88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ErrOrHUN #72402 BHSE -
transceps #72401 Poénkodás helyett ha nagyon ráérsz előkeríthetnéd azt az ava settet. -
Kanqukac #72400 Azóta... -
mydba'csi biztos rossz detektivet berelt fel. -
Symbiont #72398 " © Kanqukac
ma 10:01 | privát | válasz erre | #72388
Talán Téged? Oh igen Valami miatt nem kerultel elő a portas meg nem volt hajlando beengedni a koliba..."
Nem is vagyok kolis :D -
Hol? club... -
ingy3nfr3g #72396 micsoda izomszag van a levegőben itt ::) -
ErrOrHUN #72395 beöltözés: ha nem az alapkiképzés nevezetű gólyatáborral kezdte a szakmát :D (civil diploma) jóanyáddal semmi bajom :P -
-
Chear #72393 Mindjárt könnyeket hullatok az elvesztegetett óráidéert.
Ahogy én látom, Neked ezen a fórumon egy szerencséd van, azt pedig FickDenieStory-nak hívják. -
istenem mekkora szennyedék csapat lepte el itt az L2-t
irl fenyegetések stb, jézusom, hova tartunk.. -
igen Error, csóri anyám tanító képző után Rendőrtisztit es Zrinyi Miklós Nemzetvédelmit is végzett, ha ez neked a "beöltözés" :) -
Kanqukac #72390 nah az franko.
Kyokushin 92' tol 2000ben leserultem ugy5-10 évre:(terdserules) majd Wadokay(2 evig) azt sem tudtam folytatni :(
-
ErrOrHUN #72389 cselgáncsoztam 11 évig, kerettag voltam -
Kanqukac #72388 3.Na ha katona vagy akkor minden elismeresem es bocs az elobbiert.
Egyebkent milyen ermek?Csak kivancsisagbol.
"© Kanqukac
tegnap 21:42 | privát | válasz erre | #72374
Mellesleg fel lett keresve a srac...Nem tudom honnan vetted hogy csak a szajuk jar."
Kit kerestetek fel? Csak kíváncsiság
Talán Téged? Oh igen Valami miatt nem kerultel elő a portas meg nem volt hajlando beengedni a koliba...
DMX honnan veszed hogy a srac 14 eves?(anyira birom hogy mindent jobban tudsz)Nagyon benned maradt a linux talalkozo csak nem szervezo vagy?:D -
ErrOrHUN #72387 anyád gondolom "beöltözött"... -
L2walker:) nothing more. -
FinalNaSa #72385 Magyarul ha gépnél vagy, ha nem, lehet használni de kb ugyanaz mint a bot ha AFKba használod :)
Még mindig nem tudom melyik ezek közül a legjobb! Vélemény? :) -
Symbiont #72384 "© Kanqukac
tegnap 21:42 | privát | válasz erre | #72374
Mellesleg fel lett keresve a srac...Nem tudom honnan vetted hogy csak a szajuk jar."
Kit kerestetek fel? Csak kíváncsiság -
Nagyon sok vita volt ekörül ezért megpróbáltam a lehető legpontosabb infót megszerezni és megkaptam a válaszomat! igen érdekes:
Logitech G15/nostromo/automouse2
Discussion Thread
Response (GM Spam) 04/22/2008 06:33 PM
Dear Balaz,
We would ask that you do not use the G15 keyboard to automate any action while you away from the keyboard. If at anytime your character is functioning with out your presence it is a violation of the User Agreement. If you are at the keyboard you should be just fine with use all items on list.
Thank You,
Lineage II support team
Response (Alexander) 04/22/2008 01:13 PM
Hello Balazs,
Thank you for contacting Lineage II E-mail Support.
We are forwarding your issue to a Senior Customer Support Representative to further assist you. Once we have reviewed your inquiry someone will be in contact with you as soon as possible.
Thank you,
Customer (Balazs Bondici) 04/22/2008 05:51 AM
If i am right L2 didnt support Logitech G15/nostromo/automouse2 . But i want to know, can i use it for the game? I mean can i use for trade shout in giran(the macro function)? Or for use Dance in every 2min?
