88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Háhá! Hali all! Nő(lány) a topic népszerűsége. Az én szempotjaim szerint alulirott CsardasKiraly hazudos ember, ezert nem szeressuk
. Offon meg soha nem volt ilyen sunyi alak...nah jo, meg 1 talan
. És ő az én példaképem! juppijee...és a többi.
Magyar "gyülekezők" vannak Franzon, de igazi magyar klan eddig meg csak egy volt, de azt is asszem Angol ember irányította (lordsofdarkness?).
Viszont tökéletes magyar klánok nem léteznek. Mindig van széthúzás, így már előre sejtem mi lesz a vége. Ezért írtam a klanwh-s szöveget
. BTW en irtam egy "Sok sikert a klanhoz" szöveget, de úgy látom semmit sem jelentett. Nah mind1, tovabbi jo flame-et.
Jah és nyomjátok a gamét!!
-
Sanyika "felmentőserege", egyezünk meg abban, hogy én befejeztem részemről, sajnálom, hogy egy fórumon is pillanatok alatt összeugrik a Magyar, nagyon sajnálom :( -
Botrol: aki meg ezutan a ropke 4 ev utan is azthiszi, hogy a lineaget lehet legiten jatszani az egy nyomorult gyoker es csak azert vallja azt, hogy a bot az ellenseg, mert kibaszottul kaknub a jatekhoz es csak annyi elvezete van benne, hogy nezi milyen csodasak is a mobok texturai
(soha nem lesz belole normalis player)
Klanrol: en szemely szerint offon meg egy "erosnek" mondhato magyar klant se lattam, van sok csurhe, meg eszetlenul rohangalo jatekosok, meg van a carebear factor is akik kurva anyaznak 1 pk utan de ezekbol soha nem lesz normalis player max. ha bekerulnek egy olyan klanba ahol kikupalodnak mind pvebe (ugye PvE4Lyfe), pvpbe, masspvpbe
Jatekrol: ezt a jatekot pvpre eleztek ki akarki akarmit mond, hogy milyen csodas questek vannak benne (mikor visszaviszed kapsz 10k adenat, vagy 8 enriat stb. semmivel nem leszel elorebb) lehet akar ebayelni vagy nem ez is csak azt befolyasolja, hogy mikor ersz el arra a pontra, hogy vegeztel az adott karakter levelezesevel mert nincs tovabb (lvl80 100%, lol!) de vagy itt vagy meg elobb (ha normalis player vagy) biztos elfogsz kezdeni masszivan pvpzni, belepsz egy olyan klanba ami igenis be tudja folyasolni a szerver politikajat, mert nem vagy gyoker nem kurva anyazol minden utcasarkon ha megolnek...
Forumrol: aki ide ir a forumra annak a 80%rol lehet tudni, hogy milyen skillje van pvpbe (Endaer meg Sorbon meg mindig ketseges) es en is csak anyazni jovok ide vagy oltogatni Gordont neha, bar O mostanaba egeszen megemberelte magat lehet, hogy a vegen meg valami romanc is kialakul+"!"+%
tudom nagyon odabasz a post meg kemeny lett, en kivanom a legjobban, hogy a haverjaim akivel minden nap beszelgetek tobbek kozt, egyszer vegre feltevedjenek offra es betudjunk rollolni par nagykepu faszt akinek van itemje de skillje nincs kthx bye
meg egy kis ui: nekem anno sikerult 3 magyar klant osszefogni (kb 130 magyar jatekos) plusz 2 lengyelt, igaz akkor napi 16 orat L2ztem (bottal, bot nelkul) szal csak hozzaallas kerdese, meg aztmondtak bennem megvan ami egy vezetonek kell :< SOK SIKERT KIVANOK MYDBACSINAK de ha meg parszor leugatod sancit csak azt ered el vele, hogy barmikor meglatlak agyonbaszlak jatekba -
Jónapokat !
Nemtuggyátok véletlenűl, hogy Franzon Baium mikor respawnol, és hogy mikortól kezdődik a visszaszámlálás?
