88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #69428 köszi. én is SS-t akartam jobban, de klántársak mindig le akartak beszélni mivel focus ugye növeli a critical esélyét és hát ugye tőrösnél ez számít nagyon. de lehet veszek mind a kettőt:) -
Plated also felsot vennek FRAN zon pm itt vagy jatekba: abonation -
én ismerem a skynet-et bár nem szoktam beszélni vele, mert nem túl barátságos
mostanában inkább csak menekülök előle
üdv: John Connor -
NEM HISZEM EL!! Tényleg volt egy értelmes kérdás a káoszban figyeltétek?
Soul Separator mert a DMG/sec ugyan anyi vele és PVPben a focus nem számit a szúrásba a crit viszont növeli a szürás erejét. -
BaalKain #69424 Hali!
Ha vki ismeri skynetet és szokott vele beszélni lécci szóljon neki, hogy privizzen rám.
Vagy skynet ha olvasod ezt lécci privizz rám, thx. -
FickDeineStory #69423 mondjuk végülis tényleg nem tom miért írok be magyar fórumokra ennyi hülyeséget, mert vissza olvasva tényleg sok van benne. Pedig külföldiekre tényleg nem szoktam pl teon-on sincs 1 külföldinek se bajam velem csak magyaroknak van (ja mondjuk 1 magyar ellenes játékossal találkoztam utána 3szor lecsaptam pvp-ben miután beszólt), de tényleg nem tom sokszor honnan tudok ennyi hülyeséget 1be ide írni meg mint mondtam más magyar fórumokra:D. Akkor javítom magam én úgy tudtam, hogy az account vásárlás legális de ezek szerint nem.
Szóval nem is terveztem vele élni csak 1 kósza ötlet volt. Én mint már sokszor mondtam legálisan játszottam,játszom és fogok is játszani. Én így élvezem a játékot. lehet 1ik mások fórum tagnak részben ez is a baja velem, hogy oltogatom őket mert nem játszanak tisztán. De hagyjátok ezt figyelmen kivül:D
amúgy szerintetek bloody orchid-ot v soul separator érdemesebb használni. tom bo kevesebb patk és 67 crit rate sa-val ss 204 patk 160 cdm-el és nem tom igazán eldönteni melyik legyen. esetleg ha véleményt mondanátok róla? (szerintem ez értelmes kérdés volt) -
Psychedelic #69422 De legalább vmi alapja lenne, ezeknek a butaságoknak amiket beszélsz...
Komolyan ezek neked csak ugy jönnek, vagy sokat gondolkozol rajt? Minek erölködsz ennyit, még eddig 1 értelmes dolgot nem irtál, add már fel. :) -
semelyiknel nem legalis, sot l2nel sem. de gondolom sokszor elolvastad az EULA -t es tisztaban vagy vele. -
koszi a tanácsokat , nagyon építőjellegűek voltak :) -
FickDeineStory #69419 Ez minden mmorpg játéknál legális (hú hogy mondjam el hogy ne mondjak hülyeséget:D) szóval mivel az account a tulajdonod a valós életben ezáltal erről te rendelkezhetsz. Ha megnézitek az account-otokat azért lehet változtatni a nevet,email címet, a nemet stb. Szóval ezt törvény (itt a valós életű törvényt nézve) megengedettnek tartja. Szóval az ncsoft abba beleköthet és büntethet ha te botozol ebay-zel az ő szerverein mivel ha belépsz a játékba ezeket a feltételeket elfogadod. De az ncsoft-nak nincs semmi köze. Szóval szerintem csak ebben a formában éri megvenni a játékkal kapcsolatosan vmit. Mondjuk ahogy felmerült bennem 45 perce az előző hozzászólásomban az, hogy vennek úgy el is tünt. A dual box elég. túl maceráns lenne 3-4 account-ot 1szerre kezelni váltogatni az ablakokat stb. Nekem inkább elég lesz a két saját account-om.
