Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://lineage2.plaync.jp/event/_item1001_10966.aspx
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
A japók megint kitaláltak valamit <#nevetes2>#nevetes2>.
L2 mobilra!! Éljen a sok kocka!!!
L2 for mobile
Akkor mi történne pl: ha egy gladi hero akarna átjönni más szerverrõl, de a célserveren már van egy? megmérkõznek egymással? 😄
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Az meg nem jó kifgoás, hogy elrontaná Franzot, mivel ott is vannak már bõven szerintem Herok meg Noblesse-ek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Meg mi értelme van átvinni egyik szerverrõl a karit a másikra, elrontaná a játákot sztem. pl. elnézést excl1burtól hogy õt hozom példának, di milyen érzés lehet az amikor majd 1 évég fejleszti a karakert, klánt, mindent hogy elérjenek valamit, és amikor már sikerült, jön sh-ról egy csapat nagykari és szétver mindent! Fölöslegesen csinált mindent? mert ezek után tényleg semmi értelme nem lesz Lineage2zni 😞
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Igaz énmég officalon kezdõ vagyok. De szerintem akkor lehetne igazán nagy magyar klánt összehozni ha minden magyar egy szeróra menne és vinné a régi kariját.
Más:
WOOOOTTT ezt nem gondoltam volna sejtettem, hogy sokak dédelgetet álma ujra egy erõs magyar klán, de néhány ora alt 6 pm😊 hát azt hiszem érdemes ügyeskednem😊):. És ami a legérdekesebb mindenkiben éll a nosztalgia!!😊 Fõleg azok értik akik irtak😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Hogy álltok?
A transfer gondolom megint csak sci-fi... mint anno
A dealereknel lehet kérni trasfert, mint ahogy ramonék csinálták?
Mini Army Commander
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Jah és akkor SR-nek megmondanátok milyen dye-t jó felrakni?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Sorbon, fragstar,detto,gweny,meoh,santantica,én és akik még régeben átjöttek. De az uj hirek szerint év végéig lesz transfer igy sokan törpét buffert huznak a régi kariuknak alapoznak lové ugyileg. De semmi nem eldöntöt. Kivéve , hogy eldöntötem megcsinálom az uj klánt. Azokktol akiket régen ismerek elfogadok klán név ötleteket priviben.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Mini Army Commander
De amit irtam az hatásos ha elég hangosan kiabálod és rugj is egyet meg törj össze valamit amit az anyától kapot(azt gyis utálod).
A sétálo Show/Hide funkcióját használja valaki? Menyit tudunk rola is that safe?
REAL MADRID
REAL MADRID
Épp most javítják a bakit. SH-t lelõtték fél órára. 😞
Jó kis konfig kell hozzá :S
Még épp benne vagyok a Reco-ban 😄
http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg
System Requirement
Basic
P4 2.4GHz
1Gig+ RAM
GeForce 6600+
HDD 20GB +
DirectX 9.0C
Windows 2000/xp/vista
Recommended
Intel Duo Core E6300 +
1 Gig + RAM
GeForce7600GT +
HDD 20GB +
DirectX 9.0C
Windows 2000/xp/vista
ADD:
For Walker Users
Intel Duo Core E6300++
2GB +++ RAM
Geforce7600GT++
HDD 20GB+ SATA/RAID
2 monitor
DirectX 9.0C
Windows 2000/xp/vista
Mini Army Commander
figy melyik aza parancs amivel el kell válni? 😛
REAL MADRID
Mini Army Commander
Mikor emir?
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
még nem, Giranban még láttam.lehet hogy szerver resi után (nem tom hogy volt-e már!)
Az ICA van és erõs nagyon! Magyarok feltöltõdés alatt és készülök letenni egy uj magyar klán alapjait.
Hát veletek mizujs?
Megvan még az SH-n a ICA? Erõs még? A magyar magja megvan még?
Vagy lejöttetek róla, mint én? 😊
Üdv.
ventel
Mini Army Commander
Ezeket a sisakokat csak a main karakter kapja meg, vagy a subb is megkapja a kasztjához valót?
A klan minden regi ismerost tartkarokkal fogad. Nincs semmi kotelezettseg, nincsenk kerdesek, bekes fejlodes... Elvileg mindenkinek van invite joga es tud adni az ujnak is. En kisse inaktiv leszek 1 idejig(nemtom meddig), de ha nagyon nem birnatok nelkulem, akko betok lepni.
Ui: SH nem fos ..i., 😊
fuck mmo's..i.,
HE-re gondoltam vagy SPS.