Megszeretnénk bökni, de nemtuggyuk mikor :P
Válaszokat köszi
-
BaalKain #69759 Ja értem, te csak úgy általánosságban köpted le a magyarokat. Egyre jobb... -
ha legalabb masolni tudnad helyesen... de meg azt se... mibol gondolod, hogy ezek utan erdemes vagy akar csak egy normalis szora is? -
Sanyika, akkor kérlek ne haragudj, én feltételeztem rosszul az alább említett hozzászólásodban amit ha jól olvasok más is félreértett, hogy kissé pökhendi, aroganciával telítve és lenéző volt. -
Sajnos mr.ÉnTudokJátszaniTeNem barátom ismét orbitálisat tévedtél mint eddig minden esetben a témában.
Mivel olyan dolgok miatt, ami a jelen mentalitásodból kifolyólag neked az életben nem lesz (gondolok itt arra hogy család ne agy isten gyermek, akit nem questel lehet megszerezni majd xpzni vinni), már nincs időm játékra.
De neked sok siker kívánok az életben ezzel a hozzá állással.
Remélem a közterület fenntartó cég sárga villogós autón találsz munkát.
A továbbiakban pedig osztom Tomi nézeteit, a dologgal kapcsolatban. És nem kívánok reagálni agrál szektorban foglalkoztatottak szintjét elérő kirohanásaidra.
-
Én csak elmondtam a véleményem és a tapasztalataimat a dologról. Egy szóval nem állítottam azt hogy én istenkirály lennék vagy hogy emberfeletti dolgok kellenének a játékhoz.
Az hogy szükség volt a bohocsapkára meg már a remek reakcióknak köszönhető.
"Minden náció képes csinálni erős klánt saját honfitársaival, itt iskolapéldáját mutattátok ismét a "csodás" magyar mentalitásnak... Inkább mondanátok annyit, hogy sok sikert, ehelyett csak köpitek a szart. Simán lehetne csinálni erős magyar klánt vagyunk annyian, de száz magyar százfelé lófrál és külföldi klánokban."
Erre reagáltam, nem pedig a felhivásra. És nem konkrétan öket oltottam hanem globál értettem. Az hogy ki veszi ezt magára... -
én meg azt ajánlom, hogy ne magadból indulj ki és nem fog senki kinevetni ha másokat nézel a férfi piszuárnál :)
-
Dr lineage2játékos is szeretné a klánotokat erősíteni, de sajnos ő teonon játszik . /habár ezt a problémát már dvp egyszer áthidalta ,hogy sancit leszurja egy muvi erejéig / ;> -
HARCI KUTYA! ÖL! MOST! -
BaalKain #69751 Semmi kedvem belefolyni meg állást foglalni, de mégis mire jó ez?
Minek fikázni a másikat? Kit érdekel, hogy nehéz lesz? Beszélt erről vki? Annyi volt a felhívás, hogy alakult egy klán, amelyik szívesen lát magyarokat oszt jónapot. A marakodó, lenéző és irónikus megjegyzésekre a kutya sem kíváncsi. Ha nem akarsz csatlakozni akkor szard telibe, de beléjük rúgni semmi értelme, csak magadból csinálsz bohócot.
"Attol, hogy még vagytok "annyian" marhára nem lesz erős egy klán, még meg is kéne tanulni játszani, és használni normálisan a karaktert.
Persze erre az esély megvan csak elég csekély." - gondolok itt erre is pl. Mi az, hogy csekély esély van rá? Valami égi malaszt kell ahhoz, hogy vki ráérezzen erre a játékra, vagy kitanulja? Még talán, ha quake1-ről lenne szó, ott volt olyan, hogy skill. Persze itt is van, de negyed annyi tehetség nem kell hozzá. A dobókocka dönt. -
Sok sikert, bár nehéz lesz. Főleg, hogy nem magamhoz mértelek titeket, és Mydbácsit sem, hanem egy erős klánhoz.
Sajnos a sanyival is rossz ajton kopogtatsz, de egyszer csak eltalálsz valamit
Ha jól gondolom a 10tagbol már 3 itt is van, ha így folytatom lassan teljes lesz a létszám! Ha rosszul jöhet a köv oltás! :D
-
BaalKain #69749 Fasza a fórum :)
De én fehér zászlóval jöttem és megint help kéne.