De amúgy ha belegondolok biztosabb ha nem vesztek mástól semmit. megjárjátok ha kiadtok érte mondjuk 30k forintot és pár nap múlva bannolják mert végig botozott vele a csóka akitől vettétek. -
Symbiont #69418 Ő fizeti, te használod :P -
miota legalis? -
Fél accountot hogy lehet venni, persze gondolom csak kéz alatt, de mégis érdekelne a metodus... -
FickDeineStory #69415 kajak jó lenne az SE acc ha teon-on lenne:D szerencsére a teljes account vétel legális szóval teon akinek éppen van eladó accountja írjon ide -
mennyi az SE meg mi aneve -
BaalKain #69413 Megint "abbahagyod"? :) -
WTS 3 acc
1 acc.: Sieghardt lvl77 Mystic Muse subok: lvl76 Sag,lvl57 Sws
lvl60 Ws torpi
2 acc.: Franz lvl75 Bounty Hunter sub :46 He
lvl42 Ws torpi
3 acc.: Franz lvl74 Shillien Elder
pm me offer -
Igen jönnek spoilra de nem a t1től már Interludban is jöttek!
Baalkain: Tudom , hogy tudod:) -
BaalKain #69410 Mégis mit vegyek alapul? Meg az itteniek mit vegyenek alapul? Simán mondhattad volna, hogy kb 10 milliárd értékű blessed enchantot tolt rá, jobban is hangzik, meg úgy értelme is van :)
Ha hero volt akkor neki semmibe nem került ergo a logika szerint 0 értékű blessed enchanttal tolta, de tudom, hogy érted :) -
Szijasztok lenne egy kerdesem Dc gloves tallum gloves maja gloves reci t1 el bekerult spoilra mobokba ?? vagy maradt a toi quest ?
Koszi a valaszt elore is -
fr0z3n #69408 Jam, ráment...
Csak aztán ez mar nem:
-
Egyebeknt másra ugysem tudja kolteni a penzet :P -
Vicces....ugye nem a piacot akarod alapul venni? Elfelejted, hogy negyed áron vette a clántol sőt! nembeszéve arról hogy minden hónapban 1-2 de néha 3 karija is HERO! Nem mindenkinek kell a piacon bizniszelni elég ha valaki egy nem kis klánban. És ígykerült 3milliárdba szal volt az 40-50scrol is... ezek elmebetegek. -
imho akkor érdemes blesseddel tolni ,ha vmi durva augmented ,bossekszered van ,vagy s armorra tolod -
BaalKain #69403 Ha 3 milliárdnyit költött safe enchantra az kb azt jelenti, hogy elsőre ment fel 12re, a mai blessed árakat nézve.
Amúgy baromság sztem, majdnem annyi egy blessed EWS mint egy drac bow. -
FinalNaSa #69402 Neked felment 14re az Infernal master??? 
-
fr0z3n #69401 Siman én is normál scrollt raktam volna rá, az infernal masternél mikor betört +15 re, az A-cry amit kaptam érte többet ért mint maga a fegyo +0án.
Akkor meg minek pazarolni rá a blessed encsit?
-
Nem csak a GG érti félre a spy és adaware dolgokat a gépeden
-
üdv! Lehetseges az, hogy a cliens virusos vagy van egy virus ami az l2-ot tamadja? -
4et tört be majd utána kb 3milliárdnyi safe enchantal tolta fel! A legdurvább 12ről 13ra normál scrollal tolta!! a barom:P
Connexé igen és a 2db 11es is. A másik 12es blesssole aka porthios (connex huzta neki lol) -
Sorbon #69394 Connex-é azt hiszem de passz hogy mibe került, hogy hozta össze. -
kinek van a +13 as? :P
és mennyit költött rá (hányat tört be? :S) -
Kekszakall #69392 Baalkain!
Most nehogy elkezdj Drac Bow-kat enchantolgatni :))))))
Draga lesz :) -
Symbiont #69391 Szép:) Köszi a gyors választ -
Az ICAnak jelenleg 1 +7es 1 +9es 2db +11es 2db 12es(dopaké az egyik) és egy +13as drak bowja van. -
Ja bocs :S -
Symbiont #69388 Most kérdeztem meg o.O Tőle meg nem tudom megkérdezni, mert nem 1 szerveren játszunk.Csak e miatt meg nem fogok inditani egy karaktert sh n:P -
Kerdezd meg?
-
Symbiont #69386 Nem tudjátok Dopak Draco Bowján mennyi enchant lehet? :o -
ventel #69385 És ha tényleg kiváncsi vagy
itt van nagyban is: