88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Monoton
    te biztos gordi álregje vagy
  • GAthersw
    Könyörgöm, a Lájnédzshez is hülye, legalább annál több ismeretet igénylő dolgokról ne írja a hülyeségeit...
  • darkmenx
    en nem ismerem dvpt ahogy te sem es szerintem nem hogy beszelo viszonyba nem de meg csak koszonobe se voltal vele soha eletedben

en is csak olvastam rola de mar akkor is 8 evrol volt szo nem 3 rol es semmilyen onvedelemrol csak siman agyonbaszta a tagot mert beszolt/gunyolodott/ugatott a 3 eves lanyara meg a csaladjara
  • Sanca
    Te olyan hulye vagy hogy az mar faj. Abszolut semmit nem tudsz semmirol, es irod a teljesen helytelen baromsagaidat allando jelleggel...
  • Symbiont
    Akkor miért kiabálsz Bushrol és atombombárol ,amiket az USA ra kellene dobni?A logikád tendenciája a 0 felé mutat.
  • FickDeineStory
    azért kell atom bomba:D

a lényeg nekem ebből annyi azok akiket szeretek és én éljek békében a több dologra szarok nagyot azok se segítenek nekem még inkább ellenem vannak mint velem. csináld ezt te is
  • Symbiont
    erről=bármiről
  • Symbiont
    Gondolod Bush egyedül dönt erről?:o Bátor elképzeléseid vannak, úgy komolyan, gondolkodol is néha, vagy csak szarod a hülyeségeidet?:S
  • Symbiont
    "A történet ezek után is a kocsmai összetűzések forgatókönyvét követte, mert az egyetemista Alexandr Bljoskin, Ponamorenko játékbeli szövetségese, de a való világban Kirill barátja, megpróbálta a verekedőket lecsillapítani, ám a feldühödött ukrán egy ütéssel földre küldte a békítőt. A tanúvallomások az ezt követő eseményekről már különböző változatokat tartalmaznak, Ponamorenko valószínűleg addig rugdalta Bljoskint, amíg bele nem fáradt. A súlyosan sérült fiú végül négynapos kórházi kezelés után belehalt sérüléseibe." Nekem ez nem önvédelemnek tünik o.O
  • FickDeineStory
    öld meg bush-t vagy dobj atom bombát amerikára
  • solyomb
    És a világbéke mikor lesz napirendi ponton?
  • FickDeineStory
    Aszem nekem is életbiztosítást kell kötni, hát nem hiszem el mik vannak Kíváncsi vagyok hogy Exile vagy ITT esetleg Amarath ally tag halt e meg és ki ölt na majd megkérdem.
    Amúgy dvp önvédelemből ölt illetve nem ölt csak megütötte a csávókát aki rosszul esett és meghalt ezért kapott csak 3 évet.

Amúgy nagyon happy hírt hallottam 1 NCSoft bejelntést miszerint a jövőben, szandékukban áll teljes mértékben meg szüntetni az ebay-t és a botozást. Azért lett nagy balhé mert valamelyik amcsi kis szerveren összevissza adta a büntetéseket a gm és ráadásul mostanába egyre több panaszt kapnak botokról ebayerekről, ezért szándékoznak intézkedni. Gondolom ez első sorban euro és amcsi szerveren lesz észrevehető mert ázsia játékosok szinte maguk is olyanok mint a botok olyan fanatikussággal és elszántsággal játszanak.
  • pharao
    DVP után is vannak még orosz barmok!
    bazzeg, már megint...
  • Gordis2k
    2 dolgot tudok mondani:
    1. A multhéten több NC soft játéknál is elérhetővé vált a funkció!
    2. A megvásárolhati dobozos(új kiadású) verziókon szerepel a játék bemutatásánál a transfer név és nem változtatás!

Érkezik kitartás.
  • solyomb
    A karakter transferről nincs senkinek valami apró cseprő új infoja? Január végére igérték legutobb nem?
    Van rá valam i sansz szerintetek, hogy ez be is következik vagy csak etetés?
  • lemattult
    huuu...bocsi..ja hülye vok:D
  • pharao
    Srácok ne botozzatok, mert így jártok és it's NOT funnnny! /fél
  • Gordis2k
    Upsz erre nem is gondoltam:(

Gyors áttekintés és komment:

Mindenkinek müködik az elküldött free séta?

1.93 elérhető a szokásos oldalon.

u.i.:
    Ne botozatok mert azzal elrontjátok a játékélményt!! /kamu
  • Tüskés
    Azt hiszem, rájöttem, miért nem látja senki ezt a szöveget ott fent. A kék és a piros ütik egymást, káprázik az ember szeme tőle.

/NOT
  • FragStaR
    Update utáni kliens ftw !
  • Symbiont
    Bocs, de ezt muszáj :D
    http://www.snotr.com/video/83
  • Gordis2k
    Kitudja? Az első ilyen megoldás 4hónapig müködött a multkor sajna csak 1 hétig. Meglátjuk.
  • Endaer
    ez is csak egy loopbackes megoldas, amit csak rovid ideig lehet hasznalni, nem?
  • Gordis2k
    Gratz

Úgy tünik az ingyenes walker abszulut tiszta aki szeretné használni az pmben jelezze felém itt.
  • VipJoco
    GZ!
  • MeoH #69650
    Grt!
  • z0l3e
    na ez is meglett :p

http://img80.imageshack.us/img80/5369/shot00089hh0.jpg
  • pharao
    Kliensel még nem kaptam az update óta critikal error-t... csak el ne kiabáljam...
  • FragStaR
    Remélem ez csak azt jelent, hogy nem lesz több critical error @ Giran
  • Voyager5
    WTB Blue 12 @ SH (jutányos áron)
  • matamm
    akhi se-d elado még vagy megvan még?
  • ErrOrHUN
    bezzeg dragon :D
  • VipJoco
    Vélemények az updateről? csak mert engine.dll,l2.exe frissítés volt!
  • TruBy
    10 kraftbol 6 siker...amik sikerultek azok 4 maja ekszer, egy dc cipo es egy dc helmet. Ami tort: maja LA, DC helmet, DC kesztyu, maja earing.
    meg szerencse hogy az AS-emet meguzleteltem, nem kraftoltam...
  • daemonervosa
    nekem franzon eddig 5/2 sikerult ...
    SH n mégsiralmasabb az eredményem..
  • Kekszakall
    Baszki. Csak nekem nem sikerul egy k***va craft se?

Grat :)
  • Gordis2k
    Szeretném ha tudnátok ismét van free walker. Egyenlőre várunk kicsit és közzéteszem amint biztosan tudom, hogy biztonságos. Kitartás.
    Loopback adapteres igy nem tudni meddig jó de majd kiderül.
  • Voyager5

• PhoenixKnight
    Már vagy 1 honapja ...de kedves barátaimért mint pl te vagy lufee vagy emotion bármikor visszajövök
  • Gordis2k
    És Shanwayt:)