88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

Ok Sorbon Tiéd a pirospont
    Látszik rajtad, hogy én voltam a patrónusod.
  • Sorbon
    És ráadásul kétkezes.....
  • GamerAdams007
    Óh, milyen szerencse, pont van egy sárga soul cry-om!! Lehet, én is csinálok egyet, és akkó' jó áron elpasszolom.
    http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=1291Yaksa haste.JPG

Ki mondta, hogy nincs Haste-s Yaksa. Meoh Te voltál?
  • Gordis2k
    Igy van én is annál a törpénél láttam:) azt hittem a kommentemből átmegy:)
  • Sámán
    Elképzelésem sincs minek kell minden sikernél "bemutogatni"....
    Vagy ti a haverjaitokhoz is úgy mentek oda h "Ezt nézzétek mekkora király vagyok! Ja, és kapjátok be!"
  • VipJoco
    TY Excal1bur Majd nemsokára lesz kész a subról is :P
  • Sorbon
    Baium mission complete, jöhet a sub
    Ty HB, és Excal1bur!!!!
  • Ved
    Kérdezzétek majd meg van-e kókuszos Déeléje, köszi...
  • Sirch
    De létezik, ugyanaz a törpe árulja, amelyiknél a haste-s Yaksát lehet kapni!
  • Sanca
    soulbow focus nem letezik
  • Gordis2k
    MERT???? Van Yaksa macem is meg Prophetem is jóóóóóó??

Franzon keresek Soulbow+Focust pm ingame Bestbd/hapcimano/tikiriki/durbeleszedki/Eldarwen/stb stb. de csak ha van!
  • transceps
    Üdv. Az érdekelne Franz-on érdemes-e kezdő kariként horgászni (20-40 között). Pár tipp is érdekelne hol, mivel stb. Kb. mennyit lehet ebből összeszedni 3-4 óra alatt vagy inkább farmoljunk.
    Előre is köszönöm.
  • Sámán
    Huh, nem akarom a topicot ezzel "terhelni" -főleg mert a téma sokaknak olaj a tűzre, annak ellenére h lerágott csonti... Megy priviben a többi
  • L2Goku
    Hát ez nemálapot hogy ilyen korán kell kelni :D Gordi plz msn ha tudsz:)
  • BaalKain
    Nagy a kísértés de nem kenyerem a nagyképűsködés ^^
  • Gordis2k
    2,1 milliárd adena
  • Rorgosh
    Nos, én a nagy klánt választottam... :)
    Nem is panaszkodom. De sok nagy klánnál van szint minimum, és mi lesz azokkal akik még nem érték el?
    Abból indulsz ki, hogy a bot nem bassza el. Hááát.... Láttam szépen bukó bot partyt.... Azt a szitut egy élő gyógyítóval simán túlélték volna...
    Persze igaz, az élő játékos lehet fáradt, szétszórt, vagy elvonhatja valami egy pillanatra a figyelmét. Mint ahogy mérlegel is, és folyamatosan keresi a legjobb megoldást a mana(és shot) kiméletes hatékony gyógyításra, és egyidejűleg a party biztos életbentartására..
    Sok gyógyítót rosszul érint, ha meghal egy partytag, még akkor is, ha kivédhetetlen volt (pl. m crit...). De egyben arra is inspirálja őket, hopgy még jobban tegyék a dolgukat...
    Szóval azért az élő gyógyítók is kitesznek magukért... Persze ők nem bírják 24/7...
    Pvp-ben mégis őket akarnád magad mögött... És tettél is érte valamit?
  • Rorgosh
    Szia! :)

Többnyire nekem is van partym, hála annak, hogy lelkesen építem kapcsolataimat.. :)
    Ráadásul most, hogy itt az ősz, a játékosok aktivitása is megnőtt... De nyáron - sajnos - nem minden fenékig tejfel...
    De nem viccből vagyok lvl 74 SE, ebben sok, és kemény munka van. Szeretem is a karaktert... :)
    Amúgy azért a WC-t se hasonlítsuk össze más buffer kasztokkal. A legnépszerűbb bufer minden harcos számára.... Emellett közelharcban is jó, persze, hogy nem kérdés, hogy mehetsz-e... De egy SE, vagy egy EE-nek csak party támogatásban kell kitermelnie a party számára a költségét....
    De nem panaszkodom, mert itt nem arról van szó. Egyszerűen nem lelkesedem a botoskért...
  • BaalKain
    Miért ez kb hány adena összesen?

U.i.: eladó occsó franz, sieghart andena pm itt thx.
  • xt198
    4 s-grade top fegyo SA-kkal, gg :D
  • Sorbon
    Ő is egy csoró játékos
  • L2Goku
    Ezt mondom . Ha nemszereted a botot akkor nemkel használni.. Mindenkinek egyéni joga hogy micsinál. Érted énseszeretem ezt a Rohadt Gyurcsány megszoritó csomagjait . Dehát neméndöntök hogy micsináljon a faszfej :) (És nemvagyok narancsos se! Én magam hive vagyok!:) Tehát aki nemszeret botozni nebotozon, senki nemondta hogy köteletö. Ha valaki gyülöli a bottereket akkor igy járt:D Egyénis Problem.
  • L2Goku
    Mi a faszér vannak a Szabályok ? Hogy meglehesen Szegni.. Noés persze hogy egy bot ot használ szivesebben mer az nemszarakszik / az tuti aztcsinálja amit bealitunk neki. Nembasz el semmit. És igy ha meghal a party akkor tugyák hogy azért mer szarul volt beálitva vagy kemények voltak a mobok. Node ha healerkedni szeretnél akkor nagyclanba kell meni ahol bevesznek egy partyba , v botparty t keresel . Hameg nemakarsz botpartyiba menni IJ.
  • Kekszakall
    En ehhez csak annyit tennek hozza, hogy buffer leven nekem mindig van partym. Igaz ebben az is jol kozrejatszik, hogy egy igen aktiv klanban vagyok es ahogy belepek, rogton dobjak a party invitetot :)

Franzon Sanctuary lvl 6 clan Recruiting ppl all lvl! :)))))
  • Skynet85
    lehet, de már találtam alternatívát.:)
  • MeoH #66869
    Olyat senki nem fog eladni neked...
  • Skynet85
    WTB YAKSA MACE +HASTE PM, ITT:)
  • ErrOrHUN
    az "accept" nem ugyanaz, mint az "agree" ezt ne felejtsd el. a szabályokat elfogadom, hogy játszhassak, de nem értek egyet minden szabállyal :D
    a példája pedig jó, mert vétesz a szabályok ellen, ha piros jelzésnél lelépsz az útra, mégis ha megkockáztatod, akkor előbb hazaérsz és nem ártottál senkinek. ugyanakkor elkaphatnak a kékek, vagy elüthet egy autó. maradjunk annyiban, hoyg botozzon aki akar.
  • Rorgosh

Azért szép nap a mai, hogy tulajdonképpen a legit játékosok megkapták, hogy mi a francot is keresnek az L2, meg úgy általában az MMORPG-k világában...
    Amikor bot healer-ed van, akkor egy "élő" healer nem tud veled partyzni. Órákig koptathatja a billentyűzetet, de nem kap partyt/fejlődési esélyt/szórakozási lehetőséget/társaságodat mert te inkább egy botot használsz.
    Az úttestes példa egy kicsit gáz: ha lelépsz az útra amikor az üres, nos, azzal senki kárára nem vagy. De amikor botozol... Nos azt már írtam.
    Amúgy persze, igaz, a NCSoft többet is tehetne a játék tisztaságáért. De mi is...
    Arról nem is beszélve, amit már írtam... Mindíg a botos van a legjobban felháborodva azon, ha lenyomták a botját a gaz legit pléjerek, akik aljas módon szeretnének egy kicsit fejlődni. Persze hamarosan jön is a botos, jellemzően egy tőrössel, és traint húz a szerencsétlenekre...

De minek is írom ezt?! Már rég rájöttem, hogy bennem van a hiba, ha a játékot a szabályaival együtt fogadom el.... (Bár mintha mindannyian megnyomnánk az ACCEPT feliratot)
  • Rorgosh

Ebben igazad van. Az RM fő ellenfelének a BH-t tekinti, de a HB-t viszont utálja. Lehet, hogy a BH is így van ezzel... :)
    A PN/GF jelenleg eléggé BH párti, mi több úgy látom, hogy az Invi/HW együttműködés időszakából a legtöbb baráti klán a HW mellé állt.
    Az orosz klánok jellemzően RM pártiak, tuéajdonképpen ők a Syndicate egyetlen stabil szövetséges csoportja...
  • Sanca
    Gordi, az uj ekszerekrol tudnal valami pontos, bovebb infot adni?
  • Gordis2k
    Amit irtam az full ugyan abban a dyeban és buffban van!! Sorbon nem is áll közel hozzá nézd meg.

