88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Bármelyik karaktert leverheti egy krit, nem csak a tankokat. -
johnnyy #69139 Értem, szoval 7 hónapot küzdöttem,szenvedtem,grindoltam, és oda jutottam hogy 1 lövés vagyok és ez még természetes is. Állat cucc! Elméletileg a tank azért van hogy birja a sebzést amig a többiek zuznak. Hát nagyon birja, kemény:D -
lol most esett le, hogy 2 oldallal visszább lévő üzenetre válaszoltam visszaolvasgatás közbe azt hittem végére értem XD -
Jaja, emeltdíjas sms, asszem 500ft egy vagy fél évre, és akkor VIP leszel, és engedni fogja szinezni a sávodat. -
nice 

-
Nem kurt el semmit A-grade + high lvl M crit= 7k röhögve!
Még PoW és Mystic nélkül is lövök beléd 1400at ha nincs elenem buffod ,arcane+arcane powerrel ha surrend megfog! Hát akkor egy a-gradesre? 10k m kritet fullbufban bármikor. Főleg ha teszemazt Fire enchant van a fegyóján! +5-20% dmg mértéktől függően! Ettől még a tank kurvajó kari csak ne a-gradéban számold 79+ FTW sajnálom BOT MORE! -
eloim #69132 hát ez lol 

-
Álommanó...
És ilyenkor rossz a gépem:( még 3 óra a mohejemről kiosztom az észt türelem:):):) -
Rorgosh #69130 Szia! :)
A franzon sem mindenki ebay-er vagy botos. Viszont a jelen fórum közönségének igen nagy hányada botol/vesz adenaát rendszeresen. Sőt a gm-ek a szokásos szerény hatékonyságukkal itt is igyekeznek bannolni a botokat, amit a legit játékosok itt sem bánnak.
Viszont ezen fórum sok tagja, kik már mint említettem, jelentős részben értintettek, a Franz szerveren játszik.
Amúgy az acc-ok illegális használatáért ban jár, pl nálunk is egy srác áttette magára a leaderséget ezzel a módszerrel, amiért kapott is egy szép ban-t. Persze az idióta gm a klán leaderséget nem helyezte vissza, így most meg vagyunk lőve, mert a hivatalos leaderünk bannolt... :( -
FickDeineStory #69129 1. 8k euro volt bocsi rosszul váltottam vissza foritnba
2. Nem 1 embert ismerek aki vissza kapta az acc-ját
3. Ott voltam mikor 1 party járta a cata-kat és peticiózta a botokat, majd utána jártak mi van velük és hát meg kapták a karácsonyi ajándékot, amúgy nem is igazán látni már botot cata-ban sem. Végülis mindenesetre mostanában nem lehet panasz a gm-ekre.
4. Ha van pénze rá nyugottan engem nem zavar:D
Szerintem a Crossbow-os kamael a legjobb. Sokan berserkerrel játszanak, de szerintem az inkább csak xp-zni jó -
Rorgosh #69128 Szia! :)
A HW sajnos tényleg klánon kívül fejlődik jobbára, bár tapasztalataim szerint az Entente az normál helyeken. Természetesen mindenki jár rift-be, így mi is, de a klán jobbárahasonlóan normál helyeken fejlődik mint ti, csak mi mondjuk BS-t részesítjük előnyben pl FoD helyett (ha már Adenben van CH-nk). Ebből adódóan mi nagyon sok pvp-t vívunk a jó expes helyeken.. :)
Ahova tudunk menni CH-ból, oda nyílván oda megyünk, ezért nem látod annyit a normál partykat. Pedig mi is jobbára normál partykat tolunk, teljesen szokványos helyeken...
Khmer: lehet hogy jó arc a klánotokban, de pont az olyanok, mint ő a legnagyobb visszatartó erő, ami visszatart sok játékost a hozzátok való csatlakozástól. Amikor egyszer eljátsza a már leírtakat valakivel, akkor arra lehet számítani, hogy az utálni fog titeket.
