88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Voyager5
    Summon Friendet kapsz Ivory alagsorban Wesleytől.
  • DarkVen
    most hogy igy visszaolvasom elég félreérthető amit írtam, sry, nem vagyok rasszsta, semmi bajom vele, csak annyit akarta ezzel, hgoy ha mindenki számára egyértelműen maagyarnak akarnak látszanik én a magyar zászlót tettem volna oda, semmi bajom nincs ezzel :D
  • ErrOrHUN
    mi a baj az árpádsávos részével? esetleg kezdeményezted már a magyar címer megváltoztatását is? :D
  • Chryst64
    Nekem van par, ma keresni foglak
  • DarkVen
    Még mindíg jobb, mindha piros lenne sarlókalapáccsal, vagy narancssárga, :D de logóto árpádsávos ball felét én gyorsan lecserélném pirosfehérzöldre, ha a magyarságotokat akarnátok kifejezni. Mert ezzel..., szvsz nem leszetek egy népes klán!
  • ventel
    SH venném a könyveket. PM ingame services vagy ide is irhatsz

FAQ:
    <szint> <Spellbook neve> <mobbol esik>

• ventel
    ezeket venném, kapnám ingyen :D

39 Summon feline queen Farhite
    39 Mass summon storm cubic Gigant raider
    40 Greater heal Manashen gargoyle
    40 Summon binding cubic Hatu windsus
    40 Summon storm cubic Manashen gargoyle
    40 Transfer pain Giant fungus
    42 Greater group heal Enchanted stone golem
    46 Return Liele
    47 Death wisper x2 Valley treant
    47 Bless shield Valley treant
    47 Guidance x2 Valley treant
    49 Summon kai the cat Liangma
    50 Purify Forest runner
    51 Blessed body Fline elder
    51 Magic barrier Fline elder
    52 Haste Liele elder
    52 Blessed soul Liele elder
    59 Greather might Frost iron golem
    61 Greater shield Frost buffalo
    62 Wild magic Crypt sage
    Summon friend
  • Gordis2k
    ma sajnos csak délután 18:20tól tudok!

És még mondják egyesek, hogy nincs isten.
  • Chear
    Semmi, semmi, tök jól néz ki a japán származású klántársad neve mellett. No meg az igazán magyaros Ribacka mellé is pont illik, ilyen egy ország ez.
  • ErrOrHUN
    Sztem inkább elcsatolták tőlünk és hozzápasszolták a csehekhez. Aztán kitalálták, hogy ők márpedig egy nép saját történelemmel és lett szlovákia. Gondolom ismerős a vicc: Könyvesbolt kirakatában felirat: "Sajnálattal közöljük, hogy szlovákia történelme című könyvünk elfogyott, de külön kérésre elküldjük önnek smsben"
  • Tüskés
    Szlovákia az az ország, amely régebben, mikor Nagymagyarország volt, Felvidék néven volt ismeretes. Később önállósodott Szlovákia néven.
  • Padidiver
    köszi elmondtad a véleményem:>
    gyere majd pls msn-re:D
  • ErrOrHUN
    szlovákia? az mi?
  • FickDeineStory
    nem kell szavazni nem írok ide többet
  • Tüskés
    Nekem az a gondom azzal a logoval, hogy a címerünk ezen részlete akár a szlovák címerre is utalhatna. És számomra túl giccses.
  • xt198
    nemlehet innen vmi szavazással kitíltani, vagy hasonlo?
  • KisEmir
    FLAME ON
    Gondolom a szüleid testvérek...
    FLAME OFF
  • GibboRamone
    Mati kiarusitas mikor lesz?
  • ErrOrHUN
    semmi baj a logoval, a címer egy részlete, nekem tetszik ;)

Fickdeine te tényleg ennyire naív vagy? rossz ezt olvasni. 5millió forint... teon nem mai server, épp elég idő volt pénzt felhalmozni...
  • anarga
    most szepen mennyel at anyukadhoz, es kerj tolle elnezest hogy ekkora nyomorek lettel, tovabba mindenkeppen nyugtasd meg hogy ez nem az o hibaja. te vagy ekkora retardalt.

ha ez meg van, probalj meg elvegezni egy osztalyt legalabb, bar oda tobbnel is tobbnel tobb szerencse kell neked. vagy meg annal is tobb.
  • FickDeineStory
    csak moszkvában amúgy sok vodkát tudsz belőle venni. de ismerős mondta, hogy 150ezer forint kb annyit ér mint itt 20ezer forint (szóval ennek ha arányába nézed, ráadásul ezt 3 éve hallottam azóta meg drágult moszkva). Én szerintem teljes hülyeség játék cumókért, de vannak akik szerint nem és ráadásul pénzük is van.

