88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
2 millio forint erteku adena :D Az mennyi adena lehet?? 
-
hehe
hiaba magyaraztam en ennek a sracnak hogy faszsagokat gondol, meg OLVAS L2GURU-rol
-
de legalabb megadta a mai nap alaphangulatat^^ -
z0l3e #68300 mondták már hogy kicsit (nagyon!) naiv vagy ? :p -
HIHI:) aranyos és naiv a csajoknak tuti bejön:P
Igen igen Sieghrat legenda az meg én lehetek:) mert ha meglátnak IGből BSOE FORCELOG RELOG:) carebear:)
Igy végigolvasva szépen kérlek MÉG írj mert lassan bealázod a legendás sajtos questemet!:) -
LoL, én nemtudom Te hol olvastál ilyeneket, de látatlanban is megmondom, hogy a 99%a úgy hülyeség ahogy van...
-
Sanci: Nostromo
btw, Gugli a baratod, meg mi is itt mind :) -
az a 17 millio ember azsiai, errol nem olvastal? lol -
Jo reggelt, mar felebredtel, ne almodozz...omg... -
Lineage2játékos #68294 Azért lett bővítve a teon mert jönnek másik szerverekről az emberek és már aszem megkezdődött a player transfer. amúgy nagyon sok ebayer kapott nálunk figyelmeztetési bann-t is szóval 1 hétig nem volt acc-juk más ebayer-ökét teljesen elvették. Azt lehet hallani h teon-on már szinte jobban büntetik az ebay-t mint a botot. volt 1 hero aki 2 millió forint értékben vett adena-t! az nap bann-t is kapott:D. ez meg arra jó h szűri ki az ncsoft a csalókat h ezzel is több helyet szabadítson fel a csalás nélkül játszóknak. Mondjuk meg azt olvastam hogy a két európai szerver és még két amerikai marad meg a többit lehet leállítják. Ennek az az oka hogy míg az európaiak körbén sokkal sokkal népszerűbb a játék addig az amcsik inkább wow-znak v azok is átmennek euro szerverre. Na meg azt vedd figyelembe h ezzel a játékkal több mint 17 millió ember játszik és kicsit unreális lenne a pár ezres limit.
amúgy jó hírt is olvastam lehet nem soká szabadul a teon legenda!! Ez szerintem olyan plusz lenne a teon játékosnak mint 1 új expansion. nem tom mennyire ismeritek de nem egy esetben volt nála az ha meg látták 2 party 70+-os karakter egyből bsoe-t nyomott pedig ők is profi szinten játszanak.
amúgy most h bejön az lvl 85 fog csökkeni az lvl 80-hoz kellő xp mennyisége? mert ha ilyen mértékben emelkedik 80 fölött is az xp mint 79-ről 80-ra akkor 1-2 évig biztos nem lesz 85 karakter:) -
utánnanéztem, ez a 3item osszesen 8030 repu pont; az armor: 13,540; clan lv6 10k...de teon eleg olcso server, egy feathered hat nálunk 30milla, SH 120 asszem -
Hát alapjában véve a repupont amibe kerül elég egy klánrészleg felépítéséhez igy bizony a értéka közzel 1milliárd nem is értem miért adta volna 400ba..
Pl sapka minden szerveren 200-250milla volt ahányszor adták. Szal a nálad lévő cuc 4-500milla. -
Respect hozzad Gordi, mint élő L2 lexikon! 
ez akkor tobbet er mint gondoltam, 100millaert visszadtam volna, igy mar csak 150. Masnak 200
-
Darabonként!
ÚJ INFÓ!!!
A sub Skillekhez NEM kell 85!!nek lenni!!! 75ős szinttől megjár! Tudom az sem kevés, de összehasonlíthatatlanúl könnyebb mint a 85 mármint a 75/75/75/75 szóval mindenkinek közelleb van és így sokkal izgalmasabb lesz a dolog:) -
ahhh fenebe:)))
amugy ha c.leader vesz egy ilyen settet azt darabonkent is meg tudja venni, vagy csak az egesz szettet egybe?
hmmm, bár ezt is mammonhoz kell vinni ugyhogy sztem csak darabonkent tudja megvenni... -
Hat nem sokan futkoznak Apellaba, mert kokemeny repu.pontokba kerul. De teny Valakas>apella:P -
Nalam volt 3 napig:) amugy szerintem semmit nem érmégos eszméletlen pénzeket adnak érte mert ugye iszonyat sok reputáció pontba krül! 150milláért ad vissza amugy meg ott bassza meg a Clan warját max egyoldalu és 2 hét mulva azt sem tudják miért van fent!!. -
miert, akkora szam az az apella? akkor szolj ha valakas lesz a karidon :D :D -
pffff meg mindiig nem hiszem el!!!
