88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Nemár.. én vagyok az egyetlenaki free szerveren botozik? Na ez tényleg ciki:(

Az élet és a civilizáció jelen helyzetben nem létezhet pénz nélkül. Utálnám ha annak a senkiházinak is mindene meglenne aki a fa.. othon verve semit sem tesz miközben én 3 melohelyen gürizek okokthx. Nem lenne free szerver ha nem lenne official azt ne felejtsük el.
  • dragster
    "Mert free szervereken nem?? .... OKOSKA:P"
    Gordi a válasz : NEM
    Csak egy kicsit gondolj bele és te is rájössz miért nincsen annyi botter free szervereken...én megfordultam már pár pts,offmod free szerveren és ahol van rendes antibot ott max 5-10% botozik. Akarod tudni miért? Azért Gordi mert nincsen benne pénz,senkinek nem éri meg vesződni vele!
    Az a baj,hogy anyagias világban élünk és ez távolról se csak az L2ről szól,minden MMO a pénzről szól és nem csak a fejlesztő/üzemeltető cégnek.
  • FinalNaSa
    Nekem a haverom küldött egy l2.ini filet és azota nem kaptam kritikalt. Nem tudom, hogy ő tud valamit, vagy csak véletlen egybeesés de nekem bavállt. MSN ha kell
  • molnarpe80
    köszi a hozzászólásokat :D
    okosodtam de tényleg :D
  • MeoH #70985
    /allblock Nekem bejott, ma pl. 12ora 1 huzamban.
  • BaalKain
    A franz giranos critical errorokra még mindig nincs megoldás?
    (a klaviatúra és monitor vad csapkodása nem jó, már próbáltam)
  • PhoenixKnight
    Én csak simán beraktam a /attack-ot F2 re( ezenkivül meg az egérrel is folyamatosan klikkelek az ellenfélre :D ) ami folyamatosan pötyögtem és igy miért de soha nem vesztettem el a targetet TH ellen ... néha eltünik 1 pillanatra de visszajön magátol ezenkivül meg az egérrel is folyamatosan klikkelek. emléxem még a jo kis felállitásomra ;) F1-QHP F2-Attack F3-Judgement F4-Shield stun

Paladinrol meg annyit hogy elég jo lesz bár minden a buffoktol függ ... 67es szinten(DA kesh+7 Tallum heavy set panther nélkül ) 10/9szer én nyertem 78 as A grades TH ellen és 10/2 S grades Baium ringes TH ellen :D
  • Gordis2k
    De van ugy hívják nexttarget...:P müködik pvpben is lol :) te egyre okosodsz:) megjegyzem neked is van tricked.
  • molnarpe80
    köszönet :D

ezt konkrétan ismertem :D
    azért nem is használom mert csak egy adott ember ellen jó :(
    viszont bárki ellen kerülhetek csatába
    olyan nincs mint mobra a /nexttarget
    hogy automatice a hozzám legközelebb álló játékost jelöli ki?

még 1x kössz
  • solyomb
    Így kilenc hónap után remélem újabb infomrációval gazdagitom tudástárad:) Vannak makrok, és ha tudod ki lesz az ellenfeled vagy kik lehetnek akkor célszerü target makrot csinálni rá, ami pedig /target név
    és máris ki van segítve a lassuságod ilyen szitukban, persze masspvpben továbbra se leszel über de leaglább az ilyen 100-s dualpartykba nő az esélyed.
  • molnarpe80
    kössz a kite leírását is :D
    kezdek okosodni :D
  • molnarpe80
    Még pár kérdésem lenne!

