88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ok, Gordi, kozben eszembe jutott hogy ha nem dolgozol, nincs MSNed, szoval csak pislants ra az ICA forumon az uzeneteidre. :) -
jer MSN pls, had adjak admin jogot, mert azota toroltem minden usert, ujat kell csinalnom neked, meg jogokat is adni hozza. -
Telyesen egyet értek akkor mostantol használjuk a zárt forumot ne is linkeld be kérlek csak annak adjuk meg akiben bízunk... -
A gondot ez a post jelentette, es a google ha ket teljes mondat beidezese utan talalja meg csak a postodat gordi, akkor az eleg nehezen kitalalhato --> az egy dolog hogy a google botok vmelyike benyalta a postodat de hogy meg is talaltak ez alapjan... az huzos lenne, vaktaban 2 pontosan idezett mondattal :) Szoval engem inkabb az erdekel ki a halal az a ShOoTeR Franzon, aki Blah-ra postolta.
EDIT:
beleolvasva a Blah-os topicba azt irja a fazon hogy random google search volt, stb stb... Gordi, szerintem erre az a megoldas, hogy zart forumra kene atternunk (mint amit mar egy eve is mondtam es el is keszitettem, tudod), nem ezt hasznalni, mert ezt vegig olvassak a Google botok, mig a zart forumra nincs belepesi lehetoseguk (bar errol szerintem DMX melyebb tudassal bir, esetleg kerjunk tole is tanacsot, gondolom nem szegyen). -
NVM:
Ugy tünik a tetű google baszot ki velünk...Bár nekem két modatot is be kellet írni, hogy kidobja lehet valaki vette a fáratságot 4-5 oldalt végignézni.... sosem derül ki... -
Azt hiszem elég érthetően kértem, hogy SENKI ne postolja a titkos infokat Blahra. Szóval Dögöljön meg az a fasz aki megtette okokthx...
Innentől egyetlen egy infót nem osztok meg ezzel a fórúmmal. -
csak múlt hét szombat óta, azaz eddig egy hete :P Ma belépek felvenni a herot :P játszani legközelebb januárban fogok, addig max. néha hero chatelni lépek majd be terveim szerint :P de hogy a hero címem ne vesszen el feleslegesen, tudod hogy Cereal meg Jedi fog játszani velem! :) -
ErrOrHUN #68377 hero glow nem zavarhat, inaktív vagy :D -
hja, megint megesett velem ez a szégyen... a hero glow idegesít, de a hero chatért bevállalom^^ -
Hero lettél te noob ?:) -
ErrOrHUN #68374 61 -
talan 65 -
Mindenki leszarta ezért úgy döntötek mégis boostolnak. De ez nem boost ez nevetséges.... -
Hányas most Spidi a gladi subján?
Fasza a kép amugy -
Nemtom ki írta nekem hogy nemlesz 2. boost PTS en , de hopp valami uton modon volt :D 40 - 55 re nyomták csak fell .D fene a belüket:D -
nezzetek a csodas szpajdert -
anarga #68368 NEM! -
-
Soha akkor kiderülne, hogy Tunic of Devotionban tolom olyan csoresz vagyok:( . -
Lineage2játékos #68365 teljes mértékben igazad. Na meg még annyit h ugye dvp 2006 végén szerezte ezeket az érdemeket és azóta az off servereken szerintem lett legalább 1-2 ezer olyan szintű játék lvl-ben értem mint ő. akik lehet előállnak ebben a hónapban 1 videoval és azt mondjuk rá jobb mint dvp. de hát ezt meg kell mutatni.
amúgy ti szoktatok arról ahogy játszato fraps video-t csinálni? -
Gratula
-
grt. -
eloim #68362 A questem még nincs meg, a piacon vettem oket abban bízva hgoy legalább az egyik összejön, de erről az eredményről még álmodni sem mertem... -
En bizony megboktem, muhaha:P -
receptek honnan vannak? (ha questbol jött, mennyit váltottál be?) -
Az igen! :D -
:DD -
eloim #68357 

-
nem:) sajna dolgoztam. -
PhoenixKnight #68355 "lehet van sok jobb játékos offon mint dlm,dvp,kagan,repsol etc... de mégis ki szerez rola tudomast ha nem csinal videot ?!" ez igaz :P -
le, neked meg lett? -
sureeeeeeeee -
jolvan gerike inkabb menj levelezni mert vasarnapra se lesz meg a kasztvaltod D: -
dvp témára vissztérve :
- egy ebayer pöcs aki annyit koltott l2re, amennyit nem sajnált.
- viszont akkoris kurvajo játékos, és lássuk be az embereket nem az erdekli ha valaki lelovoldozik pár embert aztan egyszercsak meghal.
- lehet van sok jobb játékos offon mint dlm,dvp,kagan,repsol etc... de mégis ki szerez rola tudomast ha nem csinal videot ?! -
lekésted?
-
Faca orulok dejavum van..
-
Kekszakall #68348 Hali!
Keresek vetelre Franzon Elysian +3 +4 Healthes fejszet emberi aron!
PM itt vagy jatekban Hasfelmetszo!
Ugyan itt elado +6 Tsu*SLS!
Koszonom! -
anarga #68347 ez oke csak egy ido utan felbasz a hulyeseg -
bocsi ha elcseszem a forumot egy ekkora keppel
-
Lineage2játékos #68345 nem csodálom