88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    Szedjük mi is de rohadt lassú, viszont holnaptól megy a server is!!!!
  • FragStaR
    N1ggrs
  • BEAST #67698
    Miutan a Word-re hivatkozol, ugyan ki fogna rad hogy nyelvesz lennel
  • cece
    Most jelezzem azt hogy a mondat nyelvtanilag hibás ebben a formában: "Ha érdekel egy kesh akkor összerakom ha még érdekel."?
    A Word pl azt mondja rá, hogy : "Ez egy összetett mondat, a jelzett helyen vagy környékén egy vessző hiányzik: ,akkor"
    A megfelelő talán a kérdés feltvésekor a következő lett volna: Ha érdekel egy kesh akkor összerakom, de jelezd itt a fórumon ne dolgozzak hiába.
    Vagy a .. verzió után kiakadás helyett csak egy rövid válasz Igen kell/Nem köszi megoldottam.
    És mielött rám fogják hogy nyelvész vagyok, kikérem magamnak. Csak Tomihoz csatlakozom az elmaradt vita miatt pont pont pont (már nem merek pontokat tenni)
  • BaalKain
    Semmi vita? Te sem vagy már a régi...
  • Gordis2k
    Azon, hogy idegesitenek a pontok mert miért nem irtad le amit akarsz? Gondolod nem értetem volna meg? Vagy azért mert olyat irtál volna oda ami sértő?

Szóval ha azt akarod irni, hogy:Ha érdekel egy kesh akkor összerakom ha még érdekel. HÁT írd azt.
  • Endaer

mindenkiben van egy kicsi ebbol, aztan eljut az alairasomban foglalt igazsagig :)
  • MeoH #67693
    Igazabol nem is ertem miert es min vitatkoznak...
  • Facek
    Te bun... Bunsen-lámpa!!
  • KisEmir
    A válasz egyszerű: TOP 3<--amíg nem jönnek moderálni :)
  • BaalKain
    Ebből mi lesz megint...
  • Trixtan
    Mivel nem ismerlek igy csak a jóindulat vezérel s csak leírom még egyszer, hogy Te is megértsd Te bun..! < ez vajon mi vagy ki lehet? :)

"Ha érdekel egy kesh akkor összerakom.."

A ".." - ok amibe belekötétöttél a tárgyhoz csatlakoznak amit felvetettél Te bun..! Nem azt akarják feltételezni, hogy éhes vagyok, szomjas vagyok, fáradt vagyok vagy éppen lyukas a zoknim hanem azt, hogy összerakom ha pl. még aktuális, ha megfelel, ha kifizeted az árát, ha megkérsz rá, vagy éppen pont ez kell.

Csak reménykedem, hogy nem akarod tovább folytatni az általad gerjesztett kötekedést és szépen megkérlek ne nézzél már mindenkit hülyének Te para...!

mennyi mindenre jók a pontok...

• Gordis2k
    Az eddigi tapasztalatok alapján IGEN és IGEN.
  • DarkVen
    Az eventel kapcsolatban lenne pár kérdésem: Az event után a Philosopher's stonek megmaradnak, és továbbra is nyithatóak lesznek, vagy eltűnnek?
    És event után is őssze lehet-e rakni még stoneokat?
  • GibboRamone
  • ooorrrsss
    jajaja, en is igy vagyok vele! Akkor valoszinuleg ismerem...
  • Gordis2k
    IIGGAAZZÁÁÁÁÁÁNNNN???????????????????? ....... ....... ... .. ... .. ... ...... .. ... ... .. .. .. . .. . .<--- és ne tud meg!!!!

:P
  • PhoenixKnight
    Lvl 79 ---ally cov lvl 80 ally invincibility 30 másodpercre :) kár hogy ct1ben már csak klánt buffol az OL igy nem fogom tapasztalni az lvl 80as skillt 1 darabig bár már nekünk is van lvl 79es OLnk HBnek meg 2 van ugyhogy lehet hogy 1 átmegy Onslaughtba :D
  • BaalKain
    70-es OL mennyit érhet? :)
  • PhoenixKnight
    LvL 79 Overlord SWS subbal br mlg nem noble. Az OL elég közel van a lvl 80 hoz
  • BaalKain
    Hát az elég beteg
    és mit tud az az acc?
  • PhoenixKnight
    Néhány embernek sok pénze van : Sagara felajánlotta Limonak hogy 4000 dollárért megveszi az accaountját :P ahh vki az enyémért is ajánlhatna ennyit :D
  • GibboRamone
    Na haragudj! De ez kiegetett!
  • BaalKain
    De kényes itt vki...
  • Endaer
    ha nem fordult meg vagy 20 szerveren, egyiken sem, volt vegyesen kulfoldi is meg magyar is, offmod meg L2J is. Beszeld meg vele batran, Ő jobban tudja merre jart :)
  • Gordis2k
    ha fojtatás akkor az elejére kell a ... ha a végén van anyit tesz ... és oda bármit gondolhatok pl: Ha kell öszerakok egyet te pöcs. Szal nem szeretem... mAilka barátomtol tanultam el.
  • Cobra.
    Bocsi a kérdést, de nem tud valaki egy listát a GK árakról? Vagy legalább, hogy változott-e valamit a kezdővárosok GK ára C4 után?
  • ooorrrsss
    nem akarom itt a free servereket reklamozni de Halottvagy nem l2gold-rol jott?
  • MeoH #67672
    Hat Fraget kell elerni, mert o tud bevenni akademiaba. Szoval Frag ebreszto!!
  • Endaer
    MeoH, jelenleg 20-22 a ket playa, de orarol orara fejlodnek :) rajuk pm-ezel? vagy ha adsz egy nevet, megkerem oket irjanak :) (Franz-on nemtom mi a neved :) )
  • Cobra.
    Legjobban akkor jársz, ha online rendeled meg az aktiváló kulcsot is. A fizetéshez dombornyomott hitelkártya vagy online vásárláshoz használható folyószámla kell.
  • Lerstal
    sziasztok! érdekel ez a lineage2 és azt szeretném kérdezni, hogy hol tudom megvenni mert sehol nem találom...lécci linkeljetek be vmit...
  • DarkVen
    Az event nemigazán jött be (38mackósapka/0fegyver) ígyhát
    Franzon szeretnék adenat venni, 300m-t. ha valakinek van elado pm itt. (itemgardennél olcsobban 80huf/m) Thx.
  • MeoH #67667
    Akademiat szeretnenek akko megkeresuk oket.
  • Endaer
    Franzon elindult ket uj remenyseg, pvp maniasok, szoval ha vmelyik magyar csapat lat benne fantaziat, karolja fel Empik-et (hawkeye wannabe) es Halottvagy-ot (plainswalker wannabe). Elore is kosz :)
  • Trixtan
    .. = a pontok a szöveg folytatását jelzik amit Te leirtál. .
  • Gordis2k
    azt nem tudom mit pontogsz............

Összerakni én is tudok kösz inkább megoldom.......... .... .. ......
  • Trixtan
    Ha érdekel egy kesh akkor összerakom..

• Gordis2k
    Frazon vennék 1 b-s kardot pénz nem számit csak félár alatt legyen!!
  • Gordis2k
    És az,hogy: Fogalmam sincs mit mondtál... de telyesen egyetértek:)