88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• KisEmir
    Bishop...
  • FragStaR
    Pont ezt néztem ma PTS en egyébként a 77 es nukjának az effectje tényleg lol Kb mint egy atomrobbanás
  • daemonervosa
    Vannak kivételek, pl : TK :P
  • KurtVampire
    itt nem az a lényeg bárki össze tud botolni egy karit.. csak ha köv részben más kari lesz "überbrutál" ami nem is biztos h az, akkor meg megin új kari? Itt a látásmód.. miért akarunk hű de überek lenni, mikor amúgy is minden a karakter használójától függ, pont ahogy ő mondta..
  • KisEmir
    Fogadni merek veled hogy 2 hónap múlva már noobless lesz az a kari!(vagy már az?!)
  • KurtVampire
    azért kezdeni egy karit mert hűdeodabasz hát nem tudom...
  • Gordis2k
    Skill nem nuke! GF
  • Gordis2k
    Okos... atörpe olympian imba... amugy meg bruce lee a szart kiverné belőled egy fokpiszkáloval hiába van nálad baseball ütö! Igencsak függ attol ki használja. Mégis igen nevetséges volt a példa.. mintha azt mondtam volna : A bishop nem jó healel most lötem le 1 magic krittel... ráadásul olimpát veszel figyelembe. Igazán átgondolt beírás volt:)
  • TruBy
    Nem olyan nagyon imba az a kari, pts-en most alaztam be egy Soul Hound-ot olympián TÖRPÉVEEE!
  • KisEmir
    Shanway get reflect DMG 15817 OMG GF!
  • mAilkaEVO3
    Há'most Gódi vagy lekéne állni a cuccal vagy aggyyáá nekem is te mocsok :P
  • Gordis2k
    Milyen jo kis imba kari lenne az aminek van egyszere:
    Skill viszaverése
    Lethal strikeja
    Passiv paralizise ami ha megütik/lövik/varázsolják azonnal hat!!
    Aktiv teruletrehato paralyzise
    Fearje ami sebez
    Elemantal atributumu szelf buffja
    Target levevő skillje
    teleportja
    AOE stunja
    és ha már imba lenne, legyen mindjárt cancelje ráadásol a buffokat kapjam meg én beleértve az UDt, franyzit, covot, hero udt,
    sőt egye fene legyne erős mint egy törös legyen a leggyorsabban futo kari a játékban.
    Sőt hamár kivánságmüsor akkor hiába harcos legyen Nukaja errősebb powerrel mint a nukereknek!!
    SŐT Legyen vortexe és igen legyen egy területi vortexe!! SŐT Legyen neki vortex crashere!!
    Na ezért kicsit tulzásba estem... DE NEM IS HA MÁR KÉPZELET AKKOR LEGYEN MÉGINBÁBB legyen neki mondjuk egy 266os poverü területre hatö robanó varázslata!! EZ AZ.
    Mi is kéne még hmm... megvan !! Legyne neki self VRje!
    Mi legyen még neki hmm.. Megvan!! Legyen neki egy HEXe ami nem csak pdefet vesz le de m defet is! Ez az és legyen surrendje a saját támadásai ellen!! HUHU de jó kis karit találtam ki.
    Kéne még valami hmm, de mi hmm. MEGVAN Legyen neki UDje de ne sima hanem olyan amiben mozogni is tud és legyen egy olyan 0 manás skilje ami az ud általi sebeségcsökenést kiküszöböli!! EZAZ de jo lenne hoho.
    LEgyen neki még egy támadása ami halálos mondjuk 9k power az még legyen neki. És tudjon rusholni tegyen meg 600raget 1 sec alat az de jo lenne.
    Na akkor aszem mindene van. Na VÁRJ CSAK legyen neki ROOTJA és Silence IS!
    HÁHÁ na ez már azért abszurdum:) De miért ne merjünk nagyot álmodni!
    Akkor legyen neki pvp buffban monjuk 6700hpja 2500cpje az már elég lesz. De birjon el 3x anyit mint más normál kari mint pl a HE az jo lesz ez az.
    IGEN AZT HISZEM MEGALKOTTAM EGY UNBALANCE NEVETSÉGESEN ERŐS KARIT!!
    Bárcsak létezne egy ilyen iszonyat táp elcseszet kari:)
    ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Várjunk csak!!!
    Dehát létezik!!!
    Soul Hound................
    Gratulálok NCsucksnak, hogy elhitete velünk az uj kari nem imba...
    Majd adot neki mobil UDt, cancelt,4 vortexet(2 teruleti) feart, normál rootot, normál silencet, skillviszaverö pasivot, PASSIV!! Ancort..., És aktiv területre hato ancort ami előbb viszapörög mind mielőt kijösz az ancorbol.. nem melékesen egy területi stunt ami ráadásul menekülő teleport... én reroll!!! Köszöntem..
  • mAilkaEVO3
    pp?:-)
  • KurtVampire
    WTS DS +5 focus franz
  • ZsuzS
    az én tippem az hogy játsz inkább :)
  • darkmenx
    meg jo, hogy azt is felfogtad, hogy miert is irtam.
  • FickDeineStory
    hülye attack speed-et írtam nem támadási sebességet
  • FinalNaSa
    Még jó hogy az én Shilien Elderemröl van szó. :P
    Na mindegy van kiss of evaja+heal+ha gáz van invocation. Csak kijut!!! :P Hajrahajra!!!!
  • daemonervosa
    Nah de azert lower-detailes képet berakni...:(
  • solyomb