Thanks for the anwer.
Question Reference #080422-000847
Product Level 1: Lineage II
Category Level 1: Game Play
Date Created: 04/22/2008 05:51 AM
Last Updated: 04/22/2008 06:33 PM
Status: Waiting
Department: Game Support
PlayNC Account: *********
Game Account: ********
Operating System: Windows XP Professional
Character Name: Kiskaland
Aki nem érteni röviden(mert a válasz előbb van mint a kérdés igy küldik ugye):
Lehet e makró eszközöket használni l2höz?
Válasz:
Amenyiben a gép előtt ülsz semmi akadálya.
LOL:) Ez hivatalos levél NCtól!! Tudom nem vagyok Balázs:) de nem akartam bajt:P
-
ha valakinek olyan gondja van, hogy jatekba belogolasnal (99% -ba giranba fordul csak elo)
nem mozdul a karakter, korulotte minden megy, latod a chatet stb. csak te nem tudsz mozogni (a mozgast szolgalo billentyuk lenyomasa utan sem):
(windows 2k/xp fix) -
Aki tud bármi megoldást: Microsoft GSM 6.10 Audio codec telepítésére szoljon plz. Ez a problémám, így nem tudok ventrire connect-elni azaz tudok csak beszédnél nincs hangom! -
3., --> lol :D (mielőtt elöntené a szar az agyadat, semmi bajom a katonasággal, anyám is őrnagy, csak olyan viccesnek találtam ezt a bejelentést :) ) -
ErrOrHUN #72379 1: lényeg, hogy mi mulattunk(ahogy rajtuk kivül bárki :D)
2: senki nem adott semmilyen okot, azt ők kreálták maguknak mondván mi röhögünk a legjobban, biztos mi voltunk. ezzel kapcsolatban még mindig várjuk a bocsánatkérést
3: 1-2 érem nemzetközi versenyen, aztán felesküdtem hazám védelmére és ha végre összejön minden, katonatiszt leszek. -
ezt meg hozzaszeretnem tenni a sztorihoz -
es a gyerek is megerositi, hogy ott jartak? meg amugy ezt olyan buszken irod, mintha durva lenne 25+ evesen odamenni egy 14eves gyerekhez. (fura, hogy hozzank nem jottek pedig volt par kurva anyad vagy ok is csak linux talalkozokon menok? :( )
de gondolom az a 2000ft amibol nem volt meg mydbacsinak a napi 10 sajtburgere a mcdonaldsban az nagyon megterhelte a kicsi szivecskejet -
Kanqukac #72376 *NAH = NAGY -
Kanqukac #72375 ???hisz ez csak egy jatek! -
Kanqukac #72374 1.Nem tudom miert volt ez nevetseges...Radbizom.
2.Khm mintha okot adtatok volna ra... De mindegy.
Mellesleg fel lett keresve a srac...Nem tudom honnan vetted hogy csak a szajuk jar.
3.Nah a NAH magyar. Mondcsak csinaltal valamit is a hazadert? (nem nem a zsidozasra meg a ciganyozasra gondolok)Ird le és ezesetben bocsanatot kerek. -
3: foleg ne egy kibaszott videojatekba. -
ErrOrHUN #72372 azt ugyan nemtom, hogyan kerültem perpill ide, mivel nem szóltam hozzá a mostani mutatványhoz, viszont úgy tünik valami képzavar van nálad.
1: senkisem támogatta a scammereket, egyszerüen mulattunk azon, hogy valaki benyelte a brokit. kb pont ugyanúgy röhögtem, mikor 1-2 magyar 1 milláért kraftolgatta az SS-t SH-n :D
2: Myd-et meg a klánját kb. azért szapulják, mert azt gondolta, hogy feltalálta a spanyol viaszt. A lescamelése után meg jöttek és minden bizonyiték nélkül megvádoltak minket, hogy mi tettük. Persze azóta sem volt bocsánatkérés, csak irl fenyegetések röpködtek. (persze azóta is várom, hogy meglátogassák bármelyikünket :D)
3: esetünkben mindenki leszarná, ha valami alt karival scamelne, nem pedig main karival, aminek nemzetiszinü a klánlogója. valakinek még számit, hogy ne hozzon szégyent erre az országra. -
© anarga
2008. feb. 06. 15:51 | válasz erre | #70324
=DD biztos hazabasz az a 2e ft erteku ava robe set. csodbe megy a csaladod, elkell adnod a lakast, kocsit stb hogy ezt tuleld !
