88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
  • Sorbon
    O.o
  • ErrOrHUN
    sajna lemaradtál a 18 perces orkor fightomról :)
  • daemonervosa
    whats is a real ninja wanna real what and who some is a real one.. its the rly old one... cant see ur one of the old one...
  • anarga
    whats is a real ninja wanna real what and who some is a real one.. its the rly old one... cant see ur one of the old one...
  • Sorbon
    WTF Error, azonnal vegyél másik vinyót!!!
  • darkmenx
    KNIFE UR UR NEKK

a tanulsag: <[PT]Devo> well real life its fiction hit yourself on your head it hurts dont eat 4 days you will be hongry
  • darkmenx
    en nem tudok semmit, soha nem pvpztem, csak a questek miatt jatszom a jatekot es, hogy egyszer talan beerem a lvl80at! imadok orakon at questelni es utni a szebbnel szebb szornyeket nekem ezert lineage a lineage :-)
  • ErrOrHUN
    próbálj olyan fightokat frapsolni, ahol nem egyedül vagy, a mass pvpt jobb nézni. ez az egyik ok amiért nem vagyok hajlandó frapsolni SHn(a másik meg hogy nincs 2 vinyóm :P)

tompi te meg élvezd a tamagochidat akárhol is csinálod, én maradok a baszós-kardozós játékomban.
  • Gordis2k
    Az én véleményem:

1. DMX alpári modon adod elő magad ezt megszoktam de valójában én sem halotam még arról , hogy te tudnál bármit is ne ossz észt csak ha bizonyitottad te jó vagy.
    2. Sorbon nem kell mondanom mert inteligens ember vagy a kritika az jó segit fejlődni de én tudom, hogy kb 1 hónapja sem tolod tőrössel és van mit tanulni még szép akármit mindenak erős de neház kaszt. Csak igy tovább a szájhősök fölöslegesen jártatják.
    3. Error alapbol genyláda, de legaláb jólpvp zik és az ő véleményére még adnék is. Az ő kritikája legalább ér valamit.
    4. A target sok skill leveszi:P és a backstab a menekülökre maradjon. Hozátenném elbaszot gyengén tolom a törösömmel... MÉG
  • darkmenx
    akkor legyszives ne irj tobb pmet, hogy kell walker :(
  • Facek
    francba le se töltöm akkor...
  • Sorbon
    Semmi problémám a kritikával, van akinek tetszik, van akinek nem. De azt el lehet mondani kulturáltan is.Egyébként minden videóban találsz kritikát hogyha akarsz, fölösleges ezért anyázni. Nocsak a végén fellendül a topik! Flash nem volt szivem betenni amint kicsipkézem a fehér elf segged :)!
  • matamm
    opps az állj -j még mielőtt kioktattok
  • matamm
    inco meg a terry black mih?:) inco a bugos crit damage fasza ijjászok minden jó volt incon... error rád felesleges betűket pazarolni a karid jellemez téged...nah meg a fejed. Dmx mindig ugat de neki már ez állj jól...aki mondja tanítja aki tudja csinálja....jobbak vagytok mint a politikusok...

ui: Mindenki élhet a saját véleményével/kivétel BmX, AraBka/ kivétel erősíti a szabályt:)
  • anarga
    ha nem az a lenyege a videodnak hogy hogy pvpzel, (amihez elegge eroteljesen hozzatartozik az hogy milyen szintuek ellen, hogyan jatszol, illetve az hogy hogyan targetelsz), akkor miert random pvp szoveget irod a movie elejere? mert ha nem ezeket kell itt nezni, hanem amiket felsoroltatok, akkor valami mast kene odairni... aminek semmi koze sincs a pvphez, viszont annal inkabb van az emlekekhez koze.
  • pharao
    Én csak annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy :
    1.: BMX téged még nem bannoltak SG-ről? o.O
    2.: A videó mondhatni jó, 10-es skálán 6-ot adnék érte... és persze tudom, hogy sorbon ennél többre is képes lenne... Nem túlzok, ha azt mondom, hogy egy kicsit összecsaptad. A minősége remek, és van egyfajta hangulata is, de néha kevésbé érdekes fight-ok vannak benne...
    3. Sorbon te noob hol vagyok a vid-ből??? GTFU :P
  • daemonervosa
    A videod minden tekintetben felulmulta az elso részt mégha az intro,outtro kicsit hiányzik is /lehet csak nekem/.

