88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Rorgosh
    Gratu! :)

Egyre jobban tetszik a pala... :) ^^
    Remélem a war klánok ostromtaktikájában is megjelenik ez majd.. :)
  • Rorgosh
    Engem nem dobál ki, de nekem is nagy laggom volt tegnap este... :(
  • Ved
    Engen dobál csak ki disconnectel 10p ént és tele késéssel a remek új CT1 vagy más is tapasztalta? ( Na nem baj úgyis kell az sp)
  • ErrOrHUN
    sztem adják le a szerelést :D
  • DarkVen
    ja, lemaradt:
    66-os vagyok Nighnmare heavyban Dle-vel :)
  • DarkVen
    Sziasztok!
    Szerintem az az archer party fog nyerni, amelyikben van 3 lovag :)

Tegnap volt egy kis fight farmhelyért exilesekkel Franzon, 3 ijasz +1 prophet Vs Én a paladin :D (buff nelkül)
    a prophet szerencsére rábuffolt az egyik lila ijászra, ezért vele kezdtem a hentet, aztán szépen sorba a többiek... egy laza healingpotival tartani tudtam ahogy lonek az ijaszok, mindegyiken maja light es bop volt. Addig lőttek, amig mindndek elfogyott a manája :D
    Végülis az utolsónál elbuktam, mert szemet paralizálós augnemt volt a fegyóján és bejöt neki :( De ebből is látszik, kamaelben ijász ellen lovag a megoldás :)) (kritikálba allig ütnek nagyobbat, mint normálba, és még a shielddef poverét is feltölták, ami azért jó, mert a paladinnál minden irányban véd, és ijakkal szemben 100% a defense rate) A DarkAvengerek nem tudom mihez kezdenek shielddef nelkül :(

• Rorgosh
    Szia!:)

Két top archer party közül szerintem továbbra is leginkább az fog nyerni, aki hamarabb reagál a másikra, és előbb jön be neki egy stun vagy egy-két critical hit... szvsz.
  • Rorgosh
    Szia! :)

Jó kis játék ez, de látod, még ezen a fórumon is mi megy... :(
  • ooorrrsss
    Én vagyok a legszomorubb!
  • Gordis2k
    Csak mert már félig publikus:
    A ct1,5 sub- passiv skillek telyes listája és egy bemutatása képpel.
  • Symbiont
    http://lineage2.com/news/kamael_07.html
    szerintem itt megtalálod a választ, gl
  • aalat
    Sziasztok!

Továbbra is arra a kérdésre keresem a választ, hogy az ékszerek alatt lévő 6 üres slotba mit lehet pakolni?
  • pharao
    Nem hittem, hogy ez a nap is elérkezik 1szer o.O
  • Voyager5
    Köszi a tippeket
    Sajnos nemsikerült megoldani, úgyhogy marad a tálcára rakosgatás
  • GamerAdams007
    Szép logó...
  • darkmenx
    aki ezt leszedi: http://darkmenx.dragonians.eu/LII_CT1_Goldmaster.rar
    erre meg mindig kell egy "check file" (LineageII.exe) de nekem vodanettel 15perc alatt megvolt fullon CT1 install utan.
  • Cobra.
    Vagy DirectX vagy videókártya driver gond. Frissítsd a DirectX-et és rakj fel egy régebbi videókártyadrivert (év elejeit). Ha utána se javul meg, akkor passz. Esetleg még annyi, hogy vedd lejjebb a grafikát minkét kliensen (egyik mindenképpen a minimum grafikával menjen)
  • FinalNaSa
    Te egy állat vagy Gordi!!
  • Sanca
    Egy archernek jelenleg a sleep a legszemetebb debuff. A boss yewel-ek sleep resistje orc sleepre tuti hatni fog, de szerintem trancere is. 2 top archer grp kozott a sleepeles donti el hogy melyik fog nyerni, szal a sleep resist/chance igenis fontos kerdes, mondjuk engem mar nem erint :)
  • Gordis2k
    A zárojeles rész elkerülte a figyelmed?(ica forumon) Half hand group lesz 10-12 ora/nap. Ha a tesztkarimat nem bnoljak le 5napon belul akkor indulok.(19orája bufolja magat es leul felal meglásuk:))
  • Padidiver
    Lf bd on sieghardt???
    ott van manta subolj neki egyet aztán adj neki gordi!!!xD
  • Voyager5
    Ezt írja:
  • GamerAdams007
    Critical errornál nem ír vmi Virtual Memory-val kapcsolatosat? Azzal szokott gond lenni több kliens esetén, esetleg növeld meg és fix értékre állítsd.