Pala az jó lesz magas szinten pvp-ben?
    Nyomtunk cimbimmel vagy 100 duel-t.
    Én voltam a 66-os aw-val. Ő meg egy 67 th-val. Folyamatosan trick és switch hatása alatt álltam. Az meg rohangászott körülöttem mint pók a falon. Kurva jól csinálta. Nem bírtam visszajelölni. Mindig melléklikkeltem. Sajna ebből a szempontból nem jó képességekkel rendelkezem. Így születtem na :D Szerintem bármennyit gyakorolok ez soha nem fog menni. Én inkább statikus warrior vagyok mint a pala pl.
    Oda futok hozzá szemtől szembe aztán a mozgás innentől fogva elfelejtve csak skillek F1-F12 billentyűvel. Sajna ez az aw-val nem nyerő taktika :( szemből backstab-elni :D
    Szal eredmény 100 -ból vagy 2x nyertem épphogy. pl 17 hp-m maradt.
    Ezek után felhergeltem magam bejöttem az 59-es palámmal nyomtunk vagy 10-et és egyszer sem kaptam ki. Mindig döntetlen lett, persze én sem bírtam agyonverni, mert a duel ideje lejárt állandóan de a hp-m az 3/4-én maradt ami még még mindig 3K+ :) neki meg már talán csak 1000 lehetett. Ő akkor is el akart rohanni állandóan. De meggyőztem.
    Stun shackle tribunal , stun ....., ....
    Ha meg elrohant megvártam míg visszajön :)
    Nem szeretek sokat rohangálni.
    Na ezen előismeretek birtokában kérdeznék tovább néhány okosat. Magas szinten az aw is ilyen gyilkossá válik, hogy odafutok és szemből lebököm vagy mindig is rohangálni kell vele el vissza mint egy idióta.
    A szembőlt úgy értem hogy odafutsz bluff ami megfordítja aztán lethal blow backstab deadly blow mortal blow blinding blow es elrohan. A bluff mindig bejön vagy ha nem milyen gyakorisággal és min múlik? CON MDEF? stb... Illetve ha az aw sosem lesz ilyen kari és akkor nem kéne erőltetnem akkor a pala az mennyire lesz hatékony ilyen téren?
    Shield stun shackle shield slam milyen gyakorisággal jön be? Illetve mennyi esélyem van mondjuk egy íjászt utolérni ha elrohan lő elrohan taktikát játszik. Vagy odaérni egy nukerhez ha kinézett magának?
    Ha ráteszek egy agrot akkor állítólag a ct1,5-ben olyan lesz mint egy fordított fear. Ahogy a moboknál működik rám lock-ol és közelfut hozzám.
    Gondolom akkor az megoldja a problémát.
    Nagyon tetszik a pala. De én pvp-zni akarok még ha nem is tudok :D
    A pala meg senki szerint sem egy pvp kari. A franc tudja én látok benne fantáziát. Vagy egy ilyen duelból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni? Bár ez a cimbim egy pvp király. 2-en 78-on lerendeznek egy 76+-os full partyt. Bár van olyan hogy 5-6-7 fős party bsoezik amikor ez az állat megjelenik a spoton. És ez most nem lineage2játékos dvp szerű istenítése. Ez tény láttam a saját szememmel. Irigylem is a kis genyát :) Nem tudom hogy az anyjában csinálja. Szinte minden klasszal kurva jó.
    Na szóval valami harci szellemmet felhergelő szentbeszédre lenne szükségem, mert eléggé elkenődtem :(
    Thx 1000X
  • daemonervosa
    Kite @ urbandictionary
    ;>
  • darkmenx
    miert is?
  • molnarpe80
    ahhhh ok thx
    és a kite?
  • Tüskés
    DoT= damage over time. Azok a varázslatok, amelyek egy ideig "folyamatosan" sebeznek. Pl.: curse: poison, aqua cubic sebzése.
  • molnarpe80
    Srácok!

Kérném a leoltásomat
    Most még így 9 hónap lineage-ezés után sem vagyok tisztában néhány fogalommal. Eddig nem mertem megkérdezni, mert mondom lámának néztek.
    DE ÍGY NEM ÉLHETEK TOVÁBB !!!!!! MUSZÁJ TUDNOM !!!!!!
    Mi az a DOT spell meg DOT skill. Ha jól sejtem olyan skill amit akkor is el tudnok nyomni az ellenfélre ha fehér. Nem így van? A másik, hogy mi az a kite-olás? Amikor mondjuk az íjász belelő a mobba és rohangászik vele körbe körbe a party körül? Vagy micsoda?

