88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
kimennel egy kis kakat daralni? :( -
Szép nagyon amugy. És legalább a melegebb oldalán voltál:) nem mintha télen számitana, de kicsit:).
Szivesen látnék pár képet róla amugy mindig vonzot új-zéland bár leginkább Tazmánia. -
anarga #71718 nem erre ez jonne
-
-
anarga #71716 nem ezt csinaltad mikor dmxet masodjara mar kepes voltal 'kis' segitseggel leolni ? =)
szerintem pont nem neked kene ezt mondanod. -
erre jön az most hogy : post failed! -
Ezekszerint téged is érdekel a téma :) ha már itt tartunk -
GG Ki nem szarja le? Ilyen zagyvaságokat mi a francnak hordasz össze? Az én apukámnak meg nagyobb a farka és? Istenem gyerekek megyünk vissza oviba... Ha már itt tartunk, GG HF :P -
anarga #71712 valoban mount manganui, ugy alapjaba veve tauranga es kornyeke tele van csoves szallokkal. meg egy backpackers is igenyes (ha lenne fogalmad arrol hogy mi az nem ugatnal ekkora faszsagot)
es egy kerteshazat bereltunk. 1 eves hazrol van szo. 2 furdoszobaval, 3 haloszobaval,nappalival, garazsal, teljesen felszerelt (konyhamalac,moso/mosogatogep, tv, internet, telefon, stb)
vagod meg itthon sincs nektek ilyen kaliberu lakasotok. nyomorek.
oltast meg gyakorolnod kell -
valoban egy csoppnyit se hangzott ugy mintha beakartal volna ugatni -
nem is akartam most beléd kötni csak mondtam hogy biztos nem volt olcsó! -
most kemeny vagy h UJZELANDON voltal ki nem szarja le
lehet vmi csoves szallon laktal -
anarga #71708 heti 700 NZ$ -t kerestem kint.
az meg hogy nekem honnan lett meg a penzem kurvara mindegy (nem, nem anyamek fizettek) -
ÚRISTEN DE GAZDAGOK VAGYTOOOOOK! -
anarga #71706 igen en vagyok, UJZELANDON (ahova a budos eletbe nemfogsz eljutni, 300 meterre az ocean parttol, AHOL LAKTAM FEL EVIG) 2007 jan 19dikei, magyar ido 18dika delutan, 30 oraval a gepem indulasa elott.
mintegy masfel uveg jimbin es egy bakardi utan. egy talalt szemuveggel =D majd ha a negyedet megtudod inni annak amit en akkor megittam hanyas, roszullet, es tenyleges reszegseg nelkul szolj.
de hogy tisztaban legyel itt egy gyorsan kigooglezett kep arrol ahol keszult a kep :/
tovabba, mielott beleugatsz valamibe jobb lenne ha kepben lennel rolla kkthxby. -
#2 fail. -
bocs nem anarga vagyok... -
nice comeback azthittem megint beveted az elit iwiw skilled es gyorsan postolsz egy kepet :D -
voloume #71702 még ilyeneket!!! -
Inkabb aruljad a walker timecardokat mer nem lesz vacsora -
jobb lett volna ha inkabb a lvl40es karijaid eladasaval/elcserelesevel foglalkoztal volna inkabb imo. -
Bocs azt hittem már nem jár OOGért bann:(:( -
Remélem, hogycsak áprilisi tréfa.
Hogyha az, akkor hmmm Deja Vu érzésem van:P -
Ez hány éve készült? Az uszomesteretek csinálta fijucka?:D -
KisEmir #71696 A szint odavág, de hamár ugyis fikázod más képpét, mutasd már meg lécci a tiédet is, hamár szar dobálásba ilyen jó vagy!Nem védeni, nem flémelni akarok, de ez már kezd gyerekessé és unalmassá válni!-.-' -
__Anarga___ez neked szol Ahoz képest hogy midnenkiről felraksz képet rólad még nem láttunk hát íme: http://www.sg.hu/forumkepek/2008_04/AAAAAAAAA.JPG
Szep egy házi állat vagy!!!! -
GFG :S
NCSOFT rövidre szabta a visszatérésem :S ma karbantartás alkalmával kaptam egy mail-t tölük. ugyláccik sok volt a séta és a jutalmam egy ACC BAN :S
továbbiakban nem tom még mi lesz aludnom kell rá 1et:S
ui: FÁK YA :S -
Ha keshaj cucca, meg a beleölt idő átreinkarnálódna 1 másik tőrösre jobb lenne picit:)Bár biztos jo a plainswalker -
Nem akarom többet leírni, de az öszinte tiszta véleményem.