1 másfél hónapja volt az, hogy az ITT és X hero chat-ba nagyon összebalhézott (nem mintha eddig is jóban lettek volna:)), aztán úgy hero chat-be repkedtek a nevek, hogy ki mit meg mennyiért vett cuccokat ki árul adnát, ki vett karaktert stb. Nem tudom, hogy mit történt végül mert nem sokkal azután kiléptem, de sok nagy üzletembert azóta se láttam se az itt se az x-ből (lehet az amarath screenshot-olt és peticiózott:D). Ezek így fogják 1mást kivégezni még párhónap és nem maradjátékos az itt-be és a x-be:D radásul, hogy már a real life pvp is megy:D
  • Gordis2k
    gáz finamabban is lehet kinyilvánitani a magyarságot lásd nevem előtti logó.
  • Mydgard
    Mi van a logóval?
  • Gordis2k
    Honnan veszed, hogy nekem az 5 millió nagy pénz?Pár ezer forint te ökör... hisz ugyanúgy eltud belőle menni 2 hétre a seychelle szigetekre és ugyanugy vesz belőle egy autót, attol mert van pénzed még nem lesz olcsóbb a világ. De nem lehetsz olyan gazdag, hogy idióta módon ennyit adj egy fegyverért mert nem ér annyit röhögve megveheted a tizedéért. Akármien gazdag valaki attol még 5millió az pénz mert bármenyire is távol áll(ezekszerint) a gazdagság a te világodtól attól még aki gazdak annak is van értékrendje, abszurdum amit mondasz. Ha esetleg mégis ekkora barom lett volna, akkor meg az a baromság, hogy az az náluk szart sem ér.... hát, hogy lehetsz már ekkora idióta?(elnézést) Azért a pénzért ott egy 10emeletes házat kapsz.... itt akkor ezzel szeretnélek megkérni hagyd aba a baromságaidat mert már a vicc határát túlépve a szánalmas alá esve egyszerűen csak elrontja a kedvem...
  • MeoH #70059
    5millio ft kb 19keuro/28kdollar... AZ mar kulfoldon sem kis penz. Nem gondolod, hogy annyiert adta el... Ebbol mar annyit bedonalsz, hogy az osszes farmer csodbe megy, es csinalsz magadnak 1et. Ha jol emlekszem a Haxxor vette a +16Sdualt 1,5kdollarert, es a boss ekszerek kerulnek jo par szaz dollarba, de hogy tobb tizezer dollar... Ebredj mar fel, retard.
  • Sanca
    Erdekes, en ugy tudtam hogy betorte...
  • Gumbo
    *kerülne
  • Gumbo
    én nem hizem hogy a 6 millió forint értéke Oroszországban csak a tizedét éri... hogy egy kiló kenyér 2000 forintnyi rubelbe kerülni...
  • FickDeineStory
    tényleg ennyi volt az ára a cuccnak ha erre gondolsz, ha nem hiszed, kérdezd meg attól aki eladta és attól aki megvette. a teon-on lévők közül elég sok piszkosul gazdag ember van akik 1ben fanatikusok is, nekik annyit ezeket a pénzeket kiperkálni mint neked pár ezer forintot vagy kevesebbet. na meg sok botja van az egész exile-nek nem gond új és új drac bow-ot és ews-t venni.
  • Gordis2k
    Azért mindenek van határa... legálabb humorosan légy barom kérlek mert elszomorítasz:(
  • ErrOrHUN
    elkúrtad... :D
  • ErrOrHUN
  • FickDeineStory
    még mikor +14-es volt azt mondták neki, ad el, vegyél 1 új kocsit 1 új házat és kezdj új életet. Mondjuk ha orosz a gyerek és ráadásul még moszkvába is lakik túlságosan sokat nem fog kezdeni 6 millióval kb annyit ér mint itt 700-800 ezer forint
  • Chear
    Egy wow-os meg ne itt ossza már az észt, hanem húzzon vissza a Teon-ra lődözni a nyilakat. :D
  • darkmenx
    ha nem all meg akkor tobbnel is tobb millio forintot fog erni, de lehet, hogy meg annal is tobbet?!
  • FickDeineStory
    Ahogy gondolom ez a drac bow Ner0-nál már vagy betört vagy magasabb már mint +16, ez a gyerek nem fog megállni szerintem. ez a fegyó legalább 6 millió forint, defo 5 millióért adta el a +15-ös s grade dual-ját.
  • Facek
    Béka+Mozzilla : es nincs tobb beka
  • Padidiver
    Grat...de ez a lógó
  • Mydgard
    Remélem ez megmarad... :P
  • Mydgard