88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MeoH #66634
    Gladi: pve: +4str, +5dex, -9con dd setup
    pvp: -9str, +5dex, +4con str nem kell, ugy is skillbol pakolsz
    SK: mint a legtobb DE kasztot ezt is nehez dyeolni...En talan nem nyulnek hozza. DLE-t csereld le focusosra, es +con. Igazabol erre nincs 5letem.

BaalKain: Gamecard tudsz netrol is rendelni.Itt regelsz, fizetsz es kapod a kodot.
  • Tüskés
    Aktiváláshoz én (Pest) a Dohány utcában vettem kártyát, a folytatásos kártyákat pedig a Lurdy mellett. Keress meg valamilyen formában a részletekért.
  • BaalKain
    Hali!
    Nagyon fontos és elég sürgős kérdésem van!
    Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet azokat a 2 havas game cardokat (1 havi is jó, mind1 csak működjön) venni és hogy működik az egész? (vétel, aktiválás stb)
    Léccilécci...

U.i: Olcsó adena eladó sieghardt, franz (teont is megkédezhetem ) pm itt.
  • Hunter of Deer
    hali!
    szeretem tudni hogy szerintetek milyen dyeokat erdemes tenni ezekre a karikra:
    lvl 78 duelist tallum hvy set, dle*tallum blade +4
    lvl 77 Shillen Templar tallum hvy, DLE +health
    (offmod c4es szerver, csak azert kerdezem itt mert itt leg tapasztalt emberkek vannak thx)
  • Gordis2k
    vipi: :):):):):) és hányszor de hányszor volt ez:)

Sorbon:) azt sosem felejtem el:) felébredtem és látom mindenki csapatokra oszlik. Mondom na milyen vicces kis móka lesz és leültem oran közepére. Erre egyzsercsak kb 10 lövés talált el abban a pillanatban:):)):) MEKKORA VOLT:)
  • sanyiiiii
    Amúgy ez egy jól bevállt szovjet vallatási módszer volt hogy nem hagynak aludni. És ki lehet bírni egy hétig alvás nélkül megfelelő szerekkel csak több mint valószinű hogy igen súlyos maradandó agykárosodást szenvedsz.
  • Sámán
    Áááá... Magyarországon a 3 napos gémelés mindig nem annyira elterjedt mint pl a 3 napos pia/kábszer... -ezzel gyakrabban össze lehet futni
    És érdekes... van aki ezt se bírja ki élve...

Asszem Angliában volt már egy ilyen valóságsóóó... aztán betiltották asszem kb félidőben. Arról szólt hogy 1 hétig kellett (volna) megállni a résztvevőknek hogy nem alszanak... Bármit csinálhattak, full extrás, royal ellátás, meg minden, persze egy bekamerázott házban, kizárólag annyi hogy ébren kellett maradniuk -vagyis aki a legtovább bírja az nyer. De nem derült ki, ki lehet e bírni...
    Pedig akár L2-zhettek is volna közben... -hm... 1 hét/24h -mennyi jó kis szint/drop/stb...

Azért valljuk be, nem Gordi volt az egyetlen akire egy egész party várt, hogy végre felébredjen, mert nem akarták az agro soksok hp-s mobok közepén hagyni -még jobb ha pont az illető a leader és még ha akadt is volna ee, sem tudták bevenni...
  • Sorbon
    Pontosan, Gordi az egyetlen aki képes volt siege közben bealudni a várfalon. Mivel nem jött enemy ally mass pvp-t csináltunk és utána 20 percen át kérdezgette hogy mi a fa**ért öltük le
  • ErrOrHUN
    ez számomra hihetetlen téged ismerve. már nme emlékszem, hogy hol voltunk, talán Baium, ott álltál és néztél ki a fejedből, mert bealudtál a gép elött. Pár órával később egy fáradt álmos hang megszólal trolin: "hát gyerekek, én kegyetlenül bealudtam" :D
  • Gordis2k
    35 ora a rekordom 72-73 23 ora alatt es aztan még 12 lazitásként! Aztán Akhi bedobot egy 73-74 et 24 ora alatt:) a régi nagy kézel grindelések:) mekkora baromság volt...:)

