88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    Dual DLE gecc !%/
  • jenu
    LOOOOOOL ez a HighTech gyerek kezd beérni ^^
  • Endaer
    Van nehany offmod free szerver, valoban, amin nagyobb a letszam, de nem neveznem soknak... es azok tobbsege is mar tul van 3-5 vagy meg tobb wipeon, szoval a letszam lehet ugyanekkora, de a minosegben soha a budos kurva eletbe nem veszik fel a free szarverek a versenyt az officiallal. Lehet vihogni.
  • dragster
    5:26:33 PM :[Sieghardt: 989/4000
    Free szervereken nagyobb a létszám :D
  • Endaer
    Legfrissebb szerverlista:

5:25:23 PM :[Valid product key accepted
    5:25:29 PM :[loaded saved server list
    5:25:29 PM :[loaded saved blowfish list
    5:25:31 PM :[waiting for client -> bot loginserver connection
    5:25:31 PM :[waiting for client -> bot gameserver connection
    5:26:21 PM :[client -> bot loginserver connection open
    5:26:21 PM :[bot -> server loginserver connection open
    5:26:33 PM :[loginsend - got the server list; modifying packet and sending to client
    5:26:33 PM :[Bartz: 2400/6000
    5:26:33 PM :[Sieghardt: 989/4000 <-11/20/07 EST
    5:26:33 PM :[Kain: 1752/6000
    5:26:33 PM :[Lionna: 1782/6000
    5:26:33 PM :[Erica: 1118/4000
    5:26:33 PM :[Gustin: 1492/5000
    5:26:33 PM :[Devianne: 2324/6000
    5:26:33 PM :[Hindemith: 1827/5000
    5:26:33 PM :[Teon (EURO): 4593/7000
    5:26:33 PM :[Franz (EVENT): 3868/7000
  • Sámán
    Kell hozzá 300 c krisó, 70 c gemsotne, és... egy siege...
  • Arlon
    üdv
    lenne egy olyan problélmám, hogy a torpa karakterem megkapta a summon siege golem skillt, viszont sehogysem tudom előhívni.
    tudna ebben valaki segíteni???
  • jenu
    Az érvesléssel egyetértek azonban ezekből az adatokból messzemenő következtetést nem érdemes levonni, mivel ezeket az adatokat nagyon sok minden befolyásolja mint pl az időpont nagyon fontos az időeltolódás miatt továbbá milyen nap ha hétvége akkor siege-es vagy sem ha siege-es akkor előtte utána közben stb.... vágülis az arányokat nagyjából tükrözi de ezt szerintem eddig is tudtuk.
  • jenu
    A legutóbbi vagy azelőtti betüs event-ből is jött boss ékszer....
  • Sorbon
    Az adatokból egyértelmű hogy a Teon illetve a Franz a két legnagyobb playerszámú server. Ennek sztem az a fő oka hogy a játékosok nagyobb hányada európai. Namármost aki európai és játszott már nem EU-s serveren (pl. mi volt SH-sok) az a büdös életbe nem vágyik vissza a serverre. Ennek egyetlen oka van: a pingből adódó különbség szánalmas. Franz után fellépni SH-ra és ott játszani szó szerint SZÖRNYŰ. Az időeltólódásból adodó siege idők, stb. nem is beszélve. Szóval server transfer ide vagy oda, sztem nem sokan fognak EU-s serverről átmenni.... de majd meglátjuk mi lessz a vége
  • Padidiver
    najó asszem megint emo leszek mert nekem nem szabad optimistának lenni:>

//emo //cry //félrebasz haj // kávét iszik mert az fekete.....!
  • Sámán
    Persze... az előző eventből is annyi über A-s fegyó jött, hogy már mindenki inkább bezúzta krisónak, mert helye sem maradt a ware-ban tőlük -gondolom most meg legalább ennyi boss ékszerre lesz esély...