Példa erre az, hogy amíg mi fogtuk Baiumot épp a KHMER félék miatt volt, hogy levágtuk a TOI tetején lévő karaktereket. És invist tilos volt feltámasztani... -
Csoda event.
lmao
-
Otr #69126 Na sikerült reaktiválnom^^ Holnap érkezek haza és goo :)
Kamaelt kiszeretném probálni szerintetek meik a legjobb?
Nekem skillek alapján Berserker kaszt szinpi :)
-
FinalNaSa #69125 Na akkor a 2. sztornó, az első egyértelmű, a 4. csak egy vélemény, de a 3. kérdésemre várom a választ FickDeineStory!! 
-
PhoenixKnight #69124 3 nap bann= csuny 18+os beszéd
1ik volt klántársam 6 napot kapott igy mert amint letelt a 3 nap ujra kapott 1et :) de mákja volt mert 2ikra általában bannolni szoktak.
Másik klántársam meg kapott 3 nap bannt de nem jelentkezett ki igy a 3 nap alatt végig játékban tudott maradni -
fr0z3n #69123 Ez most 3 Dark Screamer -ből és 3 D-s Titan Sword -ból maradt :)
Tegnap is nekiálltam 2 DS -nek, és ott az egyik fel is ment 11-re de sajna a 12-őt mar nem szerette
-
lol ezt meg hogy csináltad?
vagy nagyon máker vagy, vagy nagyon tudsz valamit :)
akkor azt viszont oszd meg velem privátban plz
-
szerintem is eleg feltuno a hasonlosag MeoH :D
johnny, ha van 1.78as walkered, mar abban is meg tudod nezni hogy mi a walker weboldal cime, ahonnan letoltheto a progi... T.T amit ott talalsz, ahhoz egyelore nem ismert semmilyen mukodo "tores" sem, ezert kell 7 dollart fizetni ACCONKENT a walker jelenlegi hasznalatahoz. -
fr0z3n #69120 Egy kis plusszolgatás 

-
A te internetelőfizetési ügyedet kéne bíróságra vitetni.... -
bobbii #69118 nem mindig ertem mi az ertelme az ijen jellegu benyogesnek....
bar sztem eleg egyertelmu volt a kerdes...
a transformation skillhez kell egy crystal of life... nah ezt honnan lehet beszerezni... -
ErrOrHUN #69117 akkor valamit elkúrtál :D utoljára Aquarium sps-el lőtt rám 7k körül és pp buffban voltam vagy BO vagy MJ setben. (rajta volt mystic, empo meg zerk) -
Volt már, akit visszaengedtek. -
johnnyy #69115 SZétbasz az ideg ettől a szartol. 7 honapja küzdök a tankommal, van rajtam 500kk-nyi topA cucc...és 1 szaros nuker 1 lövéssel rámtesz 7k damage...gg. Annyira izgalmas és annyira sok örömet okoz ez a game hogy minnyár beszarok.
Na mindegy amig nem lesz ig bot, addig nem jáccok. Aztán majd felhuzok egy archert vagy egy nukert amivel talán szorakoztató lesz a game.
Rosszul válaszottam az elején:S tank suxx. -
FinalNaSa #69114 1. 4ezer euro=1m Ft, nem 2m.
2. Én nem hallottam még olyanról hogy valaki 1 hét bannt kapott volna, vagy bann vagy nem! Egyébként van ilyen, vagy valaki hallott már róla??
3. Te honnan a picsából tudod, hogy most sokkal nagyobb az esély arra, hjogy lebuksz bottal???????
4. Ha valakit kibannolnak mert a main accountjával botozott, és aztán csinál egy uj accountot azzal is 100% h botozni fog szoval nem lesz tul nagy befektetés h megint highlvl+topcucc legyen. -
Fogadjunk hogy lineage2jatekos volt az elozo regelt acc. neved...omg... nev valtozik a hulyeseg marad. -
ingame is tolhatod...csak
donálnod kell+nuker kell h legyél+legyen1 ingame társad aki rechargel...ennyi nem szíás ez csak van olyan kaszt aminek igen...necro mindig tud fejlodni... -
johnnyy #69111 Üdv! Probálkozhatok még szívni keményen bot nélkül és élvezni hogy a játék egy unfair shit... de inkább kérek tőletek elérhetőséget az új igwalkerhez.