Köszönettel előre is.
  • Endaer
    DMX-et kérd ilyesmire, ne engem :P én csak elméleti vitát vállaltam, a botproblémátokra viszont nagyivben. :) Játssz olyan szerveren ahol megy a walker, vagy ha annyira jó az a bizonyos szerver, akkor bizonyára megéri bot nélkül is ott játszanotok. Pussz :)
  • Endaer
    Ami tiszteletem van, az a tiéd, de kellő hozzáértés megléte esetén hiszem, hogy azt, amit mutatnál, ugyanúgy meg lehetne etetni botprogival. Az, hogy te, meg én, vagy bármelyik átlag user hülye a megoldáshoz... az nekem nem elegendő alap egy ilyen kijelenteshez. :) Te is tudod: azt a zárat, amit ember alkotott, egy másik ember úgyis ki fogja nyitni... :)
  • xt198
    akkor plíz l2-pvpx re csinálsz botot? :D
  • EnZsolt
    Te tiszta hülye vagy, és az is aki megveszi
  • Gordis2k
    az ee nélkül is el tudom kezdeni! Amint lesz lesz ennyi:) A töbiek mind aktivak így meg tudom oldani!
  • GAthersw
    Van rá két rongyom hogy tudok olyat mutatni amelyik kifogna rajt(ad/atok).
  • ventel
    GODI: Intézkedtem, várom a mailt, talán estére meglesz!!!!!!!:)))) DEEEE
    2. accra futotta arról a kártyáról, idom nincs bankban menni, wtf legyen. EE nagyon kell? mert azt bankba csak kedd-szerda kürül jutok.

üdv+minden
  • Endaer
    Tévedsz, ha azt hiszed, nem lehet felmenni bottal mindegyikre... némelyikre egyszerűbb, némelyikre nehezebb, de fel lehet menni mindegyikre. Aztán persze lehet hogy kiszűrnek, de felmenni attól még fel lehet. :)
    Van más megoldás is. Pl. megveszed a Franzon lévő jelenleg teljesen kipihent karimat. 75/5x TH/HE. Vagy esetleg ha egy 68-s BD jobban érdekel az is van. Fel vannak ruházva, adena is van náluk, szóval kánaán.
  • darkmenx
    valakinek kell elado CoD4 cdkulcs? soha nem volt hasznalva, erdeti, minden (sok van)

D:
  • Gumbo
    hát nem! vannak free serverek amikre nem lehet bottal bejutni.
  • ErrOrHUN
    ez egy más világ :D tegnap pl AQt öltek, ők még élvezik l2-t... amúgy normális formák, 0-24ben megy a pvp
  • Endaer
    ha nem vagy elég tájékozott, az nem baj, de akkor ne kezdj el okoskodni arról, mi mennyibe kerül. :) Kérdezz nyugodtan, tutira kapsz pár oltást a kérdésed miatt, de lesz köztük valódi, jól használható válasz is. Pl. nálam hangulatfüggő hogy bunkó választ adok vagy normálisat, de attól még ne add fel. :)

Error, milyen az élet Bartzon? Nem lagolsz sokat? (Connex mondta hogy masspvp-nel a 4 giga ramjával is lagol)
  • Gordis2k
    Jézusom 5:50 aludjál!!

Beovnoltam vagy elcseszet 10mila mobot. PVE king tutira! Mondjuk azért hullanak a fejek.
  • sanyiiiii
    Hali!

Rég nem olvastalak titeket, hogy áll most a magyar l2 élet?:D

Gordinéni beownolt már mindenki?:)
  • BaalKain
    Pedig párszor volt már róla szó itt :)
  • voloume
    WAAAAAS ? :D erről én nem is tudtam ! :)
  • fr0z3n
    ehh, kira thx! azt nem is tudtam hogy van 30 napos GC is
  • Gordis2k
    www.gamecards.eu ennyire egyszerű!! ezerszer jobb és korlátlan nem kell tökölni semmivel annyi accod fizetek amenyit nem szégyelek.
  • fr0z3n
    Ez oké, de akkor csak azt mond meg pls hogy állitom át hogy dollarba fizessek??!?
  • Gordis2k
    Mert free szervereken nem?? .... OKOSKA:P

• Gordis2k
    Google a barátod akkor nézegesd még egy kicsit!!

1 hónap= 15.35 dollár = 2789FT

De fizethetsz 3.376ft is mindig azt mondom aki hülye hajon meg:P

• voloume
    12,99 EURO = 1 honap
    12.99 Euros = 3 376.99108 Hungarian forints
    Az árfolyamok csupán tájékoztató jellegűek!

a gooogli a baratom .. !