Az ér hogy a karim nem aludt 6 napon át át?::):)
  • GAthersw
    Jah és fraps_or_never_happened természetesen :)
  • Sirch
    Hiszi a piszi! Tessék bebizonyítani!
    De mielőtt trombózisba bekrepálsz a harmadik napon a folyamatos mozdulatlan ücsörgéstől, írd már meg, hogy mennyire vagy éhes-szomjas...
  • L2Goku
    gather 72 óra ? Ammikor kocka voltam röhögve birtam :) Mostmár 30 óraután elfáradok :)
  • Facek
    Na, verseny ki bírja ki 72 óra folyamatos gépezést ? Ha tuléled garantált az öröm!
  • ErrOrHUN
    elég ha az eszébe jut az embereknek, hogy miért tornáztatják az utasokat hosszú repülőutak közben
  • GAthersw
    Sztem ezeket nem kell kitörölni annyira nem off, legalább ha Goku majd megmutatja, hogy AKKORSEMLEHETMEGHALNI72ÓRAFOLYAMATOSKOCKULÁSBAEVÉSIVÁSALVÁSNÉLKÜL és kinyiffan akkor majd kimásolunk mindent :) De hatvanegy-két óránál majd Dr.Gordi kezelésbe veszi a hormon és neuron first-aid-kittel, mert a hülyéknek is van joguk élni
  • Gordis2k
    Köszi:) nagyon lényegretőrő volt lehet alkalmazásba kéne vennem téged:)
  • sanyiiiii
    Na akkor most összefoglalom érthetően és emberi nyelven amit gordi leirt:D

Az hogy nem a monitor sugárzásátol hunyszz ki vagy nem a videokartyad által termelt hőtől sülsz meg az nem azt jelenti hogy nem a hármonapos evés-ivás-alvás nélküli kockulás a halál oka.

Szoval csak mértékkel, hideg élelmet elökészitve és nyugodtan borulj a billre egy kis szunyára idönként
  • fr0z3n
    a cikk szerint: "A halál oka feltehetően végkimerültség volt." vagyis igen , harom nap folyamatos jatekba bele lehet halni
  • Gordis2k
    De azért nem sok ilyet visszel be a korházba ugye?:)

Goku: Igen igy is felfokhatod, de k. mindegy mert akor a számítógép nem ok de okozó!
  • Sámán
    Eléggé kellemetlen egészségesen meghalni...
    Érdekes okfejtések...
    Ha vki önként 3 napig gémel és belepusztul, az tuti beteg volt, még ha elméletileg a totál egészségeseknek is van esélye ugyanebbe kinyiffanni...
    Tehát ha vki önként betápol egy doboz patkánymérget és kinyiffan az tuti beteg volt, mert
    1 lehetőség: nyílván létezik a világon 1 olyan ember aki túlélné és az az egészséges...
    2 lehetőség: az egészséges is kinyiffanna, de azért mert mondjuk szétmegy a mája -és ez utóbbit már tuképp betegségnek is tekintjük, tehát nem is egészségesen nyiffant ki...

Na jó... Csinálom én is itt a melót Gath-nak...
  • L2Goku
    Nahát az már betegségbe hal meg :D
  • Gordis2k
    Goku csak ezért mert tudom adsz a véleményemre. Nem olvastam el a cikket, de biztos lehetsz benne igenis bele lehet halni a számítogépezésbe!!

1. Az agy minden izgalmi állapotra drogot szabadít fel. Ez a drog nem csak kábít és fügőséget okoz de brutálisan stimulálja a szervezettet. Mind a szív mind az agy müködésére kihat. Akár le is álíthatja azt szélsőséges körülmények közöt(halálra rémülés) A drog/hormon az adrenalin elképzelhetettlen dolgokra képes!

2. Nem csak az adrenalin hatására, de maga a fügőség ami az élvezetből alakul ki egyfajta érzék stopot okoz. Ez olyan mértékű lehet, hogy egyszerüen elfelejtes inni, enni és bármilyen hihetetlen de még levegőtvenni is( a levegővétel feltétlen reflex így képtelen vagy nem venni de az előfordulhat, hogy más hatásokkal mint a felgyorsúlt szíverrés tul későn jut oxigén az agyba ami sokkot okoz). Ezt a hatást éri el többeközöt az Ex és más anfetamin tartalmú készítmények.

3. Az alvás nem csak azért kell mert "hu de jól esik..." bizonyos hanem mert a szervezet több létfontoságú hormonja amik a szívritmusért és az agymőködés ritmusáért(neuronok) is felelnek kizárólag a REM fázisban jönnek létre. A nem alvás azonnali halált okozhat szív leállásal de akár agyhalállal is.

4. Több olyan veleszületett betegség is van ami előjőn ezek közül bármelyiktől, de még lapangó is előkerülhet legtöbszőr a koncentrált remegéstől amit a monitor frekvencia váltása ébreszt.

