88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• z0l3e
    lol, a hét vicce hindemithen

- Melyik várért van a legdurvább harc?
    - Gludioért

na megyek harcolni :D
  • FinalNaSa
    Hali!
    Rég nézelödtem errefelé, Transferröl van valami uj hír??
    Köszi az infokat
  • Gordis2k
    Igy is van:) tökéletesen egyet értek! :) veszek is magamnak egyet én is:) ép a kamaelem ruhatárát vásárolom össze még 2 hét:P
  • barret
    Ember vagyok,es neha hibazok sorry :D
  • daemonervosa
    mer es en nem ezt irtam ??

"Ha offon akarsz játszani akkor csak interlude johet szoba, mert ugye az a legujabb"

ez nalam azt jelenti ,hogy offon interlude van.
  • Dallie
    Destronak levelinghez rossz választás a Slayer. Infernal Master w/Focus is the way to go.
  • ooorrrsss

• KILLER2
    Köszi, mostmár asszem tiszta midnen.
  • barret
    Offon is altalaban interlude van :P
    Legtobb helyen...(Nembaj ha bugos,csak a legujabb legyen :P)
  • daemonervosa
    updatek a játékban. Ha offon akarsz játszani akkor csak interlude johet szoba, mert ugye az a legujabb.Free szerveren pedig alltalaban szerver fuggo hogy milyen kliens kell.

-----
    edit: bazz endaer gyorsabb volt :P
  • Endaer
    Ezek csak fejezetcimek a jatekhoz, mindegyik egy-egy nagyobb updatet jelent valojaban, ilyenkor uj skillek, targyak, teruletek kerultek a jatekba. A cimeket lehetne sorolni de tulajdonkeppen folosleges, az, amit mi jatszunk, Lineage2, es jelenleg az az Interlude resznel tart, de meg par nap/het es uj reszt adnak ki. Ebben uj faj is lesz, ilyen eddig meg nem volt, hogy uj fajt hozzanak be a jatekba., ettol nagy durranas. Ha letoltod a klienst, akkor abban benne van minden korabbi update tartalma is, ertem ez alatt az uj targyakat, teruleteket, stb.
  • KILLER2
    Köszi. Már csak annyi kérdésem lenne, hogy mi is ez az interlude rész? Mi a különbség ez és a többi között? Meg hogy melyik a jobb, a többinek mi a neve, szóval ilyesmik. És kösz az előző választ, sokat segített.
  • Endaer
    Kell egy kliens - ez ingyenes. Kell egy szerver - ez lehet ingyenes is meg fizetos is. Mi itt ha epp jo kedvunk van, a fizetosben tudunk segiteni, ingyenes szerverekben nem.

Fizetos szerver: www.lineage2.com-on egy ugy nevezett master accountot kell letrehoznod, amin belul tudsz utana Lineage2 accountot letrehozni. Ennek az ara attol fugg, hogy hol veszed a CD key-t amivel megszuletik az accountod. Ezt utana rendszeres idokozonkent (15/30/60 nap vagy tobb ha banki atutalassal fizetsz) meg kell hosszabbitanod.

a legolcsobb CD Key amit tudok, 19$, a 15 napos timecard 8.69$, 30 napos 15.15$, a 60 napos pedig 28.40$ - ezt valtsd at forintba napi arfolyam szerint, es ennyibe kerul a jatek.
    Az elso honap eseten meg kell adnod a kovetkezo havi fizetesi tervedet is, igy az elso honap kicsit tobb mint egy 60 napos timecard ara. Durvan egy 10esbol viszont kijon gond nelkul, es az kb. 3 honapnyi jatekidot jelent. Kifelejtettem vmit?
  • Gordis2k
    De
  • Dallie
    Ugye nem destronak kell a kard?
  • KILLER2
    Szevasztok. Én most szeretném elkezdeni ezt a játékot, nagyon megtetszett, de máris gondjaim vannak. Tegnap jó ideig nézelődtem neten, de nem találtam választ arra, hogy ha én most játszani akarok, akkor ahoz mit kell megvennem vagy esetleg letöltenem? Mert láttam itt chornicle 1-5-ig mindent, meg ezt az interlude vagy milyen cuccot, de nem vágom, hogy mit kell nekem megszereznem, hogy tudjak rendesen játszani? Mondjuk most szereztem asszem egy ilyen interlude cuccot, elindítottam, most nyomat valami autpmatic upate-t. Ez most így jó lenne? Köszi a válaszokat, sokat segítetek.
  • GAthersw
    Ha csak ennyit: kamael plus subclass lvl80 írsz be akkoris az első találat a te postod.
  • Endaer
    lol, alázzátok még :D
  • ventel
    SH n vennék Dargon Slayert, Tallum heavy set-et a ha valakinek van fölös ingame pm: services, vagy ide irjon üzenetet.
    Köszi
  • darkmenx
    azert kell 8 account, hogy tudj/ak majdnem 1 party botot futtatni