Van egyaltalan olyan magyar aki elmondhatja magarol, hogy apellaja van offon?! -
hath most ezert nem fogok uj karit kezdeni, amugy 400millaba akarta eladni az egeszet, valahogy az armorra nem volt penzem 
valami tipp, mennyiert adjam vissza vagy egyaltalan tovabb egy masik clannak? -
hehahaha Sylvanas ezt jol bemakoltad:P Sztem ez meg annyit is er hogy uj karit kezdj:D
Hat nekem kivaloan bevallt a nostromo es nem csak L2hoz hasznalom. G15 sem rossz, de mar volt 1 draga bill.em, a nostromo pedig olcsobb volt mint a g15, es raadasul csak angol van g15bol. Plusz Nostro nekem hosszabb tavon sokkal kenyelmesebb es jobban kezre all. -
ja csak nehogy a redstorm melle meg menjen egy redzerg war is D: -
Van egy olyan erzesem hogy nem fog visszakerulni a gazdajahoz, es igazabol csak azt tudom sajnalni hogy emiatt elbaszodott egy apella sett, amibol gondolom nemsok van...
Clanwar? Ugyis ezeket akartam olni
-
nemtoom kié ez a craftos de kurva elbaszta, es mar beszelt az allyleaderemmel hogy rankrakjak a clanwart szal nemtoom milegyen. amugy valami szar 10millat akart ramsoozni. -
bulkba akarta rakni csak elfelejtette benyomni biztos -
LOOOOOOL
igy se voltam szegeny de igy tuti kibaszott gazdag vagyok
3adena volt a 3item...wtf
-
Profi
Ha mar ennel a temanal tartunk :P -
nev meg nem atiras lesz csak ezenkivul -
http://www.mimi.hu/informatika/billentyu.html
A közös jóbarátunk segítségével. -
AC Tool macro - ingyen van es ugyan azt tudja mint a nostromo
ja meg ha mar az arnal tartunk G15 > nostromo es meg lesz egy fasza billentyuzeted is nem csak 1 konzol -
fr0z3n #68273 "- Server transfer will be a one time event per account. You WILL be able to transfer your toon, ALL equipment in that inventory and all the adena to another server ONCE!!!!!! You better pick well and be sure that is the route you want to go."
humm, szal akkor egy accrol csak egy karit vihetek at?? az ugy eleg gaz.
valyon masik accra lehet majd at tenni karit? ilyenrol nem volt szo?
-
Nostromo igazabol 1 gamepad, jo fajta makroiro es kezelo szoftverrel, megoldhatok dolgok vele, ami a klienssel es sima billentyuzettel szinte lehetetlen. Google a baratod, keress ra. -
Melyik boltba lehet venni ilyen billentyüt? Külön extraként csatolható a klaviatúrára vagy csak egy gomb?:) -
Egy billentyü ami makrokat futtat. ultratáp a pvpben jobb mint a bot! -
Most nézem az aláirásod 17 akkor most kapok dijat? -
mi az a nostromo? -
NOKIA:) A nokia rendszerinformatikusa vagyok:P Motorola nemigen van:) -
ErrOrHUN #68266 golyóálló? :D
-
- Fortresses will be seiged 24/7! Any clan can register to siege a fortress and attack that day, even if the defenders are not in game or ready. Your Fortress is up for grabs at any time someone decides that they want to try and take it. This gives lower level clans the ability to attack/defend castles and is a break from Raids and grinding for those clans that are not able to participate in castle seige.
- The new race will NOT be overpowered for easy lvling. What will happen is that newbie buffs will last until lvl 39 to make new players and rerolls easier to raise to competitive lvls.
- The cap at lvl 80 will remain but it will become harder to lvl from 75-80. You better get it now!!!
- HUGE ONE!!!!!! OverLords will no longer be an Alliance buffer!!!!!!!!!!!!!!! They will only be able to buff clans once CT1 starts. They are doing this because the size of clans has increased since the early chronicles and this will allow other OL's the chance to rise in game. The seal land rate will also be raised allowing more seals to land in PVP. OL's will recieve more adjustments but he refused to say what those will be. - /EDIT: Same goes for Bishop's here ... Ally rez will be Clan rez.
- CT1 PTS server is coming out in November and CT1 will follow one month later
- There will be new area's to lvl but access will be limited. Parties with a Warsmith will have an easier time in the new area's. He would not elaborate any further.
- Tanks will be able to fight range classes better but the reasons were to many to list or remember.
- Server transfer will be a one time event per account. You WILL be able to transfer your toon, ALL equipment in that inventory and all the adena to another server ONCE!!!!!! You better pick well and be sure that is the route you want to go.
- AOE will become harder to do. The number of MOBS that can be pulled will be limited to about 15 or so.
He talked alittle bit about everything but those are the main points that I remember off the top of my head. If you have any questions please ask, I might remember something that I did not post. I hope this helps out!!!!!!
- There will also be 2 active battle bars instead of one active with three bars up. He said that you will be able to work more macro's at a time due to a new bar setup. Nostromo will still be legal, the production team use's them for their toons.
-
PhoenixKnight #68264 1 Motorola v6ot légyszi rakj félre nekem :D Nem tudok várni karácsonyig :D