88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• PhoenixKnight
    Pm Excal1bur vagy cosmos13/Darksnyder/Reshia/Siv csak emlitsd meg hogy én montam hogy irjál.Mienk a southern fortress igy gludios területeken tudsz buffokkal szintelni.
    De nálunk csak academybe jelentkeszhetsz +normál klánba majd 70+osan ^^
  • daemonervosa
    kuldesz egy emeltdijas smst :)
  • Chryst64
    off
    Hogy a fenébe tudom a sáv színét megváltoztatni?
    Pl: Gordié végig zöld, Mailkaé is más színű...
  • Gordis2k
    Igen már fut 4 orája
  • ventel
    Beáldozol megint 1 acc ot?
  • darkmenx
    http://darkmenx.dragonians.eu/walker.txt

itt van magyar GUIDE is.
  • Gordis2k
    Francot!! Pm hightech, zuzius,warg! és megy az invite

Müködik a walker jelenleg tesztelés alatt.

Csak a telyes igazság érdekében DMX postolta a séta infokat.
  • z0l3e
    nem hiszem hogy bármelyik is lenne nekik (99.9% biztos hogy nincs)

és igen 76 fölött kevesebb de nem is ez a lényeg

álltalában (mindig) olyan klánok mennek siegere akik amúgy is warban vannak, tehát a -4% nem érvényes és csak -1%ért halnak, ha szerencséd van akkor regeltől halsz és megvéd a charm ha nincs szerencséd akkor nem regeltől és -1% (vagy kevesebb, szintedtől/clan lucktól függően)

én azért kiváncsi lennék arra a gumimaci pvpre, talán kicsit "more balanced" mint az L2 (ami sosevoltéssoseleszbalanced)
  • molnarpe80
    pm zazzettt, lufee, emotion, myriell, ptsilencer valaki csak tud invite-olni titeket
  • mck
    sziasztok! 2 haverral neki ugrottunk a kamaelnek franzon.. viszont nem ismerünk senkit nagyon és keresünk academyt ha valaki betudna venni és egy pici segítséget adni a klán rucihoz azt meg köszönnénk...:)
    tartósabban is érdekelne klán meg party! köszi szépen ha valaki tud segíteni
  • ErrOrHUN
    party UD? ally UD?
  • Endaer
    gondolom ha 76 felett vagy, a max.4% annak megfeleloen mar nem 4%, hanem kevesebb (78on asszem mar csak 1%ot vesztek ha mobtol halok es scroll rezt kapok akkor is)

Vidamparkba bejutott mar valaki? Kivancsi vagyok merre van, hogy lehet bemenni, minden info erdekel. :)
  • Gordis2k
    Gyerek grafika egy gumimaci világban gyerek skillekel ésvidámpark világgal. A pévépé méginkább gumimaci..ugor üt futkároz ugrabugrál patog futkároz.
  • z0l3e
    aha

1: CT1 siege, a nem regelt -4%ért hal (-1% ha warba vagy) a siege területen DE amikor a nem regelt öl meg a siege területen akkor rohadtul nem számít hogy te regeltél, te is -4%ért halsz gg

2: 1 65+ sws-t üldöztünk (75+ PR/HE + 79 swm) 4x kapott stunt és rendesssen adtunk neki, olyan két perc után kezdett idegesítő lenni hogy még mindig él, aztán megláttam hogy kb 50-90 dmgra ütöm....(nem volt UDbe)

3: ugyanez csak 70+/76+ nukerrel

4: az uber lvl79es skillem (song of silence) land rate-je 1 kalap szar, érdemes volt érte 79-ig nyomni az swm-t lol

ja és kb 8 brez ment el három nap alatt (5-6 dc/lag + 2 elment mire ráéreztem az új frenzyre)

asszem ennyi, majd még írok ha eszembe jut valami

BTW AION= shit Kifejtenéd? :p
  • ViolAGyulA
    Sziasztok. Véletlenül nem tudja valaki, hogy a Forgotten song, Theme of Victory echo krisókat honnan lehet megszerezni? Küldi? Vagy ehhez volt egy event?
  • Endaer
    Baylor képek, ha már egy ICA grp bekukkantott hozzá nemrég.