• PhoenixKnight
    Első és utolsó filmem ( csak képek slideshowba :) +zene :P CKY- Close Yet Far) nem hiszem hogy bárkinek tetszene itt de azért... 1etlen magyar rész az 45-50 másodpercnél van ahogy Emotion beszól nekem ...
    Video
  • LukacsB
    A lovásznak azért jo, mert nem csak télen tud vacsorára csibét enni, hanem bármikor fut 100méteren 14pi hoszuságu körön belül egy fával.

Ez beteg:D De van benne valami:( Bár legalább Gordi bocsánatot.. hisz tudja h ahogy a picsa mondaná itt mindenki csak jót akar:)
  • Gordis2k
    A FENE!! Can u just DELEVEL PLIIIZZZ??
  • FragStaR
    Csak 79 es DoomCryer ünk van
  • Gordis2k
    SPS !!! Soooo FAILD!! Az sps nukjait nem védi a pajzs HAXOR!
  • Tüskés
    Vagy Your shield defense succeeded, Shanway hit you for 1 damage :P
  • GibboRamone
    MEDICOPTER 117!
  • KurtVampire
    WTB doom light sett Franz
  • Gordis2k
    Sps<--> DA--- F1--->Shanway hit u for 15817DMG GF
  • PhoenixKnight
    Gladi <--->DA---Shield Slam Touch of Death Shield of Revenge
    BB Gladi
  • Gordis2k
    EZT MEGUSZTAD:P
  • KisEmir
    Flém drágaszág!
  • KurtVampire
    sry nem gordit akartam írni, hanem anargát
  • KurtVampire
    pedig akárki akármit mondd ez a válasz az elhangzottakra sokkal szimpatikusabb mint gordié. Nem kell mindenkinek hű de pronak lenni és a fórum is kérdésekre van többek közt...
  • Last
    hogy tudok ingyen cdkey nelkul trial accot csinalni?:)
  • molnarpe80
    hát most erre mit mondjak ? :)

nem kezdek el itt flamelni, hogy ki hol merre mikor mire viszi az életben
    pusztán az eszére támaszkodva :)

legyen annyi elég, ha nem születtél a Demján Sándor vagy Csányi bácsi rokonságába akkor nem leszünk versenyben :)

erről ennyit :)

amúgy én legalább beismerem, hogy noob vagyok
    nekem ez csak szórakozás és hidd el nincs kihatással az életemre, hogy nem én vagyok a franz pvp-s istencsászára
    mellesleg az is feltünhetett számodra, hogy csak kérdezek nem pedig tanácsokat osztok olyanról amihez közöm nincs

fick kollegával egy kalap alá hozni azért ez már durva :D
  • KisEmir
    Ha nem tudsz úszni,ne mász fára,mert elüt a villamos!
  • Endaer
    olyan édes ahogy molnarpe80 kolléga nevetgél az elhangzottakon - pedig alig van több esze a postok alapján, mint Fick'nek... könyörgöm Istenem, add, hogy élőben ne legyen ennyire elszomorító egyik sem. Bár végülis, nem kötelező fórumozni... mind megérdemeljük! :)
  • Gordis2k
    Vagy 78as doocryer:) Dettoéknak van!:P
  • ErrOrHUN
    ha nincs summon cry, kezdj el úszni Rune felé, és sűrűn nyomkodd a /loc-ot, ha near Rune, akkor soe