88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
BaalKain #69058 Pontosan, mert az idézet magyar emberekre hatványozottan érvényes
-
És ez alapján az idézet alapján a Catalyst nem ment szét, míg a negyedannyi tagot számláló RisingSun meg igen?
-
Typh00n #69056 „Az ember okos lény, de nagy tömegben buta és hisztérikus állat.” – mondják a Sötét zsarukban. -
Győzike!
-
megvettem 3800ft-ért 3 chuck accot letojom:P aztán csak lesz valami. -
ventel #69053 Hum, kedvenc filmed....
Talan a Bambi és a Rozsaszin pillangoban? -
Ehh, hat ez nem tul oromteli hir...Mas lehetoseg? Vagy bujak vissza az odumba, folytatni a teli almot? -
Nem az volt az ok! Hanem had idézem az egyik kedvenc filmem egyik mondását!
Az ember okos, de tömegben hiztérikus örülté válhat! (1milla annak aki kitalálja miből van):) -
ErrOrHUN #69050 szét is ment a dolog :D:D:D -
Ha mélyen matatok az emlékeim között volt valami ilyesmi sieghardton, hogy egy RisingSun nevezetű klán bizony visszaigazolta a háborút a nagy gonosz Catalyst-al szembem. Az bizony nem 4:1 arány volt.... Jó is volt az... RisingSun R.I.P. -
ventel #69048 reggel 9 kor még jó volt:)
azóta már tényleg nem müködik. Shit -
ja mar nem mukodik -
Szingapúr Pay2Play lett, nekem nem megy a verify. -
ErrOrHUN #69045 megéri, főleg msot pl maj lightnál -
Még a +6 se ad olyan használható bónuszt, hogy megérje a +3 fölötti enchantot. -
ventel #69043 http://darkmenx.dragonians.eu/walker.txt
ez müködik, nincs vele semmi gond. -
FinalNaSa #69042 Pont, hogy ez a link nem müködik. Csak nálam nem jó?? -
FickDeineStory #69041 emberek enchant-olásnak van vmi limitje, hogy meddig lehet húzni a fegyókat? Meg ugye ha 1 set-et +6-ra ea-zok akkor ad bonus-t, de ha a fölé ea-zom esetleg pdef-en kivül kapok mást is? Azért kérdem mert még nem láttam +7 armor:D -
Seta es a biztonsag nem 1 cimszo alatt szerepel... De az ember vagy el es kozben fejlodik es kockaztat, hogy kivagjak, vagy megkockul, amihez nekem mar se idom, se kedvem... DMX leirasat kovetve mukodokepes setalora talalsz (http://darkmenx.dragonians.eu/walker.txt). -
FinalNaSa #69039 WTB uj, biztonsagos bot!!!! tyty -
Helyes ideje visszaterni nekem is, hogy majd januarban bannolhasanak:P Ez az ingyen walker pedig diszkriminacio...hm bar igazabol en sem fizetek erte... -
ja es lehet, hogy meg a superman is -
mivel ott ingyen van a walker. -
Istenem éjfél!! És azzal a nyugis gondolattal fexem le hgy DŐL AZ XP!:) -
A noobe cubic! -
ICA forumon ezt postolta a srac aki kesziteni szokta a Zoom hacket dec.14-en, de gyorsan hozza is kell tennem, hogy nekem crit.errorozik vele a kliens. Remenykedj, max minden hiaba. :)
hasznalati utasitasnak azt irja, torold vagy nevezd at a meglevo system mappad es annak a helyere tedd be ezt, ne pedig felulird a meglevot! -
Hmm, tegnap a mass summon aqua cubicnál lett a többiek neve sárga enyém nem, és én idéztem life cubicot is de nekem továbbra is fehér maradt a nevem, másik kliensel megnéztem a summonerem és az ö neve meg szürke volt. -
JAJA amint nincs cubic a tevémen egyből nincs sárgaláz!
Azt nézem hogy az ipé singapuri amivel átverjük a valkert.. ez a Lineage2 SEA szerver ha jól látom. -
heal cubic lehet mert a 15 koruli karik teve vilagban is sarga nevvel futkorasznak -
Hehe én kiszurtam mi van:)
A noobe buffok elöt fehér miután rajtuk van sárga a név itt lehet valami bug(szerintem a heal cubiccal) van screanshotom is de kreten modon nincs egy tetü normális postolható képfeltöltö a világon:(
-
fr0z3n #69028 Zoom Hack-ről tud már valaki valamit, van-e már CT1 alá? 