• Gordis2k
    Kifejtenéd? BTW AION= shit
  • z0l3e
    ah, nem tudom már ki kérdezett a song of silence-ről, hát nem túl jó

berohantam párszor az ellenség közé: song of silence + sword of symphony, lehet hogy csak azért mert nem igazán lehet látni a silence effectet a tömegben de nekem úgy tünt hogy a Sword Symphony-nak jobb a land rate-je (imádtam amikor 15-20 ellenség rohant mindenfelé :D )
  • z0l3e
    nah megvolt az első CT1-es siege

végeredmény: WTB Aion :)

• Enosh Chan
    WTB Akat Long bow occsoert, 2-t...

SH
  • PhoenixKnight
    sztem várj 1 honapot vagy 2t :D
  • Akhi
    1.89-st toltotem le de nem merem meg futatni :S
  • darkmenx
    ja meg ez 1.91 nemtom te milyet hasznalsz.
  • darkmenx
    nekem cska hirdetni kell mig elnem adom az enchantokat de majd MARKETWARS -ba bereportolnak a torpek biztos
  • Akhi
    walker van csak az a baj ban is van
  • darkmenx
    IG / OOG
  • darkmenx
    ha valakinek kell mukodo T1 walker vegyen fel msnre:
    [email protected]
    (GYK gokun kivul barki) D:
  • Voyager5
    Verified, az np, de ahogy elnézem ez b*** drága..
  • darkmenx
    viszont gmbarra verified paypal kell.
  • darkmenx
    www.gmbar.com
  • FragStaR
    nem orokre / amig le ne csereled bent marad az sztem a szintjet jelzi
  • Voyager5
    Nekem meg egy weboldalt mondjatok, ahonnan lehet rendelni GC-t. Ugyanis cdkeyonline, és d2pair is visszadobott, hogy éppen out of stack...
  • Symbiont
    Frag, ott alul van egy kis piros csik, akkor az a fire stone vagy mi csak bizonyos ideig van a fegyverben/páncélban?
  • FickDeineStory
    igen igazad van. mindekinek a maga dolga, úgy alakítod a játékod ahogy te akarod. nem belétek kötni akartam csak véleményt mondani.
    mind a két verziónak meg van ez előnye és a hátránya.

amúgy nagyon jó hogy ezeket a tunning-ok beletették mármint az elemental cuccokat még változatosabbak lesznek tőle a cuccok és a pvp-k
  • FragStaR
    Esnek a Fire Stone ok Amit fel tudsz rakni a pancelodra is + a mar agumentes fegyodra is Ez + Infernal form + Tűzgyenge mobok = I pwn
  • daemonervosa
    Ez olyan meghatora sikerult ,hogy asszem midjárt sírok :,(
    Millioszor lerágott csont ,hogy ki hogy játszik , mindenkinek maga dolga eldonteni , mivel szedi ossze az xpt .
    btw koreaban ugyanugy kurvara illegalis az ebay.
  • Tüskés
    Önállóság FTW.
  • FickDeineStory
    Ez úgy működik választól 1 kamael kasztot ezt elviszed ugye 75-ig aztán választol 1 másik kamael kasztot azt megint 75-ig és ez után válaszhatod majd a inspector-t.

Én nem cheat-eltem még soha és nem is fogok én legálisan játszottam és úgy is fogok játszani. Ez tulajdonképpen 1 játék ahol örülhetsz, hogy nyuktod van az igazi világ csalás,hamisítás,gyilkolás,lopás világától. Én azt mondom legalább itt játszál normálisan. Az életben meg lopjál,csaljál taposd el a másikat ha kell, nem mi tettik ilyenné a világot ebbe születtünk ls így élünk (persze ha tudsz itt is kerüld ezt)

De mondjuk hülyeség az h még itt illegális az ebay koreában nem az. persze jobb h illegális és bann-al büntetik szerencsére 1re többször. Vegyel 3 acc-ot 1-be van a main-ed 1-be 1 buffer még 1el árulsz és kész legálisan játszol,fejlődsz, lesz pénzed mi kell még.
  • Flymi
    Hy! Valaki mondjon egy olyan helyet pesten, ahol lehet kapni gamecardot!!!
  • daemonervosa
    A második opció elég jól hangzik :)