© ErrOrHUN
2008. feb. 06. 17:52 | válasz erre | #70330
mwahahaha U GOT PWNED!!!
isten hozott a scammerek világában.
DE HAT AZ 1500FT ERTEKU AVADON ROBE SET AZ SOKAT JELENT !+!"+%+!%+!%'"+!%"+!+'"
2008. feb. 09. 15:47 | válasz erre | #70403
van egy nagyon regi es nagyon bolcs mondas, hogy mindenki a sajat karan tanul. akivel ezt meglehet csinalni azzal meg KELL csinalni es mindegy...
© anarga
sem error, sem dmx sem pedig en nem voltunk ebben benne, csak iszonyat jot rohogtunk azon a buta emberen akit ilyen hihetetlen egyszeru modon atvertek. azmar nem naivitas, az egyszeruen butasag. es ezen miert ne rohoghetne barki is joizuen ha egyszer nem valami betegseg miatt buta az illeto ?
SEMMI KÖZÜNK AZ EGESZHEZ CSAK AZOKON A SZERENCSÉTLENEKEN ROHOGUNK AKIKET LEHUZTAK.
már bocs hogy beszennyezem a fórumot de ezt nem tudtam kihagyni!
Nem sokat kellett visszaolvasni s ,megláthatja mindenki a jelenlegi legnagyobb szájú emberek kik a scammer srácot és Mydbácsi klánját szapulják - szídják, nem rég még ellenkezőleg gondolkodtak.
Hát a tanulságokat le lehet vonni!
Modi: ezt a fórumot fiatalabbak is olvassák,tehát az ilyen üziket: tegnap 17:40 | privát | válasz erre | #72321
a fórum szinvonala érdekében törölnék/bannolnák.
köszi
-
"2. általános iskola 1 osztályban meg tanítják az embert olvasni"
De írni azt nem tanítottak meg barátom!:D -
Helló 
Nemtudom ismeri e valaki az annó ezekkel a karakter nevekkel játszó Úriembert: MysticRiver, RiverDeSouza (Sieghardt) tőle vettem kb 1 éve...
"Password Reset Failure
Someone at 88.209.221.246 attempted to reset your PlayNC Master Account password for account barcafan. This attempt was unsuccessful. If you did not attempt this change, please contact support immediately at [email protected]."
Megnéztem a mailem azt 44 ilyen próbálkozás volt
Aki tudja az msn vagy valamilyen címét pls irja le pm ben. Vagy a csávó aki eladta nekem irjon leirom szivesen a belépést ha ennyire akarja. (csont üres karik)
Ty
-
KisEmir #72368 L2Walker.exe-vel ment tökéletesen. -
var #72367 a walker már timecard-al megy? eddig hogy ment? thx -
alás szolgája :)
van egy ilyen jó tulajdonságom, hogy ki tudok embereket akasztani
1. anyagi helyzetemről nem ömlengtem
2. általános iskola 1 osztályban meg tanítják az embert olvasni
"akik bot nélkül próbálnak JÁTSZANI"
hol olvastál te olyat hogy manuál játékos bazd meg?
odaírtam a csávó nagyobb botter mint én
csak éppen bejöt egy órára valszeg manualozni amíg vitte a spotomat
ennyi erővel én is manualozok állandóan, mert cipelem a csordát
ez a képmutatás bazze
én nem vágom le más csordáját
na ennyit erről, mielőtt még agyvérzés miatt a halálod a lelkemen száradna -
Nem is játszol... -
FinalNaSa #72364 Ennek a nagy részével is egyet értek. 
U.i: Nem néznél valami más klánlogót?
-
az l2 már magába unalmas, én élvezem a drámát.