BTW Nekem is lenne egy kérdésem... két egyforma kliens, ugyanaz a szerver, egyikünknél sincs se tűzfal se vírusírtó bekapcsolva, én simán beloginolok a szerverre, a haverom meg kiválasztja a szervert a listából, de utána már nem csinál semmit oké gombra.
  • Gordis2k
    Nekem minden tökéletes.
  • Voyager5
    Valakinek esetleg van ötlete a folytonos kliens crash ellen? 1 klienssel semmi gond, de amint ráindítok egy újat rövid időn belül kidob, és csak akkor csinálja ha mindkettő kliens az asztalon van. Ha az egyiket lerakom tálcára akkor semmi gond...
    Updateltem, checkeltem, videokártya drivert cseréltem... eredmény ua.
  • ooorrrsss
    nincs rajta irasvedelem elvileg...interlude-ban is csinalta mar, de mostmar tisztara kiborit hogy allandoan tologatnom kell az ablakokat
  • Voyager5
    Írásvédelmet le kell szedni esetleg az option.ini-ről.
    De ez csak tipp.
  • Symbiont
    skillsorváltozás stabilizálása engem is éredekelne
  • ooorrrsss
    hja es nemcsak az ablakokkal van gond, systeminfo és a skillsor sem marad ugy ahogy kellene
    csinaltam mar mindent, game reinstall, check , initalize, athelyeztem, drivert frissitettem...valaki otlet
  • ooorrrsss
    énisénis hadd nyavajogjak:
    mi a geciert nem maradnak ott a helyen az ablakok?! ha restartolom a clienst minden minden ablak visszakerul bal oldalra kiveve a inventory (azt megjegyzi)
    beallítva:
    cliens restart utan:
  • medog
    azert kossz a segítseget:)
  • Symbiont
    Kérj ismerőstől egy host filet(lehetőleg módosítatlant), hátha az segít
  • medog
    nem, nem tettem fel semmien patch-et :S
  • Symbiont
    system mappa, l2.exe vel inditod a gamet
  • kev
    Kár.
    Pedig milyen jó kis játék lehetne ez.
  • Tüskés
    Én csak az sss jelenlétét nem értem teljesen.
  • Rorgosh
    Igen, változott. Most már hazai botcsordák futkorásznak mindenhol.. :(
    Szóval, lehet, hogy nem sokat fogunk téged látni...

És persze a szokásos NCSUX lépések: miközben a már amúgy is túltápolt pvp karakterek kapják a +CP-t és javítják fel a skilleket, addig a healerek: újabb nerf...
    És persze nerfelik a polesokat is, nehogy szerencsétlen legit játékosok gyorsan tudjanak fejlődni...
    GZ NCSUX!
  • MeoH #68805
    Hehe 11ora alatt meg lett az elso(?) lv40 kamael, ofc Franz szerver, ofc Batman...
  • kev
    Változott valami az új kieggel,vagy továbbra is az ázsiai farmerek uralják az egész játékot? Nem fogok játszani, ha megint fürtökben lógó bot-okat látok rohangálni mindenfelé.

• aalat
    Bocs a dupla postert, de kifelejtettem valamit...
    Az inventoryban lett az ékszerek alatt pár uj slot.
    Ez gondolom a stat fülön is látható "Attribute Value" dologgal van kapcsolatban.
    A kérdés, hogy hol lehet szerezni oda való itemeket?