88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    És hamár így akkor egy kis flame ide is!

Kedves Endaer kurvára szed össze magad ember mielőt nagyon felbaszol...

Akkor mégegyszer csak, hogy a csököt agyaddal felfogd... nem azért kell, hogy az Akhi Hero legyen mert én megigértem neki ugyanis ez kurvára nem így van! Azért kl BZM mert megérdemli éppen úgy mint én. Nem tudod mi a faszt képzelsz te magadról, hogy beszologatsz nekem de most van itt az edeje, hogy valaki elmagyaráza neked te egy taho vagy. Én ritkán cseszem fel magam megprobálok a humor oldalán élni. De mindennek van határa.

Mégis mit képzelsz te magadról? Mi a faszt terjesztesz te rolam? Jóhogynem kitalálod, hogy a BaalKain fizet nekem, hogy használja az accomat.. azért használja mert a barátom. Kurvára nem kérek érte semmit...

Kibasz gyorsan fogd vissza magad kisember... végre elérted, hogy csatlakozak ahoz a nem kevés emberhez akik utálnak mint a szart gratulálok. Igazán büszke lehetsz magadra. Én felkaroltalak mikor megjöttél és mindig megvédtelek erre e hátbatámadsz? Mégis mit képzelsz?

Az ilyen szarházi faszopok miat tartunk ott ahol tartunk akik elfelejtik honnan jöttek...

És hiába nyalod az ICA seggét attol még csak 1 felejthető törtrész leszel...

Ha mégegyszer megvádolsz te köcsög rosszabra fordulnak a dolgaid....

u.i. Bocs mindenkitől de kurvára felbaszot...
  • ZsuzS
  • Gordis2k
    Ez a hiba fennt áll már a live ota nekem a legeslegujabbal elmult de amugy meg csak belépés után ujra el kell inditani!
  • Gordis2k
    Nem tudsz olvasni mi? Ez ilyen Csolyos-pálos dolg lehet:)

Character transfers and other paid services are scheduled to become active when we launch The Chaotic Throne 1 to the live servers.

Segítek:
    A karakter áthelyezés és a tobbi!! fizetős szolgáltatás a ct1 kiegészítővel együtt jönnek.

És, hogy neked is siekrüljön megértened és a többi "hozzáértőnek" aki ezzel jön egy példával bemutatnám miről van szó. Azt kérdezték töle lesz e karakter transzfer így erre a kérdésre válaszolt kiegészítve azzal, hogy a többi is ekkor indul. Még egyszerübb lesz egy általános iskolás példával levezetnem ez biztosan segit.

kérdés: Szereted az almát?
    Válasz: Igen szeretem az almát sőt a körtét és a banánt is.
    elemzés: A kérdés nem kérte részletesen az osszes gyümölcsöt ahogy a buta riporter sem kérdezett rá minden szolgáltatásra( szerver transfer, névváltoztatás, nem változtatás stb.) mégis megkaptuk a választ.

Ennyire egyszerű. Olvass és utaná itélj. :)) azért tudod hogy szeretlek:P
  • PhoenixKnight
    Ha magyarul irnék akkor meg klántárs nem értené :D
  • Cobra.
    Írjál magyarul, azt nem fogják tudni elolvasni :D
  • PhoenixKnight
    nemm mintha ezekröl beszélnék msn en de : "yo plz help me out the script doesnt work for the walker" Azér iet be nem irnék :D
  • Taptarap
    túl sok filmet néztek.:)
  • Sirch
    Normális MSNezésnél meg a Microsoft rögzít minden párbeszédet... :)
  • PhoenixKnight
    Már csak az hiányzik. 1részt engem az nagyon idegesit mikozben villog a kepernyőn XP zés közbe +NC felveszi a beszélgetést.
  • Sirch
    Az L2-n belül is van MSN. használd azt! Pocsékabb, mint az összes, de legalább kéznél van, és nem akad össze a játékkal. :)
  • PhoenixKnight
    Valaki segitsen légyszi: Nemtom hogy mindenkinek volt/van eza problémája de amikor l2t megnyitom akkor az msn bezárul (amit eddig ujra tudtam nyitni ,7.5ös verzio) De most már nem lehet azt használni és az a pocsék Live messenger kell ami nem müködik akkor amikor L2 fut. Vmi 5let hogy lehet ezt megoldani? :S
  • pharao
    accountról accountra lehet majd karaktert átvinni, nempedig szerverről szerverre... Annyira még nem tulozzák el, amennyire mi hisszük.
  • macleod2005
    Csak http protokol működik, beszéltünk a rendszergazdival..., indulásnál azt írja hogy nem tud csatlakozni..., úgy néz ki itt nem fogok tudni játszani, 1,5 hónap feltöltés bukta, max hétvégenként...
  • L2Goku
    Nekem müködöt Proxival :)
  • Sirch
    Nagy valószínűséggel sehogy, hacsak nem beszélsz a rendszergazdával.
    Az L2 Walkert felejtsd el!
  • L2Goku
    Figy viccen kivül! L2 Walkeral !! ott van Proxy beálitás!Lásd!
  • Skynet85
    Dobott hibát a kliens vagy csak simán nem csinált semmit mikor a login serverhez kéne csatiznia?? Ha nem csinált semmit akkor javaslom probálj portot nyitni kifelé bár ehhez nem hinném hogy van jogod, beszélj a rendszer gazdiddal.
  • macleod2005
    hi, az lenne a kérdésem hogy a koliba a net olyan hogy proxy-n keresztül lehetséges csak, itt hogy tudnám megoldani hogy mégis játszhassak lineaget?
  • Gordis2k
    Azt CT1 off forumon meg Blah CT1 when start forumban. A ptsen irtak be annonumakármibe, hogy akkor áll le.

