88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
LineageII #69963 hát te 100 h csak szivatod őket.:D és nekem azért van iylen balfasz nickem mert sg-n csak híreket olvasok meg l2 topicot és nem is játszok officalon és nem is játszottam és nem is fogok. de ez már tényleg röhejes:D -
FickDeineStory #69962 nem mintha tőled lehetne látni vmi okosságot tőled meg az én itt csak olvasni szoktam csávókáktól. De őszintén szerintem legtöbb itt csak a bot programhoz és az ebayhez értenek (tisztelet a kivételnek).
amúgy a napokba beregeltektől kérdem, hogy ti mind játszatok is (meg lep, hogy hirtelen ennyi magyar lett official-on:D)
(úgy látszik az ncsoft-nak ilyen stílusba kell reklámoznia a játékot magyarországok és egyből jobban veszik) -
PhoenixKnight #69961 csak poénbol irtam a WTS t... nincs is befizetve az accom ... Kétlem hogy visszajönnék ...nincs miért mindenki aki számitott nekem abbahagyta a játékot (kivéve Foreigner) Sleepers pedig már 1általán nincs ha jol tudom -
Kekszakall #69960 Ezentul odaadok mindent amit szeretnek craftolni 60%-t.
Mert nekem ugyanis egy ki****szott 60%-os craft se jott be eddig. :(
-
Na szerintem most megpróbálkozom értelmesen leírni :P
Vki pls küldjön nekem egy linket ahonnan le tom tölteni a CT1-es ultrazoomot! Előre is köszi!!! -
küldeni* bocs csak közbe mellettem beszéltek xD -
vki tudna kapni nekem küldeni egy CT 1es ultrazoomot?? Pls nagyon kellene! :)
Előre is köszi! -
bobbii #69956 lottozni meg nem probaltal ? 

-
fr0z3n #69955 Lehet mostmar valami S grade-el kéne próbálkoznom 

-
bobbii #69954 egyebkent senkinem sem kotelezo elolvasni a kommentjeit :)))
eleg nagy betukkel kint van a neve... szal :)))
Excal1bur ennyire abbahagyod? hogy mar arulsz? vagy csak mast akarsz helyette :))) -
Enis csak olvasni jarok ide, de szerintem csak szivatja a jonepet ^^ -
Ved #69952 De abból annyi van. :)
Soha nem játszottam semmilyen íjásszal, én tényleg csak a skill-táblákat láttam, de ez alapján is kijelentem :
B@szd már meg a történeteidet, Fickdeinestory. Ez olyan, mintha én osztanék észt mondjuk a wowról, amit eddig csak képek alajáán láttam.
Esengve könyörgöm, húzz már a rákba!
-
neeeem , maradjon, végre nem csak a pangás megy... lassan jobb lesz ez a topigh mint egy humoros topik -
ciento #69950 fickdeinestory, én itt csak olvasgatni szoktam, de könyörgök, húzz már el innen -
Fick, te skilleket offon nem fogsz használni ijásszal expelésre :DDD
5 lövés után elfogy a manád!!!
Sztem a j-s bugos skilles tudásodat elfelejtheted itt! :D itt nincs 10x-es manareg! -
a megtisztelőnél is megtisztelőbb lenne számunkra -
Talking Island-en? Vagy Dwarven Village-ben? Milyen karakterrel játszol amugy? Csak ugy kiváncsiságból kérdem persze, bővitheted is akár felszerelésre dyeokra subra mindenre...
