88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    Párnapja veszekedtünk itt a szabályok felől nos elolvastam a hivatalos teljes körű szabályzatot és szerintem 1-2őtöktől bocsánatot kell ezek szerint kérnem mert oknélkül vádoltalak meg titeket szóval itt van:
    1. Mikor belépsz a játékba elfogadod, hogy semmilyen haradvert illetve szoftert nem használsz amivel befolyásolod a szerver működését (ha még is meg teszed valószinű reális életben lévő büntésre számíthatsz erre nem tértek ki pontosan).
    2. Nem használhatsz semmilyen olyan programot ami a játékos irányítása nélkül is kezeli a játékot (tehát bot) (ez után való büntetést mindenki tudja gondolom)
    3. Karakter neveknél nem használhatsz jogvédett neveket illetve támadó jellegű neveket (ha még is meg teszed le kell cserélned a karakter nevét )
    4. Global,All, Shout chat-ben nem spammolhatsz illetve nem beszélhetsz csúnyán (ha még is megteszed Global chat letiltása a karaktertől (ha van), az account 1 időre való felfüggesztése, illetve a kifizetett ameddig tart az előfizetésed nem játszhatsz)
    5. Nem adhatsz el és nem árverezhetsz el account-ot, karaktert, tárgyakat, érméket (ezután járó büntetés ha még is megteszed semmi)

na azt hiszem ennyi összefoglalva ha van még vmi leírom ez a legutolsó módosítás szerinti.
    Szóval azoktól bocsátnatot kérek akiket ebay miatt csalónak neveztem, mert mivel ebből kiderül, hogy vehetsz ha akarsz nem büntetik
  • Gumbo
    fake, acclopó, de már volt postolva itt
  • FickDeineStory
    Nekem nagyon ritkán kritikálozik akkor is általában akkor ha megszakad a net és hirtelen meg kavarodik, de én nem vettem észre, hogy ct1-ben több lenne a critical még lehet kevesebb is. De az igaz, hogy észrevehetően megnőtt a gép igénye
  • FinalNaSa
    Sziasztok!
    SH-n ha valaki le tudna nekem menni a mammonhoz nagyon megköszönném mert elfelejtettem regelni. Csak egy SA kelene a fegyómra.
    PM itt vagy pm/mail ingame.
    Elöre is köszönöm.
  • BaalKain
    Check file megoldotta a problémát :)
  • BaalKain
    Francba restartoltam a gépet, nincs adware erre megint criticalozott :(:(
  • Endaer
    szerintem fordulj bizalommal a rendszergazdádhoz. Nehanyan tenyleg ertenek hozza, a tobbi... az nem. :)
  • Mydgard
    Hali!

CT1 óta nálam is gyakoriak a critical hibák, ma rekord mennyiségű volt. A Spyware programjaimat állandóan futtatom, most teljesen tiszta a gép, viszont a leírásod alapján nem sikerült megtalálnom a "check some offload" pipát. A Start menűben kell a a jobb klikk a hálózati helyek-en és ott az aktuális kapcsolat tulajdonságai vagy máshol?
  • Gordis2k
    Én olyan keveset játszok , hogy van időm mindegyiken játszani.
  • Endaer
    gondoltál már arra, hogy esetleg itt is, ott is? :)
  • sanyiiiii
    na most akkor te Franzon vagy SH-n vagy vagy csak szimplán skizo?:)
  • Endaer
    tökre nem L2, de szerintem nagyon jó :)
  • BaalKain
    Ez is segített :)
    Tök jó, mostmár minden tökéletesen működik, köszi mindkettőtöknek.
  • Gordis2k
    WTB Battle manual Curse of Divinity siegharton 10m
  • FickDeineStory
    teon-on tovább cserében érdekel bloody orchid és soul separator recipe és key materials
  • FickDeineStory
    hát vannak akik ebben üzletelnek a teonon olcsón megveszik és v 30%-al dragábban eladják szerintem nem rossz üzlet ha azt nézed, hogy ezeknek a könyveknek a teonon az ára a nagy részének 300k-500k per darab
  • Tüskés
    Nekem CT1re állás után a spyware vírusok kiirtása segített ezen problémámon.
  • ooorrrsss
    nálam is mukodik es en is kapom a criteket
  • FinalNaSa
    Vidd vissza és húzd bele az eladó fejébe!!
  • BaalKain
    Nekem ez teljesen bevált, azóta minden karim vígan szaladgál giranban :D
    Viszont újabb problémám lett... :( Az újabbik gépemen kb 2 perc után critical errorozik a játék. Tegnap megpróbáltam ,hogy áthúzom a másik gépről az l2-t és ki is bírt egy estét a játék, de ma vmikor délelőtt megint critical :(
    Vkinek vmi ötlet?
  • daemonervosa
    meg 1 ejszakat megprobalom majd , ha megveszik akkor jo, ha nem akkor irok majd :) elore is koszi
  • VipJoco
    Szerény véleményem alapján úgyse veszik meg! Jobban jársz ha betöröd mert kb 165misi az is, 250k helyett (amenyibe vetted). Ha gondolod betöröm
  • daemonervosa
    Akkómá énis :

