Az attó függ!! Milyen kasztal? Mert nukerrel hát mondjuk 2-3 lövés?
Lasitás Ice vortex lassitás Frost bolt = -60% speed ajaj Cancel és fear+aura flash(nem kel target leveszi a célpontot+sokkol 1secre+sebec nem kicsit:)) azzal, hogy a fight előt nem lehet közelebjönni sőt nem is láthatod az elenfeled hát elégérosszul lettek a törösök:)
De kérdez ha más kaszt is érdekel:)
U.I: A megoldás a letöltési gondra egy progi leszete a hálozati sebeséget 100 rol 10re és érdekes modon ez korlátozta a felére a letöltést 1 szálon. Átálitás után 1300k folyamatosan:) -
Sorbon #65751 Anchor vagy Fear
-
Es egy toros ellen mi a taktikad? :P -
Hát azért halálos az a kari hacsak nem készülnek rád! Az egész arról szol hogy ha nem nerfelik a necrot elpustithatatlan lesz ujra az olympian. Ugyanis Az olympián ezentul buffban lehet helytálni hát had ne mondjam mit is jelent ez egy nukernak, hisz meg a might ad +15%(szánalom:)) p atacot az empower and 75%+ m atacot:) a Haste 2 Atk. Spd. +33% az Acumen 3 Casting Spd. +30% tehat itt egál. de ami még tovább ilenti az amugy is labilis hintát a nukernek:)
Berzerker! mert nézük mit ad mit vesz el.:
Add a harcosnak: +8% p atacot és +8% atac speedet
add a magusnak: +16% m atacot:) és ugyanúgy +8% c speedet
Mégis a harcosoktól elvesz: 16%! mdefet -4 evát
A vazsiktol mindösze: 8% p defet
(természetesen ugyan azt adja veszi mindketőnek tehát a vazsi is veszit -16% m defet de az itt az összehasonlításban nem számit hisz ritkán nukol a harcos)
Namost igy egy nekromanta űber lene ha nm adna minden s80 as armore és éxer és a bosséxer is dark resistet.
De nézük hogyan is induljunk egy necro ellen pvp re :) :
magic bariel: M.Def. +30%
Divine Protection: Dark resist +30%
Song of Invocation: Dark resist attribute +20%
Song of Warding: M.Def. +30%
Unholy Resistance 3: Dark res attribute +30%
ekkor már lol:) de tetézük még kicsit elméletben:
Frintezza's Necklace Resistance to Sleep, Shock and Paralysis attributes +30% Resistance to Darkness attribute +15%
S80 armore +15% dark resist és s80 éxerszet dark +31:)
Hát ezzel az összeállitás a necro kb magát sebzi már:) De ki az isten készül elre normál pvp ben:) senki ezért tépem le az arcukat arcane setben arcane maceval nem kicsit:)
-
Muhaha, suck 4 necro...Ezt szeretem.
Gwenybaba ilyenkor pm vki nagynak, azt ugy seggbe durrantjuk, hogy 1 hetig 1 iranyba fut.. -
Muszáj lesz subolnom :( -
Lassan szétnerfelik a necrot:):) kb már lehet 100% dark resisted:)
How to get it
1) Similar to the S80 Armor/Weapons, kill mobs in the new hunting grounds to get the recipe in order to make it
2) BOSS drop, when a boss does drop these accessories, these accessories will contain special def effects (with a certain probability)
Normal S80 Accessories
Necklace: mdef 108/120, After unseal MP+46, AA-13176625
Earrings: mdef 79/90, After unseal MP+35, AA-9882489
Rings: 53/60, After unseal MP+23, AA-6588326
The information where AA is required to unseal these accessories is the information from PTS because the official patch notes did not mention.
S80 Accessories dropped by Boss (Enhanced)
This type of accessories is already unsealed when it’s dropped. M.def is the same as the normal ones, however MP bonus goes up, and it’s got additional status def.
Right now, the boss that drops these accessories is the one on the new hunting ground (Crystal Island? Someone please confirm the name of that island for me)
S80 Earring, MP+73, stun def +12
S80 Necklace, MP+98, stun def +18
S80 Ring MP+49, stun def+8
S80Earring, MP+73, poison def +11
S80 Necklace MP+98, poison def+16
S80 Ring, MP+49, poison def+7
S80 Earring, MP+73, bleed def +8
S80 Necklace, MP+98, bleed def +11
S80 Ring, MP+49, bleed def +5
S80 Earring MP+73, sleep def +12
S80 Necklace, MP+98, sleep def +18
S80 Ring, MP+49, sleep def +8
S80 Earring MP+73, paralyze def +6
S80 Necklace MP+98, paralyze def +9
S80 Ring, MP+49, paralyze def +4
S80 Earring, MP+73, root def +12
S80 Necklace, MP+98, root def +18
S80 Ring, MP+49, Root def +8
S80 Earring, MP+73, Fear def +6
S80 Necklace, MP+98, Fear def +9
S80 Ring, MP+49, fear def +4
S80 Earring, MP+73, dark def +6
S80 Necklace, MP+98, dark def +7
S80 ring, MP+49, dark def +5 -
BaalKain #65745 "MEszirol"-e "jot"él? -
MEszirol jot ember aztmond amit akar!
ui: Gordi te mindig megtalalod a sutakat?:D -
Tudna valaki adni linket SlickFifty videoihoz? FFen mar csak az 5os van fenn :( -
ugy tudom, klan skillekhez kellenek.
Nethy: a postolast ide gondolta Frag. :) -
Klánskilleket lehet belőle szerezni lv6, és lv6+ klánokban. +HP, +mdef, ilyesmi. -
A Skull of the Dead meg az Egg of Earth, ezek micsodák? -
helyesírásából ítélve vagy még alig tud írni, vagy szimplán retardált. ilyenformán bármelyik lehet a kettő gyerek közül :D