Többnél is több infot ossz meg velünk -
Rohadásegyemeg a lineage tudásod ami zérus. -
FickDeineStory #69945 1vs1-et általában megnyerem de az 1vs4-el már gond van -
csak olyat ami a jobbnál is jobb vagy még jobb! -
Létezik olyan karakter l2be amit te tudsz megfelelően használni?:) Mondjuk legyen követelmény a 2. kaszt mert még talán egy human fighterrel elboldogulsz... -
ventel #69942 én csak ütni tudom ,errornak van ilyasza :))
SH n vennék PP,Warlock,SE,SPS könyveket -
könyörgöm lője már le valaki -
ErrOrHUN #69940 te végigolvastad a skilltáblát és onnan találtad ki ezeket? -
Gumbo #69939 végülis tényleg jó. eszi a manát és le kell sebeztetned magadat és még úgy se sebez akkorát mint egy critical
-
FickDeineStory #69938 főként pvp-re jó de xp-zni is -
FickDeineStory #69937 fut az anélkül is de nem olyan gyorsan mint a PR vagy az SR -
fr0z3n #69936
-
A "fatak counter"-t te xpzésre használod? -
Te tényleg azt mondod, hogy a HE csak dash-ben képes szaladni? -
FickDeineStory #69933 Szerintem részben attól is függ, hogy milyen szempontból hasonlítsuk össze az ijászokat. XP-zésre szerintem a PR a legjobb mivel ő sebzi a legnagyobbat a fatak counter-el meg 1re nagyobbat, ezért szerintem még anyagilag is jobban lehet vele járni mivel a nagy shoulshot igényt azért így szerintem észervehetően lecsökkenti. A második szerintem az SR aki ugye a leggyorsabban lő és heal-eli magát, az utolsó meg a HE aki ugye a leglassabb és csak közép erőset lő. PVP-ben ha zárt tereken pl cata (pláne ha sok a közelharcos) akkor a HE a legjobb a magas hp,cp miatt és a másik két ijász kaszthoz képes jóval magasabb con-nal könnyebben elkerüli a stun támadásokat. A nagy terek egyértelműen az elf és a dark elf szinterei mivel meg van a lehetőségük a mozgásra így a lövök 1et szaladok hátra mind az SR-nél és PR-nél nagyon jó míg, a HE igazán a dash-al tud szaladni az alatt pár másodperc alatt -
ErrOrHUN #69932 nem akarlak elkeseríteni, de tudom úgy dyeozni a HEt, hogy a végére gyorsabban, nagyobbat lövök és még több HPm is marad. nem véletlenül mondják az elf harcosokra, hogy gimp :D -
Gordi, félre ne érts, én nem játszok ijásszal :D maradok tank tanknak!
(így nekem mindegy, hogy melyik ijász, akkor sem ellenfél :DDDDDDDD )
-
Nézd nem szeretek lerombolni semmit ami szépen fel van épitve. Klasz, hogy így szereted és azt hiszem ezesetben a legjobb amit tehetek az, hogy kimondom igazad van. És majd valaki más szemét modon elmondja az igazságot. Bár megkérném ne tegye így is van elég HE. -
Ezért mondom, hogy az a jobb, amelyik tetszik, mert azzal jobban is jogsz játszani, =>mert tetszik :)) -
Symbiont #69928 Nekem még mindig a PR a kedvencem xP Arrol van is video, azt hiszem uprising rivals 2 ben Aeze PR ként gyilkolászik :) -
Tehát szerintem! (és hangsúlyozom a SZERINTEM-et) A HE full buffban talán a legjobb íjász, de csak talán!
lényegében semmit nem lehet csinálni vele, csak futsz, lősz, futsz, lősz... skillek közül Stunshout, doubleshout, lethalshout, hemstingshout és kész, ezek közül is csak a stunnt, meg a doublet használja, tehát pvp-ben jó, de halálian unalmas karakter.
Ezzel szemben az Silverrangernek full buffban szinte ugyan olyan értékei vannak, és lényegében az dönti el, hogy ki nyer 1v1-ben, hogy ki lőtt előbb, kinek jobbak a reflexei. (és még mindíg a SR lövi el előbb a stunnt) végig tud rapid fire-ban lőni, a he viszont csak akkor használ snipet pvp-ben, ha öngyilkos akar lenni. arénában még talán, szabadban nem :)
alapból gyorsabban fut, van m.deff buffja, evade shout!, az evasionja is magasabb, ha csak sima lövésekkel 1v1-ben lövöldözöl simán jobb vagy a he-nél, nagyobb acc.-ja, és van healed, ami farmolásnál nagyon jól jön :)
Tehát a HE full buffban, tényleg a legjobb, de nélküle semmi karakter, a SR pedig csak egy árnyalattal marad le tőle, de buff nélkül is jó :)
(és csak azért indít az emberek 90%-a HE-t, és nem más ijászt, mert szinte csak róluk van video, és azt hiszik, hogy húú csak a HE lehet ilyen jó, pedig csak nem láttak mást és elhamarkodottan ítélnek :D :PPP )
((( És ha tetszik a karakter, és jól játszol vele, mindegy, hogy melyik "íjász", akkor is szeretni fogod! :) ))) -
Symbiont #69926 Ez a Rapid Shot skill hasznos egész jónak tűnik, na meg több a dexe, mint a humannak, így elsőre -
Hehe Hehe jaja és igen a tk meg a legjobb Tank! Mesély olyan kiváncsivá tettél. Mellete ellene? -
Symbiont #69924 Nekem nem tetszik, ahogy kinéznek :P