88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    Ha az a lila ember klán/ally/party tag, akkor azért nem tudod rányomni! A lure pedig elhúzza a mobokat egy csoportból, úgy tudom ilyenkor a social társai nem jönnek rád, de nem fix infók.
  • DarkVen
    Sorbon, megtudod mondani hogy mire való a lure? (mit csinál)
    ja, és még, hogy lila emberre pvp-ben miért nem tudom rátenni a trick, Switch, Weil, Bleed, Lure, Sendbomb skilleket? Mert igy lényegében a 3 szúráson kívül semmit sem használhatok pvp-ben, csak duelben :(
    mondjuk paladinnal sem használhatok shield stunt, shacklet, agrot srb :(
    remélem ezt a buz*ságot kiszedik kamaelben!
  • GibboRamone
    6os
  • TruBy
    mivel látod, hogy BlueDahlia van bent a partyban, és a jele szerint 76+-os HP, így nagy a valoszínűsége, hogy 3-as
  • ErrOrHUN
    pve setup a tőrösön, majd felrakja a +con-str-t akkor érdemes hasonlítgatni. nekem perpill 8300 Hp-m és 3700 CPm van pofal btb6al, +4connal HEn. ha nem kap valami instantkill skillt, megeszem a kamaelt reggelire :D
  • L2Goku
    Gordiiii :) De nézd Minusz 10 CON! És garantálom hogy nem BTB 6 :D Csak egy 3 vagy4 :D -5 Con Max ami elég a he nek .D Sorb mekkora BTB? 3?4?
  • PhoenixKnight
    WTB 1 Rice cake Franzon. Ien event item volt ésamikor kidobod olyan mint a torta. Sürgősen kellene :)
  • Skynet85
    Valakinek nics eladó yaksa hasetval, ha már veszek és van magyarnak veszem tőle szal ha van akkor írjatok pm-et egy árral megspékelve.
  • DarkVen
    Mivel nem találtam trade topikot ide irom, es remélem nem haragszik meg senki:
    WTB: Kris Focus +3: 41M
    WTS: War axe Anger +3: 9M
    WTS: Knight's Shield: 800K
    Piacon Gamor-ral vagyok Franzon! vagy pm itt! Thx!
  • PhoenixKnight
    Mind1 igazábol haggyuk..Hülye voltam hogy felhoztam a témát :O
  • Rorgosh
    Lehet, te voltál ott. Nem kizárt, hogy előb lerendezik a 3-ik felet előbb, és csak utána ugranak egymásnak. De egymásnak ugranak.
    Emellett azért ne feledd el, hogy sok HW tag korábbi PN tag. Márpedig sok RM-esnek lehettek ott barátai. Így persze bármi előfordulhat. De egy esetleges békének semmi jele. Legfőképp azért, mert egyik sél sem akarja. Van néhány BH-s barátom, szoktam velük beszélgetni. És ők fő ellenfélként az RM-et említették.
    Az OGD tagjaként azt is látom, hogy az RM a HW-t tartja fő ellenfelének.
    Viszont lehet, hogy épp az elfogadott war miatt civilizáltabb a viszony...
  • Skynet85
    Hát nem tom, én napi max 8-12 órában ,,fogalom a helyeket" és élbőől nemegyek oylan helyre ahol sokan vannak.

Ugyan nem sírnám el maga, ha vki peticiót nyujtana be ellenem, de kiharcolni se akarom amugy a bot kapásból szol ha vki a közelemben van, vagy megüt mivel napi 10 órában ülök a gép előtt egyéb okból kifolyólag oylan sosincs, hogy a bot teljsen magára lenne hagyva csak épp nem én kattingatok, party okés igazad van, de pont az első pont miatt senki nem akar partizni:D
  • PhoenixKnight
    Én meg már elég sokszor láttam hogy 1ütt pvpznek ...
  • Rorgosh
    Köszi! :)
  • Rorgosh
    Szia! :)