És még sok sok káros hatás mint az elzsirosódás az emésztés leálása vagy más anyagcsere hibák/vitamin lebomlás.
  • L2Goku
    De az már megint mástéma:D Jóhát max ugyhalhatbele ha csermobili monitor kisugárzásától :)
  • sanyiiiii
    Hát ha 3 napig nem iszol semmit belehalsz:D
  • L2Goku
    Miért:D nincs igazam?:D
  • Chryst64
    SH-n vennék maje robot. már csak ez hianyzik a szetthez, aki tud elaódt, kérem pm vagy mail ingame. köffike
  • Chryst64
    Lassan rájövök miért írok ide olyan keveset. Sokszor úgy érzem nem értek eléggé a témához, és hagyom másokra a válaszokat. De sztem ez itt nem is fontos...
  • BEAST #66606
    micsoda ervek ... "Ismersz valakit aki belehalt már ?" rofl :D
  • L2Goku
    Hülyeség :D Nemhalsz bele... Ismersz valakit aki belehalt már ? mer a Stressz az más! Abba nem 1 ember halt meg! ....
  • Tüskés
    A többiek nevében is köszönöm szépen a felkészült orvosi szakvéleményt a témáról. Bele lehet halni, éppúgy, ahogy a stressz nevű betegségbe, és a sivatagban étlen-szomjan kujtorgásba.
  • Chear
    Kinek a pap, kinek a papné. :)
    Mint látod, annyira sem ismerem a walker-t, hogy tudhatnám "stabilabb a kliens vele... ". Ez van, én mazohista típus vagyok. :)
    Kedvtelésből játszom, annyit amennyit a munkám enged, így ezt a keveset élvezni szeretném. Valószínű ez nem "pro", de én már csak így működöm lassan 34 éve.
    Tiszteletem!

Chear
  • MeoH #66602
    Halo! Ebreszto, ez L2... Max tiszteletem a legit playereknek, de sajnos ez van. Es mert setaloval logol be, az nem jelent semmit, sot sztem stabilabb a kliens vele... Es ha pvprol van szo, lehet nem "pro", de azert feltalalja magat...
  • Chear
    Azért mert mi ott jatszunk, így szeretnén elvezetesebbé tenni azt magunk számára, tehát erősebbé válni, több klántaggal. Ez bűn lenne? Ezenkívül megemlítettem, hogy a Franzon vagytok a legtöbben.
    Bár esetleg van olyan kezdő aki még élvezi a játékot és nem botozni akar, ebben az estben jobb választás a Teon. A mi klánunkban az egyetlen szabály a bot tiltása. Aki rajtakapunk repül.
    Mellesleg hogy ki a pro, az más kérdés. A Te általad linkelt képeiden látni a walker programot, gondolom ez má "pro". :(
  • Rorgosh
    Szia! :)

Aszerint tedd, amilyennek a karaktered elképzeled. Ha csak varázsolgatni akarsz, akkor varifegyó, ha hentelni is, akkor eléggé jó a dual.. :)
  • Rorgosh
    Szia! :)

Eléggé jól ismerem a Rise klánt, szóval tudok válaszolni. Nem igazán jellemző, hogy külsősöket hívnának, de nyílván, ha egy külsős segít, nem utasítják el.. :) Sokat partyznak a klánjukon kívül is, mert eléggé nyitottak. És sok ismerősük nem áll be hozzájuk (én se tettem), mert orosz nyelvű klán (vagyis oroszul megy a klánchat is).
  • Sanca
    Nekem 1 vinyon van a rendszer, l2, es a frapsok is erre mennek, es alig csokken az fps ha elkezdek felvenni. Talan ehhez kepest 2 vinyoval ha okosan lovod be lenne 2-3% novekedes, de nem tuti, szal nem eri meg ezzel tokolni. Intel core 2 meg 2 giga ram, ennyi kell.
  • ZsuzS
    bocs az elirásokért fáradt vagyok cseppet
  • ZsuzS
    partyban azért lesz jobb minél nagyobb casting speedes fegyó mert a skilek hamarabb pörögnek vissza vlee és gyorsabban is tudsz elkaszotolni egy egy altatást healt.egyebet. (gondolom CoV még nicsn de ahhoz nagyon kell)
  • Gordis2k
    Ha van pénzed Flaming Dragon Skull ha nincs Som ha nagyon nincs tartsd meg a dualt ha nem pvpzel mindenki elégedet lesz hogy bufferként utsz (pvp ráér70+ra)