88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    ok, Gordi, kozben eszembe jutott hogy ha nem dolgozol, nincs MSNed, szoval csak pislants ra az ICA forumon az uzeneteidre. :)
  • Endaer
    jer MSN pls, had adjak admin jogot, mert azota toroltem minden usert, ujat kell csinalnom neked, meg jogokat is adni hozza.
  • Gordis2k
    Telyesen egyet értek akkor mostantol használjuk a zárt forumot ne is linkeld be kérlek csak annak adjuk meg akiben bízunk...
  • Endaer
    A gondot ez a post jelentette, es a google ha ket teljes mondat beidezese utan talalja meg csak a postodat gordi, akkor az eleg nehezen kitalalhato --> az egy dolog hogy a google botok vmelyike benyalta a postodat de hogy meg is talaltak ez alapjan... az huzos lenne, vaktaban 2 pontosan idezett mondattal :) Szoval engem inkabb az erdekel ki a halal az a ShOoTeR Franzon, aki Blah-ra postolta.

EDIT:

beleolvasva a Blah-os topicba azt irja a fazon hogy random google search volt, stb stb... Gordi, szerintem erre az a megoldas, hogy zart forumra kene atternunk (mint amit mar egy eve is mondtam es el is keszitettem, tudod), nem ezt hasznalni, mert ezt vegig olvassak a Google botok, mig a zart forumra nincs belepesi lehetoseguk (bar errol szerintem DMX melyebb tudassal bir, esetleg kerjunk tole is tanacsot, gondolom nem szegyen).
  • Gordis2k
    NVM:
    Ugy tünik a tetű google baszot ki velünk...Bár nekem két modatot is be kellet írni, hogy kidobja lehet valaki vette a fáratságot 4-5 oldalt végignézni.... sosem derül ki...
  • Gordis2k
    Azt hiszem elég érthetően kértem, hogy SENKI ne postolja a titkos infokat Blahra. Szóval Dögöljön meg az a fasz aki megtette okokthx...

Innentől egyetlen egy infót nem osztok meg ezzel a fórúmmal.
  • Endaer
    csak múlt hét szombat óta, azaz eddig egy hete :P Ma belépek felvenni a herot :P játszani legközelebb januárban fogok, addig max. néha hero chatelni lépek majd be terveim szerint :P de hogy a hero címem ne vesszen el feleslegesen, tudod hogy Cereal meg Jedi fog játszani velem! :)
  • ErrOrHUN
    hero glow nem zavarhat, inaktív vagy :D
  • Endaer
    hja, megint megesett velem ez a szégyen... a hero glow idegesít, de a hero chatért bevállalom^^
  • FragStaR
    Hero lettél te noob ?:)
  • ErrOrHUN
    61
  • darkmenx
    talan 65
  • Gordis2k
    Mindenki leszarta ezért úgy döntötek mégis boostolnak. De ez nem boost ez nevetséges....
  • Gordis2k
    Hányas most Spidi a gladi subján?
    Fasza a kép amugy
  • L2Goku
    Nemtom ki írta nekem hogy nemlesz 2. boost PTS en , de hopp valami uton modon volt :D 40 - 55 re nyomták csak fell .D fene a belüket:D
  • darkmenx

nezzetek a csodas szpajdert
  • anarga
    NEM!
  • Sámán
  • Gordis2k
    Soha akkor kiderülne, hogy Tunic of Devotionban tolom olyan csoresz vagyok:( .
  • Lineage2játékos
    teljes mértékben igazad. Na meg még annyit h ugye dvp 2006 végén szerezte ezeket az érdemeket és azóta az off servereken szerintem lett legalább 1-2 ezer olyan szintű játék lvl-ben értem mint ő. akik lehet előállnak ebben a hónapban 1 videoval és azt mondjuk rá jobb mint dvp. de hát ezt meg kell mutatni.

amúgy ti szoktatok arról ahogy játszato fraps video-t csinálni?
  • Voyager5
    Gratula
  • Tüskés
    grt.
  • eloim
    A questem még nincs meg, a piacon vettem oket abban bízva hgoy legalább az egyik összejön, de erről az eredményről még álmodni sem mertem...
  • MeoH #68361
    En bizony megboktem, muhaha:P
  • phalanx
    receptek honnan vannak? (ha questbol jött, mennyit váltottál be?)
  • barret
    Az igen! :D
  • Enosh Chan
    :DD
  • eloim

• Gordis2k
    nem:) sajna dolgoztam.
  • PhoenixKnight
    "lehet van sok jobb játékos offon mint dlm,dvp,kagan,repsol etc... de mégis ki szerez rola tudomast ha nem csinal videot ?!" ez igaz :P
  • Akhi
    le, neked meg lett?
  • daemonervosa
    sureeeeeeeee
  • darkmenx
    jolvan gerike inkabb menj levelezni mert vasarnapra se lesz meg a kasztvaltod D:
  • daemonervosa
    dvp témára vissztérve :
    - egy ebayer pöcs aki annyit koltott l2re, amennyit nem sajnált.
    - viszont akkoris kurvajo játékos, és lássuk be az embereket nem az erdekli ha valaki lelovoldozik pár embert aztan egyszercsak meghal.

- lehet van sok jobb játékos offon mint dlm,dvp,kagan,repsol etc... de mégis ki szerez rola tudomast ha nem csinal videot ?!
  • Gordis2k
    lekésted?
  • Akhi
    Faca orulok dejavum van..
  • Kekszakall
    Hali!

Keresek vetelre Franzon Elysian +3 +4 Healthes fejszet emberi aron!

PM itt vagy jatekban Hasfelmetszo!

Ugyan itt elado +6 Tsu*SLS!

Koszonom!
  • anarga
    ez oke csak egy ido utan felbasz a hulyeseg
  • Endaer
    bocsi ha elcseszem a forumot egy ekkora keppel

• Lineage2játékos
    nem csodálom