araketer PATAC PDEF MDEF CRIT SPEED ASPEED HP CP

Berzerker 1786 1022 960 194 191 964 4841 1494

TH 1377 1062 817 236 172 1148 5141 1269

HE 3786 1062 817 296 172 765 5356 2314

Draco set dracbow/angel slayer/ diviner boss éer set mindenkin -9 con +5 dex +4 str a kamaelen is.
  • Sirch
    Hát valóban sose fog kiderülni, hogy milyen lenne a játék botok, meg donate nélkül, és erről nem az ide író sétáló-kedvelők tehetnek.
    Őszintén szólva, azt hittem, hogy nem fog elindulni a szokásos témázás, mikor tegnap L2Goku azt reagálta az indulatos posztomra, hogy "Kinek a pap...". Mert ebben valahogy egyetértettünk.
    Részemről soha nem fogtok hegyibeszédet hallani, hogy "játszatok becsületesen, csaló népség". Én nem azért nem botozok, mert szentlélek vagyok, hanem mert egyszerűen élvezem a játékot nélküle. Ha valaki nem élvezi, és botozik, az engem nem érdekel, max megy a petíció, ha ott farmol, ahol én akartam. ;)

u.i.: Sámán, szeretek nézelődni, fütyörészni, miközben az utamat járom, és ezt csak a zöld lámpánál átmenve tudom megtenni. :)
  • Sámán
    Hm... A legutolsó megállapításod mindenképp igaz...
    (És rám is..., mindegy) de amikor nagy álltalánosságban leszólják a botozókat,a játék tisztasága nevében... -ezeknek a játékoknak (mint még nagyon soknak) köze nincs a "tisztasághoz".
    Ha nem lenne bot nem lenne scam, ha nem lenne adena/kari trde valós pénzért, ha nem lenne farmerhadsereg, ha nem lenne bothadsereg, ha nem lenne nagyklánterror, ha nem lenne soksok hülye...
    Ááááá... Aki úgyérzi hogy ez totálisan elrontja a játékát az bele se kezdjen... Mert ezek sajna mind vannak...
    Mielőtt félreértenél... én sem vettem a karijaimat... És botozni is csak úgy botoztunk hogy max a healer -és... láss csodát... banolták is érte a másik accunk... aztán a köv másikat is...
    De ez már tényleg olyan dolog hogy ha nem jön semmi az úttesten és mindenki átmegy, te akkoris órákat állsz mire zöldre vált a lámpa, csak mert becsületes vagy... (vagy nem vagy az és te is átszaladsz néha????:) benne van hogy elgázolnak...
  • MeoH #66860
    Csak, hogy belepofazak. Szo sincs arrol, hogy a HW jobban lenne az RMmel, olik 1mast rendesen. De ha megjelenik az invi/HB is, osztonosen dobjak a targetet, es fordulnak ra mind2en... RMnek es HWnek 1 kozos dolga van, olni az Invit ahol tudjak. Ez van, 3oldal, ha nem tobb, mert nemtom hogy a GF/PN, most kivel hogyan all. Meg persz a halom ruszki klan...
    Darkven, hogy hogy nemtud hasznalni a skilleket lilla emberre? Ne viccelj, szted mert vannak? Switsh, trick, sandbomb, bleednek mukodni kell.(nyomd a ctrl-t is...)Toros Pvp: +5dex, +4con, -9str
    Chara csak kommentaltam a kommentedet, es ennyivel le is zarnam a dolgot, aki tudja mirol irtam, az tudja, aki nem az nem.
  • DarkVen
    Köszi az infokat, legközelebb nem klántársal próbáljuk a skilleket :D
    És TH-nak akkor mi a Pve és mi a PVP dye-ozás? Ami van a képen +4Str-4con, és +4Dex-4str a PVE? ha igen, akkor mi a pvp? +8 Con? :D
  • ZsuzS
    hm....drága meoh én nem papoltm cska hozzászóltam egy idézőjelbe is tett megjegyzéshez ami szerintem nem igaz. hol látsz ,,papolást,, ? lol?
  • Sorbon
    Minden stimmel
    Sandbomb ijjászok ellen kötelező, de switch és trick is sokat használt skill pvp-ben.
    És igen Goku ez még csak PVE dye-ozás, és még csak BTB1
  • Rorgosh
    Tudom, hogy a BH-RM esetleges konspirációja a kedvenc témád (vagy klánodé), de az attól még nem létezik...
    Hidd el, nem esküdt mindenki össze ellenetek, sőt ezen klánoknak nem ti vagytok a fő ellenfelei, hanem egymás ellen tolják a leginkább...
    Egyszerűen a szerver immáron nem két, hanem (legalább) 3 oldalú. Ez van, ezzel kell együtt élni mindenkinek.
    De ha gondolod, hagyjhatjuk. Bár ezek a kérdések talán minden itt fórumozót érintenének..