Ettől függetlenül.... GYŰJTÖGETŐŐŐS EVEEEENT!!!! Yeheee...
  • MeoH #67971
    Hmm BM, aze nem hiszem hogy tucatjaval fog esni az AQ:P. Kb semmit nem fog valtozni az ara, mert eventbol esik 2db.
  • Padidiver
    bazdmeg....na asszem most lemegy majd a bossékszerek ára...
  • jenu
    Egy AQ ring stipi-stopi!!!!!
  • fr0z3n
    Humm EVENT
  • Gordis2k
    Egyik sem növeli ezért plagizáltam. Semmi nem növeli az esélyét csak a szinted és a skilljeid. Viszont a skill kritikál esélyét növeli az STR. Tehát annak az esélyét hogy a skilled duplán sebez!
  • Padidiver
    grat:>
  • jenu
    loool Gordi csak szivat....

Ez DiegoVargas postja az ICA forum-ról, ebből okosodhatsz.

Effects of Assassination, Positional Bonus and Focus Chance
    http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=81944

Effects of Backstab, Lethal Blow and +STR on Skill Crit
    http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=81874

Summary: Deadly Blow cannot lethal strike HP on players, focus chance adds a huge amount to "SKILL" landing rate (not just focus on regular swings - this is new in interlude). Assassination adds +10% to stab land rate from the front and +20% from the back. 47 STR increases dagger skill critical rate to +23% on backstab and Lethal blow.
  • KurtVampire
    mi ez a might mortal meg lethal?
    STR CON DEX -re gondoltam
  • Endaer
    Annyira nem gaz? Szerintem mar a lvl76 is gaz annak aki nem botozik es nincs nem jutott be egy nagy klanba. Ertem en hogy megfelelo buffer karakterekkel, gradenkent top cuccokkal nem ordongosseg 2-4 honap alatt a vadunatuj karakterbol noblesset es akar herot is csinalni... de valojaban a jatekosoknak max. 5%-a tud ilyet felmutatni, a tobbi szimpla egyszeri jatekos. Igaz, ott megbukik a gondolatmenetem, hogy en az amerikai szervereken jatszokra gondoltam ezen sorok irasa kozben, mig igazabol az NA meg Oceaniai szerverek senkit nem hatnak meg meg az NCSoftnal sem, csak a koreai szamit az ottani droidokkal... :(
  • jenu
    Söndi: Én nem gondolom hogy jönnek majd az emberek. Ez az egyik masik meg mint ahogy irtam hogy ha vannak jó pvp fraps-ok valszeg jó a pvp a severen és nem mindenki tudja mennyire döglött a server és lehet valaki pont azért akar majd ide jönni mert elege van a tömött severekből.

KurtVampire: Tudomásom szerint STR alapú, legalábbis ICA-ban ezt állitják...

• Gordis2k
    +4MightMortal -4Magic Crit vagy +4 Lathal -4Blind

a hiedelemmel elentétben a +4dex 4con nem ad esélyt semmi nem ad! Csak az erőségét befolyásolya kiccsit.
  • Gordis2k
    Ja még valamai a lvl85 höz 200millát teszek bárki elenében, hogy az uj helyek 8-10m/h normál és akár 20m/h hardot tud!!! És akkor miről beszélünk?
  • KurtVampire
    Sziasztok!

Érdekelne, hogy Tőrösnek melyik dye ad a blowok critical esélyére? magyarul hogy többször jöjjön be a critical skill melyik dye-t tegyem fel?
  • Gordis2k
    Az NC soft az észerüségéről híres??????? Én sem hiszem igazán de valjuk be Hero skillek, Zariche, lvl 80 as isten buffok(sérthetetlenség pl) ezek sem szolnak másról mint istené teni egy kis réteget!!!! Ez az NC soft módi mindig kiválaszt valamit amitől isten lehet pár kari: PL SPS otána Necro majd a nooblesek majd a herok majd a zariche majd a 80 majd a 85/80 sub skill use. Szóval minden megtörténhet. De annnyira nem gáz ez szerintem.
  • Padidiver
    oké de figyi miért ide jönnének?
    én pl tuti nem siegre jönnék hanem inkább bratz-ra vagy valamelyik másikra ha az adatokat nézzük,de szerintem nem fognak sokat transferelni amennyire mi gondoljuk...
  • MeoH #67956
    Ez pontosan 1 van, offon szerverenkent alig van par db.
  • jenu
    Az S-es fegyót nem lehet 61-től használni ^^ Amúgy mwg tényleg teljesen baromság.

