88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Ezeket ma mind megfektetteük!
    na jó... Meanas Anor nem adta olcsón a bőrét... de azért most ő is megfizetett azért amit régebben, még "pici", agro miniboss korában tett!!!

• Monoton
  • BaalKain
    Így, csak meg kell ölni őket, hogy odaadják.
  • Otr
    Hali
    Tudtok monndani lvl20korul valami jo adenas hejet?
    Gordi regeben montad hogy a Wishing Potion kuldi megcsinalasaval "el lehet kernia moboktol az xp-t" Ez tenyleg igy van ?
  • Gordis2k
    Az Infosnál:)

lvl 1 Human Kocka
    lvl 20 Human Szamtech szoba felelős
    lvl 40 Informatikus Rendszerazda
    lvl 76 IT Supervisor

És a programozo tudja subolni!
  • ventel
    IT? az melyik fajnál a 3. class?
  • Gordis2k
    WOW!! IT HERO???:)
  • Symbiont
    az output átállítása segítet, köszi mégegyszer
  • Symbiont
    meglesem őket, köszi a tippeket:)
  • Endaer
    használj Foobar2000-et vagy JetAudio-t, ha azokon is jelentkezik, nincs mas otletem mint amit a tobbiek irtak :)
  • ventel
    Ha ez nem segit, akkor pcland.hu :)
  • ventel
    probáld meg winampben lejatszani, u hogy wave az output nem peig a direkt sund izé
  • Symbiont
    Akkor inkább egyenlőre hanyagolom a wma t:P
  • jenu
    Nekem is volt ilyen problémám, de az új géppel megoldódotta ^^ Amúgy nem tudom mitől volt egy windows reinstall tuti segit.
  • Symbiont
    kicsit más témájú kérdés: Ha fut az L2,akkor közben a wma kiterjesztésű zenék szaggatnak, mitől lehet ez?:S
  • VipJoco
    Blah-on az írják, hogy 2-3 nap fog esni az II és a T.
  • Sámán
    Na jó... kezdem én is elhinni -pláne hogy a piacokon sem árul/vesz senki
    Ezt a hülyeséget...
  • Symbiont
    izé, ha pts alapú, akkor nem l2j, hanem l2offmode, azt hiszem
  • GibboRamone
    Naja, l2jbe ezt mar reg feltalaltak!
  • darkmenx
    kesobb fog esni nyugodtan elhiheted eleg reg ota futtatok pts alapu l2server
  • ooorrrsss
    nálunk sem esett egy darab sem
  • jenu
    Hát én nem tudom, de többen vagyunk akik az event kezdete óta nyomjuk (Franz-on ez 15 órát jelent) és egy darab sem esett....
  • Sámán
    Eddig mindig a "II" volt a legritkább -és órák alatt esett max 1-2...
    Persze jellemző... vki lenyomott 2-3 buffot, egy se jött, és rögtön jönnek a hülye következtetések... hogy majd később esik stb -nehogy elhidd!
    ("T" meg most van elöször... -most az is über ritka)
  • jenu
    Szóval bocsánat a végét elrontottam 6 passziv 3 aktiv és 3 transzformációs skill.

Többen azt állitják hogy majd később kezdenek el hullani, hát eléggé érdekes.... gg NC
  • ooorrrsss
    egy gyerek irta shoutba: WTB T,II 20mill each xD
  • z0l3e
    király, most már tudom mikor fogom befelyezni az L2-őt, thx NCSoft :)
  • jenu
    Apropró.... az evnet-ből esett már valakinek II-es vagy T és ha igen mennyi?
  • jenu
    Új információkkal állt elő DiegoVargas barátunk az lvl85-ös sub-os übertápsággal kapcsolatabn amelyek a következőek... Minden egyes sub (max 3) után 4 skill-t kaphatsz amelyek szinthez kötöttek. 2 passziv (lvl 65/70) 1 aktiv (lvl 75) és egy transformációs (lvl 80) skill-t vihetsz át a fő klasszodra. Állitólag a két passziv vmi patk/pdef nővelő, a 75-ös dolog egy a subod teljes értékű skill-je lesz. Tehát egy 85/80/80/80-as kari a sub-ok által összesen 12 skill-el gazdagodik, ami 8 passziv, 4 teljes értékű aktiv és 4 transzformációs skill-ből áll össze.
  • BEAST #67995
    pedig de
  • darkmenx
    ?
  • Gordis2k
    Lefordítotad már?
  • darkmenx
    L2.Net
  • KisEmir
    Mien bot-ot használ az illető aki közli veled eme adatokat?
  • dragster
    Szó se volt a minőségről csak kicsit vicces,hogy a top szerverről így elhúzták a playerek a belüket,nagyobb számra számítottam.
  • Sámán
    Magyarul: Ha elmész várat ostromolni, akkor csak az ostrom (siege) területén, az ostrom ideje alatt idézhető, sehol (semikor) máshol.
    Az ostromok ideje szerverenként változó -illetve váranként.
    (De pl a várak közelében a "messenger" NPC-k "megmondják" pontosan -asszem náluk lehet feliratkozni is -persze csak ha van egy klánod (ami asszem lvl5(?!) kell legyen minimum)
  • ErrOrHUN
    értelemszerűen siegegolemet csak siegen tudsz idézni siege területen belül.

a létszámokat meg majd meglátjuk mikor kijött a kamael. perpill fut PTS, nem most kell a számokat nézni
  • Tüskés
    background=háttér, ha esetleg arról írna a rendszer.
  • Tüskés
    Siege golemet, ahogy a neve is mutatja, csak siege alatt lehet idézni. Erre utalt FeketeVipera is, mely szerint siege kell hozzá, és erre utal az is, amit a rendszer kiír neked hibaforrásként: castle=vár, battleground=harctér, tehát vári harctér kell ahhoz, hogy summonálhasd.
  • Atrium
    lehet hogy nagyobb a létszám. de minden második embernél 3 bot fut, minden harmadiknál 5-6 és akad jópár aki csak úgy viccből 10-15 között :)) akkor számold ki hogy valójában hány ember játszik offmod szerveren. Ja és nézd meg hogy siegen hányan játszanak. Sok mindent elárul.
  • Arlon
    köszi a segítséget de ezek a cuccok megvannak
    valami amikor elő akarom hívni állandóan valami castle bacgroud-ról hadobál