88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Halottam pár napja pletykákat és reménykedtem!!!!
Nem hiába!!
-
Monoton #67419 jaja NM heavy van rajta + healthes Ely -
Szerintem nem éri meg törpére a +4dex, elég a +3 is, mivel a +4 csak 1-et ad hozzá pluszban minden értékéhez (kivéve atk speed, az +4), cserébe levesz 100-200HP-t magas szinten (nem mintha az sokat számítana 7x-en) Persze Nightmare Heavy-nél nem árt a +4 DEX, hisz abból vesz le. -
Tisztara mint a destrot :D -
Monoton #67416 Másodszor meg itt nem a serverről van szó hanem egy általános kérdésről
mert olyan jó tőled tanulni

-
PhoenixKnight #67415 Bocs Akhinak ment. :D
De hülyeséget irtam. Uccso másodperbe dől el mert kb ugyanannyi ponton van a 2 oldal és a végén mindig más vezet másodpercenként -
Elöször is:
A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt.
Offon +5str +4 dex -9con -
Monoton #67413 76 spoilos torpet pvp re hogyan dye ozzam hthx
-
Monoton #67412 ohh thx Gordi mester
-
Egy csapat 40perc 5 szoba 1 raidboss a telyesites jutalma az hogy az IT questbol gyujtheto relickeket nem randnom recire valthatod hanem azt kersz amit akarsz!
November kozepe PTS -
Monoton #67410 eztbiztos nem nekem szantad :D -
PhoenixKnight #67409 Már irtam hogy mindig uccso 5 percben vagy uccso napon dől el...:D -
Monoton #67408 valaki tudna adni vmi infot Imperial Tomb alján lévő questről?
teremben középen csávó körülötte 4 ajtó azok mögött a 81 es imperial mobok
az ajtokon tul pedik egy lada
előre is thx -
Aki tudja mi nyer majd kov heten Franzon dusk vagy dawn plizz pm me itt -
Otr #67406 Sziasztok ! Végre van újra internetem ! Végre jöhetek játszani =)
Kamael PTS 28ikán indul ? régen régen ezt az időpontot emlegették páran -
Symbiont #67405 köszi Sato:) -
már tárgytalan szereztem :) -
hi vkinek hamstering és iron will book jutányos áron eladó nincs? kezdemunni hogy ss temetőbe járjak de könyv meg sehol. -
Megkerestem neked. -
Nem tudom a nevét a questnek, az adeni WHban a középső törpétől lehet felvenni, 63-64 környékén. -
ez nó komment -
Symbiont #67399 más lehetséges reward is érdekelne:P -
Symbiont #67398 Valaki mondana pár szót nekem erről a questről?Legalább hogy milyen néven találom meg a world infoban, milyen szinttől lehet felvenni, és egyáltalán milyen quest ez? :o -
Ha valaki nem látta volna még: RED GEM -
van nalam is egy Doom Heavy, de az Spidere, ha vmi raid van, es swskent kellek, mindig abban megyek, meg az uberbrutalszarradaraboloshealthSA-s sword of delusionommel. :) Vmint volt nalam egy +4-es Tsurugi*SLS is, ami meg Drizzie volt, es ha keri, visszaszerzem, de most azt pl. Milandor hasznalja vmi subjanak a huzasahoz. -
Akkor jo:) csak a great swordom es a doom heavym nincs meg akkor:( -
Te mester meg van a DA majd hova dzsónójak, mármint klán:)? -
darkd76 #67393 Hello Srácok!
Némileg noob vagyok a Franz-on. Keresek egy "normális" klánt, ahol kézileg is játszanak az emberkék, és Botozni is lehet. A fő karim: 37 Orc, Warcryer lesz majd...
A neve: Orcatlan. Az Utopiaban mar voltam, de azok tul magas szintuek, igy senki sem jott velem partyzni. Van 2 törpém is, azokkal is jó lenne botpartyzni.
Köszi
Darkd -
Gordi, csak azt tudom amid nalam van: egy szettnyi B-grades ekszer, 1 teljes szett arcana robe cucc, es egy darab +3as SOM w/acu. Ez minden amid nalam van, de ezek mar honapok ota, es nem hasznalom oket, csak orzom hogy egyszer oda tudjam adni. Most a hosszu hetvege alatt odaadom ha talalkozunk bent, de ha az is megfelel, akkor BaalKaint megkerem lepjen be veled es ugy adom oda. Hallottam hogy a cuccaid keresed, Akhi is meg Bing is jelezte mar - ami a tied, ofkorsz odaadom, Fragstar boss ekszereivel se tuntem el... :) -
NCSoft beindította a Kamael preview oldalt: Kamael Preview
Nemtudja valaki, hogy PTS egészen pontosan mikorra várható? Utoljára úgy volt, hogy október 23, azpedig igencsak közel van
-
Igen..... jol beszoptad az 1.79 fizetős nem megy automatikusan pedig csak rosszul volt beálitva. Nem a Hp mit ült hanem a mana miatt. És az aktiv faló azért nem támadott mert benmaradt a don't atack monsters out of range. Szel előb kérdez aztán cselekedj. cumi. -
Srácok nem tudtok valami infót az l2walker ingame verziójáról, hogy esetleg hibás lenne? Egy hete szórakozik velem. A törpe ha öl a mezőn és közben kraftol, de leverik a hp-ját olyan szintre hogy leüljön a beállítás szerint, akkor nem fog felkelni akkor sem ha beállított értéket eléri a hp-ja. Kézzel kell neki stand up-ot nyomnom.
Tegnap este vagyis most hajnalban :) pedig a srácokra rá akartam állítani a kis sh-mat, hogy follow attack és stb... de abszolút meg sem mozdult. Követte őket futott utánuk, de nem támadott. A furcsa az hogy mindig a jól bevált beállítást töltöttem be ezért nem értem hogy miért reagál ilyen hülyén a program bizonyos helyzetekre. Teljesen bugyután kezel le mindent. Lehet patchelni kéne vagy az új verziót felrakni valami spéci módon? Nekem azt írja ki hogy 1.79-es a verzió anno 1.78-al kezdtem és tettem rá valami patch-et amitől ő 1.79-ra váltott, de most kijött egy teljesen új 1.79 aminek az ikonja is más.
Ezt is kipróbáltam felülcsaptam a régit és nem támadott szintúgy sem sőt még annyit sem csinált mint a régebbi verziónál. Tényleg nem vágom mi lehet a baja :(
Bármi infó? -
Endaer tudsz valamit a cucaimrol from my karakter?????? -
Töb mint testőr szöszi?:):):) -
Na! Babáról le lehet kopni! grr :) -
Go-go Goku, ismerve Idyllt en inkabb melled allok :)
-
Nincs valahol egy group 55-60ig ? Kene nekem 1,5 szint es pont nincs ekkora csapatom... és innen a melohelyről nem tudok most 2 klienst futatni valamiért... -
Ez mondjuk igaz! -
Sorbon #67382 TH lvl 79 ----> MIRAGE <--- ISTENBUFF!!! -
én is kérek lapot :DDD
góóddi már régóte tervbe vóót csak csuszott :D