a comment tobbi reszehez csak annyit, hogy "sztem mikor l2 kijött, te még anyatejen éltél :D"
  • ventel
    Lineage2játékos Te hány éves vagY?
  • BaalKain
    .
  • Gordis2k
    És szerintem Dobogós!
  • ErrOrHUN
    sztem mikor l2 kijött, te még anyatejen éltél :D
  • daemonervosa
    Ez a post bekerult a "mindenidok legnyomorékabb postjai koze"
    -gratulalok
  • Gordis2k
    Te nem TarjaTurunen vagy????.... Ma döbbenetes dolgok derülnek ki.
  • Endaer
    lol, Detto, semmi bajom ezzel :) csak mindig meglep hogy egyesek nem jonnek ra, a regisztralt nev az avatar fole huzott egerrel deritheto ki, es azt hiszik hogy ha en most TarjaTurunen felirattal az avataromban irok, akkor mar TarjaTurunen is vagyok :) nah mindegy, lapozzunk^^
  • jenu
    Én nem is ezt firtatom, mindenki azt rak oda amit akar. Én csak annyit jegyeztem meg hogy az avarod úgy néz ki mintha NovaVita lenne a karid neve (ha ez lenne ezentúl az új beceneved akkor sry) ahogy erre pl Linage2játékos is asszociállt meg én is tettem volna ha tudnám hogy ez nem így van. Én nem azt modtam hogy arra kellene átírnod az avatarod hanem csak annyit jegyeztem meg hogy Anilee a karaktered.
  • Endaer
    kesz atveres, mindenkinek mas a neve akinek avatarkepe van!
    Gordi - Gordis2k
    Detto - jenu
    NovaVita Marquis - Endaer (lol Anilee lol)
  • Gordis2k
    Miért nem az a neve????

BaalKain te szemét pontozo... nem mondom meg melyik poszt utána meg kéne ölnelek!!

És party invite azzal teszteld könyörgök...ne keljen már AFK bant kapnom egy kibaszot pont miatt.
  • jenu
    Engem nem zavar csak tényleg úgy néz ki mintha NovaVita lenne a neved ^^
  • BaalKain
    Melyik info volt olyan titkos? Lécci a post számát!
  • BaalKain
    121 acc? Az legjobb esetben is havi 300k lol. Nem mondtad hogy egy hc botter kóreai klánban vagy/voltál.
    Eddig a legtöbb accal rendelkező akit ismertem 94 accal bírt, shanghaiból :)
  • Endaer
    ha zavaro, csinalhatok masikat, csak szolj :)
  • Gordis2k
    NEEE?? Azt hitem az egy demo:(
  • Tüskés
    Az L2Javahoz semmi köze az NCSoftnak, szerintem ők is leállítanák, ha lehetőségük lenne rá.
  • jenu
    A NovaVita a klán neve, a karakteré Anilee, csak félreérthetően van megcsinálva az avatar.
  • Endaer
    Mystic Muse (aka spellsinger)

Nem tudom teljes-e a lista (ha nem, szoljatok), de tudtommal eddig igy alakultak a magyar hero nevek:

Aimful - Teon - Moonlight Sentinel (2)
    Shaere - Sieghardt - Eva's Saint (3-4 vagy meg tobb hero honap)
    ErrorHUN - Sieghardt - Saggitarius (1)
    mAilka - Sieghardt - SpectralDancer (1)
    Akhi - Sieghardt - Mystic Muse (1)
    NiX0N - Sieghardt - HellKnight (1)
    Anilee - Sieghardt - Mystic muse (2)

A Sieghardtos magyarok mind a NovaVita tagjaikent kaptak meg a cimet (ICA Ally).
  • Lineage2játékos
    NovaVita grat a hero rang-hoz. Így már 3 honfitárs hero-t ismerek off-ról. Milyen kasztban lettál hero?

Amúgy Darkmenx neked minek 8 account. Mert nekem van 2 de szerintem az teljesen elég is, hogy a PP-m adja a buffokat aztán csak ölni kell. Mondjuk 1 3dik nem jönne rosszul mert azzal meg lehetne árulni. Amúgy volt klántársamnak 121 accountja. De szerintem a nagyon sok acc már rontja a játék élményt. 2-3 szerintem teljesen elég.

Ez l2java meg jó nagy szar. nem értem minek kell kiadni a freepack-et. A legundorítóbb mikor 5000x szerveres free-sek feszülnek h nekik már minden cucc meg van meg már max lvl-en vannak stb. Összegyűjtünk 1 pár embert akinek szintén nem tetszik ez és peticiózuk az ncsoft-nak, hogy ezt azért nem kéne. Tegnap haver is, hogy minek kell szidni a java-t mikor én is ott voltam először meg ők mutatták meg és ha ők nem mutatták volna meg akkor nem l2-znék. Csak azt nem tudja h én már akkor tudtam hogy lesz L2 mikor még készítették kb 2001 körültől tudok róla. Mondjuk igaz h először velük 1ütt próbáltam ki, de akkor is szar az igazi l2-höz képest, de az a szar is viszont messzejobb mint akármelyik másik játék. Azt az egyet utálom ha 1 l2java-s okoskodik h mi meg hogy. Azt mondja a gyerek a naga storm-nak nincs receptje meg key matija csak boss dobja egészben meg a több interlude-os a-s fegyót is meg ilyenek:D:D. De rutinos l2 játékosnak mondja magát úgy h soha nem volt off-on:D:D:D:D
  • jenu
    Volt egy érzésem mikor postoltad ide >< Így az enemyk is fasza előnyhöz jutottak, bárki is volt kkthx.