88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ezeket ma mind megfektetteük! 

na jó... Meanas Anor nem adta olcsón a bőrét... de azért most ő is megfizetett azért amit régebben, még "pici", agro miniboss korában tett!!!
-
Monoton #68022
-
BaalKain #68021 Így, csak meg kell ölni őket, hogy odaadják. -
Otr #68020 Hali
Tudtok monndani lvl20korul valami jo adenas hejet?
Gordi regeben montad hogy a Wishing Potion kuldi megcsinalasaval "el lehet kernia moboktol az xp-t" Ez tenyleg igy van ?
-
Az Infosnál:)
lvl 1 Human Kocka
lvl 20 Human Szamtech szoba felelős
lvl 40 Informatikus Rendszerazda
lvl 76 IT Supervisor
És a programozo tudja subolni! -
ventel #68018 IT? az melyik fajnál a 3. class? -
WOW!! IT HERO???:) -
Symbiont #68016 az output átállítása segítet, köszi mégegyszer -
Symbiont #68015 meglesem őket, köszi a tippeket:) -
használj Foobar2000-et vagy JetAudio-t, ha azokon is jelentkezik, nincs mas otletem mint amit a tobbiek irtak :) -
ventel #68013 Ha ez nem segit, akkor pcland.hu :) -
ventel #68012 probáld meg winampben lejatszani, u hogy wave az output nem peig a direkt sund izé -
Symbiont #68011 Akkor inkább egyenlőre hanyagolom a wma t:P -
Nekem is volt ilyen problémám, de az új géppel megoldódotta ^^ Amúgy nem tudom mitől volt egy windows reinstall tuti segit. -
Symbiont #68009 kicsit más témájú kérdés: Ha fut az L2,akkor közben a wma kiterjesztésű zenék szaggatnak, mitől lehet ez?:S -
Blah-on az írják, hogy 2-3 nap fog esni az II és a T. -
Na jó... kezdem én is elhinni -pláne hogy a piacokon sem árul/vesz senki 
Ezt a hülyeséget...
-
Symbiont #68006 izé, ha pts alapú, akkor nem l2j, hanem l2offmode, azt hiszem -
Naja, l2jbe ezt mar reg feltalaltak!
-
kesobb fog esni nyugodtan elhiheted eleg reg ota futtatok pts alapu l2server -
nálunk sem esett egy darab sem
-
Hát én nem tudom, de többen vagyunk akik az event kezdete óta nyomjuk (Franz-on ez 15 órát jelent) és egy darab sem esett.... -
Eddig mindig a "II" volt a legritkább -és órák alatt esett max 1-2...
Persze jellemző... vki lenyomott 2-3 buffot, egy se jött, és rögtön jönnek a hülye következtetések... hogy majd később esik stb -nehogy elhidd!
("T" meg most van elöször... -most az is über ritka)
-
Szóval bocsánat a végét elrontottam 6 passziv 3 aktiv és 3 transzformációs skill.
Többen azt állitják hogy majd később kezdenek el hullani, hát eléggé érdekes.... gg NC -
egy gyerek irta shoutba: WTB T,II 20mill each xD -
z0l3e #67998 király, most már tudom mikor fogom befelyezni az L2-őt, thx NCSoft :) -
Apropró.... az evnet-ből esett már valakinek II-es vagy T és ha igen mennyi? -
Új információkkal állt elő DiegoVargas barátunk az lvl85-ös sub-os übertápsággal kapcsolatabn amelyek a következőek... Minden egyes sub (max 3) után 4 skill-t kaphatsz amelyek szinthez kötöttek. 2 passziv (lvl 65/70) 1 aktiv (lvl 75) és egy transformációs (lvl 80) skill-t vihetsz át a fő klasszodra. Állitólag a két passziv vmi patk/pdef nővelő, a 75-ös dolog egy a subod teljes értékű skill-je lesz. Tehát egy 85/80/80/80-as kari a sub-ok által összesen 12 skill-el gazdagodik, ami 8 passziv, 4 teljes értékű aktiv és 4 transzformációs skill-ből áll össze. -
pedig de
-
? -
Lefordítotad már? -
L2.Net -
KisEmir #67991 Mien bot-ot használ az illető aki közli veled eme adatokat? -
dragster #67990 Szó se volt a minőségről csak kicsit vicces,hogy a top szerverről így elhúzták a playerek a belüket,nagyobb számra számítottam. -
Magyarul: Ha elmész várat ostromolni, akkor csak az ostrom (siege) területén, az ostrom ideje alatt idézhető, sehol (semikor) máshol.
Az ostromok ideje szerverenként változó -illetve váranként.
(De pl a várak közelében a "messenger" NPC-k "megmondják" pontosan -asszem náluk lehet feliratkozni is -persze csak ha van egy klánod (ami asszem lvl5(?!) kell legyen minimum)
-
ErrOrHUN #67988 értelemszerűen siegegolemet csak siegen tudsz idézni siege területen belül.
a létszámokat meg majd meglátjuk mikor kijött a kamael. perpill fut PTS, nem most kell a számokat nézni -
background=háttér, ha esetleg arról írna a rendszer. -
Siege golemet, ahogy a neve is mutatja, csak siege alatt lehet idézni. Erre utalt FeketeVipera is, mely szerint siege kell hozzá, és erre utal az is, amit a rendszer kiír neked hibaforrásként: castle=vár, battleground=harctér, tehát vári harctér kell ahhoz, hogy summonálhasd. -
Atrium #67985 lehet hogy nagyobb a létszám. de minden második embernél 3 bot fut, minden harmadiknál 5-6 és akad jópár aki csak úgy viccből 10-15 között :)) akkor számold ki hogy valójában hány ember játszik offmod szerveren. Ja és nézd meg hogy siegen hányan játszanak. Sok mindent elárul. -
Arlon #67984 köszi a segítséget de ezek a cuccok megvannak
valami amikor elő akarom hívni állandóan valami castle bacgroud-ról hadobál