Akkor, hogy miért tévedsz:
    A HW tagok nem igazán hagyják nyerni az RM tagokat, de azért néha az RM is nyerhet olimpián, nem? :)
    Én még csak nem is hallottam még ilyenről. Olyannyira, hogy OGD-ből azért kizártak egy karit, mert (mivel épp telefonált) nem támadott meg egy BH tagot (miután a telefonálást 3 nap alatt elmagyaráztuk Ventának, vissza lett véve a srác..)
    Ahhoz képest, hogy együtt xp-znek (legalábbis szerinted) ennek semmi nyoma sincs. Syndicateben a HW tagok: KOS És vica versa. Ha persze valaki felett nincs klánlogó...
    A HW eddig majdnem minden Siegen megtámadja a Syndicate várait. Most is megtette.
  • PhoenixKnight
    Én meg örülök hogy végre találtál 1 jo klánt :)
  • PhoenixKnight
    Kösz. Na mivel már többször irtam ezt a HW Rmel van valojában akkor kifejtem miért is gondolom (invi szemszög) : 1részt BH szid minket hogy nincs 2oldalas warunk és mien szarok vagyunk :D nos könnyü nekik beszélni mivel csak pvp miatt vannak klánba. Ritkaság találni vkit xpzni BH ba. Ha invi is ien ally lenne akkor persze hogy nekünk is mindig nyitva lenne a war.1ébként sokan közületek olvassák blaht (amit én már vagy 1 honapja abbahagytam mert annyi szemét van rajta)pl nézzétek meg kik azok akik szidják invit hogy nincs war . Olyan emberek akik ha 2 napot vannak a klánabn 1 héten és utána kilépnek xpzni.
    HW tagok néha hagyják RMt nyerni oly n
    HW+RM 1ütt pvpzik néha (föleg ellenünk) ugy hogy nem is támadják 1mást sőt még rezt meg healt is adnak ...:D
    Néhány HW tag RM tagokkal xpzik
    RM és HW nem támadja 1más várát siegen ...
  • Rorgosh
    Jól látom?! Az egyik Royal Guard vezére vagy? :) GRATU!!!!!:))))) ^^
  • Rorgosh

Látod, ez a szomorú... :( Két hónapig püfföltem a billentyűzetet, shoutoltam agyba-főbe és semmi válasz...
    Egy barátom aztán mondta, hogy lép a Devianne-ra, szóval én is utána mentem, és később ki is töröltem az SH-s karakteremet.... (egy SO-t).
    Pedig, ha akkor tudom.... Talán most én is karitranszfert akarnék.. :)
  • Rorgosh
    Ha Happymaffia alatt RM-BH allyt értesz, szólok, erre semmi esély... A Syndicate ally tiszteli a BH-t (a fusiont már kevésbé..), mert elfogadja a wart, de Egy BH tag egy Syndicatesnek OS listán van... És persze fordítva is...
    Egy hete vagyok OGD tag, és eddig mindennap pvp-ztem a BH-val, vagy a PN/GF-el... Ami vicces: egyszer se mi kerestük őket... :) Jönnek maguktól.. :) Van, hogy mi nyerünk, van, hogy ők, ami jól is van így... :)
    Az RM alapvetően a HW allyt tartja a fő ellenfelének, lévén, hogy veletek nehézkes hadakozni.... Szóval nem nagyon lesz itt Syndicate-HW barátság...
    A HW ally újabban nekem is furcsa, sok korábbi BH-s ismerősömet látom klánlogó nélkül, amde önmagát BH tagnak vallva... De legalább a GF és a PN nyílt sisakkal harcol.. :)
  • Rorgosh

Nem az a gond, ha feltűnik egy új ally. Igazából mindenki csak örülne ennek. Csak annak módja nem mindegy...
    Ha valaki elkezd egy új karit a szerveren, akkor ott bizonyos szempontból a hatalmi rendszer részeként nő fel. Kialakítja, hogy kik a barátai és kik az ellenfelei. Maga is fejlődik, így egyszerre célpont és támadó.
    Ezzel szemben a kataktertranszferes pvp karik mást képviselnek. Úgy lépnek be új klánok, allyk, noblesse karakterek a szerverre, hogy nem ott nőttek fel, nem részesei annak hatalmi struktúrájának.
    És nem akarnak fejődni. Ők csak támadók, de nem célpontok. Klánházuk nincs, úgyhogy venniük kell, vagy ostrommal szerezni. Pénzük van, farmolniuk nem kell, úgyhogy könnyebben rántják össze a szükséges erőt.
    Váruk sincs, így nem kell biztosítaniuk a hátukat, úgy ostromolhatnak. Nincsenek barátaik, akiknek segítése lekötné erejük egy részét...
    Az RM-ről. Igen, vannak benne noblessek. De csak a kissebb részük. Az RM is ugyanolyan játékosokból áll, mint mi: naponta sokuknak csk 2-3 óra játékra van ideje... És nem is mindennap van erre idejük... A karaktertranszferes pvp karakterek azonbán már elérték ezt a szintet...
    Emellett az RM csakúgy, mint a többi nagy klán, erejét leköti az, hogy segítse a nem noblesse karakterek felfejlődését noblesse-é... És a karaktertranszferes pvp karik?!
  • daemonervosa
    Adre is allytag volt asszem
  • PhoenixKnight
    HW az 1etlen aki biztos örülne mert igy végre társakra találnának... Miután Fusion csak 78-79 es vásárolt karikbol áll akik csak pvpznek. Bh az átmenetet képez mert ők már szintelnek is de kizárolag klánon kivül bottal mivel CL utasitja az embereket hogy hagyják el a klánt , botolják fel a karit noblere és akkor visszajöhetnek. És ha netán sok uj erős ally alakulna akkor még mindig van idejük megalakitani a Happymaffia allyt. Bár az sztem anélkülis meglesz
  • Gordis2k
    Igen közben rájöttem:) Gyanus is volt!! tuti te PKzgatad őket!!! mindig tudtam.

