88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Mutasd a linket/hivatalos fórumot pls. Mert én nem találok ilyet. Vagy anyud sugta?:) A Blahos postot én is láttam csak alapja nincs. (lehet van) azt kérném pls
-
Mondjuk ehhez képest úgynézki, hogy Teonra nemlehet menni. -
WTB SB Bless Shield Resist Shock Serenade of Eva on Franz
Thx in advance :) -
fr0z3n #70378 húú ez jo régi, mikor megjelent én is belinkeltem 
-
FinalNaSa #70377 Angol szöveg+magyar felirattal sokkal jobb szerintem
-
BaalKain #70376 Van egy érzésem hogy ez egyedül nekem új, de hátha van még legalább 1 valaki aki nem látta :)
http://www.videoplayer.hu/videos/fullscreen/127953 -
Lehuzlak #70375 Az usa szervereken 6k a max player
http://l2stat.gang-clan.ru/index_en.php?server_id=0 -
Lehuzlak #70374 Üdv!
Franzon a következő árukat bocsátom árverésre:
-DC Robe szet (unsealelt)
-Maja ékszerek (unsealelt)
+12 Ecliptic Sword (174 M.attack) + Magic Power SA
-kb. 500kk adena
Licitek jöhetnek jó magyar forintban is :) kifejezetten az uccsó tételre! -
kb tizszer linkeltem már..:) irj egy privit nekem pls.
Transferől meg anyit hajszál pontosan az lett amit mondtam:P= Egy betüt nem változtatak a koreai rendzseren lusta faszok... és mint ott is azokra a szerverekre nem tudsz meni amuk 90% felet vannak leterhelve szal nálunk ilyen nem létezik(9k player online nonstop). -
fr0z3n #70372 van free walker? tudnál adni valami guide-t hozzá? -
Gumbo #70371 *botot -
Gumbo #70370 szopik a halál csak mondtam neki egy free walkert -
ha van walker is miert szoptok l2divineal ? -
Gumbo #70368 működik és nem tudom -
fr0z3n #70367 Ez mennyire biztonságos? Működik offon is? -
transceps #70366 Ja nem biztos, csak az, hogy az ő acc-javal csinálta valaki. Azt meg vadidegeneknek nem szokta az ember odaadni.
Szóval engem idegesítene ha valamelyik "haverom" aki tudta a passt ilyet csinálna.
-
nem tudom mi a pálya scam ügyben
de kizártnak tartom hogy symbiont lett volna az aki leszedte az avadont rólatok
ugyanis symbiont-nál volt egy +4 es doom heavy set-em amit lescammeltek róla is
róla meg ptsllencer szedte le
aki ismeri az tudja hogy ptsilencer a neve
ő utópiás és csárdás is az volt
nem tudom mi a pálya de tényleg dűhítő
amúgy symbiont mivel elvesztette a doom set-em ad nekem cserébe egy tallum heavy armot (nem set-et)
valszeg titeket is kárpótolna ha tényleg ő vette volna el
sztem tényleg nem symbiont volt -
Hat az elejen nincs, de szted mennyi ido mire megtelnek a nepszerubb szerverek? -
Ez igy van, de ugy tunik, hogy az elejen nincs szerver korlatozas. -
De van. PLEASE NOTE: This service is not available yet. This page will be updated regularly with more information, including step-by-step instructions, cost, and server availability. If a server's capacity is reached, that server will be removed from the list of available server transfer options.
-
FinalNaSa #70361 1.Kicsit bosszantó, hogy semmi mati nem helyezhetö át, pl. Sieghardton a matiárak jelentös mértékben lecsökkennek szerintem.
2.Az adena mennyiség elég korrekt szerintem.
3.Kicsit bosszantó, hogy csak 1 ruha settet lehet átvinni. -
ErrOrHUN #70360 1. nem helyeseltem, hogy bármit is ellopott
2. nemhiszem, hogy én vagyok a rehabos, ha nem engem scammeltek le
3. nem én vádoltam meg hamisan dmx-et, és még csak bocsánatot sem kér
4. egy játék miatt a valós életben fenyegettek valakit, old meg játékon belül
5. szokj le a személyeskedésről, senkit sem érdekel. engem spec. nem tudsz megsérteni
kíváncsi leszek menynire ürül SH -
Ugy tunik, nincs szerver korlatozas. Hat a light szerverek meg lightabbak lesznek:) -
Transfer részletek
-
P.S. Igazán jó reklámot sikeredett készítened a lv5-ös klánodnak, gratulálok. -
Ez rá tartozik, nem rám. Üdv. -
Az a szánalmas szerintem, hogy ennyi köcsögfejű van, mint Symbiont (vagy ha nem ő volt a tettes, a tolvaj haverjai, mivel ő nem igazán tett semmit, hogy tisztázza magát) illetve a hozzád hasonlók (pl. errorhun nevű rehabos), akik elfogadják vagy helyeslik az ilyen gerinctelenséget. Örülj faszfej, lopjál te is, kezet foghatsz Lakatos Kolompárral.