Az aki a PTSt barmilyen pvp vagy olympia felmérésénél figyelembe veszi egy irdatlan nagy. Nem irom tovább mert nem a sértegetés a cél. Windrider jo kari mint az összes tőrös. Sajnos azomban a játékban az dönt kinek jön be a lethal és ki tudd cp potit/qhpt magával vinni tehát windrájder FTL.
Molnárp:
Gladiátor kizárolag +++cp +++hp és az uj disarm skilje megengedi, hogy kifujd magad sőt U.D.ja is van ami még durvábá teszi. Ráadásol elcseszet egyszerü kari. Ellenben jo ha tudod ma már egy 80as kari nem fog labdába rugni de egy 85ös sem nagyon. MErt a subskillek iszonyat inbák lettek... 82/75/75/75 FTW összehasonlíthatatlanul.
Emir: Warlock summoner 1 bufja van partyra de az durván dob criticalozo partyn (fighter). -
warlock summoner, de a "titája" tud buffolni:)) -
Kérj meg valakit h segítsen rajtad.. L4st...Omg -
KisEmir #71689 Egy über brutál noob kérdésem van hozzád, warlock buffer kaszt??? -
Kashej azért elég osztó.. -
Hát mert te hülyeEeEeeE vagy ;) -
voloume #71686 hát azért reckless elég imba a wind riderrel:/ -
Én amin iszonyatosan meglepődtem, hogy windrider milyen erős kari, főleg a többi tőrös közt.. igaz, hogy az összes tőrös ugyanolyan erős csak a használójától függ, de eddig azt hittem semmi esély az elffel, PTSen próbáltam és lám olimpián simán vertem ghost huntereket meg adventurereket -
storm screamer?:) 10 80 100% os storm screamerért nem adnék egy 77 es tőröst -
a fordítással kössz boldogulok :)
csak azt nem tudtam minek a rövidítése :)
a tippeket tényleg kössz :D
ezeket amiket írtál sejtettem, hogy így van :)
de ezek szerint tényleg így van
elméletben tudnám mit kellene csinálni, csak mint ezt már beszéltük tényleg bepánikolok a harc sűrűjében és mindent elfelejtek
és nem ez abszolút nem sértés az igazat mondtad maximális mértékben
egy utolsó pöcs kaknoob vagyok
most azonnal el kell felejtenem a tőröst
az életben nem leszek jó vele
végre valaki jól megmondta :D
állandóan élt bennem a remény, hogy majd egyszer .....
de bassza meg tuti nem
erre egy jó kis idézetet mondanék:
"remélni hol nincs remény gyávaság és nem erény" :)
mivel úgyis szétbotolom az agyam lvl80+-ra
szerinted melyik lesz ezek közül relatíve a legjobb 80 felett
ugye ez azert fontos mert a sub 80-ig mehet csak és akkor ha nem a megfelelőt választom akkor elesek a lehetőségtől, hogy a legtápabb kimaxolt karit hozzam létre
mivel gyengek a pvp képességeim rajtam csak ez segít sajna egy easy to use kari kimaxolva széttápolva
he-nak realtíve van vagy 4-5 skillje amit használ na az zsír :D
gladi, destro, nuker?