Pyroska=NoelleVonHausen
  • Sirch
    Jaja, két hónapot én is lehúztam köztetek. Nem volt egyszerű, mert pont akkor kezdtétek el csípni a nagyok szemét. :)
  • Sorbon
    Pyroska
  • Gordis2k
    JAJA ök is tényleg:): meg Dallie
  • Sorbon
    Egy kimaradt: KABALLKA !!!!!! :D:D:D
  • ErrOrHUN
    Daemonervosa, Anarga, FairyPrincess, rebus. kb 2 hónapig voltak az allyban. FP meg ES hero lesz ha végre megnő :D
  • GamerAdams007
    Ohh engem is megemlítettél! :)
  • Gordis2k
    mAilka, Shanway, Akhi, Azagthoth, Baalkain, Bab0, Barghan, BlackManta, Ceriak, Chara, Corowick, Corvinous, Csobensult(2), Cukipofa,Czyni, Detto, Emese, Eneath, EphedraDistachya(2),Errorhun, Endaer, Feketevipera ,FragStaR, Frankenstien, FroZenShade(2), Gildhanas, Gugg3r, Gustafsson, Gwenhyfall, Heex, HUNFlash,Hunky, Incedientis, Istar, Karo, Konomita, Kytril(2), LadyAnna, Laths,MCwolf, MeoH, MissSonjaBlade, NeoDancer, NoelleVonHausen, Ogrus, ramonaramone, Rexaly, RiverDeSouza, SANTANTICA, Saphyra, ScissorHand, Sharleena, ShowYourSoul, SirBruce, Skandar, Souichiro,SorbonHUN, SpiderHUN, SSky, Szilvia, Szosszenet, Taraka(2), TataHUN, Thriana, TOMpi, Tovanda, VipJoco, XDrizztDoUrdenX, YafMe, Zeroo
    Tiszteletbeli tagok: Diniz, Iluvator, Shaere, HUNcsuzlee

Akkor akinek eszébe jut valaki bátran irja ide!! MErt voltak még jópáran!!
  • MeoH #66824
    Nem ertek veled 1ett. 1 uj ally feltunese igen is, jo lenne. Tobb oldal lenne es valtozatosabba tenne a szerver eletet. Nem hinnem, hogy a Franzos klanok olyan nagy hatranyban lennenek, foleg az RM, HWt sem feltenem, invi meg ugysem csinal semmit, csak felwarozik...Franzon is sok nobles, 78+kari van, boss ekszerbol es oe cuccokbol is van jol. Es azert ne felejtsuk, hogy klan, klanhaz es var nem jon at, azt ujra kellene szerezni. Es persze az is kerdeses,hogy light szerverrol lehet-e heavyre menni, mert igy a light szerverek, meg jobban kihalnak...
  • Gordis2k
    kb 1,5 éve 130fős(80+ valódi player) magyar ally volt SHn. na itt az ideje összeírni. Irok egy listát amit kibövíthet bárki akinek eszébe jut még ember!!
  • Rorgosh

Aligha van - sajnos - tiszta klán a L2 szerverein. De néhány klán legalább alapból tiltja. Megint más kérdés, hogy egyetlen klánvezér sem tud mindenhol ott lenni, így nem tud mindenkit kiszűrni. De legalább próbálnak szűrni. Ez ugyanúgy igaz az RM-re, mint a Sleepers-re.
    De vannak olyan klánok, amik még ezt sem vállaják fel... Aztán, mivel a walker miatt nincs, ami visszafogná őket, meg ugye szokás is nem hadat visszaüzenni a botos klánoknál (vagy a kritikus szinteken klánnélküliként tolni), így egy idő után jelentős fölénybe kerülnek...
    Egy idő után pvp-ben is jók, hiszen csak azt csinálják kézzel (persze a bot segítségével ezt is), és egy idő után azok, akik később kezdték, esélyt sem látnak... És szép lassan kihal a szerver... Mint a Sieghardt...
    Ahol egyébbként - úgy közel két ével ezelőtt - két hónapig koptattam a billentyűzetet magyar játékosokat keresve... Egy se válaszolt. Csak akkor tudtam meg, hogy ott vannak a legerősebb klánjaink, amikor néhány hónapja ellátogattam ide az SG-re...
  • Gordis2k
    Egy kis összehasonlítosdi!!
    Mindegyik ugyan abban a bufban ugyan azokkal a cucokkal(fegyo azonos szintű csak saját)