- ami szar: backstabet sokszor rosszul/rosszkor használod, értelmetlen targetelések.
    - ami jo : fogy a cp poti :) ,zene is egész tűrhető.

roviden ennyi :()

jah és "átlag plélyer" hez képest irtam.
  • ErrOrHUN
    nem én vagyok az aki egy pvp videon azt nézi, hoyg a régi ismerősök épp milyen ruhában vannak...
    amúgy jó riposzt volt
  • darkmenx
    ahoz kepest, hogy szerinted idiota ez a legelfogulatlanabb kritika eddig :(
  • TruBy
    Hmm, idiota... nc ok thx bye
  • ErrOrHUN
    tedd ki livepvpre és ugyanezeket fogják elmondani:
    -magadhoz képest lowlvl területeken pvpzel a video 70%ban, ott is a 40% afk kari
    -ne rakj bele olyan részeket, mikor mana nélkül ütitek egymást
    -az ellenfeleid rohangálnak összevissza, példa erre a fotd-ben 1 íjász, 1 gladi, 1 nemtommi elleni félwaros pvp. ahelyett hogy az íjász körbekiteolt volna, amíg a gladi leszed, nekiállt harcolni...
    biztos van még, csak futólag néztem meg
    arról, hogy hogyan használod a skilleket stb én nem kívánok szólni

Sorbon ha nem tetszik, hoyg kritizálják a frapsodat, akkor ne rakd fel ide.
    Mindenki: azon kár agyalni, hogy dmx meg anarga mekkora istenek. inkább állok oda 3 party ellen pvpzni úgy, hogy ők vannak mellettem, mint 3 party belőletek. 2.5 év alatt megismertem mindekit :D (mellesleg készült elég fraps róluk, inco ftw :D)
  • Sorbon
    Ja és a többieknek köszönöm a hozzászólásokat. HF mindenkinek
  • Sorbon
    Te jó isten még mindig itt tartunk....?!
    Uraim azért mert sok a mellétargetelés, vagy mert nincs tele effektekkel attól függetlenül lehet élvezni egy videót. Nem a best videókhoz kéne hasonlitgatni, hála istennek nem csak a dvp szintű emberek csinálnak videót. Higyjétek el sok olyan ember van aki még nálam is gyengébb, de én legalább élvezem a játékot. DMX, veled kapcsolatban csak annyit hogy egy ideje járatod itt a pofádat, osztod az észt, de azon kivül hogy mindenki rühel még nem sok mindent tudtál felmutatni. Játszod az agyad hogy ilyen, meg ilyen pro vagy, ennek ellenére a BS-ben való botozásdon kivül még az életben nem látott senki pvpzni (Franzos magyarok nagy része). Azt se tudjuk hogy létezel. Linkelj már egy videót hadd lássuk mire vagy képes!!!! Anarga veled semmi bajom van egy véleményed amit tiszteletben tartok, ez van. Még annyit hogy a jövöben ne nézd meg légyszi a videket, mert úgyse felelnek meg a te "magas" elvárásaidnak. És zárószóként igenis az lenne a jó ha minél többen linkelnének videket, még ha valaki béna is, többek között azért amit Truby ecsetelt.
  • TruBy
    Jogos, es en is varom videojukat. Vagy ti mesztelenek vagytok anarga? remelem erted a celzast baratom...Egyébként nekem tetszett, mivel felismertem még jó pár ismerőst is a videón, és jó volt látni őket mikozben fun-olnak. És pár hóap múlva mire visszanézi az ember, elcsodálkozik, hogy jé ekkor még az meg amaz az ember csak majaban volt. Akkorra már csak emlék lesz. Jah meg tetszik a zene.
  • Padidiver
    hááát srácok szerintem a probléma itt az hogy ti mindenféle szétdonatelt igazi KOCKAFASZEJEKKEL hasonlítjátok össze más emberek más pvp videóit ami szerintem butaság,egyébként hozzáteszem még életemben nem láttam egy dvp vagy mvp vagy btk,ktk,ttk, vagy faszom tudja hogy hívják a srácot videóit és nemis érdekel mert az már megint egy más műfaj mint ahogy ti,elviekben normál emberek játszatok...nem biztos hogy mindenben a tökéletességet kell keresni és hasonlítgatni kell....