2 félét tuti indítok
mivel van mindenfajta bufferem pp ee se wc warlock bd sws 7x körül ezeket partyn kívül teszem (kivéve bd sws wc) így pillanatok alatt fel tudok húzni egy újat :)
danke még 1x egy noob :) -
neked is kössz
a probléma csak az hogy nehéz elfelejteni mert a fő karim egy lvl 72 abyss walker igaz hogy nem a legnagyobb de akkor is a fő, mert ez volt az első karim :)
érzelmi értéke van, ráadásul akármilyen más karival vagyok benn ha bemondom a nevét hogy ki is vagyok akkor az ismerősök vágják
mivel az elején még nem ismertem a botot csak manuálban nyomtam és mindenki ezt ismerte meg a virtuális kapcsolatok, barátságok ehhez a karihoz kötődnek
mivel többször meguntam és mindig le akartam törölni, minden egyes ilyen negatív élmény után (úgy döntöttem dehogy folytatom úgyhogy szétbotoltam) most már lassan használható lesz, de még mindig nem bírom használni :(
vazze mennyivel egyszerűbb az élet egy stormscreamerrel :)
de becsületből ha már eddig elhoztam akkor is elviszem s gradeig
egyszer csak belejövök kurva sok bres árán :D
ha meg nem akkor lvl 80 he lesz subban és többet vissza nem váltok arra a classra :D
de tényleg jó lenne megtanulni használni, de 78-ig sztem felesleges is nekiállnom bárminek mert levernek mint szart -
GL = GooD Luck aka sok szerencsét
HF = Have Fun aka érezd jol magad ergo legyen sok örömöd
RL = Real Life azaz élet a PCn kívül.
Akkor most a pvp amiről jól láthatóan fogalmad sincs:P, de a leghalványabb sem:)
Tényleg azt hiszed, hogy létezik valami űber nyertes streetfugter kombo??
Mivel kezdesz ha eleve háttal áll? Mivel kezdesz ha eleve stunban van? Mivel kezdesz ha visza sem pörgöt még a skill? Mivel kezdesz ha tank? Ha nuker? Ha majesticben van?
Bluff= stun jol látod. És a land ratje nem csak random, de ráadásül igen sok hatása van és akár mind akár egyikse is bejöhet.
Bluff stun + megfordítás+target levétel. Lehet stun de nem fordul meg, lehet megfordul de nem stunolodik ha stunolodik vagy elveszti a targetet vagy nem. És épp úgy mint a stun lehet 1-15 secces és sebzés arányában csöken(het) az ideje.
A törös egy halálos kari ami bármit meg tud ölni, de a létező legnehezebb pvp klasz. És ha azt mondom nehéz azt nem úgy értem, hogy gyakorolsz egy két napot és de jó vagy. Ahoz érzék kell ahoz tehetség kell ahoz iszonyatos reflexek. Ahoz olyan gyorsaság és pontoság ami egyik másik klaszhoz sem.
Destrot megverni törössel?
1. Némi fogalmad van a selfbufjaidról? Tudod te, hogy a buffjaid halálos fegyveré tesznek hátulról de egy elpy erejét kapod előlről?
2. Képesvagy targetet leveni és folyamatosan az elenséged mögé kerülni?
3. Tudod, hogy selfbufban a törösök remegve bujkálnak a városban?
Ha rám halgatsz most hagyod abba a karit és csinálsz egy destrot/gladit/ijászt/nukert.
Ez nem az a kari amivel kihivsz valakit, hogy PVP azt egymásnak mentek... begyaláz még egy EE is... ez az a kari akit felbuffolsz és lesbül vagy a tömeg közepéből aljasul hátbaszurkodva kivégzed az embereket. Ehez olyan koncentráció és reflex kell ami hidd el neked nem lehet. Itt nem pánikolhatsz a pvpben mert másodpercek alatt kell váltani. Target levevő szkillek+szurés+blöffhex+lasit mindezt úgy, hogy megálás nélkül mögé probálsz kerülni.
Jó kombinációt akarsz? bd+prophet fullbuff+se POW rárohan mögégerül backstab +1 pvp új célpont rárohan bluff mögékerül mortal strike blindig bow+backstab. done.
Ja még valami amit irtál:
ue -> bluff -> backstab -> lethal blow -> deadly blow -> mortal blow -> sting
Az életben soha nem láttam szarab kombinációt!! Backstab mikor frontban vagy arra alpozva, hogy bejön a blöff?? Lethal?? mielőt fentlene a mortal?? Deadly mielőt bindingelnél? És mi a bánat az a sting a végén????? Valami lvl40es szurok rohanok ugysincs poti+cp poti nála pvp?
Nuker vagy egy baszom tank amit legalább lassan ölnek meg.
Minden sértegetés nélkül.