Az Ava set annyit jelent amennyit, nem sokat forinban kifejezve. Itt elvi, morális dolgokról van szó. Persze nyugodtan tartsa meg Symbiont vagy a haverja, Haku már összehozott egy újat. Jól esett neki és nyilván másnak is, hogy ilyen f@szarcúak, magyar játékosok kihasználják a másik figyelmetlenségét, naivitását és bizalmát bennem, mivel az én klón nevemmel baszták át! Ügyes vagy baszd meg, örvendezzél, meg a többi faszcimbáló, aki ezt támogatja és örül neki, nektek áll a világ.
Ezen a fórumon csak erről lehet beszélgetni? Hurrogás ha valakik klánt alapítanak, ha valaki videót csinál, ha valakit meglopnak ő a pöcs? Érdekes szemlélet számomra.
...
Más. Megléptük lvl 5-öt várunk szeretetel minden normális arcot a klánba, kicsiket az academybe. Scammerek pls kíméljenek.
Jó éjt. -
ErrOrHUN #70354 de az nem zavar, hoyg mydbá meg a többi irl fenyegetnek valakit. persze hoyg nem, hisz ez idevaló. meg, hoyg Tompi haverod személyeskedik egy pvp múvival kapcsolatban(az most mellékes, hogy kb. 100%ban mellélőtt a dolgoknak). nem, téged az zavar, hogy minket ezek a dolgok zavarnak és inkább szétfloodoljuk a topicot, amíg jön Gatter törölni.
triplaposzt: mivel a fórum nem támogatja a szerkesztés funkciót a mezei felhasználóknak, ezért kénytelen vagyok triplaposztot írni. ha zavar, fizesd be nekem a lóvét, hidd el más fórumon rendszeresen használom az "edit" gombot.
-
voloume #70353 jah bocsi a dupa üziiéert de osztarsam offon mondta a gyereknek hogy van frintezza necklace csak adjon foglalot mer a masik karijanal van es a gyerek kepes volt oda adni 40 millat :) hat ez van 
-
voloume #70352 amugy errol a lopos dologról annyit hogy ha felmesz egy magyar l2j szerora ott tok mind1 kinek mondod magad mindenki kifogja adni a kezebol a "nehzen megszerzett" cuccait -
engem nem zavar DMX nyelvezete, mi több, engem az nevettet meg ahogy egyesek "felháborodnak" a sznob, burokban nevelkedett agyukkal. :)
hiába a kultúr-köntös egyeseknek, attól még ugyan olyan komolytalanok maradnak, mint akiket véleményeznek... :) -
a nyelvtan orakat tobbszor kellett volna -
Már lassan elgondolkodom rajta, hogy beleptek a "forumunkat"...
Anarga, DMX, meg Error osztlya itt a népet. GZ srácok, lassan kihal ez a fórum. Én személy szerint egyre ritkábban látogatom, mióta minden 2. post Dmx-é, jah és perszer tripla poszt néha néha Errortól. -
Lol gec , nagyon sok hulye magyar van l2j 25x+ szervereken de h offon is??? 1 nap az egyik ismerosom 5 karira huzott be ruhaseteket es enchantolt fegyokat, meg az augmentet is leszedette a gyerekkel. én nem hittem el de tényleg volt és meglepodtem de elkonyveltem annak h 13évesek játszanak és kész. NAH de offon, ahol még értéke is van a dolgoknak hát lol bocsi Ismeritek a ventri?Ts? minek írkálna a haverod játékba h add kolcson a cuccod ha 1 mp felmenni valami beszelgetos progira raadasul nem is ugy van leirva a neve vicc. Symbiont megérdemli. Ebbol tanuljatok, vagy ha lekozelebb tradeltek nekem plz xD Wtb BO set <10 KK -
de persze hogy baj, miert ne lenne az
csak lenne legalább benne annyi hogy ha magyar akkor nem basz ki vele, ha már mindenképp szarfaszú
na mind1
off -
Symbiont #70346 nincs hozzáfüzni valom, gondolj amit akarsz, nem érdekel. Keressetek meg, verjetek össze. Már elmondtam mindent a dologgal kapcsolatban, többet nem tudok/akarok/fogok tenni. Mellesleg nem tudom, miért kellene olyannak segítenem, aki ocsmány módon fenyegetőzik, és ugráltatni akar. Mentem matekozni, bb -.-' -
ErrOrHUN #70345 2500 ért átvágják a torkodat, vigyázz!!!!!!!!!
tanulópénznek nem rossz -
ErrOrHUN #70344 Symbiontnak üzenem, add oda nekem a setet, majd én haverkodok a vénfinggal -
ErrOrHUN #70343 szép volt Derrick, most menj pihend ki a fáradalmakat -
anarga #70342 OK. legalabb harom marek homokot.