Probléma: Gameguard Error, error code : 610
Vki? FlushDNS, GG töröl-check file már megvolt de itt ki is fogytam az ötletekből...
Előre is thx. -
Ha jól olvasok visszafelé tán te kopogtattál elöször Mydbácsinál a 20 millióból lettem Istencsászár te meg egy kis senkiházi tudatlan skilljeidet használni nem tudó, buta kis köcsög vagy lelkivilág beálítottságú mondataiddal, ráadásul gyorsan be is fejezted célozgatván, hogy szellemi szinvonalunk nem képes befogadni eme magas reptű mondataidat.
há köszi Sanyika, mi akkor csak figyelünk tovább és próbálunk felzárkózni Tehozzád Jóistenem.
-
Már megbocsáss jó barát de ez alapján amit itt írtál olyan sötét vagy hogy a feketelyuk hozzád képest szupernova....
Miből gondolod hogy a másik, aki nem itt él közösségi életet, teljesen kezdő szinten van ebben a játékban és azt is meg kell tanulni mi az a kurzor gomb.
Beszéltem sok emberrel offon és kérdeztem véleményük ezen fórumról. Válasz nagyrészt csak olvassuk mert nem akarunk beleszólni az állandó marakodásba. Mikor a te soraidat olvasom meg is értem őket...Nehéz eljutni erre a szintre ahol Te és a hihetetlen tudásod van.
Igen lényeges tudni azt, hogy ha walker nélkül mégy akkor magadnak kell nyomkodni a skill gombokat vagy a tabon az ikonokat.
Ja hogy mi az a tab lehet bővebb magyarázatot igényelne, de sajnos nem tételezem fel, hogy olyan szintű informatikai ismeretekkel bírsz hogy felfogd azt. És a magyarázatban előforduló szóösszetételeket.
-
Ahogy Sanci is irta, nem kotelezo botozni. Van, aki kenyelmes termeszet es botozik. Van, aki birja a gyurodest es nem botozik. Van, aki veszi az adenat, meg mindent. Van, aki nyomorek, es nem kepes elvezni a jatekot sehogysem. Lehetne meg egyeb arnyalatokat talalni de kb. ez az amik jelentosek. Lenyeg, hogy ne sirj, ne hoborogj, es ne okoskodj, mert le leszel oltva. :) Vagy te is az a fajta vagy, aki beall a ferfi wcben a piszoarhoz, es kozben azt nezi a masik manusnak mekkora es mit csinal epp?
(Belga: SZ.L.B. cimu dalszoveget ajanlom :D ) -
Speciel az is elöny ha be tudod configolni rendesen, de nem erre gondoltam konkrétan, elöny ha tud egyedül játszani, ismeri hogy a skillei mikor mire jók, ezen felül tud csapatban játszani, tudja kit kell kilöni elösször és még sorolhatnám, de nem teszem, mert gondolom pár jelenlegi és jövöbeni szóösszetétel még további magyarázatot igényelne.
El kell keserítselek, anno mikor kezdtem a karim akkor donáltam kemény 20millio adenát, azóta egy forintot nem költöttem erre, és megvan minden cuccom, ami kell mindennapi játékhoz és az olyimpiára is, kivétel a boss ékszerek, bár talán lassan arra is összegyülik a lové. Szal rossz ajton kopogtatsz:( -
BaalKain, nyugodtság van. :) -
Téged spec nem, de mielött offra jöttem megfordultam pár nagyobb free szerveren - ami nem l2j alapu volt - és ott összeszedtem egy kevés tapasztalatot, offon is volt szerencsém játszani sok magyarral. Szal ez nem tipikus magyar men talitás nem agyfürkészség, hanem tapasztalat.
Sok sikert a sikeres és erős klánotokhoz! -
Csárdás csak hogy tudd ez a reakció azért volt, mert ugye annó volt az az affér közted meg zuzius között amikor az utopia összerugta a port gordiékkal, mert adenát szedtél vagy mifene miatt.