Karaketer PATAC PDEF MDEF CRIT SPEED ASPEED HP CP

Berzerker 1786 1022 960 194 191 964 4841 1494

TH 1377 1062 817 236 172 1148 5141 1269

HE 3786 1062 817 296 172 765 5356 2314

Azt kell mondjam szerintem jó a balansz!! de tényleg meglátjuk milyen szkillel operál!! Mert ha nem lesz jó skilje akkor: TH 1hit kill HE
    1 hit kill +ston range... szal akor nem nagy cuc a drága:)
  • Rorgosh

Köszönöm, hogy beskatujázol ebbe a nem túl szívmelengető típusba, belátom, hogy bennem van a hiba, mert én a játékot tisztán, becsületesen akarom játszani...
    Azt is belátom, hogy hibázom, amikor nem veszek egy 76/x karaktert az interneten, holott - szerencsére - megtehetném.
    Ismételten, köszönöm a távkiértékelést, hiszen annyira jól tudod, hogy milyen vagyok, milyen a játékstílusom...
    Én sajnos nem vagyok ilyen jó emberismerő....
  • Rorgosh

A válasz egyszerű: folyamatosan foglalod a fejlődési helyeket. A játékban korláűtozott számú mob van, meghatározott respawn idővel. Ha te 24/7 botolsz, akkor a napi 2-6 óra helyett napi 24 órát foglalod azt a helyet, ahol más is fejlődne. Pl én. Így én lassabban fejlődök.
    Ja, és általában a botosok szoktak a leginkább felháborodva lenni, ha valaki nem bírja tovább cérnával, és lepk-zza őket...
    Arról nem is beszéltem, hogy botolás közben tud valaki partyni veled?! A válasz: nem. És mivel ez egy MMORPG, így pont a lényegét teszed tönkre.
    De mindezek biztos nem rontják a játékélményemet....
  • Rorgosh
    Ja, persze...

Végül biztosan lesz egy egyensúly, talán egy olyan ami az SH-n van: közel kihalt szerver...
    Mert ugye az über-brutál szuper pvp karakaterekkel sem viccből akarnak szervert váltani: a régi szervert siekerült annyira lepusztítani, hogy élvezhetetlen a játék. Na de majd most! majd jóóól megmutatja majd az átjövők hada az Invincible/Happyworld/Syndicate stb. allyknak, hogy ki az iggazzzy pvp kirrrállly.
    Persze lesz egyensúly, előbb-utóbb sok Franzos megy majd máshová, hiszen a máris korlátozott fejlődési lehetőségek mellett sokaknak elege lesz a folyamatos gank-ből, főképp, ha még vissza se tud vágni. Mert az egydolog, ha az embert legankelik. Kit érdekel, ha legalább egy pici esély van a visszavágásra...
    De nem lesz. A játékba beleunt pvp királyok hada nem nagyon fog járni fejlődni. Minek is tenné? Hiszen máris max szinten van!
    De sebaj! CT2-re majd megint ki lesz sírva egy újabb karakter transzfer... Szóval azok, akik kissebb leterheltségű szerverekre mentek, sem örülhetnek...
    Persze lehet, hogy tévedek. Az is lehet, hogy az ősi ellenfelek fognak majd össze, hogy kezeljék a problémát... Abban nem bízom, hogy az új jövevények (értve ezalatt a csak pvp miatt szervert váltó 7x/7x karaktereket) viselkednek majd felnőtten, hiszen ha erre képesek lennének, a mostani szerverük sem lenne kihalt...
  • Gordis2k
    A LEGFONTOSABB LEMARADT MEOH!!!

Főklánvezéristenkirálycsászáralapítótag!!!!!

WAZZZZAAAAAAAAAAAPPPP

Kössz a képet sorbi!!! Amugy azért kellet, hogy összehasonlítsam a kamaellel. Érdemes! A pof nem olyan nagyot dob!! Kicsit kalkulálj a szintel és a ruhával. Erős az a dög!! És igy is low hpsnak tünik?:)

Goku?:) Low hp?:) TH= HE csak szolok:)
  • Gordis2k
    Tegnap 200k nokia telot kellet elinditanom finnországba DHLel és csak szarság volt:) ma leszek este!!!:)