A lvl 85 bevezetését reálisnak tartom (az elérését nem) mivel NC általában két kronikánkét emeli a max szintet és ugye interlude-ban ez nem történt meg. Igen sokan vannak már 80 100% körül akik alig varjak pl Orkor Jaredi és társai ^^

Az IC-sek ahogy hallottam arra alapozzák hogy majd sokan jönnek SH-ra mert sok igényes jó pvp fraps származik innen, illetve annak ideján mikor volt a server vs. server tournoment akkor is azépen szerepelt az SH. Amúgy én is szkeptikus vagyok viszont ha igazuk lesz akkor örülök.
  • dragster
    És ezt komolyan gondolták,hogy dinószigeten kiszed az ember több ezer itemet,hogy A-s fegyót kraftolhasson 60as recivel? 3 Ses fegyót könyebb így összetenni mint 1 top Asat :S
  • MeoH #67953
    Naga cumot nem dob semmi. Es 1etertek Endaerrel, ne keltsuk a panikot feleslegesen. Lv 85 lol,...ezek a sargak megbutyantak...
  • dragster
    Valaki plz irja le,hogy van e olyan mob (esetleg raid) ami dob akár simán akár spoilra Naga Storm Piece-t. Nagyon remélem,hogy nem csak questből lehet kinyerni a matit...random questekkel nincsen szerencsém.
    Előre is köszi
  • Endaer
    ez a lvl85os mizeria egyelore csupa meg nem erositett forrasbol szarmazik, es lassuk be, tenyleg tobbet artana mint hasznalna egy ilyen fordulat a jatekban. Aki pl. nem ennek figyelembevetelevel tervezte meg a karakteret, kurvara megszivja es jelentektelen lesz igy. Az sps-nekro-doomcryer pl. tenyleg nagyon jo kombo lehetne igy, de ahogy azt Gordi, Porthios is irta... ez tobbet art a jateknak mint amennyit hasznal... en ebben nem hiszek, amig nem az NCSoft kozli hivatalosan.
  • Gordis2k
    Azért hozátenném, hogy kurvasok ember már most 81es! Ami engem agaszt az inkább a class swap... 85ös szinten használhatod a legalább 80as subjaid szkiljeit lol... nem mintha valaha 85ös lenne az MMem de azért MM necro skillekkel Chant of magnussal.... az maga az isten class.
  • VipJoco
    Ez nem egyszerű. KB fél év és kiderül, de hogy ki fogja meglépni a 80feletti szinteket ilyen xp melett azt nem tudom. Mert ugye a botoknak is 3-5honap az a +5 szint ha lesz!
  • Enosh Chan
    Kovetkezo tron: lvl 90 max es 4. kaszt
  • z0l3e
    na a link meg lemaradt:

http://lineage2.plaync.co.kr/promotion/preview/kamaelplus/
  • z0l3e
    na itt az új lvl határ --> 85

hajrá farmerek/botok, ezt normális ember kézzel soha de soha a büdös életben nem csinálja meg
  • FinalNaSa
    Eddig en is azt hittem, merthogy: en ugy tudtam, hogy teonon és franzon kb 8k online player van ami sok 1 szerverre mert nem lehet normalisan XPzni piacolni stb. és hogy az emberek nyugira vágynak, tehát jönnek ide és kiegyenlitödik a létszám, de mivel az a 4,5k ember még pont elfér igy nem hiszem hogy vágynak máshova. Vagy rosszul látom??
    Ez elég kacifántos volt de remélem érted [#vigyor2
  • Padidiver
    az szar az hogy az összes optimista aki sieghardton játszik hisz benne hogy odafognak menni egy csomóan de hogy miért hiszik ezt....