88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Hadjuk a DMX témát egyetértek uncsi.

Reggel nem voltam lol mert dolgozom mint mondtam 3 napig. De amugy vagyok MSN csak ma kibasz durva nap volt 1,1millio telefont szálitottunk ki a vodának és iszonyat volt a hajtás....
  • solyomb
    Mostmár tényleg elég lesz ebből...
    1, Marhára nem idetartozik.
    2, Senkit se érdekel, hogy neked valami problémád van vele.
    3, Kicsit unalmas már egy gyerek 3-4 évvel ezelötti csinytevéseit hallgatni még most is és még itt is.

1x már volt boost PTS-n nem tudom hogy szoktak 2x emelni.
  • VipJoco
    Egy hülye gondolat: 1héttel ezelött kb heavy volt Toen mindig, most kb 3-5napig light, de azóta megint heavy mindig! Azaz te leírásod alapján 10k embernél volt heavy, de mivel bővíteték ezért lett light pár napig azaz 15k emberig, de azóta már 30k + ember kockul teon szerveren mert megint heavy. Pontosítva szerény véleményed alapján 1hét alatt 3*annyi ember lett teonon mint amennyi eddig volt? Valahogy nem hinném! (jah és ha valaki azzal jönne, hogy eddig is 30k +ember volt azért lett heavy most is akkor több napig nem játszott fele szerver és a szerver lekorlátozásáról nem is beszéltem.)
  • dartonita
    A LS nem befolyasolja azt a tenyt,hogy 66% eselyed van 3fole huzni barmit.
  • L2Goku
    =) Reggel eltüntél gordi nemvoltál ventrin h-h? Nemengedte az egyik asszony vagy mi ?: ))) Infot kértem volna amugy a CT1 Dec3 vagy Dec15?retailon.

u.i.: DMX hülyét (te), hülyére verni fölösleges. Látom már annyi eszed sincs ami volt , pedig a 9 honapos unokaöcsém okosabb volt akkoris mint te. Igazad van detto! Teljesen ez nem "Kemények" Clubja , de (mindig az a de :) ) de dmx az nemis kemény hanem egy patkány:D igazad van dmx biztos sok sok zsir az amit látál , tudod nemcsak az az izom amit kivan dolgozva :D aposom 195-200 cm 150-160 Kilo , olyan mint egy hordo de röhögve felkap egy 200-300 kilos dolgot , és mégse ízmos.:/ Hoppá Fekete Laci is egy Hordo és mégis erös ? na látod dmx amihez nemértesz neszolj be:D
    off ténleg elégvolt:)

Ha valaki tugya PTS en mikor lesz High LVL boost plz tegye nyilvánoságra.
  • Lineage2játékos
    előszőr is hello mindenkinek én 2007 február végétől v március elejétől vok off-on először v 2 hétig a bartz-on voltam majd át mentem a teonra ahol azóta is ott vok és leszek is.
    tegnap regeltem be ide és láttom h ide jó helyem lesz mivel off-os szerveren játszó emberek értenek csak az l2-höz és látom itt sokan vagytok.
    Olvastam pár oldalal előrébb az off szerverek player limitjét. Ehez annyit tennék hozzá h a teon limitje nem fedi a valóságot mivel a GM hivatalos traffic forgalma a teon-on ez volt:
    0-5000 light, 5000-10000 normal, 10000+ heavy
    a mostani bővitett pedig:
    0-15000 light, 15000-30000 normal, 30000+ heavy (úgy tudom 3szorosára bővítették de lehet 4szeresére a teon-t)ezeket az infokat biztos helyről tudom szóval teon-ra ez igaz a többi szervert nem tudom.

Lenne 1 kérdésem amin nem igazán tudtam eligazodni de ti gondolom tudjátok szóval: rá tettem 1 life stone-t a fegyómra és így biztonságosan enchant-olhatom +4-től is v ugyan úgy török a fegyó mint LS nélkül? Azért kérdem mert nincs sok pénzem és csak akkor enchantolnék ha biztonságos.

utóbbi írásaitokból láttam h vannak itt free server játékosok is és eléggé is kavarnak ahogy látom mint mindenhol máshol. Szóval én annyit kérnék tőlük h ne oktassanak ki olyan játékost aki off-on játszik mért még ők nem játszok off-on nem is L2-ztek. az l2j 1 nagy bug halmaz sajnos volt alkalmam meg tapasztalni a rajta játszó játékosokkal együtt szóval én azt mondanám aki nem off-on játszik az ne írjon ide a topic nevébe is bele van írva (official - fizetős)

