88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• PhoenixKnight
    Te írtál nekem pm ben ? :D beirtam ally chatbe hogy venni akarsz stampet.
  • Funnay
    Hali! Hol tudok szerezni Blood of the phoenix-et? Kaptam egy skillt. A Neve Soul of the Phoenix és azt írja, hogy az kell hozzá.
  • BaalKain
    Juteszembe U.i.-hoz: ha vkit érdekelne Teonon is occsó pénz az jelezze és utánakérdezek. Vagy bármelyik szerveren..
  • BaalKain
    Köszi NC! Kérek még scrollos eventet, minél többet, thx...

U.i: Reteksok adena eladó IG-nél olcsóbban franz, sieghardt szervereken. Pm itt.
  • Gordis2k
    Franzon venék Dualsword Craft Stampet 150-200k ban nagyon fontos 20 darab kéne de akar egy is megteszi kezdetnek.
  • Facek
    On each server, the players who collect the most of Zaken's most prized coins--the Golden Apiga--will also be awarded the rare First Mate's Hat!
    Juhééé! :D
  • Gordis2k
    Nem lehetet beváltani a Golden Apigákrol beszél nem az Apigákrol.
  • Rorgosh
    Szia!:)

Eddig kellett volna beváltanod...
  • Gordis2k
    olyan vicces mikor én nem kapom ezeket az emileket... 8 accom van erre az emailra regelve ....
  • Rorgosh
    Sziasztok! :)

Mindenkinek, aki most jön, vagy a közelmúltban jött a Franz-ra játszani, felajánlom, hogy lépjen be a Brotherhood klánba. Teljesen magyar klán, lvl 5-ös, academyvel...
    Ne pazaroljátok pénzeteket, sp-teket, inkább használjátok a meglévő struktúrát! :) ^^
    Kötelezettségek, különösen a szerver politikáját érintő kötelezettségetek a klánban nincs, azt majd ti alakítjátok (ha nekünk tetszik, mi is beállunk a nagykarikkal :) ).
  • DarkVen
    Eltüntek a golden apigák, valaki kapott értük valamit?
    minden karimtól elszedték és nem járt érte semmi!
  • VipJoco
    Heavy Medal Returns Event! Augusztus 31-től az email szerint. Szóval scrollok, potik, Maja ékszerek!!!
  • Hunter of Deer
    /off
    meg mindig fennal a hiba nalam hogy 3-17 fps kozott megy a game
    pls akinek gef. 7600gs van esetleg az irjon ram hogy milyen drivert hasznal pls thx!
    /on
  • LaWMaN
    Akad pár. Igaz, van olyan is, aki még csak kis bishop .
  • Gordis2k
    A www.Lineage2.com oldalra lépve találsz egy olyan funkciót , hogy My acount. Ez átdob egy másik oldalra a készítő oldalára NC soft.

Itt létrehozol egy nc soft accot! Most már NC klub tagvagy gratu:)

Ezután 3 lehetőség van én az elsőt ajánlom.

1. HA ezen az oldalon registrálsz kapsz ingyen 7 nap játékot amivel kiprobálhatod a játékot ennek előnye, hogy:
    a.) Ingyenes
    b.) Már lesz karid amit aktiválhatsz egyszerűbb gyorsabb

2. A reggelt accon belül a dombornyomot vagy webkártyáddal veszel egy lineage cd keyt 4500ft(30nap játékkal)
    3. Elmész a legközelebi boltba vagy neten rendelsz egy Lineage játékot (cd galaxis, mediamarkt) és azzal regelsz. FONTOS! Ennél a megoldásnál a cd kolcs tartalmaz 30nap játékot de nem játszhatsz vele amig nem adsz meg egy bankártyát vagy nem veszel Time Cardot is. A legjobb olyan dobozos játékot veni aminek az ára tartalmaz 15 napos Time Cardot is!

Ezután letöltöd a download alat találhato linkekről a játékot install, update és már élvezed is!

Még egy tanács! Előbb töltsd le a játékot instaláld és uopdatold és csak utána regelj trial(porba/ingyenes)accot mert akkor nem telik az időd azzal is hanem 7 nap tisztán megmarad!

Egyébként havi 2700-3000ft/ho valutaárfolyam fügvényébe JÓ MULATÁST!

Üdv: Gordi

#65496 FTW
  • Gordis2k
    Igen van! Jöhet a kérdés:)

Beast szegényem veled mi lett?:) Kikészitenek ezek az aljasok mi?:)

na mindjárt irok választ a regelésre is.
  • BEAST #66052
    hat :D ... elosszor Lineage.hu , most Strahd Cardinalrol kerdez , sok ez nekem egy napra
  • TruBy
  • Nethyrrea
    kiakadt a szalag? :D
  • GamerAdams007
    Sztem Frag az
  • BEAST #66048
  • Strahd_
    Van itt valaki aki officialon Cardinal-al van?
  • Cobra.
    Mert mellényomtam
  • sanyiiiii
    És ezt mért nekem válaszoltad?

Amúgy timecard szám is jó.
  • Cobra.
    Kell egy regisztrációs kód és egy hitelkártyaszám, mairől tudod fizteni a havidíjjat. A regisztrációs kódot is meg tudod venni hitelkártyával, vagy megveszed boltban a doboos verziót, amihez jár 1 hónap játék.
    De ha nagyon nem ismered a játékot és még nem vetted meg a kódot, akkor jobban jársz, ha előbb egy free szerveren kipróbálod.
  • soske
    arra regeltem csak elírtam ott az előbb
  • sanyiiiii
    lineage.hu

he?
    lineage2.com-ra ra regelj inkább xD
  • BEAST #66041
  • soske
    Üdv!Letöltöttem ezt a játékot.Regeltem is a lineage.hu-ra.De miután beírtam a nevet és a jelszót.És utánna valami kártya számot kéri (biztos a hitelkártya).És hogy kell szervert választani meg minden?Bocs de még nem játszottam hasonlóval.
  • xt198
    megijeszt? :D
  • Voyager5
    Jobban jársz lol
  • xt198
    ezmiezmost nem tölt semmit
  • Gordis2k
    OFF

OOOOGGG JJEEEE

ON
  • GamerAdams007
    Hy, a WH melletti macsek, aki beváltja a Call to Arms-os kuponokat, az meddig lesz ott? Holnap resinél eltűnik, vagy marad még 1 hétig?
  • Kekszakall
    Akkor nezd meg :)
    Ott ulok giranban vele :P

Marmint KisIparossal.
  • TruBy
    hiszem ha latom :)
  • Kekszakall
    Hi!

Van egy elado +16 Raid*Raid SH-n.
    PM Kisiparos

Csako
  • Hunter of Deer
    Köszi a helpet mindenkitol!
    remelem sikerul majd valamit csinalnom vele!
    tovabbi jo jatekot mindenkinek
  • sanyiiiii
    Szerinted az NC azzal tölti az idejét hogy optimalizál az új hardware-ekre? De naiv vagy te:P
  • sanyiiiii
    Hehe akkor még mindig ugyanaz van nVidiánál mint régen hogy kijön egy jó driver és utána legalább húsz verziót kell várni hogy megint jöjjön egy épkézláb?