88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
z0l3e #67059
a summoner témához csak annyit: betray azt lesheted stunba ahogy a summon meg a DA macskája drabokra szedi a DA-t :p
molnarpe80-nak: sok hozzád hasonló noobot pls, nektek köszönhetően talán vmikor nekem is lesz S cuccom :D (500kk elbaszni lvl60-ig...lol) -
Elemental, és a legnagyobb részét a pvp-nek valóban stunban néztem végig. Cserébe amit a DA leütött stun közben, utána visszahealeltem a summonra. -
ErrOrHUN #67057 na mi a helyzet? már csinálnám a kasztváltót :D -
köszi :)
szal ezt elb...tam :)
éreztem én is hogy nem kerek itt valami :)
akikkel együtt indultam azok már mind sub-osok én meg itt megakadtam :(
baalkain mennyi is az annyi nalad? 2000 40 milla? :)
Na további jó játékot :)
Még jut eszembe valami ha valakiknek van 60-62-ig karija hozzunk már össze egy Zaken party-t. -
Na jolvan :) Már az elején elszurtad:) ennyit belefektettél és nem boxelsz karit!!
A feléből megusztad volna ha a törösöd mellé egy SEt is huzol!
60+ on buffer nélkül szar a világ!
sok poti sok ss és field of massacre
-
Semmit!:D Csak Jáááj :D :D:D:D:D Arra irtam hogy vigyázatok mer mostmár a Gumifákat lehet ültettni :D -
na mond mit mondtam rosszul...
-
jááááááj .D -
figy az egy healer és róluk tudni kell valamit Bossolásokhoz és nagyop partizásokhoz kellenek egy magában nem túl erős /csak az Undead mobok ellen/ szoval ha tankot akarsz nem ez a legjobb választás -
Atrium #67050 és érdemes elekzdeni? úgy értem magas szinten hasznos a bishop support vagy nem? -
ez változó kiegészítők től is függ meg hogy milyen dye-t használsz stb... -
http://www.l2guru.com/l2calc
Ez segít :) -
Atrium #67047 hello. nem tudja valaki hogy egy lvl 76 vagy 80 bishopnap kb mennyi cp/hp/mp-je van? előre is kösz :) -
találd ki XD -
KisEmir #67045 Háááát nem tom nekem a summoner karik jobban bejönnek mint a többiek föleg a Lock a kockája miatt. -
n00b vagy, Gordi. :P
Nem hallottál még a botozásról, meg a donateről? -
Bocs gordi.
Köszi
Júniusban kezdtem Offon előtte egy hónap free.
Myriell-en nincs dye.
Doom light set +4 páncél többi +3
Black ore set +3 mindegyik
Kris +5 focus
Ez a felszerelés. -
Olvastam a hozzászolásokat elég sokáig visszamenően. huhhh :)
A bot témáról meg az adenáról lenne szó.
Én az elejétől fogva botozom a haverok megmutatták és rabja lettem :)
Adenát is rendeltem már vagy 500 millát. Jól el is csesztem mindet mire kiismertem a játékot és még csak 60-as vagyok :(
Szóval számomra mit is jelent ez a játék?
Bejelentkezek rohangálok a világban akár gyalog, partyzom a klánommal, chatelek az így megismert arcokkal. Baromira tetszik a világ mindent fullra húzva a grafikán elég szép :) Ezért van az hogy csak kimegyek valamelyik dombtetőre leülök és nézelődöm. Beszélek az ismerősökkel megnézem mások páncélját hogy csillog rajta a fény hogy lesz a dc páncél zöld kék fekete kölönböző irányból stb...
Amit legjobban imádok a pvp :) Ez a játék lényege nem? :) Én odáig vagyok érte :)
Általában meg is szívom mert a 60-as aw-val nekimegyek a harmadik classosnak is :)
Viszont ehhez minnél magasabb szint kell, meg jó felszerelés hogy tényleg ne agyaggalamb legyél az íjászok számára :) És itt jön a képbe a bot.
Én rohadtul türelmetlen ember vagyok a magánéletben is ezt beismerem. Éppen ezért már valószínűleg lvl 50 körül abbahagytam volna a játékot ha nincs a bot progi meg az adena rendelés lehetősége. Ez valami vicc amit a droppal művelnek a fejlesztők. Ha csak a dropból szeretnék megélni valószínűleg lvl 75-ösként már futná is egy dark screamer-re és ezmellett még vígan pucéran rohangálhatnék. Bár tekintettel arra hogy dark elf nővel játszom nem is lenne ellenemre :)))))) Az exp-elést meg csinálja az (bocsi hogy így fogalmazok) akinek 7 anyja van. Ennél idétlenebb és unalmasabb dolgot az életben nem tudtak még kitalálni. Gyűlölöm. Éppen ezért bot be elmegy filmet nézni, elmegy motorozni, elmegy aszonnyal hancúrozni :), elmegy sörözni, stb... addig is fejlődöm én meg nem halok meg szívrohamban, mert közben jól érzem magam. Aztán amikor bejövök akkor tényleg csak a játéknak élek (ekkor már az expelés, szörnyölés sem nyűg mert a cimbikkel vagyok lehet chatelni, stb...) Ilyenkor már a játék valós lényegére lehet koncentrálni menjünk partyzni mass pvp-zni, stb :)
Hát nekem ez a véleményem nagyon tömören :)
Myriell lvl 60 AW Franz Nő -> Necro in sub Főkari
GarinBroff lvl 39 Artisan Franz Férfi
Mellarkyn lvl 51 Bounty Hunter Franz Férfi
TheGreatWise lvl 21 Orc Shaman Franz Férfi -> Overlord
Jenice lvl 8 Human Fighter Nő -> Gladiator vagy Dark avanger
Miryell lvl 6 Dark Elf Mystic Nő -> Spellhowler
Üdv. -
Ezt vajon kinek irtad:):)))
-
Szia az infokkal nagyon el vagyunk maradva:) gyakorlatilag nem lehet válaszolni:) Ezért előbb én kérdezek:
1. Free szerveren vagy offon játszol?(nem azért, hogy lefikázalak hanem, hogy tudjam esik e herb)
2. Milyen felszerelésed van?
3. Ha most kezdted nem lehetsz 60+os az 0ról 0 tudással 2hónap.
4. Ha viszont high rate free szerver akor nem segitek...ott minden hülye tud fejlődni ölj zöld mobokat ennyi. -
ha már varázsló akkor azt mondom hogy Arcmage: Arcana Mace (Acumen), Tallum robe set jó ékszerek és az aura flare és a többi támadás jó kihasználása na meg a jó skill enchant -
Üdv Srácok!
Én teljesen új vagyok a Lineage2 világában bár hatalmas lendülettel vetettem bele magam a megismerésébe. Mára egész jól állok az infókkal de azért még számtalan fehér folt van számomra. A kérdésem az lenne, hogy hol tudok fejlődni jól egyedül a lvl 60-as abyss walker-emmel. Szegénykémnek 2307 hp-ja van. Namármost ha nekiállok pofozkodni egy monsztával akkor örülök ha a végére lesz 1000hp-m. Ez kiszámítható hogy egy kicsit költséges számomra tekintettel arra, hogy legalább 2 hp potit kell elfogyasztanom addig amíg visszatölt maxra a következő monszta előtt. Ugyanis nem max hp vel neki sem merek menni. Tehát valami könnyű helyre lenne szükségem, ha tudtok ilyet légyszi ne legyetek restek közölni velem.
Ja és üdv mindenkinek :) -
A summoner pvpben? Hát végülis jobb mint a prophet vagy az EE:) -
lol a gif
am mikor jön ki az újjab rész? -
Miika mindig is hero volt Hero@heart ^^ :P -
phantom summoner voltam -
KisEmir #67033 1.)Mien summonered volt?
2.)Azota már 2x változott az L2-ő
3.)Attol függetlenül elég jók a summonerek PvP-re(mindegyik) -
Ezt pont cáfolandó régen nekem is volt summonerem nem offon de full c4 volt és semmi modosítás ( off mód nem l2j-s szarság) és ahogy Gordis mondta szépen néztem ahogy meghalok mivel én is meg a summon is cépen ált és csillagokat látott... -
Ja és akkor már hatot pvpben a agro? mert tudod nehéz a macsát lőni ha kénytelen vagy a gazdit!!!! -
Azonos körülmények közöt(same buff/szint) te is meg a summonod is stunba néztétek volna végig a halálotokat:) buff nélkül summoner > all -
izé, harmad CPm maradt meg, elnézést. -
Azért a 'bárki' szerintem túlzás... Mivel gyógyítani nem tudja a macskáját, előbb azt gyilkolva utána elég jól hal a tank is. (nem off-on próbálva, summonerrel... khm, a két-harmad CPm megmaradt, a fél manám, a summonon meg körülbelül semmi nem látszott). -
Köszi mindekinek a gyors infót:). Akkor lehet meg is van mi lesz a karim egyébként azért nem vagyok HC botter pl a törpe is 3 hét alatt lett BH igaz fél nap alatt csináltam meg a kaszt váltoját, bár bele is fájdult a fejem... -
Hát amit tudok az, hogy két cimborám van aki DAzot és mind a kettő iszonyat eredményesen kalapált, nem álítom, hogy partykat szolozol le de cicaval szeritnem 1vs1ben gyakorlatilag bárkit meg tud ölni jol használva.
Szerintem eszméletlen jó kari de szintezni.... az valami idegtépően hosszú idő! De ct1 ben kap party udt amivel a legfontosab része lesz minden siegnek pvpnek stb!!!! CT1 a tankok ujraéledését hozha(sajnos csak magas szinten) -
A DA lovag karakter, tehát egyedül nagyon nehezen fejlődik, partyban meg ugyan ugy mint az összes többi karakter :)
PVP-ben: mivel a játékban (legtöbben azt hiszik hogy a legjobb pvp-karik :P ) nagyon sok az ijász éa a tőrös, és ezeket lovaggal prímán lehet irtani, igy nagyon jó vagy pvp-ben is :)
A varik sem élnek sokáig előtte, tehát jó pvp-s.
A destro, gladi, tyrant, stb haros karikkal szemben nem túl jó, ezek átütnek a shield defensen, de megvan az ellenszerük nekik is.
Egyépként meg 60+ on minden karival partyban érdemes fejlődni, tehát mindegy hogy mit indítasz. tőrössel, ijászal könnyebb eljutni odáig, lovaggal max 1 nappal több :)
Mivel ugyis botzol, pár infó: TH lvl58 9 nap, paladin lvl58 10 nap :) -
Egy kérdés mennyire éri meg DA-t nevelegtni még sosem játszottam DA-val de tetszik a kari, a kérdés pedig arra irányulna, hogy csak partyban ér vmit vagy azért egyedül is elég esélyes egy pvp-ben. -
-
Így gyorsabb volt...
-
Mailka is hero:) -
Gratz Error!:)