Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy a szerverváltás lehetõség nagyon jó dolog, csak tuti nem ingyen lesz ahogy az NC-t ismerjük<#mf1><#mf2><#boxer>

Szerverváltásnál elveszti a hero státuszát ennyi... Majd következö olympián indul és ha õt feedelik jobban akkor hero lesz ennyi...

pharao
LOL a link lemaradt >.<
http://lineage2.plaync.jp/event/_item1001_10966.aspx

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
EVENT!!!!! Kár hogy erre az eventre még hósszú napokat avagy heteket kel várni, de megéri hisz Csak itt lehet Sky-nak malacsapkát szerezni, nameg varázslósapit és bohócsapit is! Már alig várom <#vigyor1>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Háááát ez beteg!!!!
A japók megint kitaláltak valamit <#nevetes2>.
L2 mobilra!! Éljen a sok kocka!!!
L2 for mobile

DarkVen
Egyépként nekem is lenne mit áthozni sh-ról franzra 😊
Akkor mi történne pl: ha egy gladi hero akarna átjönni más szerverrõl, de a célserveren már van egy? megmérkõznek egymással? 😄

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Cobra.
Technikailag könnyen megoldható lenne a karakterátvitel (persze az bonyolítja a helyzetet kissé, ha a másik szerveren is van már egy ugyanolyan karaktered).
Az meg nem jó kifgoás, hogy elrontaná Franzot, mivel ott is vannak már bõven szerintem Herok meg Noblesse-ek.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DarkVen
Én arra leszek kiváncsi hogy: hogyan oldják meg az áthozást, mert minden szerveren megcsináltam ugyan azt a karaktert, ugyan azzal a névvel, és sztem egy kicsit nehéz lenne áthozni 1 accra ennyi karit, ha csak 7 lehet a max, ráadásul ugyan azzal a névvel, fajja, kinézettel...
Meg mi értelme van átvinni egyik szerverrõl a karit a másikra, elrontaná a játákot sztem. pl. elnézést excl1burtól hogy õt hozom példának, di milyen érzés lehet az amikor majd 1 évég fejleszti a karakert, klánt, mindent hogy elérjenek valamit, és amikor már sikerült, jön sh-ról egy csapat nagykari és szétver mindent! Fölöslegesen csinált mindent? mert ezek után tényleg semmi értelme nem lesz Lineage2zni 😞

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Mit takar az hogy transfer? Átlehet menni egyik szerverrõl a másikra?
Igaz énmég officalon kezdõ vagyok. De szerintem akkor lehetne igazán nagy magyar klánt összehozni ha minden magyar egy szeróra menne és vinné a régi kariját.
Gordis2k
Volt egy interjû 2 hete és abban lett föltéve a kérdés és nagyon komolyan álítota az egyik NC soft vezetõ hogy ez most a legfontosabb dolguk. Sõt nem is egyszer hanem kétszer is mert utána egy követközõ kérdésben közölte ha minden klafol már a nrgyrdik negyedévben.

Más:

WOOOOTTT ezt nem gondoltam volna sejtettem, hogy sokak dédelgetet álma ujra egy erõs magyar klán, de néhány ora alt 6 pm😊 hát azt hiszem érdemes ügyeskednem😊):. És ami a legérdekesebb mindenkiben éll a nosztalgia!!😊 Fõleg azok értik akik irtak😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Az kemény😊

Hogy álltok?
A transfer gondolom megint csak sci-fi... mint anno
A dealereknel lehet kérni trasfert, mint ahogy ramonék csinálták?

Mini Army Commander

GamerAdams007
te ki vagy ingame? 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

De amúgy már ottis vagyunk jópáran csak az a baj hogy nemnagyon tudja senki hogy teonon is van full magyar klán és mindenki franzra megy.
Enosh Chan
Sracok melyik bankot siegeljuk meg?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

GamerAdams007
Amit most a Call to Arms alatt kaptam kuponokat azokat csak 28-ig lehet elhasznalni? Mer ha igen akkor addig meg kene lepnem B-grade-et, mer C-re nem hasznalom az van...

Jah és akkor SR-nek megmondanátok milyen dye-t jó felrakni?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Teonon is vagyunk, van 1 klan, csak oda senki nem jon és nem gyarapszunk 😛

Gordis2k
NEm mindenki csak a 90%
Sorbon, fragstar,detto,gweny,meoh,santantica,én és akik még régeben átjöttek. De az uj hirek szerint év végéig lesz transfer igy sokan törpét buffert huznak a régi kariuknak alapoznak lové ugyileg. De semmi nem eldöntöt. Kivéve , hogy eldöntötem megcsinálom az uj klánt. Azokktol akiket régen ismerek elfogadok klán név ötleteket priviben.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szal egy dõ után ki lép nekem a gémbõl ugy 😞
😊) ott figyelek. Hát nemtudom milesz. Az SH n nagyon sok idõm van azokban a karikban. Mindeki franzon van?

Mini Army Commander

Üdv!!! Csaknem visszatérsz? Ha újrakezded gyere Franzra mindenképp!

Gordis2k
Ja tök jó napom volt😊 Amugy meg ha megmondodmi a házaság parancs elárulom mi a bontásé😊😛

De amit irtam az hatásos ha elég hangosan kiabálod és rugj is egyet meg törj össze valamit amit az anyától kapot(azt gyis utálod).