-
PhoenixKnight #69027 Mind1 igazábol haggyuk..nem szeretem az ien témákat :D
Azt tudom hogy Sleepers core tagokat(szoval engem is xD) nagyábol minden klán birja <3 -
PhoenixKnight #69026 Ne bántsd Khmert ő joarc..:D
2 oldalas warrral kapcsolatban : azért az 1enlő létszám az nem teljesen igaz.. persze ha hozzátok képest kb 1enlö de HW hoz képest?:D 4:1 arányba vannak hozzánk képest ha beleszámitod entente allyt meg a többi kisebb klánt.
+van 1 kis különbség a fejlödési modszerekben : (lehet hogy mostmár nem teljesen igaz de az volt 1 honapja) RM riftben fejlödik +IT ben , HW klán nélkül 24/7 bot ,Invi meg normál helyeken(FOD/VoS) ,Megarus+GF rift/normál helyek . RM t 1szer nem láttam tökéletes party nélkül kijönni városbol(kivéve hellburn barátunkat aki lvl 78+heroként solo vos helyeken ölte az embereket ). HW az kb ugyanez .
És illusions a kivétel mert ők kb ugyanolyanok mint mi : semmi rift csak normál helyek . Ezért is volt csak ellenük war.
Biztos van bennem elfogultság kb ez a lényege annak hogy nincs 2 oldalas warunk mindenkivel
-
wts demon dagger +0 clean, pm itt -
amugy nekem nem sarga egyik kari se, pedig 3 napja nonstop bentvannak bottal -
Rorgosh #69023 Visszavárunk! :) -
Rorgosh #69022 Szia! :)
Nem értek teljesen veled egyet... Igazából kezdjük ott, hogy az RM-nek nincs is rendes propagandája (aminek meg is lettek a maga következményei), mondjuk a HW-nek annak akad...
Az, hogy Dawn vagy Dusk oldalra álltok az igen keveset számít. Mi is épp az aktuális érdekünk szerint választjuk, mint minden épeszű klán aki akar valamit.
Az, hogy farmoljátok a bossokat az inkább előny szerintem. Épp azon dolgok egyike amit én pl. becsülök bennetek.
Ami számomra visszataszító az két, egymással összefüggő dolog (ha a botosoktól már megszabadultatok, azt nem figyeltem): az egyik a war el nem fogadása. Ezzel az a baj, hogy magatokat mind a játékban, mind a fórumokon az ellenségeinként határozzátok meg. Ami nem gond, ez egy pvp játék. Csak épp tisztességtelen, hogy akkor nem vállaljátok be... Főképp, hogy mind létszámban, mind szintben mind pedig felszerelésben ugyanott vagytok ahol mi (iletve ahol mi voltunk a szakadás előtt), így ezek a pvp-k bőven kiegyenlítettek lennének.
A másik pedig a pk-ztatások, amikor néhágy klántársad, pl konkrétan: KHMER (valahoghy így írja), levágatja magát, hogy utána mindenki nekiessen az egy-két pk-snak a dropért... -
PhoenixKnight #69021 1ébként meg karácsonyra kapok 1 gitárt és elöször azon akarok megtanulni játszani aztán majd talán visszajövök -
PhoenixKnight #69020 Azért utálnak minket mert nem vesszük figyelembe a többieket. Pl Dusk/dawn kérdés: nekünk Dusk jo ugyhogy azért küzdünk és nem érdekel hogy a szerver 99% a dawnos.HW/RM meg azért utál minket mert ugye nem küldünk nekik wart. Elhiszem hogy pocsék lehet ugy játszani nekik hogy nem ölhetnek le akkor amikor akarak de nekünk eléggé előnyös +taktikázhatunk vele.
De a kedvencem amikor farmereknek neveznek minket :D csak azért mert Orfent/zakent/coret/AQt/baiumot mindig megöljük +minden nap van napi 1-2 óra Raid.
Ja és abban hogy sokan utálnak nagy szerepe van HW/régi RM propagandának ... -
Rorgosh #69019 Szia! :)
Abbahagyod? :( Remélem nem tart ez sokáig nálad... :)
Amúgy miért jó ez az allydnak, hogy ennyire közutálatnak örvend?! Én elhiszem, hogy jó a társaság (te csak tudod, te vagy ott, nem én), de nem értem azokat a dolgaitokat, ami miatt sok olyan játékos is, mint én is idegenkedik tőletek.