jó xp-zést,pvp-t-trade-et stb minden Official playernek!
  • Padidiver
    na végre valaki aki rendet rak vazze:p
  • Gordis2k
    13-16
  • jenu
    Jah vonatkozik ez kb mindenkire imo
  • z0l3e
    btw valami infó mikor indul a CT1 ?
  • jenu
    Lehet csak öszintén szólva nem érdekel mert én nem igazságok akarok tenni két veszekedő gyerek között hanem ez a hely nem ennek szintere, szal legközelebb pm msn stb.... előre is köszi!
  • darkmenx
    akkor legkozelebb quoteold be a baratodat, mert o szolt hozzam :(
  • jenu
    Tudtommal ez itt nem a "Ki tudja a másikat jobban fikázni" cimű topic hanem az L2 topic. Ez senkit nem érdekel, maradjunk a topic témánál kkthx.
  • Gordis2k
    :)
  • Tüskés
    Igen, ez nem NF, ahol kimoderálhatsz engem.
  • Endaer
    btw a peticio nem is rossz otlet, egy probat mindenkepp meger szerintem is
  • Endaer
    Ez nem az NF ahol a GMekkel osszebaratkozva kisebb-nagyobb segitseget kaphatsz, meg forummoderalast... az ilyen beszelgetesek, kozjatekok itt nem ritkak, talan mar te is eszrevetted... bird ki nyafogas nelkul. koszi.
  • Tüskés
    Írj petíciót szerintem. Amikor a herbek bejöttek, akkor is utólag tették be, hogy a summon is kapjon belőlük.
  • Sámán
    Ez mondjuk akkora...
    Summoner hiába tanulja meg a divine inspirationokat... a petje nem kaphat több buffot egy dekával sem, pedig neki az lenne a lényeg -jönnek a táncok/énekek, paciról meg esik le minden...
  • BaalKain
    De sok itt a spenótszagú fiatal
  • Endaer
    JAG - József Attila Gimnázium :)
  • Tüskés
    GAthersw, merre jársz?
  • darkmenx
    "barhol barmikor",de BUDAra nem jossz le :( amugy hidd el, hogy nem erdekel az iwiwed multkor mikor kiraktal kepet arrol, hogy kemenyen gyursz egy hete es milyen erosnek erzed magad azzal a szep kis zsiros labaddal nagyon kemeny volt.
    az pedig engem is erdekel, hogy Gody, miert tiltott ki GPSrol de majd Sanci megmondja gondolom ugyis fogja ma olvasni a forumot.
  • Gordis2k
    JAG? Becsületbeli ügyek?
  • Endaer
    Makó? lol :) 10 évig laktam ott, jártam a Bartókba meg a JAG-ba^^ üdv földim :)
  • L2Goku
    Jaés tudom hogy nemtartozik ide , de dmx 2 év felfüget azér kaptam mer a kemény cigánygyerek miután rosszul viselkedet csorika korházba feküdt. Pedig nemszeretem a cigányokat, de öket többre tartom mint téged. Akkor veled mitmüvelnék?
    Off.
    (tudom hogy nemidetartozik de dmx et kibaszotul rühelem. Meg szerintem nemcsak én, és ezér sry mindenkitől)
  • Gordis2k
    Kb mindenkinek az van már rajta:)

u.i: Jóreggelt Goku:) valahogy mindig kiborit mi?:)
  • L2Goku
    Bármikor Bárhol dmx :D csak nemegyek le pestre azér hogy egy ilyet mint téged megverjek vagy megint szolsz apucinak ?:D De iwiw en megtalálsz . Kovács "Goku" Sándor Makó. Lejösz bármikor várlak kedves dmx. Csak tudod "Hozd Magadal a Tajkártyádat" tevagy az egyetlen ember akit kibaszotul rühelek :D me egy gerinctelen féreg vagy, nemhiába vagot ki gody gps rendezvényekröl...
  • ooorrrsss
    en mar lattam eloben
    de az igazan durvat egy gladinal lattam ma olympian, para-s augmen van az S-es fegyojan, szegeny summoner meg is pusztult
  • Gordis2k
    Szóval úgy nézet ki eddig is, hogy az új olympiao bajnokok a nukerek lehetnek hála a full buffnak. De miután megerősítették a Noobles varázslaton kivül mind használható lesz az olympián, SOMEBODY STOP ME!:):). azt hiszem a tron szobában a törpe nem olvas fel többé amig igy nuker is van ott! És akkor még nem is beszéltünk a raidboszolásrol. Később melóhelyről csinálok egy kis matekot erre:)
  • Gordis2k
    Értelmesen és viccesen is lehet RLPVPzni:):)):

Mass PVP
  • MeoH #68232
    Egy elmebeteg Teonrol:

Remelem nem probalkozik tobbszor.
  • Sámán

• MeoH #68230
    Koszike, meg lett. Ally tarsaid nem bantotak minket.
  • PhoenixKnight
    Ha jol emléxem mostanában nem engedünk senkit sem a ládákhoz ^^
    1ébként meg 4 és 8 között bármeik napon lehet szoval én nem nagyon tudok segiteni mert csak 8 után vagyok online+ TOI bosssokat általában napi raid közben döntik el ( ha 2+emberenek kell akkor szoktunk menni) szoval ugy kb lehetetlen szolnom ...:)
  • Padidiver
    akkor nincs mese majd spammolom a rezgő üzenetet ha fennt leszelxD
  • MeoH #68227
    Excal1bur! Ha terveztek Toi raid turat kerlek jelezd ha tudod. Thx
  • darkmenx
    http://darkmenx.dragonians.eu/augment.jpg
  • Gordis2k
    Csak a melohelyemen vagyok MSN pl holnap.
  • Gordis2k
    Miért nem? Azok a pontok pont azt jelentik amit kell jelenteniük!