Gondolom én. -
Summa summárum én nem akartam rosszat, csak közöltem egy dolgot és azt, hogy szívesen látunk mindenkit! De a reakciók sajnos önmagukért beszélnek... :-( -
ne erőltesd a magyar egységet, vérünkben van, hogy széthúzunk. -
mire gondolsz? megtanulni perfect módon beállítani a walkert[#kerdes
Igazad van Mydgard, ne hagyd magad, sok sikert kívánok a klánotoknak!
végezetül pedig, Lineage officialon a sok walkernak köszönhetően meg már nem szól másrol a játék mint a pénzről, és nem az adenára gondoltam hanem valós értékű pénzek cseréjéről. Magyarán, kinek nincs pénze ne játszon :( és akinek van, annak a szája is nagyobb :D
ezért kell megtanulni játszani egy karakterrel :DDD wtf? -
Te ismersz engem és a többieket, honnan tudod mekkora az egyes tagjaink tapasztalata? Mi vagy te agyfürkész? Beszarás...
Minden ember, klántag célja hogy nagy és eredményes klánt kovácsoljon és megpróbál ezért mindent megtenni, bárhol és bármelyik klánban is legyen. Nincs ebben semmi bonyolult. Különösebben nem kívánok itt szarfűrészelésbe és kurvaanyázásba kezdeni, nem ez volt a célom, sajnálom hogy ennyit sikerült elérnem... -
Attol, hogy még vagytok "annyian" marhára nem lesz erős egy klán, még meg is kéne tanulni játszani, és használni normálisan a karaktert.
Persze erre az esély megvan csak elég csekély. -
Hali!
Kösz a jókivánságokat! :-) Truby ha te Tompi haverja vagy, valamikor még játszottunk is együtt Worldon vagy Extreme-n, egy ventrin is voltunk. Nem értem miért jó bunkónak lenni! Sebaj egészségedre! ;-) Gordi te meg nem tudom mit ironizálsz, te magyaráztál hatalmas magyar klánról, allyról, ehelyett van egy botklánotok. Gratulálok!
Minden náció képes csinálni erős klánt saját honfitársaival, itt iskolapéldáját mutattátok ismét a "csodás" magyar mentalitásnak... Inkább mondanátok annyit, hogy sok sikert, ehelyett csak köpitek a szart. Simán lehetne csinálni erős magyar klánt vagyunk annyian, de száz magyar százfelé lófrál és külföldi klánokban. Na mindegy mi szívesen fogunk csatlakozni magyar allyhoz ha van ilyen!
Üdv drága magyar tesókáim -
BaalKain #69735 Gyere msnre pls amint vagy! -
11. de gondolom kell a klan wh nekik is + raktarnak 
-
ez mar legalabb a 10. 2-5 fos magyar klan franzon(?) -
Aha persze. -
csardaskiraly? Nah akkor inkabb nem...Sok sikert a klanhoz btw -
Hali!
A Franzon alapítottunk egy magyar klánt, akir érdekel a dolog vagy szeretne ismerkedni, PM a következő személyek valamelyikének: CsardasKiraly, Tulok, CorinaHUN, Hakuho, Koppany, Bazsa, Galagonya.
Üdv, Myd bá -
Symbiont #69729 rendes buff alatt full buffot érted? És mondjuk olympian sem jön ki a haste miatti skill reuse különbség?:/ -
Mozzilla topikból.. megszünteti a békákat, egy csöpp angol tudás kell -
Gumbo #69727 egyértelmű hogy pvp-re a CD az alap, mert tőrössel úgy is a skillekkel ölsz, nem a sima csépléssel. -
Oba és Fang távozik/távozott, Vacxe még nem közölte de úgy tűnik Ő se látja értelmét a folytatásnak. Marad StinkleZ és Noto, Porthios pedig azt mondja, "I'm just taking a break, who said I'll quit?!". Agnate meg Tarmara ugye már egy ideje a Catalystban, HillaryClinton is eladta a karakterét és már csak "forum whore". Ezek mennek meg a bárányfelhők. :)
Szóval ventri, ma este 9. - OK! -
Átlag 20%-kal. A haste szart sem ér. Parancsolj. CD pvere gyakorlatilag = focus daggernél pvpben meg mondanom sem kell focus semit nem ér. Haste semmit nem ér pvpben, rendes bufokban a skillek reuse nélkül követik egymást pveben meg ugyan azt a dmg/secet kaposz mint CDvel csak haste 10-15%-kal több sst éget. CD ftw -
Mindegyik!