Hát azt irja az és a többi fizetős szolgáltatás
  • Skynet85
    Leyanire
    Just a funny one but still: Why was the word Chutney censored??

Tim Tan
    No one likes Chutney...

Ezen vágtam egy hátast:D
  • MeoH #66530
    Jo hir, de remelem nemcsak karakter hanem szerver transzfer is lesz. Viszont az okt.23, azt hol irjak? Nem mintha nem lenne kedvemre, novemberben mar kamael verben gazolnek, muhaha...
  • Gordis2k
    HIVATALOS BEJELENTÉS!

A CT1 el együtt karakter transfer és az összes többi szolgáltatás!!

PTS okt 23 live nov 23.

FORRÁS
  • erb
    Koszonom, megtalaltam oket :)
  • KisEmir
    Ironikus probáltam lenni :) de látom nem ment :P
    15...
  • L2Goku
    Probáld meg a Startics oldalt szerintem elég jó és sok infot tudsz kiszedni a Questekből.

http://lineage2.stratics.com/
  • L2Goku
    DMX a haverod?:D Jézusom ha nekem barátomlenne legtagadnám! 2 honnan tudom? 14-18 szal max 18 Lehetsz de kétlem ! max 15 de mond hogy mennyivagy.

UI.: Kinemutálja dmx et? Gody kitiltotta lanról az azért már elég nagy féregnek kell lenni hogy egy GPS röl valakit feketelistára raknak :D

Na a lényeg az hogy aki patkány az megérdemli ezt a bánásmodott , te szerintem még nemismered elégé dmx et , és sztem ha jótakarsz akkor nebarátkoz vele ő csak lefoglassitani a fejlödésbe :)
  • GamerAdams007
    Hy! Bocsi, csak most vettem észre, hogy írtál, nem voltam gépközelbe. Próbáltam most írni neked pm-et ingame, de nem voltál fent. Ha gondolod írj rá Eldenrod-ra, vagy Shienis-re, ha valamelyikük éppen fent van, ők is be tudnak venni. Ha írsz nekik csak hivatkozz rám :) (Sheae néven említs, ők úgy ismernek).

UI.: Bocsi, elfelejtettem, hogy még kezdő vagy. Szóval úgy tudsz írni pm-et, hogy írsz egy idézőjelet, mellé beírod a karakter nevét, és egy szóközzel elválasztva már írhatod is neki az üzenetet. Pl: "Eldenrod Hy!
  • pharao
    Hali :)
    én is írkálhatok ilyen számosat?
    1. kisemírt majdnem megszoltam, szerencse, hogy az U.I.-ba belekerült a duplapost :)
    2. Izé BMX-et ki nem utálja?
    3. Szóval namostasztán izé, kibékülés meg egyebek és abbahagyni a fölös flame-lést!
    U.I.: Apátok :P
  • LineageII
    cubic wars kisemir visszacsap :D
  • KisEmir
    "Játék a lényeg"<--- ebben egyet értünk.
    Skynet85:Az élet a leggnagyobb tanító mester mint ahogy azt mondtad!(Sajnos MÉG nem vagyok multimilliomos, ami késik nem múlik!)
    Goku:Ha jól emlékszem előszőr te kötekedtél mikor DMX haverom jött forumot nézni.

UI:Bocs a dupla postért!
  • KisEmir
    OFF
    1.) Honan látod?
    2.) Gratulálok, két disco patkányt(tisztelet a kivételnek) sikerült meg verned, hidd el mindig lesz nagyobb hal a vízben.
    UI.:A rekord 4 nap 20 óra volt!
    ON

Gproject-ről tud valaki valamit?
  • erb
    Ignore, megtalaltam, amit kerestem :)
  • erb
    * mmosite.com, nem mmorpg.com
  • erb
    Nohat. Sikerult belepni, csinalgatom az elso questeket. Kerdes, le vannak-e irva valahova a questek, NPC-k pozicioi etc? SRO-hoz volt egy nagyon jo site a mmorpg.com-on, de errol a jatekrol nem talaltam. Nagyon halas lennek nehany linkert. Koszi.

Egyebkent a kornyezet valoban gyonyoru, a karakterek pedig kelloen ki vannak dolgozva. Ugyanakkor a szornyek egy picit, humm elnagyoltnak tunnek.

Béke veletek.
  • Skynet85
    jaja csak nem fun nézni a törpét ahogy rohangál, hiába a botolok világában nem túl sok érdekes történik:P:D
  • L2Goku
    nade offoljunk :D Játék a lényeg =]
  • L2Goku
    Hát :D Hiába van sokpénze ha egy ocska cigány 1000 Forintér lekéseli a rendörségen is:D
  • Skynet85
    Hmm nem ismerem, de ha megtartja jószokását az élet majd ugy is a helyére rakaja kivétel persze ha multi milliárdos akkor vissza vonom mert akkor neki sajna mindent szabad:D
  • L2Goku
    Igazad van , csak nekem nemelöször szól be kisemir :) Azagond.