88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Akhi
    csaka akkor mikkor Goku megjelenik
  • Akhi
    Cucaidat? egy +2 arcana van nalam ha belogolsz azt oda adom de mas cucrol nem tudok
  • Padidiver
    látom itt még mindig megy az osztás....:>
  • Tüskés
    Elhiszem. Csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy akkor ne csodálkozz azon, ha máskor is egyszerűnek vélnek, és kezelnek.
  • Gordis2k
    Néha olyan jó egyszerőnek lenni.(Nem nem parasztnak na.... egyszerünek:) mint egy átlag pasi) És érthető is voltam:).

Szóval Goku Idyll egy hölgy ezért kérlek ne öcsizd:) a Sirch meg fekete humarával mindig lenyügöz:) és ugyis csak jót akar nekem:)
  • dartonita
    Hagyd Sato.Ostobak mindig lesznek.
  • Tüskés
    Ez tőled nem telik ennél finomabban, vagy akinek mondod, nem feltételezel róla többet?
  • Gordis2k
    NEki puncia van te...
  • Tüskés
    Azzal azért tisztában vagyok, hogy nem vagyok öcsipók. Ha másért nem is, akkor azért, mert nem vagyok 'öcsi'. Lehetetlent kérsz tőlem
  • L2Goku
    ehhh öcsipok :D Csak ugy isten igazából tudod ha nemtetszik nemkel nézni :D Látom nemtudod miaz a FORUM :/
  • Gordis2k
    Akhi pls ha vagy légyszi add vissza a cucaimat mert ezek a faszok mindenemet rajtad hagyták... és kurvára nehéz pvpzni cucok nélkül. És persze senkit nem érek el..
  • Tüskés
    Nem fejeznéd be ezt az értelmetlen szurkálódást? Elhiszem, hogy te vagy itt a jani, meg a helyi vagány csávó, de szerintem nem a megfelelő súlycsoportban erősködsz.
  • L2Goku
    Na zért csúnyán nebeszélj!:D
  • Sirch
    Grafológusként sem élnél meg, legalább ez is kiderült. :)
  • L2Goku
    Csak a langyos irásaidbol állapitottam meg:D
  • Sirch
    A szexuális potenciálomat ebből a négy mondatból állapítottad meg?
    Szexuálpszichológusként már éhenhaltál volna...
  • Gordis2k
    Ez klasz védesd le vagy elhapolom:) megjegyezném már forr az a bugyor amit igér a prófécia!! ÉS néhányan szerencsés kiválasztot már boldog mert megérintette a boldog jövő és egy virágzó birodalóm szele.:):):)

u.i.: Törelmesen fejlődj az emlitete klánok kizárolag erőgyüjtésre szolgálnak de 100%, hogy alapja lesz egy új kezdetnek.
  • Gordis2k
    Ez egy örök kérdés. Nekem THim vannak. Én azt mondom, hogy nagyon erősen helyzet függő de ami biztos mind a kettőnek van előnye és hátránya:
    Th nem csak silent moveja van de fake death is amivel adot körülmények közöt 10xes ütőerőt képez pvpben (gankelés) hiszen eleve nnyi mobbal érkezik a helyszinre ami egymagábn megöli a partyt te a healereket és akár az összes DDtis tökéletesen leköti. Míg az AW silentmoveban csököt lassú A TH bárhol maximális sebeségel segberug a Sthealt nevű új képesége ugyanis nem befolyásoja a PVP támadásainak ereját mégis telyesen elkerüli az agrót. Ezek olyan kiegészítők amitől a TH verhetetlen stratégiai előnyökkel Támad partykra.
    Viszont az AW 2xes PVP sebzést képez a varázslatai valóban örülten hasznosak ha! oda tud jutni az elenfélhez akkor 2x hatásosabb mint a TH így pl Siege törösként mesze veri a TH képeségeit annak elenére, hogy a thnak jóval több HPja van. Az AW magas szinten Egy instant gyilkos. Ezért el kell dönetened menyi esélyt látsz mass pvpkre és menyire lesz aktiv 2hetente 2 napot a klánod Siegen. Mert serintem bár valóban joval gyengébb(ami még mindig kb 1-2szúrás /ember) a TH FUN és Stratégiai előnyben verhetetlen. Ami a PVEt illeti Hex ide vagy oda a TH messze jobb.
  • L2Goku
    Te egy puhapöcsü gyerek lehetsz:)
  • Sirch
    Gordit mindenki messiásként várja Franzon. Az NcSoft is bejelentette, hogy csak az ő kedvéért chronicle-váltást csinál.
    Majd meglátod:

"Mikor Shanway megjelenik Franzon, elkezdődik a Kamael!"