WTS: dragon hunter axe csak itt és csak most 190kk! :)
  • Gordis2k
    Ez ma ilyen üzletes nap WTS profet kasztválto siegharton 5milla/quest akár siegharton akár franzon fizetem a zsetont!
  • TruBy
    Ki a halál vesz 45 misiert SB-t?
  • FickDeineStory
    a teon-on veszek DC Leggings Recipe-t. Illetve eladnék Titan Sword +6(114 P. Atk)és több mint 200 Spell Book-ot minden kasztnak van neki való benne, egybe az összes sb elvihető 45kk-ért.
  • phalanx
    továbbra is eladó sieghardt-on egy 79 HE (27k) és 72 BH (10k) cucc nélkül... pm
  • Gordis2k
    blue 50k sp grean 100ksp red 200k sp S graden (76+on) használhato sp cryok.
  • Tüskés
    "Félreismersz minket. Szeretjük, akik önállóan megoldják a problémáikat." (zs)
  • MauChao
    Arra lennék még kivi,hogy dino szigeten a gren,blu.. primeval crystalokat
    mire lehet majd használni?Elörre is köszike!
  • MeoH #69478
    Idezek 1 2005os hirlevelbol: Comming soon!
  • Gordis2k
    1.92 van jól müködik:P (nem tört)
  • DarkVen
    Sziasztok
    Láttam, hogy írtátok páran, hogy ha giranba mennek megfagynak.
    Egyik klántársamnak is ez volt a problémálya, felment officiál fórumra, és segítséget kért. 3 hét alatt megoldódott.
    Tehát ez a jelenség elvileg csak nvidia chipsetes alaplapoknál jelentkezik, ahol a chipset vezérli a hálózatot is. (mindegy hogy van-e mellette másik hálókártyád).
    A probléma a chipset adatkezelési prioritásával van, és bizonyos csomagokat, amiket a lineage2 ad, utolsó helyen kezeli => ezért nem mozdul giranban senki, nincs se chat, senkit nem lehet kijelölni stb..., és egy idő után disconnectet ad, mert nincs hálózati komunikáció.
    A megoldás: (nálunk bevált!)
    Megnyitod a hálózati helyeket, és a hálózatra jobbgomb, majd tulajdonságok menü. Utánna ott a beálítások speciális fülön lesz egy olyan hogy "check some offload" , na ezt kell kikapcsolni és működni fog. :)
    Remélem ezzel tudtam segíteni :)))

És egy utolsó kérdés: MIKOR LESZ MÁR 1.92 l2walker ????? (tört :) asrv-s )
  • Voyager5
    Character transferről tud valaki valami újabb infot?
  • DIDZSEJke
    Igen aktiv skill és használni akkor tudod amikor akarod ha visszatöltött, 15,20,25 pedig a szintjéhez kötve az adott targetodnak a hpja 15,20,25% tölti vissza!
  • MauChao
    Szeretném megtudni,mivel a bishopot nézegetem,van egy olyan skillje,hogy restore life,elvileg 15,20,25% hp ad,dehogy müxik?Magadra kell tenni,vagy másra is lehet,megjelenik felül az ikonja,ha magamra tudom tenni,elvileg aktiv skill?mennyi hpt ad? Ha valaki tudja,elmagyarázhatná,megköszönném!
  • GibboRamone
    ezert kerdeztem meg elobb mielott barmit is csinaltam volna vele
  • GibboRamone
    ertem, koszi
  • BaalKain
    Láttam giranban kajabálta vmi idióta :)
  • daemonervosa
    Vannak dolgok amiket nem lehet pánzért megvenni, minden másra ott, a MasterCard .

jajajajajajajjaja ax0ax0a0x0a0x0ax xxxgrbrxxx