88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    OMGWTFBBQ !+!/+
  • VipJoco
  • FragStaR
    Ha Noto tényleg Noto akkor kérdezd már meg tőle plz Hogy az Elrokian Trap -el le lehete e úgy fogni (aki ért hozzá de ő ért) a TREX et hogy gond nélkül meg lehessen ölni jó lenne tundi köff :)
  • FickDeineStory
    erre mondjuk mi a teon-on hogy über xp:D
  • FickDeineStory
    köszi
  • FinalNaSa
    Bocsi, 10töl dolgozok és itt nincs msn! :S:S
  • Endaer
    igen, emlékszem arra a sztorira, és máig nagyon sajnálom hogy azóta sem tudtam egy ilyen partiban részt venni :) de talán majd...^^
  • Gordis2k
    8,7millió xp/óra valóban kellemes bár a jelenlegi rekord 2 teremmel beljebb történt. És a képen láthato CEnvy szerves része volt:P 11,1millió xp/óra 3x78as SPS(CE, Rylai, Jómagam) és a Best BD ever (mailka) követék el a következő felálásban. 1. party 3sps+bd 20percenként zerk 2. party support 3x POW EE +ppr+78bd+78sws+78SE+ee(77) az egészet 3 ember boxolta és magunkat kézzel játszotuk:) természetesen halálos és kivitelezhetetlen mégis gondoljunk csak bele 78-79 kevesebb mint 3 nap lenne:)
  • Endaer
    Néhány Sieghardt játékos Bartzon, 2 aoe nukerrel :)
    BadKitten - Noto
    WinterSoldier - Arika
    Aff - Affirmative

2 óra alatt 3%ot fejlődtem, szerintem egész jó :)
  • Gordis2k
    :):)

Nagyon sok 78+os quest kell hozzá és megölni Balort. Ami anyit tesz kinyilik de csak annak aki kinyitotta. Ezután még több quest és balor és etetni a kaput itemekkel amik a szigeten esnek. És akkor már pár 78+os át is tud menni.... Egy komplet ali éjelnappal xpve nyitva tudja tartani.... de látod szar mobok szar xp. Sajna s80as reci és mati viszont csak ot kaphato. A vices az, hogy ott az npc ami beváltja, de ami kell hozzá az meg iopon esik. Szar ugy ahogy van... A szeptemberben érkező krónikában lesz oda léghajójárat. Addig gyurjatok a 80+ra:)
  • BaalKain
    vaze nasa miből tart válaszolni msnen?
  • FinalNaSa
    Ezt a hellboundot annyira nehéz kinyitni?? Amugy pl te Gordi, tudod hogy kell, csak kurva nehéz vagy még nem is tudjátok mit kell csinálni, hogy kinyíljon? Én először arra gondoltam, hogy valami 'sima' quest, de mióta mondjátok, hogy ilyen nehéz...
    Ha valaki kinyitja, utánna bemehet mindenki vagy csak az adott klan/ally???

Infot please, kiváncsi vagyok!!...
  • Gordis2k
    Na akkor lásuk:) ha valakire sebeztél aki nem mob akor hollyresist volt rajta alapbol nem sebzel. paladinnal darkot tetél a fegyodra??? A kamael 40soult tud feltolteni és van egy skilje ami instant 40soult tölt! Ez mellet van egy poti amit spammolni tud és +5 soul/poti valamint minden ütéssel chancre kap soult.. Nem mondtam, hogy a legerösseb kari lett a nakok továbra is jok olympián de kelemetlen lehet ha udt nyomsz és azt a kamael egy skillel ami 100%os egyszerüen elveszi:) és ő lesz udban. Fogalmam sincs , hogyan tudtál paralyzis nélkül maradni a kamael mellet, de ugyes vagy grat. Az uj szigetről meg anyit nem csak szar xp de szar farm hely is ráadásul az életben senki nem jut át...hisz még koreában is csak 2 szerveren van nyitva... szánalmas nc soft. Akkor én most belogolok PTSre Sjanael a nevem és kicsit kamael oly-zok. Kiváncsi vagyok mit is tud ott.
  • DarkVen
    gordi, nézd meg pts-en, hogy egy normál fegyverrel mennyit sebzel közelharci ütésre, és utánna tegyél rá 60 dark atribot, és nézd meg mennyi tsebzel utánna...
    nem kell se seed, sem más ahoz hogy hozzáadódjon a sebzéshez, megy az magától is. minden ütéshez, még skill nélkül is!
    Soul Hundrol meg annyit, hgoy 10 ből 10 szer vertem paladinnal :D
    nameg minden skillje 2-3 lelket eszik, a max lélektartaléka 30, ergo 10 lövés és még csak skillt sem tud használni. nem mellékesen a hp-ból lélek skillje (asszem bodytosoul) ujratöltődési ideje enyhén nevetséges... A pts kiváló tesztszerver, és a balance még jobb mint eddig :) és sztem olimpia nagyon jó lett, mindenki mehet tesztelni a karikat, amikre kíváncsi. jó ötletnek tartom még az azonnal 82-t és az 1kkk adenátis. Mondjuk az "új" sziget brutálerős lett, a mobok egész partykat ölnek le lazásan, nemtom kiknek tervezték, de nem sokan fognak oda menni tartósan farmolni az bitzos :D
  • LukacsB
    Hali.
    There was a problem when running GameGuard. (ErrorCode610)
    Ezt írja ki ha a második klienst indítom. Régebben működött ha kitöröltem a gameguard mappat meg a gameguard.dest , és utána ujraindítottam . Most akármit csinálok nemjó:S Tuti tipp valakinek?!
    köszi:P
  • daemonervosa
    Ha az ncsoft a 800 legit playernek akarná fentartani a szervert már rég nem botozna rajta senki, mert KURVÁRA KI LENNE BANNOLVA mindenki . :)

De mivel... mindenki ismeri a mesét
  • mAilkaEVO3
  • Gordis2k
    IGEN MINT MINDEN NAP AZ ELMULT 1,5 ÉVBEN!!! És NC soft vigan fentartja a szervereket a maradék 800 legit playernek.
  • BaalKain
    Sztetek lesz banhammer ha bejön az új krónika?
  • Gordis2k
    DC light set+Bloody orchid
  • FragStaR
    Ha Franzon kell van eladó mindegyik 50 milla / db Ha pedig soknak találod akkor sok szerencsét a farmolásukhoz :)
  • FickDeineStory
    szerintetek mi jobb xp-zni doom light set + soul separator v dc light set + shadow kris?
  • FinalNaSa
    Na én hülye meg még az event elején kinyitogattam egy rakással, itt van nálam 350-350 db. Pedig ezt ha el tudnám adni meglenne a pénzem az arcana macere!! Én hülye!!
  • FinalNaSa
    Nem questböl hanem eventböl :P
  • Gordis2k
    Az 5öst nem
  • FinalNaSa
    Az eszem megáll!!
    Ez mi, hogy a multkori questböl az 5ös zsákot ha kinyitom utánna nem tudom tradelni/eladni a juice-okat????
  • Gordis2k
    Dinokbol esik alapvetően de abszurd droprate. Valamint a dino szigeten felvehető questben 300 dinocsontot tudsz beváltani 3 random könyvre. Érdemes gyüjtögetni mert április 28tól az uj kronikában 800csont beváltható három választot 79es könyvre.

Shanway Arcane robe setbenvan +3as arcane mace +150es water efektel buffer 74es se és 77es EE.

64-70es mi? Mert az nagyon nem mindegy.
  • xt198
    most őszintén, te miért szolsz be mikor közöd nincs hozzá? ráadásul még rosszul is tudod.
  • L2Goku
    Hello Hello , Mizu erefele ?:)
  • solyomb
    Questelni kell, és Dinoknól is eshet, és ha jól emlékszem pont olyan jol van megirva, hogy pont azok a dinok dobják, amik nem dobnak csontot a questhez:)

Elvileg be kell gyüjtened 300 dino bone-t amit a sziget közepén be tudsz váltani 3 random könyvre - gordi azt mondta, hogy ez változni fog az uj kronikában és ott már 800 csontért te választod meg a 3 könyvet - vagy elméletileg ez a dino dobja "Deinonychus (80)" 4 fajta van belőle szal elsakkozhatsz egy darabig mire ebből kiesik
  • darkmenx
    te 1 hetet jatszottal offon egy kolcsonkapott karakterrel amin huztal 10%-ot, neked nem mindegy? oszinten
  • FickDeineStory
    és lehet tudni, hogy hol és milyen felszereléssel xp-zel? meg adj már tippet 64-70 között hol érdemes fejlődni buffer is van. Ja és kb napi 5-8 óra jut xp-zni.
  • NewMoon
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a 79-es Arcana Lord illetve Elemental Master summonok, Summon Feline King és Summon Magnus the Unicorn könyveihez hogyan lehet hozzájutni? Dinókból esik ez is vagy esetleg questelni kell?
    Köszi a választ előre is!
  • xt198
    hm, lassan már ott tartunk, hogy mindenki mindenkit 1 lövéssel. vagy már most az van? :S
  • Gordis2k
    Akkor most lett nem kicsit népszerü partytag Sirch barátom:P

A nukerek Seed of Fira/wind/Water képesége mostantol holly weapon efektként müködik! Ergo ha felteszi rád egy Sorci a seed of fire skilt(5perces buff) akkor minden fire kö+sebzést nonstop megkapsz. Tehát +150 fire enchantal 75%+15% DMG grindre amit tovább erősít a surend to fire skillje! Tehát 100%+ dmg lehet egy partynak egy nuker ha a helyes köveket használsz. Nem beszélve arról, hogy az sps Weaknes debuffja encantolható P def csökentésre +8 ason -15% p def OWNAGE.
  • VipJoco
    Hozd már át a karidat Franz-ra és felhuzhatod a törpöm vele 80-ra :P
    Nem kell csak 3.6 szint!
  • Gordis2k
    Na elszámoltam:) akkor egy pontos adat:

72es kari shanway mögött 2suportal(se+ee) nincs 78as buff.

72-79 1.590.000.000 xp 23nap 5 óra.
  • Gordis2k
    JAJA azt el is felejtettem.. mindjar 72es a drága:P

Csak tudod mire nerfelik már kimulattam magam vele:) mert a köv kronikában lesz ilyen erős ami április 28dikán jön na addigra az enyém 79 és rá 10 napra noobless és még overenchantra is lesz bőőven xp:P

72-75 3 nap
    75-76 2 nap
    76-77 4 nap
    77-78 8 nap
    78-79 12 nap
  • FragStaR
    Egyébként Cleanese je is van ami minden debuffot leszed
  • Gumbo
    ez vmi új kamael csoda?