88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
BUEK
-
FinalNaSa #69342 Ha valaki tud sieghardton kraftolni Spiritual eye-t vagy ismer valakit aki tud, az pm itt vagy játékba!! Elöre is köszi -
ErrOrHUN #69341 azt legalább megnézted milyen debuffokat kaptál? -
BaalKain #69340 Ruby jól kibaszott velem :)
Amit az aoba óta betörtem: +3 SOM, +4 TG, +4 SOM és persze kimondhatatlan mennyiségű DS -
z0l3e #69339 talán ugyanazért amiért nem vágom le a kezem ha fáj :O (az is rohadtul idegesít meg ellenérzést vált ki belőlem)
amúgy nem vagyok ideges, és szerintem az enyémnél sokkal durvább kirohanások is voltak már ezen a fórumon a JÁTÉK miatt
PS: a tanácsot szivessen veszem de a kioktatást nem tűröm :) -
karácsonyfa alatt sincs ennyi ajándék, lol
-
igen!
Itt ülööök egyél be 10% kell:P
-
ventel #69336 Unholy resistance és a Divine protection összeadódik? -
Ha ilyenfokú ellenérzést és idegességet vált ki belőled ez a JÁTÉK, miért játszol vele? -
KABBEEEEE!!!
-
talán itt -
z0l3e #69332 lol, NCSux javított a siegen, mostmár siege területen ha regeltél és van rajtad charm, nincs exp vesztés tök mindegy ki öl meg (két hete az a rohadt bug kicsit sokba volt)
de a lejobb része a siegnek az volt amikor 1.3k mdef-el 10kdmg kaptam 1 MMtől :) , kicsit nagyon el van baszva ez a játék
PS: ja és az über lvl79es skillemet 40 ellenség resistelte kb háromszor v. négyszer -
Valaki tudna adni pls egy linket ahova le van fordítva magyarra pár quest? -
FickDeineStory #69330 amúgy még erre az MMO-s dologra 1 kicsit visszatérve olvastam, hogy Korea tulajdon képpen ki van zárva az eladási listákról. Szóval valahogy úgy működik, hogy adott 1 koreai játék pl l2 a koreaban (de szerintem ezt már azsiára is kiterjesztették) eladott cumót nem számolják hozzá csak amit világ több földrészén adnak elbelőle. De ha van 1 amcsi játék pl wow akkor annak az eladását mindehol számontartják. tudod ez elég hülyén hangzik de valahogy így szóval annak kell hinni ami a játék dobozán van és nem az oszama bin laden ellenes fan klubboknak
-
bsz -
BSZ -
Köszönöm szépen! -
Sorbon #69326 Igen Franzon. Több magyar klán is van. -
Gomez6 #69324 A magyarok többsége melyiken van? (Franz) -
Franzon jaccok de alig talaltam magyart -
Gomez6 #69321 ja az ékezettel nem szoktam foglalkozni. De közkivánatra foglakozni fogok csak nehéz lessz vissza szokni. -
Gomez6 #69320 A helyesírási hibákat és értelmetlen mondatot lehet,hogy a whisky okozta!
XD -
ja olympián .. -
1. A Destro továbra is öl olyn --> Mivan? ^^ -
Boldog szuletesnapot Gather =) -
Hali
vkinek van mar l2asrv e? akinek van az irjon uzit thx -
Ha pontosan le akarnám írni akkor így fogalmaznék:
11 millió XP/óra 74es szintről 75ösre 110millió xp kell. -
Rorgosh #69314 Szia! :)
Mesélj légyszíves arról, hogy milyen volt minden egyes lövéssel kinyírni egy 4x hp-s mobot! :) -
Rorgosh #69313 Sziasztok! :)
Véleményem szerint nem tudjuk pontosan, hogy melyik mmo-val hányan játszanak. A kiadók ugyanis - üzleti okokból - legfeljebb az eladott accountok számát adják közre, de azt már nem, hogy ebből mennyit bannoltak, vagy mennyi inaktív account. És azt sem, hogy egy játékosra hány account jut (elvégre nem csak a L2-ben vannak botok, másod acc karik stb., legalábbis gondolom).
Szóval az ilyen kiadások, hogy hányan játszanak vele, csak egy nagy számháború... Mellyel parasztvakítani akarják a jónépet, hogy ha MMO-t keres, akkor hozzájuk jöjjön... -
ventel #69312 30% felett annyit ér a frenzy mint kb a rage. -
A destronál csak addig van frenzy amíg 30% alatt van a hpja ha főlé megy akkor kikapcsol?
Elég vicces szitu lehet amikor csak arra vár hogy elnyomhassa és valaki ráhealel a benyomás után:D -
z0l3e #69310 hahahahaha, tegnap éjjel felnyomtuk 20kk-ra az első 15 percben, nem tudom mi lett a vége de ha csak 30 percre jó marha boldog lehet aki megvette a végén 

-
HBD GAthersw -
2 fontos dolog mielot lefexem (végre talán)
1. A Destro továbra is öl olyn
2. Az aukcios házban nem atvaltozo konyvet hanem egy zar scrolt lehet venni ami 30 percre atvaltoztat de 1x... használatos... -
1 hét bünti! -
Csereld meg a ket gepben a videokartyakat egy proba erejeig(ha lehet)
Nem hiszem hogy videokartyafuggo:)
Fuj ekezet nelkul irok... -
FinalNaSa #69305 Úgy látom Ruby +16os Dark Screamere óta mindenki meg van huzatva! 

2. Fingom nincs mi lehet a videokártyáddal a baj, valószinüleg téged nagyon utál a lineage!!

-
BaalKain #69304 Azt mondja meg valaki hogy hogy lehet az hogy van 2 gépem, ugyanaz a konfig kivéve a videókártyát. Az egyikben egy cseszett régi, 3ezer ftos, 128 mb-s van, a másikban egy 35ezer ftos 256mb-os vadi új kártya.
Nade a régi kártyás gépen elfut 7-8 kliens gond nélküól, a másikon max 2, a harmadik akkor is crittel, ha le vannak csukva.
Vkinek vmi ötlete? (ct1 előtt az új karis gépen felnyitva is elfutott 5 kliens) -
WTB Blessed Spiritshot C es Greater Soulshot c grade cpack reci pm itt vagy jatekban Jokker (Franz server) -
Hat nem akarom bantani szegeny Gomezt de epp a tartalommal volt a gond, kisse ertelmetlen a mondat. azt en itt lezarnam a dolgot.