88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sziasztok !
Még ugymond friss húsi leszek a Lineage 2 világához, szemezgettem vele megvegye e vagy nem, tört szerveren már játszottam vele, egyszer kétszer, de ez az uj kieg is felkeltette a figyelmemet, szeretném megkérdezni hogy oficial szerveren mennyibe kerül a havidíja a játéknak ( gondolom feltöltéstől függő ) de b Ft-ra mennyire jön ki. Válaszotokat előre is köszönöm ! -
FickDeineStory #71999 köszi az info-t. akkor nagy változások fognak itt lenni, vegülis szerintem ez jól hangzik, de majd elvállik mi, hogy fog működni. Említetted a koreai játék stílust. Engem naon érdekelne, hogy ők hogy játszanak de sajna nem tudtam videókat szerezni róluk bár hallottam olyat, hogy ott még van amit a tv is közvetít. Japán pvp videóim vannak. De szerinte elégge eltér az ő stílusuk az európai pvp stílustól. -
Egy újjab kieg amit a Wowból imlantálnak LEGES legnagyob örömömre. A bufot amire nincs szükséged egyszerűen kijelölheted és deaktiválhatod!! -
Igen Nc soft meg akaja szüntetni az allikat mert nagy klánokat akar ennek az oka, hogy a játék nem tudja támogatni az allikat kielégitően! Hisz nem kapnak egymás extráiból és ez nagy gond! Hisz ha az egyik segit a másiknak reput gyujteni kié lesz a skil mert a clan buffok nem alli buffok! Nem tud egy alli igazán igaszságos lenni. Az új rendszer célja, hogy az eddigi értelemben vett ali értelmetlené váljon. Ugyanugy ölhetik egymást az, hogy aliban vannak kb. már csak látszat. Ideiglenes szövetségeket lehet kötni és egyeszségeket mely keretén belül ideiglenesen nem ölhetik egymást. Az eddigi allitársak LOL még wart is tehetnek egymásra úgy is ha egy alliban vannak... a távlati tervekben a klán a manor rendszert és az adokat is megoszthatja ideiglenes szövetségesekkel vagy megtilthatja klántagjainak bizonyos klánok megtámadását, igy ha azt valaki megszegi minden esteben karma+pk pont valamint semmilyen debuff vagy skill nem használható ellenük. Ergo szinte esélytelen a győzelem. Hatalmas 300fős klánok felé haladunk, mert könnyebben kezelhető hisz minden ami akláné az minden klántagé(vár fortress CH buff) ami az alli esetén soha nem működött igazán. És most ez végkép igaz lesz. Pl elmész pvpzni 7en az egyik klánból 2 az alliból amit szerzel a pvpből +repu és pvp repu az kié legyen? Hát ezeket a problémákat oldják meg így. Vagy ugye nézük csak az alli egy helyen XPzik Ketraknál együt, hisz ezért alli, de a ketra fortresz x kláné így ök a köv kronikában +25%kpt és növelt dropratet kanak mert azt adja a fortress akkor mi van az allitárssal? Hát jol hopon marad mehet xpzni a saját fortressuk területére. NC soft megtehetné , hogy az egész party kapjon +xpt de akkor 1 ember/party és lehet farmerkedni 5 grouppal mert mindenhol van 1 klanos? Ők bután gondolkodnak sajna, vagy nem látjuk át elégé a Koreai játékstilust és ott ök nem akarják, hogy más is hasznothuzzon a klán extrákból! Ezért Nagy klánok lesznek több vezetővel és lassan eltünnek az allik max kommunikációs segitségre lesznek. -
FickDeineStory #71996 Gordi olvastam olyanról, hogy HellBound update-be jön be 1 olyan klán opció amivel lehet szabályozni a klánok közti viszonyt. errol mit tudsz? -
ÉS igen Meoh tudom nem lesz L2ben repülés és az a tény, hogy légikikötőket építenek levegőben épülő városokat és léghajókat amiből néhányon még ágyú is van csupán a véletlen és a képzeletünk műve:P! Sőt attol mert a következő kép az új krónka első részének log ablaka még nem kell azt hinni, hogy egyre közelebb az a repülés!
BTW azt észrevetted , hogy egyre több dolog repól a játékban? Idézhető lények transfer formák! Nem nem lebegés a lebegés az nem jár Horizontális mozgással! bár a Vertikális emelkedés még 100%ban korlátozott ami késik nem múlik! A következő kronika(gracia2) elhoza amit igértem és levegőbe emelkedhet mindenki ki pettekel, ki átalakult formákkal és egyesek csupán tárgyakkal vagy képeségekkel:) ha elfogy a tér széltében áss ha elfogy a tér lefelé....:P -
Ahogy idil is mondta HellBoundon. Egy dolog készüljetek fel, hogy kb majus 8tól-május 20ig nyitva lesz az aranykapu!(hellbound) egy ismerd meg kishazánkat event keretén belül. Tesék szervezkedni mert ott a nagy esély farmolni a köveket. Utána kb. tökéletesen lehetetlen lesz a szigetrelépni 6hónapig:(. És nyugi:P van még info csak nem akarom egyszere lelőni:)
+1 A summonerek álatai(queen of cat, serafin, meg a knight) kapnak uj party bufokat cica= btb bts ww lovacska=acu mpo vm claryti, knight= dv focus guaidance.
Szerintem iszonyat jó látni, hogy a warsmith menyi tápot kap!! Heal +buffok skillek, És egy golem ami árul helyete, hogy kraftolhason:) ez szerintem kiváló! -
Hellboundon. -
Ezaz, Gordi mester visszatért, és ontja magából az információkat :)))
Végre! Új területekről esetleg még tudsz mondani valamit? :)
És még egy apróság: Hol esnek a Divine Stone-k, meg a Dark Stone-k? -
Miért nem lövöd egyszerűen le, mire odaérne hozzád? (x10 magic crit rate?) -
Még néhány info CSEMEGE!!!:
[New skills]
Warsmith: Repair Golem (L40), Power Golem Might (L43), Golem Armor Plating (L40),
Golem Sharpen Edges (L49), Golem Spikes (L49), Golem Bow String (L49), ???A (L46), ???B (L46), ???C (L46), Summon Merchant Golem (L52)
Prophet: Mana Steal
Abyss Walker: ?? Counter (74)
Plain Walker: ?? Chance (Level 74)
Treasure Hunter: ?? (Level 74)
Shared Dagger Skill:
Abyss Walker, Plains Walker, Treasure Hunter: Shadow staff (level 72)
!!Phantom Summoner: Death Spike, Summon Cursed Bone, Curse: Poison!!
A dual kardoknak a shieldhez hasonlo block képesége lesz azokkal is lehet ütéseket levédeni.
A PVP rendszer erősítése(szerintem nagyon érdekes:) ):
PVP reputacios rendszer
A noobles karakter mostantol ha fortres vagy castle siegen vesz reszt illetve az underground olimpian harcol kiegeszitoket kaphat a fegyverehez vagy egyéb dolgokhoz juthat ugy mint:
PVPben megtöbb sebzés vagy védelem bónusz a fegyohoz és armourhoz (ergó minnél többet pvpzel annál job vagy pvpben.)
Siege itemeket vásárolgathat.
Clan reputáciora válthatja
Vagy eltüntetheti PK pontjait!!
Siege területek:
Mostantol siege területen soha semilyen körülmények közöt nem vesztes XPt.
Mindegy hányszor halsz az nem ad death penalytit csak a sieg idejére gyengülsz.
A scroll of courage ezentul ujraélesztö képeségel rendelkezik self és és külső is(valoszinüleg pvprepuért lehet majd csak venni)
A PVP flag idő 2 percig tart és 20secig villog!
Attributum kövek:
2x anyi pdef attributumot lehet felteni
Növekszik a kövek sikereségi aránya
És a kövek tipusai a debuffok ellen is védenek.
És most a nagyon izgalmas és különleges rész!:
Az kraftoláskor esély van rá, hogy nem csak egy de több is lesz belőle egyzsere! Iletve, hogy az elkészitet item RARE item lesz speciális+ képeségekkel(mint az augnament) ezek sajna olyan külonlegesek, hogy sérülnek de javithatóak a kovácsnál.
Minden bolti tárgy ára erősen lecsökken.
A boltban megvásárolhatók lesznek a low b-s fegyok is és bérelhető az a-grades shadow.
A boltok fejdíszeket is árulnak majd Minden tárgy b-gradig a kovácsnál csereberélhető lesz a neki megfelelő szinten.
Az éxerek is augmentálhatók lesznek!!
A herbek mostantol 5percesek és 3 üj formája is lessz VR herb, Deadly herb és lifting herb.
Ezenkívül XP bonusz jár ha olyan területen ölsz ami vagy a fajod területe vagy a clanod területe(vár/fortress).
12 tánc/ének fér el a sorba.
A prophet mana VR buffja szerintem pazar. Mint látható iszonyatosan eröltetik a gyorsabb fejlődést és szerencsére a PVP minden formáját.
Végezetül Mostantól 62es szintig ad buffot NPC a szubodnak is. És a PVP bonuszok a subodra is hatnak és vissza.
Ezek a kiegészítések Augustos 25én jönnek PTS re és Szeptember végétől lesz játékben. -
1. Song and Dance buffs now have their own buff bar.
Nem rossz, de majd hány d/s fér el ide ? -
sry tripleslash = triple sonic slash
már egy kicsit fáradt vok :) és ezen kiakadtam sry
ja, és a danc-song os sorát valaki lefordítaná, hogy mit is akar ez jelenteni most??? -
és ilyenkor jön egy lovag, great magic resistance-val, shield stunnal... minden lövésre shielddef, cancelezni nehéz, targetbol kiutni is, debuffok alig mennek rá, stb... már csak háttértámogatás kell :)
De legalább próbálnak balanszolni, igaz nem mindíg sikerül nekik, de már próbálkoznak :D
És mi ez a 2x dmg ha critet ütsz dolog a warrioroknál??? gladi tripleslash skillcrittel így is 5k-t sebez fullbuffos lovagba is, akkor most 10k-t fog?
És még egy apróság, az íjászok sebzése a távolsággal nő vagy csökken?
tehát közelre sebez nagyobbat, vagy távolra? :) -
Hupssz megtaláltam bocsi
-
Milyen kaját eszik a Great wolf,mi a neve?Köszike aki tudja! -
Elképzelem amint egy melee kari pvpzik egy SPSel:
900as range az SPS Ice vortexel 850es range az SPS frost boltol közebn hatrál majd Blizzard majd Diamond Dust és mondjuk cancel WW:P ezek kiprobálva és összeadodnak szal lassan már tolat az elenség és nem is előre fut és ekkor Ice dagger ami bleeddel tehát(Bleed: Movement speeed reduction has been added.) de valahogy még igy is közeljött az enemy Amikor is a FROST ARMOR lvl80es skill Slow target around nuker..... érdekes igazán érdekes. Enchantoljam a Curse Weaknesst slowra, hex helyet?:) -
CT2 Gracia:
[Vitality system]
1. A system that adds bonus experience was added depending on the vitality level of the character.
2. Vitality points are collected under the following conditions: A player has not logged in for a peroid of time, A player is participating in siege or raid.
3. Vitality points are transferred to subclasses when a character change occurs.
[General Combat System]
1. Song and Dance buffs now have their own buff bar.
2. Player and Monster melee range increased slightly.
3. Target location and the relationship with the attacker now affects damage bonus.
4. Long range physical attacks now have a distance differential to damage.
5. The poison and the bleedind damage has been increased.
6. Each character race now has traits that affect debuff duration.
7. The gap between Accuracy and Evasion has been widended.
[Changes to Existing Skills]
1) effect has been added for skills
Deflect Arrow: Now reduces damage from cross bows.
Real Target: The damage increase to archery damage and accuracy is now reduced if the target is more then 900 units away.
Bleed: Movement speeed reduction has been added.
2)Changes to the existing skills
Shield mastery: Increase the effectiveness of shield pdef and if wearing heavy armor also increases main pdef while using a shield.
Armor Mastery (Warrior & Kamael): MP regeneration increased.
Soul collection: Kamaels now can hold 40 souls.
Protection of Rune,Alignment,Elements: increased defensive properties for both passive and active effects.
Fighters/Archers Will: added a bonus chance rate the rate at which skills critical for double damage while the buff is active.
Cleanse: Raid curse can no longer be removed.
Wild Magic (Buff): Magic critical rate has been reduced.
Wild Magic (Items): Magic critical rate has been reduced
Dance of Siren: Magic critical rate has been reduced.
3) Changes to casting time.
Scroll of Escape, Cure Poison and Cure bleeding are now reduced in time.
4) Changes to skill duration
Dodge Attack: Increased to 15 seconds instead of 10.
Counter Attack: Increased to 15 seconds instead of 10.
5) Changes to skill power
Proximity to the target now affects the overall power of a physical skill and its MP consumption.
Physical attack skills have overall increased skill power.
Physical attack skills have an overall decrease in MP consumption.
All physical attack skills now have over-hit capability.