A sétálo Show/Hide funkcióját használja valaki? Menyit tudunk rola is that safe?

<#wow3>

REAL MADRID

Franzot is 😞
jonapod volt gordi? 😄

REAL MADRID

ViolAGyulA
Na a hülye NC elfelejtette kivenni a malacokat 😄
Épp most javítják a bakit. SH-t lelõtték fél órára. 😞

Jó kis konfig kell hozzá :S
Még épp benne vagyok a Reco-ban 😄

http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg

Gordis2k
Édekeség kedvéért NC soft hivatalos ajánlása a lineage2 CT1 The Kamael kieghez.

System Requirement
Basic
P4 2.4GHz
1Gig+ RAM
GeForce 6600+
HDD 20GB +
DirectX 9.0C
Windows 2000/xp/vista

Recommended
Intel Duo Core E6300 +
1 Gig + RAM
GeForce7600GT +
HDD 20GB +
DirectX 9.0C
Windows 2000/xp/vista

ADD:
For Walker Users
Intel Duo Core E6300++
2GB +++ RAM
Geforce7600GT++
HDD 20GB+ SATA/RAID
2 monitor
DirectX 9.0C
Windows 2000/xp/vista

Gordis2k
Takarodj a hülye anyáddal együtt. És közben az ajtó felé mutass. Ez a legrövidebb.

😊

Mini Army Commander

csácsá

figy melyik aza parancs amivel el kell válni? 😛

REAL MADRID

Gordis2k
All inactive accounts that became inactive on or before 12/31/05 (last paid us on or before 12/31/2005), were previously activated with a paid serial code, and are in good standing, are being re-activated for a seven-day period. Trial accounts and banned accounts are not eligible.

Kell ezért valamit extrát tenni?

Mini Army Commander

Lélekben mindig 😛
Voyager5
Vannak még NPC-k de nem annyi mint volt. Sõt malacok is vannak.(elõbb logoltam ki) A golden apigával nemtudom mivan <#nemtudom>
Gordis2k
Meoh mondta, hogy nem ér rá... neked kellet volna ma le volt dumálva... fasza igy számits egy Püspökre.

Mikor emir?

FragStaR
l2.com szerint up a server de az update server mégis down... Meoh már 1000x elmondtam h azt is indítsd újra ilyenkor !! Tessék intézkedni

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Támogatom!
még nem, Giranban még láttam.lehet hogy szerver resi után (nem tom hogy volt-e már!)
Gordis2k
most a golden apigaval mi van? És az npc meg hol van? Ugye nem az van hogy kiszedték??? Olyat még sosem csináltak....

Gordis2k
Magyar mag átépítés alatt!😊 Gyere kicsit játszani! Ingyen hét van be tudsz lépni a kariddal bármikor ingyen!

Az ICA van és erõs nagyon! Magyarok feltöltõdés alatt és készülök letenni egy uj magyar klán alapjait.

Hali!

Hát veletek mizujs?
Megvan még az SH-n a ICA? Erõs még? A magyar magja megvan még?
Vagy lejöttetek róla, mint én? 😊

Üdv.
ventel

Mini Army Commander

hát ha ellopom majd a cucait akkor még inkább az leszek ^^
MeoH
Ja termeszetesen. kosz viszlat kackn00b

fuck mmo's..i.,

1 százalék több óra? 😄 Lol. Van valaki itt 70 szint felett? Jó is napi 19órát játszani 1 játékkal átlagban 😄
GamerAdams007
Egyetertek, ijaszok fejdisze g**i szar lett... szerencsére faj-alapu elf circlet még ugyahogy elmegy... de a kaszt alapu... hanyinger...

Akhi
hehe ez jo otlet ! kamaelek bejonek aszem megfontolom en is a franzot!

Gordis2k
Csak akkor ugye tudod az ott nem egy soul breakr stat😊 Az kérlek ott egy soulbreaker aki a buff lopo skiljével elopta a titán(destro) buffjait aránában!!

DarkVen
jók az egyedi fejdíszek, de az ijászoknak minek kellett ilyen ocsmányat csinálni? az összes szép, csillivilli az meg egy ?@&#£! direkt csunyítják el a He-t, már az S80 Light armor is hadnemondjam hogy néz ki rajta.
Ezeket a sisakokat csak a main karakter kapja meg, vagy a subb is megkapja a kasztjához valót?

Fincsi, soulbrakerem lesz!
MeoH
Uj kepek ITT. Minden classnak lesz fejdisze vagy mi a turo.
A klan minden regi ismerost tartkarokkal fogad. Nincs semmi kotelezettseg, nincsenk kerdesek, bekes fejlodes... Elvileg mindenkinek van invite joga es tud adni az ujnak is. En kisse inaktiv leszek 1 idejig(nemtom meddig), de ha nagyon nem birnatok nelkulem, akko betok lepni.
Ui: SH nem fos ..i., 😊

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Hát nem rosz az SH de valóban kb 0 a necro és sps melet a necro szétnerfelve magas szinten ííígyyyy marad az sps

SH az elég fos nem?
HE-re gondoltam vagy SPS.