darkmenx vagy hogy hívnak igen már régesrégen megnyomtam a quit gombot szerencsére pont az olyan emberek miatt mint te:>
    hozzáteszem sorbont ismerem anarga azt is tudom hogy játszott sieghardton meg azt hiszem partyztunk is de ennyi nem azért írtam mert barát és akkor most iszonyat sztárolni kell hanem mert tényle ez a véleményem.
  • anarga
    nem az elso videoja.
  • FinalNaSa
    Jó igaz láttam már jobb pvp video-t, mint ez. De szerintem ahhoz képest, hogy ez az első videója nagyon király. Anarga kiváncsi vagyok a te pvp videodra, hogy az jobb-e!! Várom a linket!! És a tiédre is DMX!!
  • ErrOrHUN
    már értem, miért mentél át franzra :D:D
  • anarga
    ez a szep oldala a baratsagnak =) bar en amondo vagyok hogy inkabb megmondom ha abban a ruhaban ugy nezel ki mint egy bohoc, minthogy kiengedjem ugy az utszara, viszont ennek ellenere meg mindig kimehet ha neki az annyira tetszik =) remelem erted a celzast.
  • darkmenx
    ha szerinted o jol nyomja akkor keresd meg legyszives a Quit gombot.
  • Padidiver
    na bazzeg....
    GYEREKEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    KI A LÓFASZT ÉRDEKEL BLAH?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?valószínüleg direkt nem oda postolta a videót hanem ide hogy, IGEN Ő IGENIS FELVÁLLALJA azt hogy ilyen meg néha mellékattint stb stb....de legalább van videója....és ki az istent érdekel ha nincs teleeffektezve a videó?szvsz így jobb legalább azt látod amit kell és nem azt hogy mennyire pro vegasban a srác....
    ti teljesen készen vagytok srácok.....
    sorbon nekem tetszett szerintem jól nyomod mellesleg ez a tényleges véleményem a dolgról.
    byez all szánalmas......
  • anarga
    nem leszolni akarom sorbont, csak vagy egyaltalan nemlattatok meg pvp videot, vagy nemtudom mi alapjan mondjatok azt hogy ez ilyen es olyan jo. egyaltalan nemjo. rengetegszer melle kattint targetelesnel ami nem eppen annak a jele hogy annyira jo lenne. vagy az effektek miatt lenne ez? mert akkor sincs kozeleben sem a jo kifejezesnek. semmi extra effekt nincs.

effekt miatt jo video? -> http://files.filefront.com/REVERB+3+final12408avi/;9507422;/fileinfo.html
    azert mert tenyleg tud valamit valaki? -> dvp_2007.01.07.avi
    azert mert vicces a video? -> http://files.filefront.com/Good+Griefavi/;9389112;/fileinfo.html
    bar ide, a vicc kategoriaba, ezis bekerulhetne, csak mas miatt vicces.
    de nyugodtan viszaflamelhetsz, viszont szerintem rakd ki l2blahra, es kiderul hogy igazam van.
  • darkmenx
    a videot meg nem lattam csak meseltek rola de en tovabbra is csak azt tudom javasolni, hogy hagyd a pvpzest a nagyokra, mert a te targetelo skilled meg reflexed sieghardt ota nem valtozott, ja es ha lehet, ne rakd ki blahra a videot, mert eleg szegyenfotl lenne a magyar cyber gaming communityn
  • DarkVen
    Grat Sorbon! Nagyon jó lett a video! :) Meg a zene is jó alatta :)
    Már várom a következő részt!
  • Mydgard
    Kösz papa a jókívánságokat, bocs hogy csak most válaszolok de el kellett utaznom pár napra. Nálunk szép lassan gyarapodik a csapat és mi újság veletek? Kik távoztak, klán level hogy áll, mi ez irgalmatlan létszám? :-) És általában milyen a hangulat? Zazzetttel szívesen elbeszélgetnék. Üdv!
  • FinalNaSa
    Grat a videohoz Sorbon! Nagyon jo lett szerintem, föleg az tetszik h a legtöbb pvp videoval szemben ku*vajo a minösége, de amugy a zene mindent visz!
  • ErrOrHUN
    a legutolsó maintenance-nél ha elindítod az updatert, akkor törli a fél sístemmappád, de nem tölti le újra ami hiányzik. jellemzően EU probléma volt. nemtudom, hoyg ez most is így van-e
  • barret
    Nem zabalta meg a virusirtod a L2 inditofilet a system mappabol?
    Gyakori hiba Kamael elott nem volt ilyen.
  • Sorbon
    Lassan 4 hete hogy bevettek Fusion-ba, szóval megkezdődtek a jó kis pvp-k. Első rész már elkészült, akit érdekel itt a link. (Adv/Sagi)

pvp vid link