MP Consumption of the following toggles are increased:
Soul Cry, Silent Move, Guard stanace, Soul Guard, Shield Fortress, Parry stance, Riposte Stance, War Frenzy, Strike Back, and others.
6) Changes to magic damage
Magic damage now applies a random variance between minimum and maximum damage.
Depending on the type of weapon the damage variance of spells changes.
7) Changes to Kamael Spirit Consumption
Skills that use charged souls to enhance the skill have been changed.
Magic Critical Hits
The ratio at which a magic critical hit occures unbuffed has been increased more then 10 times -
Nekünk ~ 200 jött amíg végigmentünk rajta szal :)
Egyébként Four Sepulcher végén van miután kinyírtad a bosst (IT alja)
És HighTech a törpe és az ős klán leader! Egyébként ha valakinek van kiskarija és akadémiát keres szóljon nyugodtan beveszem már alig kell repu pont :) -
imperial tomb, four sepulchers instanced dungeon -
Titok!
Frag kell még 49 item és én is mennék reciért -
Ez a hely hol van ahol ilyen treasure boxik vannak? -
KisEmir #71978 Véletlen nem törpe PieceMaker???:) -
HeadShot :)
-
Dushatar vette volna a stridert, és 15 milláért. Eloim meg csak azt látta, hogy leül előtte egy törpi, és ilyen olcsón akar stridert eladni, gyorsan megvette :) -
FinalNaSa #71975 Adok erte egy +6Kesh*Kesh-t meg 1 water stonet :)
Kivancsi lennek mennyiert vette meg a stridert es mennyiert adta tovabb ha olyan nagy biznisz volt...
-
Mert amit el akartak neki adni 15 milláért, azt Eloim elhappolta előle 

-
Friss Aion videók után kutattamm a neten, amikor egy kr oldalon ezt találtam: http://pb.plaync.co.kr/board/Free/view?articleID=7773&page=1&searchCondition=6&searchKeyword=%EB%A6%AC%EB%8B%88%EC%A7%80
a videó a képek alatt van.
Ja és Phoenix Knight lettem, és meglett Baium is, köszönet mindenkinek, aki segített! :)
Klánról annyit, hogy FolkofNimrod szépen kinőtte magát, mennek a bossolások, riftelés, jönnek a warok stb... Tehát ha valaki jó helyen akar l2-zni offon, azt szivesen várjuk Franzon:) Kezdőknek is sokat segíthetünk!, és már 3. classosoknak is vannak partyk. -
Dushatar striderekkel kereskedett/kereskedik,elég jól is csinálja ráadásul volt,hogy 5 is volt neki mindig ezt osztotta,hogy ez az egyik legnagyobb business-e...megveszi olcsón farmertől és rádob pár millát az árra és máris megérte megcsinálni. -
Franzon +4es Healthes DLE eladó 220kk vagy cserélném SOM acura. Maje robe szettet, bw sapit, wizard's teart, oe SOVot beszámítok ^^ 
Mail to Aylana@Franz -
FinalNaSa #71970 Nem egyszer láttam, hogy strideren ült és közben is hírdette :) -
talan, mert szuksege volt egy striderre? -
FinalNaSa #71968 Nem hinném, hogy annyira megviselte a dolog 
Ha már itt tartunk, Dushatar miért hírdette anno hónapokon keresztül, hogy WTB strider????
-
Köszi. Részvétem a kísérleti nyúlnak. -
Dushatar szerint nem, de szeritne bug es javitva lesz a köv kronikában ezért ő is fölöslegesen verte visza 8 szintet:P -
Noob kérdés #2: Ha visszavereted, utána át lehet váltani? (magyarul aki rájött, hogy nem tudod átváltani, végül hozzájutott az upgrade-elt farkasához?) -
Siman atvaltodik bármelyik Pet managernel. Valóban többet eszik de ha nem váltod át és ugy fejleszted 65után nem lehet többet átváltani! Szoval valtsad át 60on 65ön 70en stb. -
nekemis ugyanugy, 4gb ram, 8800gt, 1680x1050 minden max, HDR A effect, és egyáltalán nem akad, sehol -
Tudtomal nem kell quest, giranban kell a pet managerel beszélni és átváltja. Csak a nyagyfarkas 3szor annyit eszik mint a kicsi! -
Neharihogy még1x megkérdem a hülyeségem,de sehol nemtalálom a great wolf kvesztet,hogy hol kell felvenni a kvesztet a kisfarkas áttváltoztatásához,great wolfá,aki tud segiteni,annak nagyon köszönöm,mert fontos lenne.