Szal plz valaki?
(1.78 megvan, csak én marha nem használtam amíg működött, most meg nem lelek újat) -
FickDeineStory #69110 tehát akkor tényleg igaz az, hogy a franz szinte teljes mértékben ebay és bot szerver. Igaz nálunk a teon-on is elég sok van de már sokkal kevesebb mint eddig szerencsére. Mondjuk köszönhető ez annak, hogy szinte akiről biztosra kiderül a teon-on, hogy botozik azt 1ből bejelentik többen is. Vannak olyan ismerőseim akik 1 nap alatt 40-50 botot bejelentenek mennek partyba és ha bot csapatot v botot látnak írják róluk a peticiót. Én meg meg mondom nektek őszintén szerintem a teon-os gm-ek lelki ismeretesen végzik ilyen területen a dolgukat mert azokat a botokat én többet nem láttam (kivéve 1 párat).
De én még mindig többe nézem azt aki vesz mondjuk plusz 2-t acc-ot amivel botozik meg mondjuk van neki 2 amivel legálisan játszik, mint azt aki csak úgy kifizet 4 ezer euro (2 millió forint) értékű pénzt adenáért 1 vásárlási körben. Ez kb 20 milliárd adena volt erre azzonal intézkedtek a gm-ek és teljes bann-t adtak neki (pedig aznap lett hero:D)
Én amivel nem vok elégedett az az h nem igazán büntetik az account lopást. 1 hero a klán társával lopta el az ellenségeik acc-ját és csak 1 hét bann-t kaptak érte (én ezt az ügyet bíroságra is vitetném)
szóval engem nem igazán érdekel ki, hogy játszik a lényeg hagyjon engem békén a hülye csalásaival, én úgy élvezem a játékot ha az xp-t és a cuccokat, adenát magam szerzem meg és már mint továbbra is legálisan fogok játszani mert én úgy szeretek.
még 1 vmi szerintem a main account-aitokkal ne botozzatok elég sok idő lenne elvinni azokra a szintekre azokkal a cuccokkal ahol most vagytok, ha eddig nem veték észre örüljetek neki, de most sokkal nagyobb esély van rá, hogy észre veszik. -
nem -
BaalKain #69108 Egyébként mindenki előfizetve botol? -
BaalKain #69107 Van aki nem botból árul giranban?
-
Bot nélkül nem. L2=-IDŐ-PÉNZ -
Olyan sokan lenének? Ja értem a girani árusokat is beleszámoltad:)
Akkor ki lehet az a 100bol még három aki NEM ajánlja? -
z0l3e #69104 na ja, gáz is lenne annak a 300-310 embernek fent tartani 1 szervert aki nem botozik hát még kilencet, a ban/mass ban is csak azért van hogy v.ki vegyen új accountot
és NEM, nem éri meg jástszani az L2-vel, már nem.... -
köszi srácok :)
asszem este indulok :) -
Nem tudom miből gondolod hogy bann veszély van vagy hogy azonnal bannolnának ha botolsz. A bot sose volt biztonságos és nem is lesz. Nem gondolnám hogy nagyon csinálnáank Ig mass bannt mert NC csúnyán maga alatt vágná a fát, na mind1 ez másik téma... Én előfizettem rá használom és nem vágtak ki és ha azonnal nem vágtak ki akkor nem is hinném hogy fognak ha meg kivágnak akkor ez van... -
nincs banveszély kb mindenyian előfizetünk ideiglenesen! Szolo grindre fasza bufferel csak party esetén nem fasza ugy sok a költség. -
vazze gordi megint sokat aludt :)
szóval válasz az előző postokra
de az nc hibája :) mi a francnak figyelik most a botokat?
én simán elő is fizetnék a walkerre, de attól még simán bannolnának is
arra értettem a botot, hogy lehessen már "legálisan" (értsd úgy: mint, régen nem ekkora banveszély mellett) botozni :) -
<3 :)