Így szól a prófécia...
  • molnarpe80
    Szia aw th kérdésben én azt mondanám aw. Nekem aw-m van.
    Előrebocsátom nagyon noob vagyok de amikor ezidáig th-val küzdöttem mindig nagyon levertem. Azonos felszereléssel és szinttel. A TH szerintem jobb skilleket kap az elején viszont magasabbb szinten az aw kap jobbakat és azok hatékonyabbak is. 66-os szinten a blinding blow a legjobb mert megfordítja az ellenfelet és már mehet is a backstab ráadásul növeli a running speedet :D Szép kis szám lesz elhiheted, megy mint a villám --> runing speed : 245 :D és tele van debuffal. Nuker és íjász ellen nem használhat de mindenki más ellen jó. Hát talán még a heavy pdef-es csókák is gázok lehetnek stunnal kombinálva.
    Én mindig azt csinálom, hogy rohangáloj, mert úgysem érnek el :D Elrohanok hex power break poison bleed life drain aztán egyet bökök és futok tovább trick ultimate evasion aztán hadd szóljon :D
    Van hogy összejön van hogy nem :D
    Nem utolsósorban a DE nőnél nincs jobb kari a game-ben :D
    Remélem segítettem, de leszögezem nagyon csíra vagyok ;D
  • molnarpe80
    Srácok milyen magyar klánok is vannak most pontosan a Franzon és milyen ally-ban? Tudtommal 5-6 magyar klán van és egy ally. Egyedül a 63cMaffia klánt ismerem. Hallottam még ilyen neveket, hogy 300, 363, Egységbenazerő de ezekről nem tudom, hogy klánok vagy allyk.
    Kb hány taggal futnak ezek? A 63cMaffia-t miért támadja mindenki ahogy írtátok? (RM, HB, BH) Olyant is hallottam, hogy Gordi-t sokan úgy várják a franzon mint valami messiást :D Készül valami nagy durranás magyar oldalról? :D Köszi előre is az infókat
  • Hunter of Deer
    en is inkabb aw fele hajolgatok csak ugye kevesebb a hpja mint a thnak de viszont nagyobbat ut
  • Tüskés
    Előrebocsátom, nem volt soha tőrösöm, de szerintem az AW. DEX: humán: 30, dark elf: 34 miatt.
  • Hunter of Deer
    hali!
    lenne egy kerdesem TH vagy AW jobb pvpre szerintetek?(indokkal pls :D)
    thx
  • Skynet85
    Nah hogy ma se muljon el nap kérdés nélkül annó volt egy tá
    blázatom hogy adott szinhez mien drop rate jár azt szertném meg kérdezni ha egy nekem világos kék mobot spoilozok akkor mennyivel lessz roszabb a drop ratem spoilra?
  • Skynet85
    Igaz nem ismerelek benneteket, de Grat, az új Hősöknek:)
  • barret
    Es nagyon regi ...
    Mellette nagyon talalo :)
  • L2Goku
    Jézusom most olvasom csak :D:D:D:
    "Sose vitatkozz Idiótákkal! Mert lesülyedsz az ő szintükre és legyőznek a rutinjukkal! :)"
    GECIJÓ!:D
  • Gordis2k
    Mia bübánat lett a logoddal?:):) Ezt lehet kibaszot feltünőnek nevezni!!
  • TruBy
    PrtScr or nothing happened
  • Symbiont
    gratu Akhi:)
  • mAilkaEVO3
    heeroooo heeroo :) gzgz
  • Akhi
    KOSZONOM MINDENKINEK aki segitet es tamogatot, sok kozom nem volt hozza de meg vanak rendes emberek a vilagon:P Foleg a 4-5 sps nek a feedelesert
  • Gordis2k
    :):):)
  • Sorbon
    HERO HERO HERO HERO!!!!
  • Skynet85
    Köszi. Akkor dlvl lesz.
  • Gordis2k
    Delevel. Az EWC jelenleg nem tul nagy üzlet.

Gratulálok Akhi rámirtak ma klánbol MSNen a tudodmiről:)
    Sorry
    Nem tudtam, hogy a LvL 40-s törpéd titkos
    Akkor én is törölhetem a DA-mat
  • Broafka
    köszönöm :)
    egyébként idővel rátaláltam ^^
    de most az utolsó 2-t nem találom! :D